Sú Jehovovi svedkovia extrémistickou a teroristickou sektou?

Konanie na Najvyššom súde Ruskej federácie na základe podnetu, žaloby Ministerstva spravodlivosti RF o všeobecný zákaz činnosti Jehovových svedkov v Rusku, z údajného dôvodu ako údajne extrémistickej a teroristickej náboženskej organizácie, sa začalo 5. apríla 2017.
Súdne konanie pokračuje, pričom dátum jeho ukončenia, vydania nálezu a rozsudku vo veci (bližšie neurčená budúcnosť) nie je známy.
Hneď na začiatku svojho článku autor poukazuje na bulvárnu a štvavú titulku spravodajskej informácie, porušujúcej novinársku etiku a kódex:
„Rusi sa s nimi nemaznali: Najprv ich označili za extrémistov, teraz im dali definitívnu stopku!“
Toto mohol napísať len indoktrinovaný a zmanipulovaný negramotný hlupák a užitočný idiot, ktorý sa vydáva za novinára profesionála.
Príznačné pre väčšinou médií a nimi zdieľanú, podozrievavú a už dávno aj generačne dedičnú nedôveru, už aj na pozadí mediálnej kampane proti kresťanom a umelo provokovanej všeobecnej kresťanofóbie, ktorá je aj slovenskou legislatívou, exekutívou a spravodlivosťou ignorovaná, a potichu tolerovaná.
Postupne pritom pribúdajú útoky na kresťanov na blízkom východe (aktuálne na zoznam pribudli dve masakry koptských kresťanov v Egypte) ale aj v Ruskej federácii, ktoré už ale riešil aj ESĽP, pričom novou ľavicou indoktrinovaná neo liberálna verejnosť v Holandsku sa viac „ľudsko-právne“ venuje útoku na homosexuálny pár (tisíce protestujúcich).
Aj na Slovensku ale nie je stíhaná kresťanofóbia, ale islamofóbia a homofóbia. Ako prejav pravicového extrémizmu. Aj preto, lebo islam je propagovaný ako náboženstvo mieru, pokoja a zľutovnej Allahovej lásky k ľuďom, najmä nevercom, príslušníkom iných náboženstiev, odpadlíkom od islamu, ateistom a homosexuálom, pričom Jehovovi svedkovia majú byť spoločensky nebezpečnými nositeľmi vraj ešte aj náboženského extrémizmu a terorizmu…
Chodia vás domov terorizovať, vstupujú vám do vašich obydlí? Sú voči vám násilnícki, hrubí a vulgárni? Rozkopávajú vám dvere? Kradnú, unášajú a sexuálne zneužívajú vaše deti? Pripravujú vás o majetky? Prepadávajú vás na ulici? Lúpežne prepadávajú vaše domácnosti a obydlia? Nahovárajú vás na nemravnosti, lož, krádež, a násilie? Ponúkajú vám alkohol a drogy? Štvú vás proti vláde a režimu, systému moci a vládnutia? Burcujú vás na „majdany“? Pýtajú od vás peniaze? Dávajú vám úplatky? Čo vám sľubujú? Čo ponúkajú, okrem tichých rozhovorov o božom kráľovstve a biblickom vzdelávaní? Na svojich zhromaždeniach organizujú štátny prevrat?
Už ste boli na ich zborových zhromaždeniach? Vypočuli ste si ich prednášky? Robia (aj vám, občanom) na ulici pri ich zvestovateľskej misijnej činnosti hanbu svojím zovňajškom a správaním? Sú bezdomovci? Lebo ich Svedkovia Jehovovi pripravili o obydlie exekúciou? Smrdia? Sú jedovatí a šíria HIV nákazu?
Prečo ich nenávidíte? Prečo sa ich bojíte? Kde ste vzali presvedčenie, že sú nebezpečnou sektou?
Vykazujú znaky sekty alebo tajného podzemného hnutia, pracujúceho proti vám? Čím a komu z vás ublížili? Viete, čo je sekta? Prelustrovali ste ich? Máte dôkazy? Myslíte si, že vykazujú znaky extrémizmu, dokonca sú už aj teroristi?
Spamätajte sa a prebuďte sa. A nebezpečných zločincov hľadajte inde. Vo výkone trestu a trestaných ich je zlomok promile odpadlíckych oviec. To sú Jehovovi svedkovia.
A ak chcete konšpirovať, konšpirujte. Web vám toho ponúka mraky. Popri tom vám ale uchádza realita, ktorej by ste mali venovať reálnu pozornosť a nenechať ju odvádzať iným smerom. Ale to sa od vás chce. Aby ste mali zástupné témy. A odbavovali sa na nich.
Ilustračná ukážka „profesionality“ a etiky novinárov, trebárs webovej Plusky:
https://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/svedkovia-jehovovi-dostali-rusku-stopku-urady-ich-oznacili-za-extremistov.html
Činnosť Jehovových svedkov bola Ministerstvom spravodlivosti RF pozastavená zatiaľ len predbežným opatrením, až do konečného verdiktu Najvyšieho súdu Ruskej federácie. Má sa tak stať a súd koná podľa nového zákona, ide o tzv. Jarovej zákon, poslankyne štátnej dumy, ktorý sprísňuje pohľad najmä na menšie náboženské skupiny mimo ruskej pravoslávnej cirkvi, a má byť legislatívnym „osvedčením“ pre legálny útok ruskej spravodlivosti a exekutívy na administratívne centrum Jehovových svedkov so sídlom v Petrohrade.
Zákon, zrejme na objednávku, výrazne redefinuje a rozširuje pojem extrémizmus v časti náboženský extrémizmus. K podobnému rozšíreniu trestného zákonníka, ale zameraného na pravicový extrémizmus, došlo na jeseň aj na Slovensku, ibaže kresťania ním nezískali ani o piaď viac ochrany, než mali predtým. Zákonom si ale „prilepšili“ dúhové skupiny v časti trestnosť „homofóbie“. O kresťanofóbii v ňom nie je ani zmienka.
Vietor v Rusku zrejme fúka od pravoslávia, ktoré si pravdepodobne „čistí“ svoje teritórium výlučnej pôsobnosti. Výstup a dikcia zákona uvádza súbežné nápravné opatrenie, ktorým má byť aj strata majetkových práv Jehovových svedkov vo vzťahu k budovám s príslušenstvom, v ich majetkovom vlastníctve.
Doterajšie fakty ale naznačujú (záznamy pojednávaní), že tam ide o len o falošné obvinenia, založené na podvrhnutých „nálezoch“ údajných extrémistických tlačovín v priestoroch vo vlastníctve JS, s cieľom za každú cenu dokázať, že túto náboženskú spoločnosť tvoria spoločensky nebezpeční extrémisti a ich činnosť treba zakázať a majetky zhabať (aby bol pokoj a mier). Lebo.
Z histórie vieme, že zákazy činnosti mali a majú spravidla následok presunu dotknutých do ilegality a vznik „podzemného“ odboja, ktorý v nejednom prípade bol podnetom na revanšistický extrémizmus a terorizmus. Je známe, že raní kresťania, v časoch ich perzekúcie a prenasledovania Veľkým Rímom, žili a skrývali sa v katakombách a jaskyniach. Od Svedkov Jehovových sa niečo podobné ale nedá očakávať už z princípu: Jehovovi svedkovia sa podľa ich doktríny hlásia k pravému kresťanstvu a učeniu (skutkom) Ježiša, a teda, násilie nie je pracovnou náplňou žiadnych kresťanov, je z ich konania úplne vylúčené, JS dokonca odmietali a odmietajú vojenskú službu (Slovensko po „nežnej“ poznalo náhradnú vojenskú službu), a okrem toho, kresťanstvo hlása evanjelium ako dobrú správu, len pokojnou, misijnou cestou, v prípade JS verejnou zvestovateľskou službou, čo oni považujú za biblicky správne, pôvodné a originálne.
Z priebehu doterajších pojednávaní je zrejmé, že požiadavka Ministerstva vnútra RF na vydanie celoplošného zákazu JS v Rusku Najvyšším súdom RF je postavená na vode, a poznačená neznalosťou pravdy a učenia Jehovových svedkov.
Jehovovi svedkovia majú v RF 170 tisíc stúpencov. Ich centrálne ústredie je v Petrohrade. Jehovovi svedkovia sú na Slovensku šiestou najpočetnejšou náboženskou spoločnosťou. Podľa sčítania v roku 2011, sa k nim prihlásilo 17 222 obyvateľov SR. Zaregistrovaní boli Ministerstvom kultúry SR v marci 1993, hlavné sídlo majú v Bratislave-Rači. Jehovovi svedkovia tlačia svoju literatúru v tlačiarňach, ktoré nazývajú Bétel. Pracujú v nich výlučne dobrovoľníci. JS sú na Slovensku riadne uznanou a registrovanou náboženskou spoločnosťou v marci 1993 Ministerstvom kultúry SR. Na svete je evidovaných takmer 8 miliónov Jehovových svedkov.
Návrh na celoplošné zrušenie Jehovových svedkov s príslušenstvom podalo Ministerstvo spravodlivosti RF v stredu 15. marca 2017. Najvyšší súd RF začal vec prejednávať 5. apríla 2017, aby túto náboženskú spoločnosť vyhlásil za extrémistickú, prípadne, ak sa bude „dať“ aj teroristickú organizáciu.
Náboženská spoločnosť Jehovovi svedkovia nevykazujú znaky sekty a sektárstva, laikom sa takou môže zdať, čo je len zdanie zvonka. Jehovovi svedkovia sú len náboženskou skupinou, súčasťou celku, definovaného ako náboženská spoločnosť, porovnateľná s občianskymi združeniami, pričom v mieste svojho pôsobiska žijú, konajú a správajú sa ako komunita, so slobodne a dobrovoľne prijatými a zvnútornenými vnútornými pravidlami, disciplínou, režimom a ustálenými spôsobmi, pravidelnými činnosťami a zvestovateľskými a vzdelávacími aktivitami smerom k sebe a ľuďom v ich okolí, tým, ktorí prejavia záujem o domáce alebo komunitné biblické vzdelávanie a postupne získavajú funkcie a postavenie vo svojom kresťanskom zbore. Dbajú o prísny biblický a kresťanský spôsob osobného, rodinného života a života v spoločnosti, ako do spoločnosti dobre integrovaní občania, plne rešpektujúci a dodržiavajúci svetské zákony štátu a spoločnosti, v ktorej ako plnoprávni občania žijú.
Svedkovia Jehovovi sú zväčša riadne zamestnaní alebo podnikajú ako živnostníci, alebo ako strední aj veľkí podnikatelia, riadne platiaci dane a odvody. Nie sú závislí na štátnych príspevkoch, ako občianske združenia, od štátu nežiadajú nič, ani euro, chcú len svoj pokoj a podmienky k svojmu životu a činnosti podľa ich náboženskej doktríny.
Majetnejší z nich, sú zároveň aj sponzormi tejto náboženskej spoločnosti. Väčšina z nich sa ako občania, vzdali aktívneho volebného práva, a do svetského politického života sa aktívne nezapájajú a nedožadujú sa ani svojej spoluúčasti na tvorbe svetských štátnych politík. Lebo „oni“ nie sú z tohto sveta, iba v ňom žijú, a trpezlivo, s pokorou, čakajú príchod Božieho kráľovstva.
Akékoľvek rozpory medzi ich a katolíckou doktrínou, učením a teológiou sú vnútornou záležitosťou vzťahu: katolicizmus a Jehovovi svedkovia, s čím nemá štát nič, vôbec nič spoločné.
Jehovovi svedkovia a katolíci sa vzájomne nemusia, Jehovovi svedkovia neuznávajú Vatikán, ale ten zasa neuznáva Jehovových svedkov, považuje ich za kresťanských heretikov, pričom obe kresťanské denominácie sa vzájomne obviňujú z apostázy (odpadnutie) od pravej kresťanskej cirkvi, ktorá je podľa katolíkov len katolícka (aj s paralelným mariánskym náboženstvom a Máriou, ako “štvrtou” božkou osobou).
Kľúčovým sporom je uznanie katolíckej Trojice (tri božské osoby v jednom Bohu), ktorú Jehovovi svedkovia odmietajú, pretože ich učenie je založené na od „pravého“ kresťanstva odpadlíckom ariánstve (Rímsky kňaz menom Arián), ktoré bolo Nicejským koncilom v r. 325 odmietnuté ako heretické (apostáza, odpadnutie).
Existenciu Vatikánu, ktorý si údajne podľa Ježišovho: „Ty si Peter a na tej skale postavím svoju cirkev…“ uzurpuje byť najvyšším centrom kresťanstva, a pápeža, ako údajného nástupcu Ježiša na Zemi, len akceptuje, ale neprijíma, Vatikán tiež neuznáva ako svoje riadiace administratívne centrum ani  pravoslávna cirkev so sídlom kedysi v Kyjeve (plus Sevastopol), dnes v Moskve.
Patriarcha Kyril sa s pápežom Františkom ako vrcholoví predstavitelia
dvoch, vzájomne rozdelených kresťanských cirkví, stretli vo februári 2016 na Kube, kde po tisícich rokoch rozkolu (schizma) podpísali spoločnú deklaráciu. Súčasťou deklarácie je aj vyjadrenie záujmu o spoločnú ochranu ťažko skúšaného kresťanstva vo svete, v časoch vnútorných pnutí, v rámci fundamentalistického, najmä sunnitského islamu, ideologicky sa obracajúceho do 7. stor. rozkvetu mohamedánskeho islamu, v ktorom sunnitský islam vidí svoju renesanciu, tak ako ju videl Musollini vo svojom fašistickom Taliansku vo vízii nového veľkého Ríma, hrozieb a reálneho islamistického terorizmu, a na ňom postavenom prenasledovaní kresťanov, moslimami nenávidiacich aj židov, ibaže neprišiel vhodný čas, lebo Jeruzalem a veľká mešita Al Aksá je v ňom a na Chrámovej hore od r. 710, ako popri Mekke a Medine tretie najsvätejšie miesto islamu, na mieste, kde kedysi do r. 70 stál druhý Šalamúnov (Herodesov) chrám, ako centrum judaizmu, a so židmi v štáte Izrael zatiaľ „musia“ spolunažívať “so škrípaním zubov” zatiaľ, ale dlho už nie, v relatívnom pokoji a mieri) ale aj ateistov, všetkých označených ako nevercov, a s nimi aj šiitskych, relatívne umiernených moslimov, ako údajných odpadlíkov od pravého islamu (ktorým má byť sunnitský wahábizmus a saláfizmus). Programovým cieľom a terčom islamistov má byť a je aj Vatikán (dohľadateľné na webe), a stane sa tak v bližšie nami neurčenej budúcnosti.
Kresťania ale začínajú byť prenasledovaní už aj ultra liberálnymi, radikálnymi až extrémistickými neo liberálnymi “demokratmi”, hodnotovo relativistickými a liberálnymi ateistami a neo darwinistami, najmä z prostredia novej ľavice neomarxistov Sorosovského mimovládneho „tretieho“ sektora. Títo slniečkári sú reálne manipulovaní Globálnym Prediktorom, ktorý používa a zneužíva novú ľavicu neomarxistov, v podpore ich vízie sveta bez náboženstiev, čo nie je pravda, lebo (súčasť Plánu GP) má byť umelo vyvolaný stav totálneho medzi náboženského konfliktu, do ktorého sú vťahovaní aj nič netušiaci ateisti, ktorí po celoplošnom zákaze náboženstiev a náboženských prejavov, v „záujme mieru a bezpečia“, napokon tiež budú podrobení vláde jediného nadnárodného svetového náboženstva Globálneho Prediktora, známeho ako Nový svetový poriadok, po celoplošnom “bezpečnostnom” zákaze všetkých náboženstiev a náboženských prejavov (sledujeme vývoj sporu o moslimské šatky a kresťanské kríže ako začiatok dôvodov pre zákaz) so sídlom a centrom, ktorým je OSN, dnes už zjavne „pseudo mierovou“ organizáciou s dvomi tvárami.
Predbežne, Jehovovi svedkovia, ako najbezbrannejšia náboženská organizácia, má byť odstránená teritoriálneho územia pôsobnosti ruskej pravoslávnej cirkvi. Vymyslený dovod je údajný extrémizmus a terorizmus (Jarovej zákon), na základe ktorého práve prebieha dokazovanie vo veci na Najvyššom súde RF. A na tomto pozadí majú byť v Rusku Jehovovi svedkovia postavení mimo zákon, ako nebezpeční extrémisti a teroristi s príslušenstvom. V dnešných hektických časoch začína byť možným a reálnym všetko. Aj to, čo je zjavne absurdné, vymyslené, ale vopred plánované, pripravené a organizované…
Absurdnými boli a sú, a priam agresívnymi a bezočivými (tiež ponižujúcimi a urážlivými judaistickú vieru a náboženstvo), aj rezolúcie OSN/UNESCO v r. 2016, proti Izraelu, vo veci Chrámovej hory vo východnom Jeruzaleme, otvorene nepriateľským k judaistickému židovstvu, na objednávku islamistického vedenia sekcie ľudských práv OSN, kde navrch má podľa islamom objednaného práva artikulovaného OSN/UNESCO, mať zasa len islam a moslimskí Arabi (revanš a reakcia na okupáciu palestínskych území).
Všetko toto dianie (plus imigrácia) nasvedčuje tomu, že “ktosi” stavia proti sebe tri hlavné svetové monoteistické náboženstvá, a konflikt importuje do vnútra beztak už imigráciou otrasenej Európy a Európskej únie. Je ním Globálny Prediktor, ktorý v Európe potrebuje nastoliť totalitný systém euro fašizmu (jednota prútov so sekerou proti vnútornému a vonkajšiemu nepriateľovi) Nového svetového poriadku, a postupne nastoľuje policajný režim (lebo terorizmus!) a tretiu totalitu. Samozrejme, súbežne sa rozhára reálny vojenský konflikt transatlantického Západu s Východom (Rusko), a vyzerá to tak, že miestom prvého stretu môže byť Sýria. Na jej území sa nachádza aj obec Dábik, kľúčové miesto islamskej apokalyptickej eschatológie, blízo Aleppa.
Podobným, policajným štátom je ale aj prezidentský systém v Rusku. Stáva sa ním už aj Turecko. Erdoganovi je zrejme politickým vzorom Vladimír Vladimirovič Putin.
Poznámka: Pravoslávie aj katolicizmus vždy mali aj majú politické ambície, čo situáciu zahusťuje a komplikuje, a islam, z titulu svojej doktríny vôbec nepozná pojem sekulárny štát, pričom moslimovia v Európe si už otvorene začínajú uplatňovať nároky svoje ľudské, občianske a náboženské práva. V európskom ľudskom kotli (experimentálny „jadrový“ reaktor) začína stúpať teplota, ktorá sa pozvoľne blíži k bodu varu, a samo spusteniu nekontrolovanej a nekontrolovateľnej, nezastaviteľnej reakcii a následne explózii do vnútro občianskej vojny na území kontinentálnej Európy.
Jeden z dôvodov brexitu bola aj prezieravosť Londýna v tom, o čom som v tomto článku napísal. Vedia, chápu, rozumejú. Aj za cenu dočasného nepohodlia.
S poukazom na náboženskú doktrínu Jehovových svedkov, ktorí sa od svetských politík a politikárčenia dištancujú, je úplne a bezpečne vylúčená obava, že by sa táto pokojná a mierumilovná organizácia zapojila do akéhokoľvek ozbrojeného konfliktu, čo sa z nášho pohľadu ich bezpečnosti javí ako samo likvidačné. Je tu ale dôvodná obava, že Jehovovi svedkovia na svoju mierumilovnosť doplatia medzi prvými, svojím zdravím a životmi… V časoch nemeckého nacizmu, boli spolu so židmi hnaní do plynových komôr medzi prvými, ako pre hitlerovský režim a jeho doktrínu údajne jedni z najnebezpečnejších…
Na záver už zrejme unaveným čitateľom, ponúkam rístup na hlavnú stránku Náboženskej spoločnosti Jehovovi svedkovia:
https://www.jw.org/sk/
Čo učia a vyznávajú Jehovovi svedkovia:
https://www.jw.org/sk/jehovovi-svedkovia/caste-otazky/
Wikipédiu zdieľam, ale neodporúčam. Nie je originálny zdroj, ten uvádzam pod článkom:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Jehovovi_svedkovia
Ďalší termín už štvrtého pojednávania v súdnom konaní Najvyššieho súdu Ruskej federácie, vo veci údajného extrémizmu a terorizmu Jehovových svedkov, je stanovený na 12. apríla 2017 (deň po dni zverejnenia tohto článku).
Písomný záznam priebehu súdnych pojednávaní v troch dňoch: 5,6,7. apríla 2017 sa nachádza tu (v diskusiách pod spravodajskými článkami o súdnom konaní, na webe, som zaregistroval dopyt aj po originálnych zdrojoch v ruskom jazyku, v čom záujemcom pomôže porozumieť google prekladač):
https://jw-russia.org/pages/17040614-132.html
Doplnkové a ilustračné informácie priamo z originálneho zdroja (slovenčina):
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/rusko/
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/gruzinsko/eslp-sa-zastava-prava-na-slobodu-nabozenstva/
Autor článku: Juraj Režo

Doplnok vložený 14.4.2017
Správa o priebehu a pokračovaní súdneho konania proti Jehovovým svedkom pred Najvyšším súdom RF zo dňa 12. apríla 2017:
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/rusko/stvrty-den-pojednavania-12042017/
https://jw-russia.org/pages/17040614-132.html

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    BSK otvára v sobotu novovybudované Ekocentrum v obnovenom kaštieli v Čunove

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Bratislavský samosprávny kraj (BSK) otvára v sobotu pre verejnosť novovybudované Ekocentrum v bratislavskom Čunove. Nové environmentálno-vzdelávacie centrum vzniklo v…

    Podujatie Vivat Holíč v sobotu otvára novú turistickú sezónu

    0icon

    Holíč 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Vivat Holíč je sobotná celodenná akcia, ktorou mesto slávnostne otvára svoju tohtoročnú turistickú sezónu. V areáli Holíčskeho zámku je…

    Detský čin roka hľadá deti, ktoré pomáhajú blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Henrich Mišovič)   Občianske združenie Detský čin roka otvorilo výzvu a hľadá deti, ktoré pomáhajú svojim blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom…

    Panenská ulica patrí v sobotu na jeden deň opäť Dobrému trhu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Panenská ulica v Bratislave patrí v sobotu opäť jeden deň trhovníkom, susedom, umelcom, remeselníkom či domácim výrobkom. Koná…

    Hystéria na pozadí agónie Západu nepomôže

    0icon

    Moskva 20. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Boris Grdanoski)   Sergej Lavrov má talent zhrnúť podstatu toho, čo sa deje. Niekedy mu stačí pár slov, ktoré potom "idú…

    Kamenický: Opoziční pseudoodborníci zo SAS majú kopu riešení, ale vždy až po funuse

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Minister financií Ladislav Kamenický reaguje na kritiku jeho práce zo strany opozičnej SaS. Pripomína SaS viaceré problémy, ktoré…

    MAS Zlatá cesta pomohla získať podporu z eurofondov desiatkam projektov

    0icon

    Prenčov 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jana Vodnáková)   Miestna akčná skupina (MAS) Zlatá cesta so sídlom v Prenčove neďaleko Banskej Štiavnice pomáha čerpať zdroje z Európskej…

    Transagenda na Slovensku (a jej implikácie): „Máš ještě jinou dírku.“

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Pexels)   Nedávno sa v našej vlasti udialo toto: Stredoškolský učiteľ odmietol nazývať dievča, ktoré sa identifikuje ako chlapec, mužským…

    Horší než zrada

    0icon

    Praha 20. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR/AP-Javier Bernardo)   Ve Starém zákoně je jeden moc hezký příběh. Moábský král zjistil, že v nebezpečné blízkosti jeho hranic táboří…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA