Zuzana Čaputová – agent najzločineckejšieho krídla mocenských elít sa činí!

Kojená mliekom, ktoré tieklo cez sorošovskú Nadáciu otvorenej spoločnosti pre občianské združenie Via Iuris, po masívnej mediálnej kampani organizovanej „istými kruhmi“ bola do prezidentského kresla dosadená nimi odchovaná a vycvičená bábka – patrónka skládok Zuzana s cieľom škodiť Slovensku na každom kroku a prispieť k rozvratu zoskupenia V4, ktoré sa zatiaľ bráni genocídnym zámerom najzločineckejšieho krídla svetovládnych elít usilujúcich o nastolenie fašistickej totality NWO a likvidáciu európskych národov.  Je desivé, že na prezidentský trón ju dostali obrovské peniaze jej mecenášov ako aj predvolebná kampaň koordinovaná izraelskou agentúrou Aarona Shaviva napojenou na izraelské, britské a americké tajné služby. Predstavte si, žeby sa zistilo, že prezidentské voľby v USA koordinovala nejaká ruská agentúra. Hneď by bol novozvolený prezident odvolaný a možno aj odsúdený! A u nás ticho!

Všetkým vnímavým ľuďom bolo jasné hneď od začiatku, že na prezidentský stolec nezasadne slovenská prezidentka, ale marketingový produkt a bábka svetového sionizmu, ktorá bude robiť všetko pre likvidáciu slovenského národa či už cez podporu navážania migrantov s ich prerozdeľovaním do slovenských miest, propagáciu budovania amerických základní na našom území, presadzovanie všetkých zvráteností neoliberalizmu vrátane agendy LGBTI, multikulturalizmu, genderizmu alebo snahu o totálnu likvidáciu štátnej suverenity Slovenska. Prefíkaná Zuzana od samého začiatku veľmi dobre vedela, do čoho a s kým ide, aká je jej úloha.

Plneniu stanovených úloh vlastizrady sa od prvých chvíľ ujala s plnou vehemenciou. Dokonca sa stala hlasnou trúbou zločinných zámerov svetovládneho sionizmu na medzinárodnej aréne. Pri prvej svojej zahraničnej návšteve v Čechách aj s celým cirkusovým súborom dala najavo, že podporuje štátny prevrat svojím vyjadrením, že plne chápe oprávnené požiadavky protestujúcich. V Maďarsku ospevovala liberálnu demokraciu vediac, že Orbán ju odsudzuje a podporuje kresťanskú demokraciu. No a v Nemecku, kde sa obliekla do šiat vo farbách nemeckej zástavy a vyjadrila svoje prianie, aby hlas Nemecka bol na pôde EÚ viac počuť, dala jasne najavo, že Slovensko podkladá k nohám Nemecka ako kolóniu. Čosi tak odporné a hnusné sa len tak nevidí. Tak okato ponížiť Slovensko a slovenský národ, na to treba mať ozaj hrošiu kožu. Ak by bola slovenskou prezidentkou, stačilo by jej na dôstojnú reprezentáciu zopár pekných kostýmov vkusne zdobených prvkami slovenského folklóru. Lenže jej zámerom nie je reprezentovať Slovensko v zahraničí, ale ho ponižovať a okato dávať najavo, komu vlastne slúži.

Sionistické svetovládne elity, ktorým Čaputová oddane slúži, aj vďaka Putinovi a Trumpovi krok za krokom strácajú svoje mocenské pozície, a preto vyťahujú z rukáva svoje posledné tromfy. Tak sa im naposledy podarilo rozpútať klimatické šialenstvo, do ktorého sa nehanbili zatiahnuť aj postihnuté dievčatko Grétu. Už väčšiu mieru pokrytectva a výsmechu si je ťažké predstaviť, keď tí, čo svojou nekonečnou pažravosťou doviedli svet na pokraj vojnovej a ekologickej katastrofy sa zrazu pasujú do úlohy najväčších bojovníkov proti klimatickým zmenám. Tento klimatický teror im však slúži len na to, aby ešte viac zotročili ľudstvo a zaťažili ho všelijakými uhlíkovými dňami či inými opatreniami, na ktorých sami dobre zarobia a nás dostanú pod ešte silnejšiu kontrolu a útlak. Zrazu im záleží na budúcností detí, ale to, že pri ich humanitárnom bombardovaní či rozosievaní vojnových požiarov umierajú milióny detí, ich vôbec netrápi.

Svoje klimatické šialenstvo sa im najnovšie podarilo dotiahnuť až na pôdu OSN, kde zorganizovali klimatický summit, na ktorom samozrejme nemohla chýbať nová vychádzajúca hviezda globálneho liberálneho fašizmu – Zuzana. Aj vystúpila s prejavom, ktorý sa navždy zapíše do histórie ľudstva. Navždy zostanú zaznamenané medzi výrokmi veľkých osobností nasledujúce sentencie, ktoré predniesla na pôde OSN či na podujatí organizácie GLOBSEC v USA, ku ktorým si dovoľujem uviesť svoj komentár:

„Ak by som mala pomenovať len jednu vec, ktorá ma trápi najviac, je to popieranie, že klimatická zmena vôbec existuje, alebo spochybňovanie, že je vážna“

Aby vás Zuzanka prestala táto vec trápiť, navrhnite zákon, v ktorom podľa vzoru zákona zakazujúceho popieranie či spochybňovanie holokaustu bude za trestný čin považované aj popieranie či spochybňovanie klimatických zmien.

„Vyzývam svetové spoločenstvo, aby zadefinovalo nové globálne pravidlá a spôsob ich vymáhania“

Je najvyšší čas nastoliť totalitu globálneho fašizmu s jasnými pravidlami, ktorých porušovanie bude prísne postihované. Prechod k tejto totalite by mal byť uskutočnený vyhlásením výnimočného stavu „klimatickej núdze“, ako to navrhujú ultraliberáli z vašej materskej strany PS.

„Národná hrdosť a patriotizmus sa budujú na nenávisti, izolácii a homofóbii“

A ja som si doteraz naivne myslel, že národná hrdosť a vlastenectvo je budované na láske k vlasti, k národu, svojej domovine a svojim predkom. Vy ste ma však vyviedli z omylu, a tak očakávam, že sa postaráte o to, aby hlásenie sa k odkazu Ľudovíta Štúra a iných slovenských národných buditeľov bolo čo najskôr zaradené do kategórie trestných činov. A Trumpa by ste Zuzanka mali pod hrozbou impeachmentu takisto vyzvať, aby prestal nabádať Američanov k patriotizmu.

Takisto nenávistné a homofóbne hlásanie takých zvrátenosti, akože rodina a manželstvo muža a ženy či život dieťaťa pred jeho narodením sú hodné úcty a spoločenskej ochrany je predsa neprípustné v súčasnej modernej progresívnej spoločnosti založenej na najprogresívnejších hodnotách liberalizmu (satanizmu).

“Ak môžeme byť úspešní na miestnej úrovni vďaka aktivistom a mimovládnym organizáciám, ak máme úspešné zelené firmy, prečo by sme to nemohli urobiť na celosvetovej úrovni?”

Veru tak, nič vám predsa nemôže zabrániť nastoleniu totality globálneho fašizmu na celosvetovej úrovni, ani Trump, ba ani Putin! Hor sa do práce na skazu ľudstva spôsobujúceho klimatické zmeny!

“Šírenie nenávisti alebo falošnej propagandy sa nesmie nazývať slobodou prejavu“

Nezostáva mi nič iné než súhlasiť. Už skôr ste Zuzanka požadovali „stanovenie jasných medzí slobody prejavu“. Áno, treba zaviesť prísnu cenzúru, aby svoju propagandu nemohli šíriť pronárodné, vlastenecké sily, kresťania či iní slobodomyseľní ľudia, ale právo na slobodu prejavu mali iba ultraliberáli či liberálni fašisti ako Emilko Hodál, váš ctiteľ, ktorý prezradil, že ak nastúpite do prezidentského úradu, na nás vlastencov sa spustí poľovačka, vrátane nášho vraždenia. No a len toť nás vlastencov a všetkých tých, čo sa zúčastnili Národného pochodu za život zamestnankyňa tlačového oddelenia vašej kancelárie Henrieta Hajtová  na Instagrame veľmi presne označila za “inkvizítorov, pokrytcov, pedofilov a úchylákov”, a tak výrazne prispela k rozšíreniu škály nálepiek, ktorými ste nás vy liberáli doteraz častovali, t.j. homofóbi, xenofóbi, islamofóbi, rasisti, rusofili, slovanofili, náckovia, fašisti.  Tým ste nám, pravda, otvorili dvere, aby sme aj my vás mohli označovať pravými menami ako liberálni fašisti, genocídni rasisti, psychopati a vlastizradcovia, za čo sme vám nesmierne povďační. Ďakujeme vám Zuzanka za to, že sa vám tak rýchlo a jasne podarilo vyhrotiť vzťahy medzi „nami“ a „vami“ a rozdeliť spoločnosť na dva nezmieriteľné tábory. Vy viete, kto sme my a my vieme, kto ste vy. Predsa nie je nič dôležitejšie, než vyjasnenie si vzájomných vzťahov.

„Európska únia je symbolom všetkého, čo nám za totality chýbalo“

Presne tak. Za totality nám chýbalo kapitalistické vykorisťovanie človeka človekom, bieda, nezamestnanosť, vysťahovalectvo, bezdomovstvo, exekučný teror, ohrozenie islamom, likvidácia štátnej suverenity, rozkradnutie národného bohatstva, teror ideológie LGBTI, gender a multikulturalizmu, konzumný životný štýl a braková kultúra primitívnej zábavy dehonestujúcej človeka a mnoho ďalších vymožeností, o ktorých sa nám kedysi ani nesnívalo.

„Niektoré hlasy vykresľujú liberálne hodnoty ako hrozbu našej spoločnosti“  

Prečo len niektoré? Predsa všetky hlasy nás pravých vlastencov a kresťanov tak činia!

“Je dôležité si pripomínať, že ak jedna krajina oberie inú krajinu o územie, treba to nazvať okupáciou a nemýliť si to s mierovými aktivitami,”

Akiste ste tým mysleli Srbsko, ktoré bolo násilne za pomoci humanitárneho bombardovania USA v rozpore s medzinárodným právom obraté o územie Kosova, lebo Krym práve naopak v zmysle práva národov na sebaurčenie sa na základe referenda ako autonómna oblasť odčlenil od Ukrajiny a pričlenil k Rusku. Veď sa spýtajte obyvateľov Krymu, či sa cítia byť niekým okupovaní. V prípade odtrhnutia Kosova na rozdiel od Krymu určite o mierovú aktivitu nešlo. Zuzanka, vy predsa v tom musíte mať jasno.

Nuž, čo povedať na záver. Len toľko, že geniálny prejav našej krásavice Zuzany sa určite zaradí medzi také skvosty rečníckeho umenia, ako je slávna politická reč rímskeho štátnika Marca Tullia Cicera proti Catilinovi či  Ďakovná reč rímskemu ľudu a mnohé iné.

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5832

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Taraba: Zelená transformácia nesmie znížiť konkurencieschopnosť ekonomiky

    0icon

    Prechod na nízkouhlíkovú ekonomiku by sa mal realizovať takým tempom a v takom rozsahu, aby neznižoval konkurencieschopnosť ekonomiky a nedával výhody štátom, ktoré životné prostredie…

    Poslanci pokračujú v debate o zmenách vo fungovaní Fondu na podporu umenia

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR v piatok ráno pokračujú v diskusii k novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU).

    Pospíšil prispel k triumfu asistenciou, MacKinnon prekonal rekord Šťastného

    0icon

    New York 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jeff McIntosh) Aktualizované 19. apríla 2024 o 9:17 Slovenský hokejista Martin Pospíšil si v záverečnú noc základnej časti NHL pripísal…

    Slovenčina: Idem si po alebo pre vodu

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Ak si ideme niečo vziať alebo niekoho zavolať, niekedy povieme pre alebo po. Správna je iba jedna možnosť. V…

    Slováci prehrali s Nemcami 3:7, Lantoši: "Táto facka je dobrá"

    0icon

    Slovenskí hokejisti utrpeli prvú prehru v rámci prípravy na MS v Česku. Vo štvrtok podľahli v Kaufbeurene domácim Nemcom 3:7 a nenadviazali tak na minulotýždňové…

    Mahmúd Abbás obvinil USA z podpory "genocídy"

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Majdi Mohammed)   USA včera zakázali prijatie Palestíny do OSN. Američania vetovali rezolúciu Bezpečnostnej rady o prijatí Palestíny za riadneho člena…

    Zelenského nočná mora

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Bloomberg: v Rusku nie je mobilizácia, desaťtisíce ľudí sú ochotní slúžiť na základe zmluvy, sumarizuje…

    Abychom si to ujasnili...

    0icon

    Praha 19. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR-Martin Baumann)   Přátelé, od posledních voleb jsem skoro zdesetinásobil svou čtenářskou základnu. Moji dlouhodobí čtenáři mě znají, zažili se mnou…

    Blaha: "Zľakol sa, a tak sme išli po sebe..... Takíto sú tí liberáli hrdinovia!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto:Screenshot Telegram video)   Vo svojom príspevku na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER-SSD) pripomenul, že progresívci chodia po Bruseli a…

    Izrael mal podniknúť útok na Irán, informujú americké médiá

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (TASR/teraz/HSP/Foto:TASR/AP-Ohad Zwigenberg) Irán po správach o výbuchoch prerušil komerčné lety v niekoľkých častiach krajiny Izrael v noci na piatok zaútočil na…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA