Karanténa celých štátov – nevyhnutnosť či pripravovaný plán?

800 amerických profesorov spolupracujúcich s Yaleskou univerzitou hlavne v oblasti epidemiológie a medicíny varuje, že ide o bezprecedentnú mediálnu hystériu, ktorá sa nezakladá na kvalitných údajoch, ktoré sú už dostupné o koronavíruse. Aj ďalší ako Dr Peter Goetzsche, zakladateľ Cochraine project a riaditeľ Inštitútu vedeckej slobody v Kodani, prof. John Ioannides zo Standfordskej univerzity, Dr Frank Ulrich Montgomery, prezident Nemeckej medicínskej asociácie, Prof. Pietro Vermazza zo švajčiarskej St Gallen kantonnej nemocnice, Dr. Wolfgang Wodarg, pľúcny lekár, ktorý viedol podanie proti Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO) za falošnú epidémiu prasačej chrípky v Rade Európy atď. poukazujú na kontraproduktívnosť epidemiologických obmedzení a hovoria dokonca o úmrtnosti koronavírusu nižšej ako pri chrípke.

Problém koronavírusu je pravdepodobne prehnaný, keďže 2,6 mil ľudí zomrie na respiračné infekcie (okrem tuberkulózy) každý rok v porovnaní s menej ako 4000 úmrtiami na SARS-CoV-2 v čase písania tejto štúdie.“ Dnes je to 34 000.

Britský expert Neil Fergusson z Londýnskeho imperiálneho kolégia, ktorého modelovanie viedlo k sprísneniu opatrení v Británii (i v USA), deň po oznámení vládneho rozhodnutia zmenil názor. Prepočítal svoj model a namiesto 500 000 úmrtí predpokladá už len 20 000 úmrtí na koronavírus v Británii, z ktorých polovica by aj tak zomrela do konca roka. Kým predtým projektoval 18 mesačnú karanténu, teraz hovorí, že za 2-3 týždne epidémia vyvrcholí a potom klesne. K podobnému záveru prišli aj experti z Oxfordskej univerzity – tí rátajú, že polovica britskej populácie sa už nakazila a ochorenie prekonala. K 19. 3. Británia vymazala COVID19 zo zoznamu vysoko infekčných chorôb.

V USA prebieha zápas medzi médiami a vládou o to, koho program sa presadí – aspoň naoko. Po tom, čo predchádzajúci republikánsky prezident zaviedol tzv. Patriotický zákon na obmedzenie slobôd občanov v „záujme bezpečnosti“ po 9/11, neprekvapí, keď súčasný prezident iniciuje biopatriotický zákon s ďalšími obmedzeniami slobôd. Pre média je guru Dr. Fauci, hlavný expert Národného inštitútu zdravia na epidémie, ktoré je priamo zainteresované na výrobe vakcín. Anthony Fauci roky pracoval pre spoločnosť Moderna, ktorá ako prvá v Seattli testuje novú vakcínu na 45 dobrovoľníkoch. Ozývajú sa niektorí uznávaní experti (Dr Paul Offit, objaviteľ rotavírovej vakcíny dokonca aj proti drastickým opatreniam) a varujú pred nebezpečenstvom klinické testy uponáhľať. Možno im tiež vadí, že táto skupinka (pravdepodobne ako to už s takými testami chodí úplne zdravých) ľudí bude pravdepodobne pod drobnohľadom verejnosti.

Dokonca sa preskakuje fáza testovania na zvieratách. Verejnosť netuší, že vakcína na SARS bola fiaskom v klinických testoch. Očkované zvieratá boli ok, kým sa nestrestli s nejakým koronavírusom. V ich telách dochádzalo k tzv. cytokínovej búrke, zlyhaniu orgánov a rýchlej smrti. Napriek tomu v roku 2004 Čína schválila klinické testy tejto vakcíny na ľuďoch, len nevieme kde a koľko. Zaujímavé, že práve vo Wuhane boli opisované prípady pacientov s koronavírusom, ktorí prežívali takú cytokínovú búrku, ktorá spúšťa sepsu… Túto vakcínu, do ktorej toľko investovali ale už ju nebolo na kom použiť, teraz upravujú, aby mohla bojovať proti novému koronavírusu.

Pre Dr Fauciho aj liberálne média najlepším riešením je vakcína, preto nečudo, že stále spochybňujú nielen vitamín C, ale aj efektívny liek Hydroxochloroquine (HCQ), ktorý zas americký prezident otvorene odporúča. A nielen on, kopec ďalších expertov a vedcov. Hlavným je francúz Prof Didiet Raoul, objaviteľ vyše 90 baktérií s vyše 2000 odbornými publikáciami. Známy americký srdcový chirurg Dr. Mehmet Oz obhajuje tento liek, ktorý uzdravuje do 6 dní. Vďaka nemu na ventilátore pacient nemusí byť 30 dní, čo zmierni záťaž zdravotného systému. Úspešné výsledky lekára z oblasti New Yorku zverejnil viceprezident USA Mike Pence. Ten liečil 500 rizikových pacientov infikovaných koronavírusom týmto koktailom počas 5 dní: HCQ 200mg 2x denne, Azithromycin, 500 mg 1x denne a sulfát zinku, 220 mg 1x denne. Mal nulovú úmrtnosť, nulovú hospitalizáciu a nulovú intubáciu.

Dokonca Izrael posiela NY 6 mil dávok HCQ, Čína to má v odporúčaných liečebných protokoloch. No nejaký hlupák sa v Amerike otrávil práškom na čistenie akvárií, lebo obsahoval HCQ, čo si dal ako preventívnu liečbu. Progresívne média však pravdu nepovedia, len opakujú že Trumpovo odporúčanie má už prvú obeť. Napr. národné rádio v Seattli už vyhlásilo, že budú nezodpovedné Trumpové briefingy cenzurovať, keď hovoril o znovuotvorení ekonomiky, lebo ľudia bez práce sa prepadávajú do chudoby. Ekonóm Toby Rogers vypočítal, že zvýšenie nezamestnanosti o 1% v USA povedie k nárastu úmrtnosti o 56 000 osôb, nakoľko sa zvyšuje miera infarktov, závislostí, samovrážd a ďalších mentálnych a zdravotných porúch.

Najnovšie sa však Trump zľakol úmrtí v Queens, časti New Yorku (ktovie však či nie sily médií). Americké zdravotníctvo je po Obamacare reforme preregulované a neflexibilné – už v minulosti mali značné problémy s hospitalizáciami na chrípku, keď zomrelo 80 000 pacientov za seźonu 2017/2018. Príkladom je trapas s testami, ktoré chcelo výlučne vyvíjať vládne Centrum pre kontrolu a prevenciu liečiv (CDC). Keď CDC dodalo chybné testy, uznali, že môžu ich aj iní vyrábať, ale musia mať ich schválenie. FB sa šíria tieto screenshoty s komentárom, že ide o plandémiu, keďže CDC už v novembri hľadalo zamestnancov do programu pre karantény. New York Times píše aj o tom, že CDC si obávanú epidémiu aj vopred nacvičili v projekte Crimson Contagion.

No taký frontálny útok zo strany médií na Trumpa i existujúcu liečbu, liek, ktorý sa bezpečne užíva vyše 75 rokov, hoci na inú chorobu a preukázalo sa, že je efektívny aj na koronavírusy, je síce nevídaný, ale ľahko vysvetliteľný. Viac ako polovica príjmov televíznych staníc USA je z reklamy farmaceutického priemyslu. Momentálne je vyvíjaných 35 vakcín proti súčasnému koronavírusu, s potenciálom príjmov v planetárnych rozmeroch, ak svet uverí epidemiologickej hrozbe strašného vírusu! WHO má v pláne do roku 2030 mať zaočkovaného každého obyvateľa planéty s existujúcimi a novými vakcínami. 200 nových čaká na schválenie a ďalšie sa stále vyvíjajú… Pred časom prišlo WHO s Medzinárodnými zdravotnými reguláciami, ku ktorým sa zaviazali členské štáty aj pre prípad epidémie. Našej suverenity sme sa vzdali v prospech tejto organizácie, ktorá presadzuje záujmy výrobcov vakcín (samozrejme aj legálne potraty a potratové tabletky).

WHO je jednou z agentúr OSN, ktoré už dlhodobo majú problém s rastúcou populáciou, ktorá podľa nich predstavuje záťaž pre planétu. Vadí im aj ekonomická produkcia a spotreba, ktorá pomáha ročne dostať milióny ľudí z chudoby, ak v ich krajine práve nie je vojna alebo diktátor. Stačí si všimnúť v progresívnych médiach oslavu pozitív celoštátnych karantén, ako znižujú znečistenie životného prostredia. Títo ideológovia, zvelebujúci Grétu, nemajú problém nechať milióny ľudí vrhnúť do biedy, ktorá končí smrťou ako obeť Matke Zemi. Tieto karantény v preregulovaných ekonomikách už teraz vedú k ekonomickej kríze, ktorú sa preventívne snažia oddialiť centrálne banky tlačením peňazí, hoci tým ju len podnecujú.

A možno je to aj plánom miliardárov, pre ktorý sa minulý rok tajne stretli, keďže ich hovorca Bill Gates má najväčšiu starosť o rastúcu populáciu, vakcináciu a najnovšie aj túžbu po extrémnej karanténe USA aspoň na 6 týždňov… Nepochybne tento nácvik poslušnosti občanov dopomôže k hladkému presadeniu nielen povinného ale aj násilného očkovania proti koronavírusu, lenčo bude vakcína schválená. A môžeme len rátať s tým, že tu budeme mať takéto karantény azda aj pre chrípku každú sezónu, lebo aj na to zomierajú starí a chorľaví ľudia vo veľkých počtoch. Doteraz bolo ťažké presvedčiť väčšinu na očkovanie proti chrípke, dobre sa nepredáva, hoci je zadarmo, asi aj preto, že je dosť neúčinná. No dnešné scitlivovanie ľudí karanténou na úmrtia to môže rýchlo zmeniť.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Jana Tutková

O AUTOROVI

Som predsedníčkou Centra pre bioetickú reformu, ktoré bojuje za slobodnú spoločnosť, kde je právo na život, na telesnú integritu a súkromný majetok rešpektované v zákonoch. www.pravonazivot.sk

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 87

Celkové hodnotenie: 11.4

Priemerná čítanosť: 9632

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Európske krajiny vyzývajú EIB o zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    FOTO DŇA