Pokračovanie verejného „pojednávania“ vo veci Jehovovi svedkovia

Dňa 12. apríla 2017 sa konalo štvrté pojednávanie v konaní vo veci Ruská federácia verzus Jehovovi svedkovia.
Autor článku nebude komentovať diskusiu pod predošlým článkom v tej istej veci, tá zo strany autora článku nepotrebuje ďalší komentár, komentuje sa sama, ale vybral a osobitne prehodnotí komentár diskutujúceho Roman catholic (prevzaté bez úprav):
„SJ je tvrdo manipulatívna náboženská sekta. Prednedávnom som o tom aj pod článkom o jej pokuse v RF ju postaviť mimo zákon napísal v diskusii doslova traktát o tom, prečo, začo, načo.
Ak aj by bola v ilegalite po jej zákaze, svoj vplyv na nábor nových predplatiteľov strážnej veže by mala značke zúžený.
Z otrokárskeho systému SJ sa len tak ľahko neodchádza, čo by ťa mohlo ako strážcu základných ľudských práv zaujímať. Pretože obmedzovanie niekoho pri jeho dobrovoľnom úteku zo sekty, čo je pomerne časté, kóšer určite nie je.
Rovnako ako nazývať člena akciovej spoločnosti Strážna veža ( dobre čítaš, zápis v obchodnom registri , sídlo v Brooklyne, výnosy z predaja sú ročne zúčtované akcionárom spoločnosti) OTROKOM tiež nie kóšer, rovnako ani to že tento oficiálne ústredím Strážnej veže nazývaný otrok musí z vlastného kupovať tlačivá ( z čoho plynie zisk pre akcionárov) a mimo sekty ich ZADARMO rozdávať a takto, aj od domu k domu, verbovať nových otrokov do otrokárskeho systému tejto manipulatívnej sekty ktorá je právne v USA obchodnou spoločnosťou s TLAČOVINAMI, aby a. s. vykazovala ešte vyšší profit, tak to už nie je kóšer vôbec. . Pochopili?
Alebo vari JR obhajuje klamstvo, podvod, zdieranie, manipuláciu a doslova nezakryté otrokárstvo ktoré je súčasťou obchodnej stratégie akciovej spoločnosti na výrobu , distribúciu a predaj tlačovín pod značkou Strážna veža????.
Tento spolok mal byť dávno zákonom zakázaný aj na Slovensku!
PS: A kľudne sme z témy mohli vynechať aj teologickú dišputu o ich herézach..“
Na tento komentár autor článku reaguje pokračovaním tohto článku:
Roman catholic, aj z psychologického pohľadu sám seba a laickú verejnosť účelovo manipulujete a indoktrinujete, ešte pritom aj vo verejnom mediálnom priestore, chcejúc si zaistiť vlastnú autoritu a publicitu nad autoritu a publicitu autora článkov, správ a informácií vo veci Ruská federácia verzus Jehovovi svedkovia, podľa „prianie je otcom myšlienky“. Ibaže, tak to nefunguje, lebo váš úmysel sa vám (pravidlo) vráti aj s úrokmi. Podceňujete kvality a spôsobilosti autora článku. Zaslúžili ste sa o svoju publicitu mimo rámec diskusie pod predošlým článkom autora vo veci Jehovových svedkov, čím ste sa „posunuli“ vyššie, kde už sranda prestáva byť srandou.
Myslíte si, že ak si na webe naklikáte to, čo vopred chcete, a preložíte si to do vlastného jazyka a reči expresis verbis, ešte aj verejne, v mylnej domnienke, že ide o objektívnu pravdu, dávate autorovi tohto článku šancu a možnosť vaše konanie označiť filozofickým a psychologickým pojmom voluntarizmus. A ako veriaci katolík by ste mali vedieť, o čo ide, a čo ten pojem znamená a aké má obsahy. Preložené do slovenčiny: „Čo sa babe chcelo, to sa jej aj snilo.“
Okrem toho, podceňujete riziko, že budete svoje tvrdenia musieť odpovedať na otázky súdu a svoje verejné tvrdenia dokladať dôkazmi.
Zvážte s ostatnou zlovoľnou a nenávistnou svorkou svoje ďalšie pôsobenie na webe v diskusiách…
Váš dlhý „traktát“ som čítal. Aj váš komentár a tvrdenia, sú polopravdy a lži. Ste hodný redaktora SME, Denníka N a im podobných…
Biblický pojem „Verný a rozvážny otrok“ ste reinterpretovali a účelovo, zákerne, zúžili len na „otrok“. Subsumovali ste pod neho ovce a iné ovce (detto, biblické pojmy), ktoré nie sú zo známych-neznámych dôvodov súčasťou jazykovej výbavy a verbálneho slovníka katolíkov…
Katolíci svoju dogmatickú teológiu postavili na nebiblických základoch katolíckej filozofie. Stala sa hlavným dôvodom veľkej schizmy.
Expresis verbis: Katolicizmus je ideológia a náboženstvo v jednom. Vzdialený príbuzný islamu a islamizmu.
Od Jehovových svedkov sa úplne bez problémov odchádzalo a odchádza všetkým tým, ktorí sa rozhodli a rozhodnú odísť.
Akékoľvek násilie zo strany JS je z princípu kresťanského učenia vylúčené. Viazané je len na biblické učenie Svedkov Jehovových… (nikoho vo svojich radoch nasilu nedržia!). Plne akceptujú slobodnú ľudskú vôľu, ľudské slobody a práva, ktoré sú im Ruskou federáciou odopierané.
Kresťanstvo vo svojej „pracovnej náplni“ násilie nepozná. Svoju vieru a učenie šíri len dobrou správou (evanjelium). A osobnou zvestovateľkou službou, vzdelávacou a činnosťou na svojich zborových zhromaždeniach, a biblickým vzdelávaním výlučne dobrovoľných záujemcov..
Z islamu von je cesta nemožná (smrť). Islam je ale uznané svetové monoteistické náboženstvo.
Do radov JS je možné kedykoľvek vstúpiť, ich počty rastú, alebo odísť.
V ostatných rokoch dochádza dokonca ku konverzii katolíkov aj protestantov na vieru Jehovových svedkov.
Ťažko sa od JS odchádza previnilcom voči učeniu JS (biblické učenie) ak o ich vylúčení procesne rozhodli starší zboru (biblický pojem), hoc odísť nechceli.
Náboženská spoločnosť JS je svojimi priaznivcami a členmi štedro sponzorovaná spoločnosť. Príspevky sú výlučne dobrovoľné, rozdelené na chod spoločnosti (réžijné náklady na údržbu a energie, vybavenie  priestorov) a na vzdelávanie (tlačoviny). Slovenský Bétel je tlačovinami zásobovaný nemeckou tlačiarňou. Nik z JS si ich nekupuje, ich prísun jednotlivým zborom je zdarma. Nik z JS ich nepredáva.
Jehovovi svedkovia na Slovensku sú neziskovou organizáciou, ktorá sa riadi slovenským právnym poriadkom, teda, zo svojej činnosti nemajú žiadny zisk. Rozhodnutím národnej rady sú Jehovovi svedkovia riadne registrovanou náboženskou spoločnosťou. Svoje majetkové pomery (vlastníctvo nehnuteľností) majú riadne vysporiadané v súlade so zákonom.
Jehovovi svedkovia na Slovensku sa tak, ako v každom inom štáte riadia príslušným platným právnym poriadkom, a tak to je aj v USA. Nespájajte nespojiteľné.
Ak to je tak, ako to je a tak, ako tvrdíte vy, Roman catholic, mne to jen jedno, ale mali by ste si veci overiť priamo z originálneho zdroja na adrese:
https://www.jw.org/sk/jehovovi-svedkovia/caste-otazky/
https://www.jw.org/sk/publikacie/knihy/jehovova-vola/financovanie-celosvetoveho-diela/
https://www.jw.org/en/whats-new/online-donation-feature-expanded/
https://www.jw.org/sk/jehovovi-svedkovia/kontakt/spojene-staty/
V opačnom prípade, ak budete verejne šíriť lži a bludy, môžete byť postavený pred súd.
Denník SME, Denník N a im podobné liberálne, a ešte k tomu aj „slobodné a údajne nezávislé“ médiá, za aké sa vydávajú, Jehovovým svedkom môžu len závidieť (a aj preto majú podvedomý dôvod pripojiť sa k návrhu na zrušenie a zákaz JS).
Skúste niečo aj o sponzoringu Georga Sorosa, a ním ovládaných „neziskových organizácií“ tretieho mimovládneho sektora, a jeho otrokoch…
Na Slovensku pôsobí viacero „neziskových“ protislovenských mimovládnych organizácií, tzv. tretieho sektora, z okruhu Georgeom Sorosom platenej Nadácie otvorenej spoločnosti (Open Society Foundation), ktoré, ak by slovenská vláda v mene a v záujme občanov Slovenska mala zdravý pud a inštinkt sebazáchovy, tak ich zákonom zruší, zakáže, alebo, prinajmenej ich činnosť obmedzí a sprehľadní tak, ako urobili USA už v roku 1938 zákonom FARA, RF v 2011 a Izrael na jeseň 2016, ako mimovládky, pracujúce pre cudzie mocnosti, pričom od označenia „zahraničný agent“ bolo v Izraeli upustené.
V USA ale nie je zakázaná Náboženská spoločnosť Jehovovi svedkovia, ale ani cirkev Mormónov… (paradoxy demokracie). Tí žijú a pôsobia aj na Slovensku.
Veci a ľudí posudzujem podľa ich skutkov, nie podľa finančného pozadia, na ktorom tak konajú.
Výsledky priebehu súdneho konania proti JS pred NS RF zatiaľ nepreukázali pochybenia ani vo vedení účtu náboženskej spoločnosti JS.
Nie je známy ani súdny prípad exekúcie majetku Náboženskej spoločnosti Jehovovi svedkovia, proti bývalým Jehovovým svedkom.
Svedecké výpovede bývalých dávno odídených JS nepreukázali nič, čo by mohlo viesť  k predbežnej domnienke, že JS svojich členov psychicky alebo inak týra. Najvyšší súd „zneužíva“ výpovede bývalých JS, ktorí mali svedčiť proti JS, a ich vine na údajných psychických traumách svedkov, bývalých JS. Nič podobné, ani súvis s JS nebol potvrdený. Z výpovedí vyplýva, že ide o súdnych svedkov s nestabilnou osobnosťou an sich (ďalej bez komentára), ktorí ale nepotvrdili podozrenie, že JS sú extrémistickou organizáciou…
Údajné zabavené publikácie, údajne s údajným extrémistickým obsahom sú podvrhnuté a len údajne „nájdené“ pri prehliadkach priestorov vo vlastníctve a užívaní JS, a majú byť použité ako súdny dôkaz proti údajnému extrémizmu (dokonca terorizmu!). Absurdná lož!
Roman catholic, ak sa stanete pre režim a systém nepohodlný, nie je žiadny problém, aby vo vašom počítači bola nájdená detská pornografia.
Za islamistický extrémizmus nebol ale zatiaľ v Česku odsúdený ani šíriteľ islamistického Mein Kampf (kniha  o učení tauhíd) Vladimír Sáňka. Odsúdení neboli ani Martin Konvičla, tobôž Klára Samková. Pre korektnosť tejto info: Súdne konanie ale proti Vladimírovi Sáňkovi bolo obnovené a pokračuje (Česi sa včas “prebudili”).
Vo vlastnom záujme, aj v záujme práva, spravodlivosti, ľudských práv a slobôd, Roman catholici a ostatní diskutéri, prestaňte osočovať Jehovových svedkov. Ak nemáte záujem o kontakt s nimi, neprefackávajte ich vo pri vašich dverách a bráne, alebo na ulici, ani ich “neskúšajte” vašmi dementnými a negramotnými otázkami. Nevšímajte si ich tak, ako si, ak vy, neprejavíte záujem, nevšímajú oni vás…
Otázky teológie a učenia JS verzus katolíckej teológie a učenia sú výlučnou vnútornou vecou JS verzus Vatikán. Nie laikov, tobôž ateistov (non plus ultra!) a ostatných, ktorí nemajú žiadne kompetencie ani oprávnenia pre hodnotenie Jehovových svedkov. Majú právo sa ubrániť (svetský trestný inštitút nevyhnutnej obrany a krajnej núdze). A sním obstoja hoc aj pred trestným súdom.
Za Vaše nekorektné a zavádzajúce polopravdy a lži a tvrdenia proti tvrdeniam nebudete niesť žiadnu zodpovednosť, pokým na vás niekto (anonym, ako vy!) nepodá občiansku alebo trestnú žalobu, pod ktorú sa osobne podpíše plným menom a priezviskom…
Ostatné súčasti celku môjho článku, tu diskutujúci len účelovo vytŕhajú z kontextu a len na úrovni ich mentálnych a intelektových spôsobilostí. Bez kompetencií. A v osobnej rovine, ktorá je z pohľadu etiky diskusií neprípustná.
K prípadnému zrušeniu a zákazu činnosti JS v RF a ich odchodu do anonymity: Akákoľvek anonymita je pre otvorenú, transparentnú, slobodnú a demokratickú spoločnosť kontraproduktívna, a vo svojich dôsledkoch nežiaduca ako fejzbúkový a webový extrémizmus, ošetrený trestným zákonom.
Vo veci ľudských, občianskych a náboženských práv, Ruská federácia ale nie je slobodnou, otvorenou a štandardnou demokratickou spoločnosťou a štátnym zriadením. Na Putinovej „cárskej“ výlučnej prezidentskej moci, po ktorej „poškuľuje“ aj turecký prezident Erdogan, participuje pravoslávna cirkev, teda, RF nie ani sekulárnym štátnym zriadením. Na Erdoganových ambíciách zasa participuje sunnitský islam (pozadie referenda o prezidentskom systéme), ktorý je aj podľa oficiálnych vyjadrení predstaviteľov slovenského katolíckeho kléra v permanentnom a stupňujúcom sa konflikte s kresťanstvom.
Vedzte, všetci, čo ma práve čítate, že na pozadí podnetu MSRF, súdnym konaním NSRF na zrušenie a zákaz JS v RF je pravoslávna cirkev, v opore aj o zneužitú a zmanipulovanú verejnú mienku. Ňou manipuluje Globálny Prediktor a katolícka cirkev. Zrušenie a zákaz JS podporuje aj slovenská, Globálnym Prediktorom a nepriamo aj vatikánskym katolicizmom indoktrinovaná a zmanipulovaná časť laickej veriacej aj ateistickej verejnosti, ktorá tak koná v dobrej viere, že žije v slobodnej a demokratickej spoločnosti.
Nad konečným nálezom a rozsudkom NSRF vo veci JS, je dikcia základných ľudských práv a prípadný budúci nález a judikát Európskeho súdu pre ľudské práva nad Ruskou federáciou, ktorá ešte zatiaľ je (!) stálym členom Rady Európy.
ESĽP bude konať a rozhodovať na základe už existujúcej judikatúry vo veciach, týkajúcich sa ľudských, občianskych a politických práv Jehovových svedkov (diskriminácia a fyzické útoky).
A nerozhodnem o tom JA, VY, pán anonymný cantus catholici, alias Roman Catholic, ani krvilační laickí, mentálne a intelektovo slabí diskutéri, neviazaní ničím, tobôž zväčša úplne mimo kódex diskutujúceho, morálky a etiky diskusií…
Na Slovensku môže voliť bárskto. Stačí vek 18 rokov… (nič viac). Selekcia podľa vzdelania (aspoň maturita) je z falošného ľudsko-právneho hľadiska vylúčená. To ale vyhovuje systému a matrixu, v ktorom žijeme, podľa zásady: “Každý hlas – dobrý hlas.” Autor článku je od prvého kolaprezidentských volieb dobrovoľne nespôsobilý pre aktívne volebné právo vo voľbách všetkých typov a stupňov. Ostatné ľudské, občianske a ostatné slobody a práva si ale vziať len-tak, zadarmo, nenechá…
Anonymitu volieb garantuje ústava a zákon. V britskom parlamente sa vždy hlasuje transparentne (jedna z najstarších parlamentných demokracií na svete, od ktorej sa učili aj USA).
Poznámka a upozornenie: Anonymitu diskusií ale negarantuje nič, nepozná ju ani ústava, teda ani zákon.
Svedkovia Jehovovi už z princípu učenia náuky viery nemajú dôvod porušovať svoj a ani ani svetský kódex novináram (priama narážka na webový odkaz pod nasledovným odkazom):
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/rusko/stvrty-den-pojednavania-12042017/
Pre porovnanie, ilustračná ukážka „profesionality“ a etiky novinárov, trebárs webovej Plusky (Jehovových svedkov manipulujúc verejnosť zrušili a „odbavili“ už vopred):
https://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/svedkovia-jehovovi-dostali-rusku-stopku-urady-ich-oznacili-za-extremistov.html
Poznámka k právnemu inštitútu prezumpcie neviny: Ak ako prinajmenej extrémistov označia Jehovových svedkov úrady, to ešte vôbec neznamená, že Jehovovi svedkovia sú extrémisti. Vo veci musí rozhodnúť najvyšší súd RF.
Ten slovenský zatiaľ nerozhodol ani o tom, či je-nie je ĽSNS extrémistickou politickou stranou, ktorej registrácia na MVSR trvá, pričom strana je riadne, lege artis a v slobodných a demokratických parlamentných voľbách zvolenou politickou stranou so stúpajúcimi preferenciami, ktoré presiahli preferencie SNS a ĽSNS je na druhom mieste za stranou SMER (výsledky prieskumných agentúr, tiež manipulujúcich verejnúm mienku nie sú relevantné).
Vo veci ĽSNS nemal dôvod rozhodnúť ani ústavný súd, pretože detto nedostal podnet.
Konanie „horlivej“ webovej Plusky je žalovateľné. Jehovovi svedkovia majú Plusku „na háku“. Potrestá sa sama. Deje sa stratou dôveryhodnosti. Lož má krátke nohy, pravda je pomalšia… ale je (objektivizácia poloprávd a lží).
Video a písomný záznam priebehu súdneho konania a doterajších pojednávaní, už aj z 12. apríla 2017:
https://jw-russia.org/pages/17040614-132.html
Súdne konanie a pojednávanie v konaní Ruská federácia verzus Jehovovi svedkovia na Najvyššom súde Ruskej federácie bude pokračovať 19. apríla 2017.
P.S. Zo štatistík čítanosti autorových článkov, výšky karmy, počtov lajkov a návštevnosti diskusií, sa dá konštatovať, že čitateľský záujem prevažuje v prípadoch „bulvárnych“ tém…
(napr. Zem a Vek pozitivita Adely Banášovej). Podobnou je i téma ostatných dvoch článkov (autor mieni súdne konanie proti JS…).
Autor konštatuje, že Slovensko nie je mentálne a intelektovo, ľudsky, občiansky a politicky pripravené na systémovú zmenu, pretože sa stále “točí” v circulus vitiosus matrixu (bubliny) Globálneho Prediktora.
Autor nepíše pre lajky a karmu. Nie sú referenčné, a preto irelevantné.
Autor nepodlieha neovereným konšpiráciám, informácie zbiera, triedi, vyhodnocuje a spracúva vždy na základe vlastného samostatného, aktívneho a kritického myslenia, ktoré vylučuje vedomý alebo nevedomý zlý úmysel autora.
Zlovoľných diskutérov v diskusiách bude autor blokovať, v súlade s kódexom diskutujúceho. Ostatok je na HS a OČTK.
Každá ľudská bytosť má právo na ľudskú dôstojnosť, ktorá je základným ľudským právom. Ľudia sú si rovní v dôstojnosti a právach.
Aj v diskusiách. Tykanie si s anonymami sa nedá považovať za dôstojné…
Ak ktokoľvek v diskusii vytkne autorovi, že si uzurpuje právo na svoj monopol pravdy, platí to rovnou mierou pre diskutujúceho.
Autor je prístupný nahláseniam akýchkoľvek chýb, ale korektným spôsobom, a po preverení veci urobí opatrenia (oprava…).
Kľúčovou záujmovou parketou autora sú ľudské práva a slobody. A je ale úplne jedno, čie slobody a práva sú porušované. Tentoraz ide o ľudské, občianske a náboženské slobody a práva Jehovových svedkov v Ruskej federácii, lebo:
Základné ľudské slobody a práva sú neodňateľné, neodvolateľné, nezameniteľné a nescudziteľné. 
Prajem účelom naplnené Veľkonočné sviatky.
Autor článku: Juraj Režo

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Silné slová Olivie Maurelovej. Prečítať by si to mali nielen rodičia

    0icon

    Rím 24. apríla 2024 (HSP/TK KBS/VaticanNews/Foto:X/Olivia Maurel)   Medzi účastníkmi nedávnej rímskej konferencie o náhradnom materstve bola aj Francúzka Olivia Maurelová, ktorá sa sama narodila…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA