Začína sa napĺňať PRVÁ ŠTVRTINA blížiacej sa APOKALYPSY! Tým štvrtinovým dielom celkovej Apokalypsy sveta, ktorá sa onedlho preženie nad ľudstvom, je KLIMATICKÝ kolaps!

„Nedávna štúdia NASA potvrdila, že za globálnym otepľovaním nestoja len skleníkové plyny, ale jeho príčinu treba hľadať najmä v ľudskej činnosti, ktorou je pevnina NEODBORNE pozmeňovaná. Napriek tomuto poznatku, sú pevniny dlhodobo prehliadaným faktorom, ktorý zasahuje do celkového otepľovania planéty a negatívneho vývoja klimatickej zmeny…“

Štefan Vaľo

/mierne skorekturované/

Už v najbližších mesiacoch a v horizonte najbližších pár rokov, nás čaká globálna KLIMATICKÁ KATASTROFA, teda katastrofa celoplanetárnych rozmerov!

Nastáva a ešte len nastane mimoriadny nárast teplôt a s tým súvisiace prudké výkyvy počasia. Prírodu a ľudí bude ničiť voda, na jednej strane jej akútnym nedostatkom a na strane druhej, mimoriadne deštruktívnymi lokálnymi povodňami.

Tento fenomén dnešnej doby, tzv. skleníkový efekt nad krajinou, zároveň spúšťa reťazovú reakciu ďalších sprievodných javov, od mimoriadne deštruktívnej erózie pôdy a krajiny, až po priamy vplyv tohto fenoménu na telesné i duševné zdravie človeka.

Ak k tomuto pripočítame všetky ďalšie deštruktívne faktory človeka, ktorými systematicky ničí planétu, spolu s nastupujúcou zmenou energetického systému nielen v okolí Zeme, ale i v celej našej slnečnej sústave, ak spojíme všetky tieto faktory, tak nám musí pri maximálne triezvom uvažovaní výjsť fatálny výsledok, pre celkovú klímu na Zemi a tým aj reálne ohrozenie životaschopnosti ľudstva na našej planéte.

Do 5 rokov sa stane neobývateľných 60% pevniny smerom na sever i juh od rovníka, najmä z akútneho nedostatku pitnej vody a s tým súvisiacich ťažkostí, kvôli ktorým sa rozľahlé územia stanú neobývateľnými!

Niekoľko miliárd obyvateľov našej planéty bude natlačených skrze migračný exodus doslova abnormálnych rozmerov prevažne na malú časť severnej pologule, čo spôsobí úplný kolaps nielen Európskej civilizácie, ale i zánik spoločenského systému tak, ako sme ho poznali v uplynulých desaťročiach a storočiach.

Hrozí úplný zánik ľudstva a toto si uvedomujú aj svetové elity, preto pripravujú tzv. veľké “personálne” zmeny na planéte, teda naštartovali procesy, spôsobujúce “prirodzený”, no masívny úbytok obyvateľstva po celej Zemi, v krátkom časovom horizonte!

Tieto “elity” si však neuvedomujú, že do tohto procesu vstúpi ešte jeden faktor, faktor najdôležitejší – “o slovo sa prihlási” skutočný Majiteľ Zeme a celého Vesmíru a až potom to bude pre ľudstvo povestná „divoká jazda“!

Z tohto chaosu, ktorý je pred nami, je len jediné východisko – vradiť sa každý sám za seba, individuálne do systému, teda do skutočného poriadku sveta!

Lebo koleso diania sa ešte viac roztočí a to na tak vysoké obrátky, že ako v odstredivke bude odmrštený zo systému každý človek a tvor, ktorý sa nezachvieva v Zákone Univerza, ktorý sem vložil jeho Stvoriteľ!

Tým prvotným a najdôležitejším Zákonom pre človeka, je akceptovanie pravidiel Stvoriteľa, ktoré sa musí každý jeden obyvateľ tejto planéty naučiť bezpodmienečne poznať a ešte dôslednejšie ich rešpektovať a dodržiavať!

Pozrite si toto krátke, ale veľmi sa hodiace a výstižné video k téme, kde človek na jednej strane tieto pravidlá zvrhlým spôsobom porušuje a na strane druhej je tu jednoduché riešenie, od kompetentného človeka, ako zmierniť dopad týchto pochybení zo strany “mocných” v krajine a pomôcť tak urýchlene obnoviť nielen klímu a biodiverzivitu na Slovensku, ale postupne aj na celej planéte.

Lebo ak urýchlene nezastavíme vymieranie prírody okolo nás, tento Príbytok, ktorý sme dostali od Stvoriteľa, sa pre nás, stane onedlho neobývateľným!

Viac vo videu: https://www.youtube.com/watch?v=oFOqiVyOzUw

 

/pokračovanie/

Z nasledujúcich tém:

        • „Čo konkrétne mám ja urobiť, ak sa chcem zmeniť k lepšiemu, ak chcem nastúpiť cestu vzostupu?“

        • Zákony Vesmíru, Duchovné Zákony, Zákony Stvorenia, Božie Zákony – čo si mám pod týmito pojmami predstaviť, aké sú to zákony a ako im mám porozumieť?

        • Závislosti a sklony – ako najväčšia prekážka na ceste očisťovania sa a na ceste osobného vzostupu…

        • POHYB je najvyšším Zákonom Stvorenia! Tak, ako sa telo musí hýbať, aby neochorelo, o to viac sa musí hýbať duchovná podstata človeka, aby nezhasol jeho cit, nestíchol hlas jeho svedomia a nezakrpateli jeho duchovné schopnosti…
        • Naša Slovanská minulosť, krivená v rukách fanatikov a falošných vodcov…
        •  „Premeny času“, resp. okamžité zvratné pôsobenie + stupňujúce sa „zrýchľovanie času“…

        • Cesta Svetla a Pravdy, z ktorej sme zišli…

        • “Čo človek zaseje, to bude žať!“ Gal. 6,7 – Stvoriteľ rešpektuje slobodnú vôľu človeka, ale zároveň sa nenechá človekom vysmievať!

        • Znovuvzkriesenie túžby v človeku, po poznaní skutočnej PRAVDY Božej…

        • V čom tkvie škodlivosť demokratického spoločenského systému?

        • Vzostup ducha človeka na Zemi, skrze proces očisťovania sa + zastavenie osobnej viny, resp. negatívnej karmy…

        • Sedem náboženských lží, ako vedomá manipulácia veriacich cirkvami, s následkom duchovnej otupenosti, ktorá strhuje človeka až k smrteľnému duchovnému spánku…

        • Veľký PRÍSĽUB pre ľudstvo od Syna Božieho Ježiša…

        • Rozdiel medzi živou vierou a náboženským blúznením…

        • Ježišove podobenstvo o múdrych a ľahkovážnych „pannách“ – skutočný význam tohto závažného podobenstva…

a mnohé ďalšie dôležité témy.

 

Poznámka: 

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet.

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

Odkaz na predošlý diel pojednania:

https://blog.hlavnespravy.sk/13201/nikto-nezvladne-bliziace-sa-udalosti-pokial-sa-urychlene-nezmeni-k-lepsiemu-cast-prva/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Čínski plavci mohli súťažiť na OH v Tokiu aj po pozitívnych testoch

    0icon

    Dvadsaťtri čínskych plavcov mohlo súťažiť na OH v Tokiu napriek tomu, že mali pred olympiádou pozitívne dopingové testy. Svetová dopingová agentúra (WADA) a Medzinárodná plavecká…

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok

    0icon

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok z jedného z výrobných závodov v Bratislave. V prípade preukázania viny hrozí 37-ročnému Petrovi P., 32-ročnému…

    Ukrajinský generál Nazarov uviedol, kedy sa zrúti obrana AFU

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/X/Andrej Poleščuk)   Vrchný veliteľ Syrskij sa skrýva v Kyjeve, bitky o Pokrovsk a Mirnograd už prehral, píše Konstantin Olšanskij pre…

    Na Ukrajine uvažujú o zavedení vojenskej cenzúry

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Zástupca strany Služobníci ľudu a šéf Výboru pre informačnú politiku Poturajev vyzval na zavedenie "vojenskej cenzúry" prostredníctvom zákazu Telegramu…

    Pán Vallo, nemôžete to robiť niekde inde? - pýta sa Milan Krajniak

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Milan Krajniak, bývalý minister práce a sociálnych vecí za Matovičových vlád, teraz líder kandidátky Kresťanskej únie do eurovolieb sa…

    Beňová Bárdymu a celým Aktualitám: To my a normálna spoločnosť potrebuje ochrániť pred vašou nenávisťou, zlobou a klamstvami

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:   Monika Beňová, bývala partnerka Fedora Flašíka, sa ozvala voči ohováračskej kampani webu Aktuality. Ohradila sa najmä voči tomu, že…

    Raši počíta s nomináciou na predsedu NRSR, ale čo Danko? KDH nevylúčilo Rašiho podporu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:screenshot Facebook)   Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši (Hlas-SD) počíta s tým, že je kandidátom na post predsedu…

    Upratovanie na ministerstve vnútra – pre MNO organizujúce protivládne protesty v Rade vlády pre MNO nie je miesto

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    Hystéria na pozadí agónie Západu nepomôže

    0icon

    Moskva 20. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Boris Grdanoski)   Sergej Lavrov má talent zhrnúť podstatu toho, čo sa deje. Niekedy mu stačí pár slov, ktoré potom "idú…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA