ZVÍŤAZÍME alebo Matovičova vláda národnej zrady zlikviduje Slovensko?

Tak sme si zvolili nekompetentnú a neschopnú vládu národnej zrady. Vlastne ani nie tak neschopnú, ako schopnú všetkého, čo povedie k likvidácii slovenského národa, jeho štátnosti a ešte väčšiemu zotročeniu človeka. Náš plačúci premiér nakoniec odhodil masku a odhalil svoju tvár. Svojimi marketingovými ťahmi odlákal voličov kresťanských, národných a ľavicových strán, a teraz sa na nás škerí, ako s nami vybabral. Žiaľ, nič dobré sa od vlády pod jeho vedením nedá čakať.

Všeličo som očakával, ale že programové vyhlásenie vlády bude až taký úbohý pamflet, sa mi nemohlo ani len prisniť.  Nebudem sa mu venovať, lebo sa mi vo vrecku nožík otvára. Nakoniec solídna analýza vlastizradného a totalitného charakteru tohto pamfletu je daná v článku:

https://www.hlavnespravy.sk/ideologicke-programove-vyhlasenie-vlady-ochrana-liberalnej-demokracie-usa-klucovy-spojenec-podpora-mimovladok-indoktrinacia-deti-skolach-boj-proti-konspiratorom/2130682

Snáď by som doplnil len to, že na naplnenie mnohých prázdnych a nereálnych sľubov peniaze nebudú. Pamflet sa vôbec nezaoberá otázkou, ako riešiť ekonomickú krízu a záchranu slovenskej ekonomiky v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Hlavne, že chcú pripraviť ďalšie zotročenie obyvateľstva zvyšovaním a zavádzaním nových daní (zvyšovanie daní z majetku, zavadzanie environmentálnych daní a ďalšie). Možno nepochybovať o tom, že doprivatizujú zvyšné podiely štátu v strategických odvetviach či rozpredajú strategické zdroje (voda, pôda, lesy) do rúk zahraničného kapitálu pod zámienkou potreby získania finančných zdrojov na krytie strát z koronakrízy, aj keď o tom sa v ich pamflete zatiaľ mlčí, lebo skrývajú, že rozpredajom nášho prírodného bohatstva budú riešiť kompenzáciu strát zahraničných bánk na Slovensku. Keďže táto vláda národnej zrady je navyše aj nekompetentná, rozhodla sa odovzdať podstatnú časť právomocí do rúk sorošovských mimovládok, ktorých bude výdatne financovať, aby dokončili dielo skazy, ktoré je programovým cieľom súčasnej vlády.

Veď podľa ministra zahraničných vecí Korčoka už nie sme Slovenskom. Citujem: „My sme Brusel a Brusel je tu!“. Keďže Brusel, to je hlavne diktát Nemecka, tak jeho citát v skutočnosti znamená: Nemecko je tu! Nemecko nás ovládlo a zotročilo! To znamená, že všetky kompetencie a prírodné bohatstvá štátu idú byť odovzdané do Bruselu (Nemecka), lebo sme už iba bruselskou (rozumej nemeckou) kolóniou a ako národ nás odsúdili k zániku. To si bude súčasná vláda lebediť, keď všetko bude riadiť Brusel (rozumej Berlín), ktorý je už tu! A tak našou domácou politikou už nebude slovenská politiky, iba úplné malichernosti a nezmysly, lebo ako tvrdí Korčok „našou domácou politikou bude aj politika nigérijská, paraguajská či vnútorné záležitosti ľudožrútov z Papuy-Novej Guiney (pozn.: len nie slovenská). To bude plné zavŕšenie veľkolepej intelektuálnej a duchovnej cesty, ktorej priekopníci v týchto dňoch prišli k moci na našej politickej scéne“. Otrasné a desivé! Väčšiu sprostosť som už dlho nepočul a nečítal.

Tak toto teda ozaj bude veľkolepé zavŕšenie! Avšak nie intelektuálnej a duchovnej cesty, ale vlastizrady a primitivizmu! Tak okato a hnusne sa ešte nikto,  ani ten najväčší nepriateľ, slovenskému národu do očí nevysmial, ako to urobil Korčok. Ešte šťastie, že tu máme koronavírusovú krízu, ktorá urobí škrt cez rozpočet ich zákerným vlastizradným plánom.

Zachrániť Slovensko pred súčasnou zapredanou vládou už azda môže iba dianie na medzinárodnej scéne, ktoré sa bude vyvíjať úplne ináč, než naši vládni predstavitelia predpokladajú. Nemajú totiž ani potuchy o niečom takom, ako je globálna politika. Noty do ich programového vyhlásenia im dodala americká ambasáda, ktorá slúži záujmom svetovládnych mocenských elít (deep state), ktoré bojujú proti Trumpovi. Tento boj na život a na smrť vedie Trump spoločne s Putinom, ktorý taktiež zápasí s vlastizradnou liberálnou oligarchiou. Ak by bol Matovič aspoň trochu prezieravý, tak by sa vyhol vlastizradným pasážam vo svojom pamflete a počkal, ako sa mocenský zápas na aréne globálnej politiky bude vyvíjať. Tak však dal okato najavo, čie záujmy reprezentuje. Nuž, odkryl svoje karty, a tak aspoň vieme, s kým máme do činenia. Uvedomuje si vôbec, že za svoju vlastizradu raz ponesie zodpovednosť, keď svetovládne elity budú porazené! A porazené budú!

Nachádzame sa vo finálnej fáze tretej svetovej vojny, v ktorej sa mocenským elitám „deep state“ napriek nespočetným snahám nepodarilo rozpútať celosvetový ozbrojený konflikt, a tak rozpútali celosvetovú koronavírusovú pandémiu. Tým si ale vykopali svoj vlastný hrob. Ich svetové impérium zla, ktorého centrum sídli v Londýne, sa rozpadáva. Priam symbolickou v tomto duchu sa stala udalosť, ktorá necelý týždeň pred Putinovými narodeninami (7.10.1952) mu spadla do lona ako dar z nebies. Po náraze nákladného vozidla do vstupnej brány kráľovského Buckinghamského paláca z obrovského kráľovského emblému odpadla socha jednorožca (https://www.standard.co.uk/news/london/unicorn-knocked-off-buckingham-palace-gates-by-incoming-lorry-a4251926.html) a miesto po ňom zostalo v embléme prázdne. Lev v tomto znaku symbolizuje Anglicko a jednorožec Škótsko.

Takéto symbolické udalosti sa neodohrávajú len tak. Sú pozdravom z duchovnej sféry a v predstihu avizujú, čo sa bude diať, lebo hlavný zápas síl Dobra a Pravdy so silami Zla a Lži sa odohráva na duchovnej úrovni a následne sa prenáša aj na ďalšie úrovne (informačná a ideologická, politická, ekonomická, vojenská). Už nik nepochybuje o tom, že po koronavíruse bude svet iným, než doteraz. Nový lepší svet bude vykúpený utrpením, ktoré so sebou pre mnohých pandémia prináša.

Môj článok o mimoriadnom vyhlásení Medzinárodného menového fondu

https://blog.hlavnespravy.sk/19595/mimoriadne-dolezite-vyhlasenie-medzinarodneho-menoveho-fondu/

bol mnohými nepochopený a interpretovaný, akoby som sa postavil na stranu tohto zotročovateľa národov, pričom títo čitatelia žiaľ nevidia za horizont prebiehajúcich udalostí. V súvislosti s MMF som len zverejnil informáciu o udalosti, o ktorej mainstream zaryte mlčí, ktorá však znamená radikálnu zmenu stratégie „pomoci“ MMF, ktorý je v rukách FED. Z mnohých informačných zdrojov presakuje na verejnosť, že Trump už vytrhol FED z rúk zločinných centrálnych bankárov, znárodnil ho a pred znárodnením sú aj samotné centrálne banky. ECB (Európsku centrálnu banku) však ešte majú pod svojou kontrolou. A tak neočakávané vyhlásenie MMF o tom, ako bude pomáhať obnovovať hospodárstva jednotlivých krajín, o čomsi dôležitom svedčí. Veď práve naopak, v záujme sebazáchrany svetovládnych mocenských elít nie je záchrana krajín, ale rozpútanie globálneho vojnového požiaru v reakcii na kolaps svetovej ekonomiky, vyvolaný hlad a biedu. V každom prípade je tomu potrebné zabrániť. Keďže ide o globálny celosvetový problém, aj riešenie sa bude prijímať na globálnej úrovni, predovšetkým za účasti troch najsilnejším veľmocí – USA, Ruska a Číny a ich vrcholných predstaviteľov – Trumpa, Putina a Si Ťin-pchinga. Žiaľ, situáciu momentálne komplikuje to, že USA sa ocitli na hrane občianskej vojny. Guvernéri troch štátov na západnom pobreží USA sa totiž odmietajú podriadiť centrálnej vláde a hrozia oddelením sa vyzývajúc k odstráneniu Trumpa. Pritom koronavírusová kríza bude trvať ešte dlho, lebo tu skutočne nejde o obdobu chrípky, ale o veľmi nebezpečný vražedný vírus s mnohonásobne vyššou úmrtnosťou, ktorý okrem iných zákerných vlastností sa zrejme nepodriaďuje sezónnosti,  rýchlo mutuje, takže vývoj vakcíny je v nedohľadne.

Keď už bolo jasné, že nacistické Nemecko v II. svetovej vojne bude porazené, zišli sa predstavitelia víťazných mocností v Jalte na polostrove Krym, aby sa dohodli o povojnovom usporiadaní sveta.  A keď bude jasné, verme že čoskoro, že svetovládne mocenské elity so svojimi centrálnymi bankami budú v súčasnej III. svetovej vojne vrcholiacej koronavírusovou pandémiou porazené, zídu sa predstavitelia svetových mocností, aby sa dohodli na novej geopolitickej štruktúre sveta a prijali nový medzinárodný menový systém (MMS), ktorý sa bude radikálne líšiť od súčasného, fungujúceho na báze enormných dlhov, ktorý bol prijatý pred koncom vojny (júl 1944) v Bretton-Woods a urobil z amerického dolára hlavnú svetovú rezervnú menu. Ďalším krokom bude rozpustenie NATO a preformovanie neschopnej a diktátorskej obludy EÚ na hospodárske spoločenstvo národov.

Je veľmi smutné, že naša vláda sa rozhodla podriadiť tým silám Zla, ktoré budú porazené. Miesto toho, aby povzbudzovala národ, povznášala jeho národného ducha, pestovala vlastenectvo a lásku k vlasti, rozhodla sa zapredať Slovensko do rúk tých najväčších zločincov. Ak si Matovič myslí, že vlastencom zavrie ústa zavedením prísnej cenzúry a protiústavným odstránením slobody slova a prejavu, aby ho nikto nemohol usvedčiť z jeho vlastizrady a aby mu nikto nebránil v uskutočňovaní zlovestných zámerov, tak je na veľkom omyle. Za svoje činy ponesie pred národom plnú zodpovednosť.

Miesto toho, aby vláda rozpracovávala stratégiu, ako zachráni a oživí hospodárstvo poškodené pandémiou, znárodní strategické odvetvia a bankový sektor, vypracovala program likvidácie Slovenska. Čoskoro jej nekompetentnosť vypláva na povrch v plnej paráde.

Zvíťazíme, lebo Pravda a Boh sú na našej strane! Sme sa na úsvite nového veku – Kráľovstva Božieho na Zemi.

Ing. Peter Kohút, CSc.

člen združení slovenskej inteligencie Korene  https://zsi-korene.sk/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Mikloš: Pre slovenskú ekonomiku výhody eura prevažujú nad nevýhodami

    0icon

    Bratislava 26. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Pre malú a otvorenú ekonomiku, ako je slovenská, výhody eura prevažujú nad nevýhodami. Zdôrazňuje to exminister…

    Syrskij sa dozvedel pravdu: „obrannú líniu“ AFU už nestihne vybudovať

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/Svpressa/Foto:X/Hung)   Po oslobodení Berdyči sa pred ruskou armádou otvorí operačný priestor, informuje Konstantin Olšanskij v novinách Svobodnaja Pressa Ruské vojská…

    Tampa a Islanders prehrávajú v 1. kole už 0:3, Černák s asistenciou

    0icon

    New York 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Chris O'Meara)   Hokejisti Tampy Bay sú na pokraji vyradenia v 1. kole play off zámorskej NHL. Vo štvrťfinálovej sérii…

    To vážne?! Europarlament prišiel so zarážajúcimi závermi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   „Neskutočné. Pellegrini bol vraj zvolený za prezidenta vďaka ruskému vplyvu. Tak to odhlasoval Europarlament,“ napísal v…

    Matovič sa vyjadril k šokujúcemu správaniu svojho poslanca

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR – Jaroslav Novák)   Tento týždeň sme priniesli správu o nešportovom správaní poslanca OĽaNO Viliama Tankóa na galavečeri bojových…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Dnes bude slnečno. Teploty 12 až 17 stupňov Celzia.

    Ak bez NATO, tak môžeme: Európania sa pripravujú na vojnu s Ruskom

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/ria/Foto: vygenerované AI)   V americkej propagande zameranej na Európu dominuje kľúčová téza: boj s Ruskom o Ukrajinu je životne dôležitý…

    Enrico Letta: „Oveľa viac než len trh“ (Jednotný trh budúcnosti) – viac únie, menej suverenity

    0icon

    Rím 25. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot twitter)   Bývalý taliansky premiér Enrico Letta predniesol na aprílovom samite Európskej rady (O samite sme informovali sme o tom tu)…

    Kultový konštruktér Newey je údajne na odchode z Red Bullu

    0icon

    Paríž 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Red Bull Racing F1 Fans Forever )   Kultový konštruktér monopostov F1 Adrian Newey je údajne na odchode z Red Bullu.…

    Toto rozhodnutie jednoznačne odhalilo komu o čo ide

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Evan Vucci)   Generál Jozef Viktorín (Republika) sa na sociálnej sieti zamyslel nad finančnou pomocou Ukrajinou. Jeho príspevok vám prinášame v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA