Fanatické voličky Multitrtka? Je tu vysvetlenie…

Symptomatické je, že už vlastne ani nemusím menovať, kto nám to tu robí hanbu na celý svet svojou úchylnou sexuálnou obsedanciou a kto si kvôli tomu založil unikátny hárem, kde má deti ako trofeje od (tuším) desiatich matiek. S tými nežije, vraj ich dobre platí a tak sa hlásia ďalšie. Jedna z hypotéz tvrdí, že všetky tie deti ani nemusia byť jeho.

Horšie ale je, že tento sexuálny maniak zhadzuje na samé dno reputáciu ústavného činiteľa, akým je predseda parlamentu. To predčí už aj účinkovanie „Kelňu“ Ľuptáka, ako podpredsedu SNR, nehovoriac o „Sasankovi“ Sulíkovi. Jeden bol chruňo od Prírody, druhý od Kočnera. Najhoršie ale je, že multitrtko túto ústavnú funkciu zneužíva na ďalšie ukájanie svojho naozaj nízkeho pudu. Mnohé šepkandy potvrdila jeho nedávna nehoda.

 

 

Veď som to ja!

   Multitrtko sa aj po škandále s transexuálkou (a zakrátko to aj zdupľoval s inou?!) nechal počuť, že on s tým neprestane, lebo veď on už je raz taký?! A to aký je, odhalila aj jeho autonehoda. Vraj má zlomený druhý stavec. Na internete sa objavila jeho výstižnejšia fiktívna zlomenina, ale je tu podstatnejší problém. Takto na to upozornil poslanec Ľuboš Blaha:

„1. V štátnej limuzíne sa spolu s predsedom parlamentu viezla bývalá finalistka Miss Universe a asi netreba vysvetľovať, že spolu neriešili Aristotelovu ontológiu.

  1. Pri všetkej úcte k bývalej finalistke Miss Universe, celkom zjavne to nie je kráľovná Alžbeta. A štátna limuzína bola zneužitá na Borisove bakchanálie. U pána predsedu zjavne opäť nezvíťazil mozog. Ale ´srdce´.
  2. …kľúčový predstaviteľ vládnej koalície a druhý najvyšší ústavný činiteľ Boris Kollár zneužíva štátnu limuzínu na intímne stretnutie s Miss Universe. A veľmi vážne pochybujem, že pri svojom platónskom obcovaní používali ochranu – myslím teraz rúška na tvári.
  3. Predseda parlamentu sa vysmieva vládnym opatreniam proti pandémii. Vysmieva sa zákazu vychádzania. Vysiela signál verejnosti, aby ľudia ďalej randili s cudzími ľuďmi, užívali si život mimo domova, potenciálne šírili covid…“

Český minister zdravotníctva Prymula musel pre nedodržiavanie covid-obmedzení odstúpiť. Multitrtkovi sa to prepečie, lebo s toľkým (aj mafiánskym) maslom na hlave je logicky najvernejším spojencom Psychopatoviča. Ten ho potrebuje, odstúpenie z morálnych dôvodov (u oboch plagiatárov?!) je pre nich neznáma alternatíva a pre oboch na smiech.

 

Kto ho volil?

   Je to kardinálna otázka. Štatistiky hovoria, že hlavne mladé ženy vo veku 22 až 40 rokov. Stredoškolsky vzdelané s maturitou. Dokonca aj slobodné mamičky?! Pritom on nemá serióznu politickú stranu, ale rodinný klan, do ktorého patrí aj unikátna štafetová milenka mafiánov. A žiadny Multitrtkov škandál tie voličky od ich straníckej oddanosti neodradí. Naopak. A tu je ten kľúč k pochopeniu odpovede na to, kto Multitrtka volil!

Prišiel som na to pri práci na najnovšej knihe, kde je aj časť o Karolovi Mellovi a jeho veľkej (hoci už bývalej) láske. Uvážme to spolu:

„Je to večná téma zhutnená v divadelnej hre, muzikáli aj filme vždy s rovnakým názvom ´Kráska a zviera´… Zuzana Marošová bola a je nepochybne tá kráska. Karol Mello svojou minulosťou, vystupovaním, slovníkom i výzorom to zviera. Že zviera túži po kráske, nás nemôže prekvapiť, ale prečo kráska stráca svoju mladosť so zverom – to je otázka. A príbeh Marošová – Mello nám dáva šancu na odpoveď…

Odvrhla iné bohaté partie, aj slávu, keď sa vzdala najuznávanejšieho angažmán v Slovenskom národnom divadle a účinkovania v populárnom seriáli úspešnej komerčnej televízie. Ak toto všetko obetovala, bude to teda tá veľká láska? Veď Karol Mello má biedne vzdelanie a na tie brutality, čo na Slovensku vyvádzal, je intelekt naozaj nepotrebný. Niekto by aj povedal, že mu surovosť zabijaka priam vyžaruje z očí. Tak potom tu máme posledné možné vysvetlenie. Udivuje to odborníkov už desaťročia, ale objavuje sa to znovu a znovu v stovkách a tisícoch zadokumentovaných prípadov a je to – fascinácia žien mocou. Treba dodať, že určitých žien. Ale tie určité ženy tento evolučný pozostatok svojich praprapramatiek napĺňajú už naozaj bez zábran. Sú to tie, ktoré sa koria sexuálnym predátorom. Tým, čo ovládali a manipulovali so ženami v ich dosahu. Vypisujú zaľúbené listy masovým vrahom a znásilňovačom žien do väzníc. Sú to tie, ktoré usvedčeným zločincom odsúdeným na trest smrti pre ich beštialitu ponúkajú manželstvo. Sú to tie, ktoré sa snažia k nim dostať aj cez tie mreže a sú nimi priam hypnotizované. Príklady „neviest odsúdencov na smrť“ poznajú v USA.

Príklad je aj z Indie. Ide o sériového vraha vietnamsko-indického pôvodu Charlesa Sobhraja. Ten sa stal priam svetovou celebritou, keď ho v 70. rokoch usvedčili z minimálne dvanástich vrážd. Vraždil rovnako chladnokrvne zahraničných turistov, a hlavne turistky, aby si udržal svoj playbojský životný štýl, čo mu vynieslo prezývku ´Bikini Zabijak´. Potom, čo si odsedel v Indii 21 rokov, presídlil do Paríža, kde sa stal celebritou výhodne predávajúcou svoj príbeh očarujúceho gangstera. Za filmové práva svojho životného príbehu vraj vyinkasoval viac ako 15 miliónov dolárov. Tak mu bolo dobre, že sa vybral rozhadzovať takto získané peniaze do Nepálu, kde ho vďaka vytrvalosti istého holandského diplomata, ktorý neúnavne zbieral dôkazy, odsúdili na doživotie. A teraz to podstatné pre nás – už ako večného väzňa navštívila Sobhraja nepálska študentka Nihita Biswas. Pôvodne o ňom chcela napísať štúdiu, ale počas stretnutí ju zabijak Charles tak očaril, že v júli 2008 ohlásili zasnúbenie a v októbri prehovorila svoju rodinu, aby sa zúčastnili na fingovanom sobáši priamo vo väzení počas nepálskeho festivalu Bada Dashami, kedy sa väzni môžu stretávať s rodinami.

No a neobišlo to ani našu domovinu. Veď tu máme najväčšieho mafiánskeho vraha v dejinách Slovenska, Mikuláša Černáka, ktorý sa chválil, že mal každú v okolí, na ktorú si zmyslel. A že sa mu samé poddávali ženy jeho mafiánskych komplicov. No a podľa nálady rozhodoval o živote a smrti iných. Tak tomu už roky prichádzajú zaľúbené listy od žien. Medzi nimi mediálne najviac vynikla istá umelá blondína Monika Křivová. Tá sa vehementne k mafiánskemu super-bossovi a zároveň brutálnemu a cynickému zabijakovi hlási. A hlavne to zverejňuje. Vraj sa kvôli nemu rozišla s predošlým priateľom. A dôvod? Netají ho: „Je to skvelý muž a pre mňa jediný na svete. Je milý, šarmantný, vtipný, starostlivý a má prehľad. Rád pomáha aj ostatným tam vnútri, napríklad radami, keďže študuje zákony. Museli by ste ho poznať…“ Pri procese za vraždu Oláha vyhlásila: „Moja láska bojovala dnes ako tiger.“ Psychológia hovorí o hlboko v podvedomí zasutom archetype (atavizme) z praveku, ktorý pretrval u niektorých žien v nekritickom obdive mužských predátorov. V praveku pochopiteľné, dnes bizarné. Samotná Křivová ponúka vysvetlenie pre túto nekritickú lásku – vraj je to jediný „skutočný chlap“ široko-ďaleko. A sme doma…

A uznajte, oproti Černákovi, Mellovi a indickom zabijakovi žien je Multitrtko so svoju sexuálnou neukojenosťou vlastne ideálny chudáčik hodný bázne i súcitu určitého typu voličiek. Tak mu dali hlas…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 210

Celkové hodnotenie: 23.7

Priemerná čítanosť: 2780

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ostrihoňová sa bojí únosu

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot youtube)   Tento týždeň sme zaznamenávame „čierny štvrtok“ pre slovenské verejnoprávne médiá... Ešte v stredu večer na mítingu Progresívneho Slovenska (tzv.…

    Ak bez NATO, tak môžeme: Európania sa pripravujú na vojnu s Ruskom

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/ria/Foto: vygenerované AI)   V americkej propagande zameranej na Európu dominuje kľúčová téza: boj s Ruskom o Ukrajinu je životne dôležitý…

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA