Akých 5 dôvodov budú vyťahovať médiá a sionisti, aby nebol za župana zvolený Róbert Bačinský?

Človek, ktorý sa stal známy tým, že odovzdal ako prvý slovenský vojak vyznamenania NATO, Róbert Bačinský, oznámil svoju kandidatúru ako nezávislý kandidát na župana Košického samosprávneho kraja. Niektorí ho považujú za najlepšiu voľbu spomedzi všetkých kandidátov, iní ho považujú za kontroverzného človeka. Poďme sa teda pozrieť na to, čo na tohto kandidáta môžu vytiahnuť sionisti a zapredané médiá.

(Fotka z oficiálnej fanpage Róberta Bačinského)

Povedzme si o tomto kandidátovi najskôr niečo viac. Citujem stránku volbydovuc2017.sk:

,,Róbert Bačinský sa narodil v roku 1966 v Trebišove. Od svojich štyroch rokov však žije v Košiciach, ktoré považuje za „svoje mesto“. Róbert Bačinský je 20 rokov ženatý a má jednu dcéru.

V Košiciach absolvoval základné, aj stredoškolské štúdium a v podstate prežil celý svoj  život. Na základnú vojenskú službu nastúpil v roku 1985 a po jej absolvovaní začal pracovať  v dnes už neexistujúcej VSS ako elektrikár. Príchod demokracie zažil v plnej sile ako mladý, vtedy 23 ročný človek, aj s jednou z jej vymožeností – dovtedy nepoznanou nezamestnanosťou. Do módy prišlo prepúšťanie, ktoré neobišlo ani Róberta Bačinského. Dôvod bol prozaický – buď bol najmladší, alebo vo firme pracoval najkratšie.

Istota zamestnania pominula a nastal čas vziať život do vlastných rúk. Róbert vystriedal viacero zamestnaní, ale svoju rodinu vždy poctivo uživil. Prešiel šoférskym povolaním,  stavbárčinou, patril medzi tých, ktorí v Košiciach inštalovali prvú káblovú televíziu, ale pracoval aj ako pilčík, či chatár. Jeho poslednou inštanciou bola ASR. Po návrate z  misie a doslúžení zvyšku kontraktu z armády odišiel na vlastnú žiadosť.

Takže, ako aj podľa popisu môžte vidieť, ide o obyčajného človeka, ktorý chce zmeniť svoj kraj k lepšiemu, chce ho vytrhnúť z rúk ,,mafiánov” a dať kraj konečne ľuďom. A kvôli tomu, že to myslí z krajom dobre a nikto ho ,,nedrží za gule”, bude na neho z každej strany vyťahovaná ,,špina” najvyššieho kalibru. Sionisti a ovplyvnené médiá sa budú snažiť, aby sa tento ,,nácek, fašista a extrémista v jednom” (v preklade do normálneho jazyka obyčajný Slovák, ktorý sa postaví na odpor systému), nedostal na pozíciu župana Košického samosprávneho kraja.

Poďme si povedať 5 vecí, ktoré proti nemu môžu použiť a ukážme si, ako je to v skutočnosti:

  1. Čo je to za Slováka, keď nežije na svojom ,,milovanom” Slovensku?

Aj takýto môže byť nadpis niektorého z článkov, ktoré napíšu o Róbertovi. Áno, je pravda a nie je to verejným tajomstvom, že tento kandidát nebýva na Slovensku. Ale, je pravda, že by veľmi chcel. Bohužiaľ, ak chcel uživiť svoju rodinu a chcel mať určitý životný ..štandard”, musel odísť do zahraničia. Takže, milé médiá, nie je to tak, že Róbert zbabelo zdrhol zo Slovenska a nebude si ho brániť, ale bránil svoju rodinu pred chudobou.

2. Už mu neboli dobré peniaze z vojenčiny, keď sa rozhodol odísť? 

Tiež to nie je verejným tajomstvom, že Róbert Bačinský, bol profesionálny vojak. Chodil na zahraničné misie. Veľa ľudí má mylné predstavy o výške platu vojaka. Róbert mi prezradil, že jeho plat bol vo výške 980 dolárov na misií. Čiže, tu vôbec nešlo o peniaze. Uvedomil si, čo je NATO za organizáciu a preto sa rozhodol vrátiť vyznamenania, pretože by nedokázal žiť s oceneniami, ktoré dostávajú ľudia za páchanie zla vo svete.

3. Chcete za župana človeka, ktorý sa vo svojich videách vyjadruje                            expresívne a používa vulgarizmy? 

Je pravda, že Róbert vo svojich videách, ktoré má dostupné ako na svojom facebook-ovom profile alebo na svojom kanály na Youtube.com, sa často vyjadruje vulgarizmami. Treba si ale uvedomiť, že je to obyčajný človek, ktorého štve situácia, ktorá je na Slovensku a je aj dokázané, že človek, ktorý používa v normálnej komunikácií pri rozčúlení vulgarizmy, je úprimný. Ako povedal vo svojom videu, bude sa na politikov vyjadrovať takým jazykom, ako sa oni správajú a nezakryjú to ani sakami , ani lakovkami.

4. Má blízko ku Kotlebovcom, ale nekandiduje za nich. Prečo? 

Vo svojich videách, aj v rôznych diskusiách, podporil Róbert parlamentnú stranu Mariána Kotlebu. Treba povedať, že návrh na kandidatúru za župana dostal od inej, pronárodne orientovanej strany. Vieme, aké klamstvá sa na internete šíria a neobišli ani vzťah ĽSNS a Róberta Bačinského. Niektorí ľudia hovorili, že Róbert odmietol spoluprácu s touto stranou a preto sa ĽSNS rozhodla, že si postaví vlastného kandidáta. Opak je však pravdou. Strana Kotleba – ĽSNS nekontaktovala Róberta a tým pádom nemala záujem o spoluprácu. Dala si tam vlastného kandidáta, ktorý bude bojovať o kreslo župana Košického samosprávneho kraja.

5. Má veľmi nebezpečné názory a má blízko nielen k ĽSNS, ale aj k iným               ,,extrémistom.”

Na Róbertových názoroch môžu ľudia vidieť a hlavne politici, aké zmýšľanie má ťažko pracujúci Slovák, ktorý má rodinu a prácu. Tieto názory nie sú nebezpečné, ale vyplývajú zo situácie, do ktorej nás dostali ponovembroví politici. Ak je Róbert u nich extrémista, tak potom extrémista je každý Slovák, ktorý pracuje, má deti, musí splácať hypotéky, atď. A to, že má blízko k iným extrémistom? Kto sú tí extrémisti? Sú to presne tí, ktorých som opísal v predchádzajúcej vete.

Takže, Košičania, dajte možnosť nezávislému kandidátovi, otcovi detí, ťažko pracujúcemu človekovi, ktorý musel odísť do zahraničia, aby uživil svoju rodinu. Chce, aby Košický samosprávny kraj bol bez mafiánov, aby tam boli ľudia, ktorí pracujú rukami a vážia si každé €. Je len na vás, vážené dámy a páni, či sa rozhodnete dať šancu znovu zlodejom alebo obyčajnému človeku. 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Jozef Repka

O AUTOROVI

Venujem sa komunálnej a národnej politike, aktivizmu. Chcem, aby si ľudia už konečne otvorili oči a videli tú krutú realitu, ktorá tu je. Preto som sa dal na aktivizmus.
www.jozef-repka.webnode.sk

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 42

Celkové hodnotenie: 11.86

Priemerná čítanosť: 4704

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia vyšetruje nehodu v Košiciach, pri ktorej sa zranili cestujúci MHD

    0icon

    Polícia vyšetruje pondelkovú (22. 4.) dopravnú nehodu v košickej mestskej časti (MČ) Pereš, pri ktorej utrpeli zranenia cestujúci v autobuse mestskej hromadnej dopravy (MHD). Pre…

    Muž mieril na okoloidúce autá airsoftovou strelnou zbraňou

    0icon

    Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou mieril v nedeľu (21. 4.) na okoloidúce autá dlhou strelnou zbraňou 46-ročný Čech.…

    Chodci Černý s Burzalovou idú do Paríža, Benčík: "Vyšla nám taktika"

    0icon

    Chodci banskobystrickej Dukly Dominik Černý a Hana Burzalová sa predstavia na olympiáde v Paríži v novej disciplíne, v miešanej štafete na maratónskej trati (42,195 km).…

    Rehák-Štefečeková postúpila v Dauhe do finále trapu

    0icon

    Slovenská strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková postúpila do finále trapu v olympijskej kvalifikácii brokárov v Dauhe. Medzi šestku najlepších sa dostala z 3. priečky nástrelom 119…

    Polícia v Raslaviciach vyšetruje umiestnenie sledovacieho zariadenia v aute

    0icon

    Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Raslaviciach vyšetruje prípad trestného činu nebezpečného prenasledovania.

    Vladimír Šucha: Nízku účasť na eurovoľbách spôsobuje aj nízka informovanosť o EÚ

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Nízku účasť Slovákov na eurovoľbách v porovnaní s ostatnými krajinami spôsobujú viaceré faktory vrátane nízkej informovanosti o Európskej…

    Hejkovej neporaziteľnosť trvala 301 duelov: "Hrali na hranici rugby"

    0icon

    Brno 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/Anadolu - Serkan Avci)   Takmer jedenásť rokov a 301 zápasov trvala nezdolateľnosť basketbalistiek ZVVZ USK Praha, ktoré vedie slovenská trénerka…

    Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave

    0icon

    Polícia obvinila z trestného činu poškodzovania cudzej veci 20-ročného Vojtecha P. a 20-ročného Sebastiána F. Tí mali v Bratislave sprejovými nápismi poškodiť budovu aj rozvodnú…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    PS vyzýva ministra školstva a vládu zatvoriť reedukačné centrum v Bystričanoch

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 23. apríla 14:24 Opozičné hnutie Progresívne Slovensko (PS) vyzýva ministra školstva Tomáša Druckera (Hlas-SD) a vládu, aby zatvorili…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA