Nadradená parlamentná lúza.

Všetky koaličné strany bez rozdielu sú vinné z porušovania a doslova ignorácie zaručených ľudských práv.

Sú vinné za súčasný marazmus a bezprávie na Slovensku.

Sú vinné za straty zamestnaní a príjmu tisícov doteraz tvrdo pracujúcich Slovákov.

Sú vinné za šírenie poplašných správ, úmyselné lži a úmyselné prekrúcanie faktov o Soplíku – 19.

Lži, lži a lži. Denne a do bezvedomia. 24- hodinové vládne masírovanie cez médiá zamestnancami médií, ktorí na tomto stave nesú ešte väčší podiel viny, ako samotní darmožráči od parlamentného válova. Dôkazov o tom je plný internet a všetky sociálne siete, takže sa o tom nebudem rozpisovať. Covid hysterici so mnou nemusia súhlasiť a je mi to naozaj jedno, ale nič to nemení na fakte, že je to tak. ŽE JE TO PRAVDA.

Neexistujúce čísla, magicky a na objednávku upravené štatistiky, ,,odborníci“ lobujúci za farma firmy, absencia zápisov z tých všemocných konzílií, kde sa to len tak hemží infektológmi a epidemiológmi, nariadenia Mikasa, ktoré táto vládna lúza povýšila nad zákon a ,,vyparení odborníci“. Toto je iba zlomok z toho, s čím musia Slováci denne zápasiť. Obraz skutočného stavu dnešných dní.

A do toho všetkého urazené výkriky poslancov, o ktorých včera ešte nikto nevedel.

Za všetkých, ako príklad uvediem jedného z týchto darmožráčov – nášho zamestnanca, poslanca za Sulíkovu SS, Milana Laurenčíka.

Tento pajác nechal voľný priechod svojej inteligencii a láskavo nás poučil:

Je neprijateľné, aby odkaz boja za slobodu bol zneužitý na politický boj s cieľom ničiť právny štát, ktorý sme si vybojovali. Ísť protestovať na námestia napriek zákazu zhromažďovania znamená pošliapavať ideu právneho štátu a odkaz novembra. Za akú slobodu chcú protestovať predstavitelia ĽSNS? Za neprávoplatne odsúdeného fašistu Mariana Kotlebu? Ak ide protestovať aj Robert Fico, je namieste položiť si otázku, či bude protestovať za slobodu svojich kumpánov, ktorí sedia momentálne vo väzení. Pridávať sa ku kotlebovcom je hanbou pre akúkoľvek stranu, ktorá sa hlási k demokracii.“

Výlev baktérie, ktorého šéf počas raňajok u nepriateľa štátu č.1 Kočnera, svorne debatoval o voľbe generálneho prokurátora. Každý, kto Kočnera len minul na ulici, už bol vypočúvaný, je vo väzbe, alebo je minimálne podozrivý. A náš Laurenčík má strašnú potrebu moralizovať a vysvetliť nám, kde je sever.

Alebo arogantný chuj zo stáda OľaNO, z toho naj, čo slovenský parlament má – Juraj Krúpa, ktorý nám vysvetlil, kto sme. Na otázku moderátora, kto sa zúčastní protestu, tento fašistický zmrd odpovedal takto:

,, Sú to ľudia, ktorí odmietajú hodnoty a princípy, ktoré sem prišli po 17. novembri.

Sú to chuligáni, sú to fašisti, sú to komunisti, je tam hocijaká lúza… Máte núdzový stav, máte opatrenia, je zakázané zhromažďovanie sa.

Tak sa na argumenty týchto dobrosráčov pozrime trošku bližšie. Obaja zjavne ,,právne nadupaní“ pomätenci veľmi radi používajú výrazy, ako zákaz zhromažďovania a nejaké opatrenia… A to najhlavnejšie – POŠLIAPAVAŤ IDEU PRÁVNEHO ŠTÁTU.

Tupohlavci – právny štát je niečo, okolo čoho ste vy dvaja ani len neprešli. Vaše definície právneho štátu, sú na úrovni nadržanej debaty 7 trpaslíkov, ktorí sa predbiehali o priazeň Snehulienky.

V právnom štáte panáčikovia, totiž neexistuje porušovanie ústavy, ľudských práv a zákonov fašistami, ako ste vy. V právnom štáte neexistuje, aby nejaký hlavný hygienik na pokyn premiéra, ktorý je psychopat, vydal protizákonné a protiústavné nariadenia, ktoré vy, opojení mocou vydávate za zákon a pri každej príležitosti nad nimi masturbujete a duševne sa ukájate v samopresviedčaní seba samých, akí ste demokratickí a šikovní.

V právnom štáte vy hnidy, neexistuje, aby bolo vašim zamestnávateľom odopreté pracovať, zarábať a živiť svoje rodiny. Neexistuje, aby deťom bolo odopreté plnohodnotné vzdelávanie. Neexistuje, aby ľuďom bola odopretá zdravotná starostlivosť a právo vyzdvihnúť si z pošty dôchodok.

V právnom štáte neexistuje, aby občan nebol vpustený do obchodu, aby si zaobstaral základné životné potreby. Neexistuje, aby pumpár, alebo vrátnik bol oprávnený listovať v mojom zdravotnom zázname. Neexistuje, aby boli ľudia pod nátlakom a vyhrážkami nahnaní na povinné testovanie.

Ešte stále máte pocit, že žijeme v právnom štáte? Bez hanby, arogantne a s pocitom nadradenosti odmietate plniť vôľu národa. Tak si teraz predstav, napríklad ty Laurenčík, že by som tvojho fotra nechal skapať doma od hladu. Pretože si myslím, že je fašista a nemá nárok najbližšie dva týždne vyzdvihnúť si na pošte dôchodok. Čo povieš?

Alebo ty, ty prasa Krúpa – čo keby som tvoju mater vykopal z potravín, pretože je to lúza? Pretože si nectí demokratické hodnoty a princípy 17. novembra? Lebo tak som sa rozhodol.

Ten váš presvätý holokaust je nič oproti tomu, čo si dovoľujete vy. A to si dovolíte brať do papule výrazy ako právny štát? Odvolávať sa na ústavu a zákony? To vážne?

Ja ti poviem Krúpa, kto bude na dnešnom proteste to jadro, tá drvivá väčšina. Budú to ľudia, ktorí ťa doteraz ako darmožráča živili. Ľudia, ktorým si vzal prácu, slobodu a dôstojnosť.

A budem tam aj ja. Aj mne si vzal prácu a príjem. Príď mi povedať do očí ako chlap, že som preto fašista, chuligán a lúza, ty prašivec. A nie len mne. Príď sa postaviť pred dav a povedz im to. Že sú všetci fašisti a lúza. Po tom všetkom, čo ste na národe od marca vykonali. Poznám taký odpad, medzi ktorý patríte. Viem, čo ste za povahy. V dobe, keď píšem tento príspevok, už kolujú po sociálnych sieťach informácie, že naša hrdá polícia už obracia autobusy s tvojou ,,lúzou“, aby sa nedostali do Bratislavy. Máte obrovský strach a to je dobre. Ale váš deň príde. Nič netrvá naveky. Budete plakať a prosiť, vyhovárať sa a zvaľovať vinu na toho druhého. Toto si zapamätajte. Príde deň, kedy vaša spanilá jazda skončí. A potom sa porátame. Presne podľa litery zákona.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    FOTO DŇA