Na svet i ľudstvo sa blíži APOKALYPSA nebývalých rozmerov! /cyklus článkov na pokračovanie, časť 3./

„…Biblické číslo „666“ možno právom nazvať ako „demokracia rozumu“, teda zviera, ktorému je dovolené všetko, čo tak benevolentne usmerňujú dnešné spoločenské normy a zákony. Keďže pozemské zákony sú dnes špatne nastavené a z veľkej časti práve zákonodarcami nedodržiavané, nastúpil ten marazmus, ktorý tu máme dnes!…“

Diskutér: „Áno, poriadok tohto sveta v každom ohľade a v každej oblasti svetového Diania nastavila Vyššia moc. Ale mocní tohto sveta si upravili tieto pravidlá a poriadok podľa ich potrieb…vesmír a Vyššia moc spôsobí nakoniec zánik systému tohto sveta, práve z dôvodu nedodržania pôvodných pravidiel. Už boli vyčerpané všetky systémy riadenia svetového poriadku a dospeli sme ku koncu, ktorý biblické proroctvá opisujú ako „Posledné dni“, zánik systému tohto sveta…“

Odpoveď:

Treba len doplniť, že ten spomínaný a biblicky ohlasovaný „Posledný Súd“, sa nebude týkať len tých druhých, ale nás samých, každého jedného z nás!

Pojem „Posledný Súd“ však nie je pochopený vo svojej podstate, hoci o ňom zvestoval Ježiš, Syn Boží i Boží prorok Ján, vo svojom Zjavení. Podrobnejšie o tomto Veľkom Dianí, si však povieme až v ďalších pojednaniach.

Nateraz je potrebné pochopiť, že ak by prišiel „Súdny deň“ zajtra, takmer nikto z nás neprežije, lebo nie sme energeticky na tak vysokej vibračnej úrovni, aby sme tento silný tlak Svetla zniesli. Spálil by nás, ako nepotrebný odpad!

Len pre správny obraz a porovnanie, už sú aj prvé „merania“ v tomto smere. Priemerný človek disponuje kvalitou duševnej energie na čísle 8-12, niektorí výnimoční liečitelia a jasnovidci, ďalej priekopníci na poli ducha a mravne vysoko stojaci ľudia, sú dokonca na čísle 16-20, no pre Súd, musí byť každý človek, ktorý chce v Súde OBSTÁŤ, na hodnote 25 a vyššie!

Toto sa však javí z dnešného pohľadu ako nemožné, resp. že to ani nie je v silách človeka, aby toto zvládol a aj dosiahol!

„Vesmír“ nám chce v tomto smere ale pomôcť, pomôcť všetkým, ktorí dokážu seba samých ešte včas znovuzrodiť k plnohodnotnému, Bohom chcenému životu na Zemi.

Preto ten nárast udalostí vo svete a hlavne, „energetika“ vesmíru, ale i celej Zeme, príroda a všetko naokolo, naberá na „obrátkach“ a na sile v takom rozsahu, že si to nevieme správne ani len uvedomiť.

Cítime, že sa niečo veľké deje, že všetko je iné, čas sa enormne „zrýchľuje“, v „ovzduší“ cítiť vysoko aktívne vibrácie a tí citlivejší vnímajú abnormálny tlak Svetla, ktorý oživuje v človeku, ale i celkovo v spoločnosti a na celej Zemi, úplne všetko, to dobré, i to špatné!

Mimoriadny nárast zdravotných ťažkostí u ľudí ako celku je už samozrejmosťou. Depresie a strachy, chronické problémy so spánkom a nespavosťou, silné bolesti chrbtice, kĺbové ochorenia, problémy so žalúdkom a tráviacim systémom, vysoký krvný tlak, cievne príhody a ďalšie diagnózy, nabrali u ľudí všeobecne taký rozmer najmä za posledné mesiace, že onedlho bude tento stav neudržateľný a už dnes medicínske zariadenia prvej pomoci „bijú na poplach“, z dôvodu preťaženosti a výnimočnosti udalostí!

Podobné je to aj s prudkými spoločenskými zmenami a valiace sa NOVÉ udalosti a zmeny nielen na našu spoločnosť, ale na celú planétu, nenechajú už onedlho nikoho na pochybách!

Všetko sa mení a všetko sa zmení!

Vo Vesmíre a na Zemi bolo aktivované ČISTENIE v energetickej, ale i hmotnej rovine. V tomto procese Veľkej energetickej očisty – transformácie, najviac utrpí človek a ľudstvo, pretože práve ľudstvo ako celok, sem vnieslo všetok ten rozklad, disharmóniu a všetku tú špinu, mravnú i pozemskú!

Vesmír a za ním stojaca Vyššia Moc však nedovolí, aby v tomto „Poslednom Súde“ zahynuli SPRAVODLIVÍ!

Na spravodlivých, po veľkých očistných bolestiach, nakoniec spočinie ÚTECHA Božia a zobudia sa v znovuzrodení svojho ducha do Nového rána na Zemi!

Kto sú však tí spravodliví?

Už z povahy veci samej, sú to ľudia, ktorí našli SPOJENIE s PRAVDOU!

Iba Pravda je skutočný pokrm pre ducha človeka a ak nechce človek duchovne zahynúť, mal by sa zo všetkých síl, ešte v poslednej chvíli pousilovať, aby v sebe zaktivoval toto nutné spojenie s týmto hlavným atribútom Života, pretože Ježiš nie nadarmo vyriekol závažné slová:

„Ja som Cesta, Pravda a Život, nikto neprichádza k Otcovi, jedine skrze Mňa!“

Kto z ľudí však môže povedať, že Pravdu našiel, s Pravdou sa spojil a z Pravdy čerpá posilu pre svoj Bohu milý život?

Cirkvi ohlupujú a vedú človeka do skazy. Pravda ich nezaujíma, len ich svetská moc!

Na vine, za tento stav, sú si však ľudia sami!

Je viac ako alarmujúce a desivé, vzhľadom na kvalitu väčšiny ľudstva, že v tomto Súde zahynie drvivá väčšina ľudstva pozemsky, ale množstvo z nich i duchovne!

Preto jediné, čo ešte môže človeka zachrániť, je poznanie PRAVDY a z tohto plynúca zodpovednosť, v nastavení svojho života, do NOVÉHO rozmeru bytia.

O toto sa však už dnes, takmer nikto nezaujíma, ani tí najhorlivejší veriaci!

Ježiš nám však zanechal prísľub, že vyšle POMOCNÍKA, ktorý nás uvedie „do celej Pravdy“!

Pomocník prišiel, Pravdu priniesol, lenže ľudia na to nemajú čas!

Vybrali si, z veľkej miery radšej smrť, ako Život!

Blažení sú tí, ktorí si ctia Spravodlivosť Božiu a ktorí našli spásu, v spojení s Pravdou, pochádzajúcou od Boha!

 

Ešte dodatok – výber z ďalšej diskusie:

Anonymný diskutér č. 1:

„Bla bla bla bla…autor chlastá čistý lieh!“…

Anonymný diskutér č. 2:

„naozaj pekné bludárstvo toto tu…to nik nás „neoj…ebe“, to je život…“

Anonymný diskutér č. 3:

„nehnevaj sa autor ale tebe uz asi totalne j…be!“ a dalo by sa pokračovať v citáciách takzvaných „diskutérov“, plných „odvahy“, resp. až tak odvážnych, že sa potrebujú skrývať za anonymné nicky, ktoré majú tak zjavnú výpovednú hodnotu, akí ľudia sa za nimi v skutočnosti skrývajú!

Pozrime sa však na vec hlbšie, prečo tak konajú.

Chápanie Pravdy a čerpanie posily z Pravdy, je spojené, resp. priamo úmerné s mravným zdokonaľovaním človeka.

Keďže Pravda, ako živý Boží atribút Bytia, pochádza od Boha a je s Ním nerozlučne spojená, tvoriac zároveň Základ všetkého Dobra, všetkej Čistoty a Dokonalosti, je pochopiteľné, že túto Pravdu je možné prijať, resp. čerpať z Nej, jedine skrze individuálnu mravnú vyspelosť človeka!

Čiže k Pravde sa môže človek priblížiť výhradne schopnosťami ducha, skrze cnosti, cit, dobro v sebe a ostatné pozitívne aspekty bytia a tak je potom z povahy veci samej nemožné, pre človeka zviazaného k hmote, majetníckeho, emočne labilného až zlovoľného, aby sa k tejto Pravde čo i len priblížil, nieto z Nej ešte aj VEDOME čerpal posilu!

Tu je aj odpoveď, prečo napr. z troch ľudí jeden chápe podstatu života, základ ktorého tvorí Živá Pravda, druhý chápe tieto súvislosti menej, potácajúc sa vo virvare života a ďalší, ten tretí z nich, tieto jasné definície nechápe vôbec, pretože ak by sme urobili len základný, psychologicko-etický rozbor osobnosti, ukázalo by sa s istotou, že u prvého je mravnosť  a čestnosť na prvom mieste, pričom u toho posledného, tretieho, je to úplne naopak!

Títo jednotlivci môžu stáť vedľa seba, hoci niekde na ulici, pekne zaodetí a na prvý pohľad „normálni“.

No ten prvý z nich, bude chodiť čerpať posilu do prírody, v modlitbe či na pravej pobožnosti, ale ten posledný, bude medzitým v krčme, alebo v hádkach a nevraživosti s rodinou, alebo sa bude umárať izolovaný niekde v zúfalstve v nejakých opiátoch, či drogách, alebo len niekde živoriť, v plytkosti a zbytočnostiach, jemu darovaného života.

Tieto deje sa dajú presne identifikovať, definovať a rozlíšiť!

Preto aj diskusie pod týmito článkami môžeme rozčleniť do troch hlavných „kategórií“:

V prvej sú čitatelia a diskutéri, ktorí majú celkom jasno vo svojom hľadaní a dokážu aj solídne na úrovni a hlavne slušne diskutovať. Je evidentné, že ich mravné kvality z nich vyprofilovali osobnosti vysokej kvality a diskusia v tomto kruhu diskutérov prináša nové inšpirácie, vzájomné posilnenie a rozhľad.

Naproti tomu, ak prejdeme len letmo druhú, „prostrednú skupinu diskutérov“, ktorých je zatiaľ žiaľ najviac a ktorí sú ešte nerozhodnutí a sú málo pevní v sebe ako osobnosti, preto sa potácajú zo strany na stranu a dosť výrazne sa nechajú manipulovať, tak tretia skupina celkom jasne hovorí o ľuďoch vyslovene zlovoľných, vulgárnych a neprajných, tiež závistlivých až zákerných a samozrejme môžu to byť aj náboženskí fanatici!

Títo a im podobní majú svoje nízke „ja“ na takej úrovni, že mravný deficit ich osobnosti im neumožňuje čo i len pochopiť najzákladnejšie pravidlá duchovných súvislostí života.

Nevedia byť vecní, chápaví a ani nemajú záujem byť lepšími a vzdelávať sa!

Sú len drzí, vulgárni a zosmiešňujú a to z jediného dôvodu: V hĺbke ich osobnosti im svieti akási signálna kontrolka, ktorá ich varuje a napomína, že hodnotné texty s Poznaním o súvislostiach života, sú tou správnou cestou k ich záchrane.

Toto si letmo uvedomujú, ale keďže vidia, ako ďaleko stoja od týchto hodnôt a že je to všetko pre nich viac menej nedosiahnuteľné, tak radšej pľujú a štekajú, chrlia svoje jedovaté sliny zlosti a zákernosti, neuvedomujúc si, že okrem toho, ako si svoju cestu ešte viac sťažujú, dávajú tým zreteľný obraz o sebe, navyše pred zrakom verejnosti!

Preto sú to prevažne anonymní diskutéri, ale nech si nemyslia, že to, že sú formálne v anonymite, že to zlo, ktoré vytvárajú, ich samých nepostihne najviac! Takýmto počínaním v skutočnosti padajú do bezodnej priepasti a bude to len na nich záležať, či sa z nej niekedy ešte dostanú „na Svetlo Božie“, teda k hodnotám pravého človečenstva.

Z povahy veci samej teda jasne vyplýva, že približovať sa Bohu, znamená približovať sa HODNOTÁM, ktoré z Boha pochádzajú!

Keďže tieto hodnoty, sú založené na tom najvyššom a najčistejšom Dobre, na Láske a Spravodlivosti, neustále podopierané Pravdou Božou, je pochopiteľné, že prepracovať sa do „blízkosti Božej“, je možné jedine skrze tieto hodnoty, ktoré sa v nás prejavujú prostredníctvom cností a samozrejme čistým charakterom.

Taký človek sa potom nikdy nebude správať tak, ako tu pod článkami, či na iných miestach, predvádzajúci sa ako morálne nízko stojaci „diskutér“.

Prepracovať sa k Poznaniu Boha, je preto možné jedine skrze čistotu ducha človeka, z čoho vyplýva, že Stvoriteľ je v tej najvyššej ochrane pred každým zlom, lebo žiadne zlo sa ku Nemu nemôže ani len priblížiť, z dôvodu svojej inorodej podstaty!

Nijaký špatný človek preto nikdy nemôže pochopiť Boha v Jeho Zákonoch, existenciu Boha a dokonca ani len tie najzákladnejšie duchovné aspekty života. Nedovolí mu to jeho zašpinený a zhrubnutý charakter, ktorým dorástol len na úroveň biologického robota, ktorý naoko môže mať dobrú spoločenskú povesť, ale maximálne len na úrovni materiálneho života!

Človek s veľmi nízkymi charakterovými vlastnosťami preto nikdy nemôže pochopiť to, čo je z Ducha a tým ani svoju podstatu, zmysel života i Cieľ. Je v tom Zákon a ten sa NIKDY nedá obísť!

Buď bude chcieť človek byť dobrým a môže sa tak spolupodieľať na tvorbe Stvorenia, alebo bude vyradený z tohto harmonického spolupôsobenia, čím sa sám izoluje od všetkých Božích radostí a pomocí.

Iba on sám, si vyberá cestu pre seba!

Buď HORE, ku Svetlu, k večne trvajúcej činorodosti a blaženosti života, alebo dole, do priepasti skazy a vedomého rozkladu svojho bytia.

Blažení sú tí, ktorí nie sú natoľko zašpinení v sebe, čo ich uschopní k tomu, aby sa ešte v poslednej chvíli rozhodli zachrániť svojho ducha, v prospech všetkého Stvoreného!

/pokračovanie/

 

Z nasledujúcich tém:

        • „Čo konkrétne mám ja urobiť, ak sa chcem zmeniť k lepšiemu, ak chcem nastúpiť cestu vzostupu?“

        • Zákony Vesmíru, Duchovné Zákony, Zákony Stvorenia, Božie Zákony – čo si mám pod týmito pojmami predstaviť, aké sú to zákony a ako im mám porozumieť?

        • Závislosti a sklony – ako najväčšia prekážka na ceste očisťovania sa a na ceste osobného vzostupu…

        • POHYB je najvyšším Zákonom Stvorenia! Tak, ako sa telo musí hýbať, aby neochorelo, o to viac sa musí hýbať duchovná podstata človeka, aby nezhasol jeho cit, nestíchol hlas jeho svedomia a nezakrpateli jeho duchovné schopnosti…
        • Naša Slovanská minulosť, krivená v rukách fanatikov a falošných vodcov…
        •  „Premeny času“, resp. okamžité zvratné pôsobenie + stupňujúce sa „zrýchľovanie času“…

        • Cesta Svetla a Pravdy, z ktorej sme zišli…

        • “Čo človek zaseje, to bude žať!“ Gal. 6,7 – Stvoriteľ rešpektuje slobodnú vôľu človeka, ale zároveň sa nenechá človekom vysmievať!

        • Znovuvzkriesenie túžby v človeku, po poznaní skutočnej PRAVDY Božej…

        • V čom tkvie škodlivosť demokratického spoločenského systému?

        • Vzostup ducha človeka na Zemi, skrze proces očisťovania sa + zastavenie osobnej viny, resp. negatívnej karmy…

        • Sedem náboženských lží, ako vedomá manipulácia veriacich cirkvami, s následkom duchovnej otupenosti, ktorá strhuje človeka až k smrteľnému duchovnému spánku…

        • Veľký PRÍSĽUB pre ľudstvo od Syna Božieho Ježiša…

        • Rozdiel medzi živou vierou a náboženským blúznením…

        • Ježišove podobenstvo o múdrych a ľahkovážnych „pannách“ – skutočný význam tohto závažného podobenstva…

        • a mnohé ďalšie dôležité témy!

Poznámka:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet! Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté! Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať. Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

K diskutujúcim:

Plná podpora, vďaka a úcta všetkým diskutérom, ktorí diskutujú na úrovni, konštruktívne, objektívne a slušne, teda ako ľudia. Patrí vám veľké Ďakujem!

Zároveň je potrebné dôrazne upozorniť niektorých diskutérov, ktorých sa to týka, aby komunikovali ako ľudia a nie ako „stredovekí primáti“, ako to vidieť v ostatných diskusiách tu, i po sieťach, pretože sú to práve oni, ktorí i takto verejne, poskytujú výpoveď o kvalitách svojho vnútra a charakteru!

 

Odkaz na predošlý diel pojednania:

https://blog.hlavnespravy.sk/13279/tajomstvo-odhalene-supy-a-predatori-svetova-oligarchia-moci-globalny-prediktor-cielene-odoprel-ludstvu-poznanie-pravdy-aby-mohlo-byt-cele-ludstvo-otroci-plnohodnotne-ovladane-a-zotro/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry

    0icon

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry. Zhodli sa na tom ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS) a maďarský veľvyslanec na…

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

    0icon

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou vysokoškolského zákona mohol zmeniť. Takisto aj inauguračné a habilitačné konania. TASR o tom informoval odbor komunikácie a marketingu…

    V Bratislave zadržala polícia medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

    0icon

    Policajti zadržali v bratislavskej Záhorskej Bystrici medzinárodne hľadaného Radoslava C., občana Bosny a Hercegoviny. Pre drogovú a násilnú trestnú činnosť formou organizovanej skupiny bol na…

    V Bratislave došlo na priechode pre chodcov k zrážke auta a dievčaťa

    0icon

    Na priechode pre chodcov v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves došlo vo štvrtok poobede k zrážke osobného motorového vozidla a dievčaťa. Príčiny zatiaľ nie sú…

    Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

    0icon

    Trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania začal košický vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony.

    Vyšetrovateľ obvinil konateľa firmy, ktorá vyviezla stavebný odpad do lomu

    0icon

    Vyšetrovateľ enviropolície vzniesol obvinenie mužovi z obce Lietava v okrese Žilina a právnickej osobe, ktorej je obvinený konateľom, za spáchanie zločinu neoprávneného nakladania s odpadmi.…

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve

    0icon

    Opozičná strana SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve v tomto roku. Žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky. Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne. Uviedli…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA