Slovensko hnije a Čaputová bojuje s klímou…

Slovensko je v stave, v akom ešte nikdy nebolo. Ani za banditov ako Mikloš, či Dzurinda. Netvrdím, že to boli vlastenci verní poslaneckému sľubu. Netvrdím ani, že nekradli, nerozpredávali Slovensko a nehrabali v prvom rade pre seba, na úkor nás všetkých a hlavne z nášho.

Chcem povedať, že prístup politických zločincov k štátu a občanom, sa ešte nikdy v novodobej histórii Slovenska tak bytostne nedotýkal každého jedného z nás. Tlupa neschopných amatérov, mediálne produkty, zahraničím riadené opičky na gumičkách, ktorí roky čakali na svoju príležitosť, sa jej dočkali. Dostali sa na vrchol. Zo sladkých, zapálených predvolebných rečí zostal iba popol, sľuby sa zmenili na výsmech a všetko čo dnešní vládny fašisti tak kritizovali na pódiách za podpory komediantov, páchajú v 10 násobne väčšej miere.

Arogancia týchto úchylných sociopatov zašla tak ďaleko, že za jediný zákon pasovali samých seba. Tie doteraz platné im stoja v ceste, preto ako kedysi dobyvatelia a kolonizátori ničili a na hranici pálili kultúrne dedičstvo, knihy a všetko, čo bolo symbolom krajiny, oni pália tie naše. Zákony, ústavu, rodinu, prácu, zdravie, spoločenské väzby, aktivity, všetko.

A v takejto anarchii, v takejto svojvôli politických bastardov, náš blonďatý mediálny produkt Čaputová čuší. Áno čuší, pretože tie jej nemastné a neslané, nič nehovoriace korektné vyjadrenia, sa inak ani nazvať nedajú.

Nedonosený plod amerických neoconov  Naď, sa ju, ako vrchnú veliteľku ozbrojených síl, ani neunúva oboznámiť s tým, že sa chystá plošne nasadiť armádu na potlačenie fiktívnej pandémie. Nepovažuje za nutné s ňou konzultovať pozvanie vojsk cudzích armád na naše výsostné územie.

A čo na to pofidérne vyštudovaná ,,právnička“, ktorej do úradu výdatne pomohol otecko Soros? Pár nezmyselných, jalových viet, zopár naučených fráz, prednesených s naučeným pátosom. Len nikoho neuraziť a byť hlavne slušná. Zalezená v Kozom paláci mlčí.

Sociopat, ktorý ušiel z psychiatrickej liečebne a každému tvrdí, že je premiér, terorizuje obyvateľstvo a Čaputová mlčí.

Vyhráža sa ľuďom, pripravuje ich o prácu, deti o vzdelanie, zavádza doslova štátny teror a fašizmus ako vyšitý a obyvateľka Kozieho paláca ani nemukne. 24 hodín denne húta, ako ešte viac zotročiť, dehonestovať a podrobiť si ľudí, ako by im ešte viac znepríjemnil život a Čaputová mlčí.

Prebiehajú tu súdne procesy nie v réžii orgánov činných v trestnom konaní, ale v réžii novinárov, kde oni sú sudcovia a kati zároveň. Nedostatok dôkazov, porušovanie práv obvinených, všetko sa ignoruje. Novinári vedia kto to spravil, ako to spravil, len to nevedia dokázať. Milé. A blondína mlčí.

Kadejaký ,,dsať“ ročný sopel nálepkuje ľudí, nazýva ich fašistami, lúzou a opicami a Sorosova bábka mlčí.

Z vyšetrovaní sa vynášajú informácie novinárom a modelka mlčí. Minister obrany už riadi aj školstvo a zdravotníctvo a Čaputová mlčí. Deti v školách začínajú byť segregované, dospelí sú už rozdelení na slušných a neslušných, na zodpovedných a konšpirátorov, na poslušných a fašistov. A blondína je ticho. Živnostníci po tisícoch padajú na huby, vláda na nich kašle a občianka Čaputová ani nemukne.

Štát riadi neschopný blázon, obecný hygienik a odborníci, ktorí sa ,,vyparili“ a Čaputová ani slovo. Zákony nahradili vyhlášky vydané cez noc na Facebooku niekým, kto na to nemá žiadnu právomoc a výsledok je, že pomaly vodič električky môže listovať vo vašich zdravotných záznamoch a z Kozieho paláca nepočuť ani slovo.

Na vojne sme takýto stav volali humus, filcky, nekázeň. Prezidentka, ktorá vo svojich nekonečných medových príhovoroch dookola zdôrazňovala, že chce byť a bude prezidentkou všetkých ľudí, akosi prdí na svoje sľuby. Presne tak, ako jej arogantní papaláši z vlády.

Ale nemajme jej to za zlé. Občianka Čaputová nemá čas na lúzu. Ona totiž presilno bojuje s klímou.

Štát sa jej rozpadá pod rukami, dvíha sa vlna odporu – aj proti nej, nastupuje občianska neposlušnosť a blondína bojuje s uhlíkovou stopou. Jej najväčšou starosťou je uhlíková neutralita do roku 2050.  120.000 podpisov kvôli chujovine ju dokázalo zodvihnúť z kresla a prebudiť. Som zvedavý, ako sa zachová, keď sa vyzbiera 10 násobne viac podpisov za to, aby všetci, vrátane jej, ťahali do psej matere.

Občianka Čaputová, prezidentka všetkých ľudí tu iba tak hybernuje, radšej sa odfotí s nejakými aktivistami, ktorí aj prírode chcú prikázať, ako sa má chovať, kedy bude leto a kedy bude pršať, mimochodom porušujúc fejsbukové nariadenie mastodonta Mikasa, že max. 6 ľudí pokope.

Takže občianka Čaputová, čo keby ste konečne zodvihla riť a začala sa chovať ako hlava štátu? Myslím, že nebudem príliš osobný, keď poviem, že za to vás platíme. Ak chcete takto pokračovať vo výkone svojej funkcie aj ďalej, prepusťte svoje miesto Kiskovej koze, ktorú tam prijal a budeme na tom lepšie. Tých pár batohov zeleniny vyjde predsa len lacnejšie.

Čo keby ste nechali prírodu prírodou, podnebie podnebím a venovali sa tomu, čomu máte? Príroda je múdrejšia, ako my všetci dokopy, jej netreba radiť. Ak vás trápi znečistené ovzdušie a uhlíková stopa, navrhnite svojim priateľom, aby na najbližšie stretnutie Bilderbergu išli pešo. Zavolajte US prezidentovi a požiadajte ho, aby prestali lietať ich vojenské lietadlá a plávať ich vojenské lode. Zvolajte celosvetovú tlačovku a povedzte US korporáciám, že ak budú aj ďalej dymiť komíny ich korporácií, ak budú ďalej ničiť dažďové pralesy a rozvŕtavať celú zem, že na nich uvalíte embargo, že s nimi prerušíte styky a spoluprácu. Na čo sa tu hráte občianka Čaputová – Slovensko sa vrátilo do stredoveku a vy riešite plastové fľaše? Psychopati tu plánujú celosvetovú vakcináciu a vy tu riešite klímu? Chcel by som mať vaše starosti.

Ste fakt to najhoršie, čo chodí po slovenskej zemi. Vy všetci. Ale sme za to zodpovední iba my. Za 30 rokov sa mnohí ešte nenaučili, že predvolebné sľuby nemajú cenu ani deravého groša. Nezistili, že na volebných lístkoch sú kandidáti aj od desiateho miesta vyššie. Volia spôsobom – táto má krásne vlasy, ten jamky v lícach, táto mala pekné šaty, on zas krásny oblek, tento rozpráva pekne, tomu trčia chlpy z nosa… Nikoho z vás nenapadne pozrieť sa aj za nich, nie iba na nich. Akú prácu za nimi vidno, aké hodnoty vyznávajú. A toto je výsledok nezáujmu o veci verejné, naše spoločné. Kántria vás krásne oblečení mafiáni, dusia vás fešáci s jamkami v líčkach, oberajú vás o prácu psychopati, nezastane sa vás veru ani tá s krásnymi vlasmi. Vládnu vám podliaci a podvodníci. A najsmutnejšie na tom je, že z toho nemôžete obviniť nikoho. Iba samých seba.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA