Rozkladný proces na Ukrajine, ale aj na Slovensku

Ibaže ale naše „slovenské, liberálne, nezávislé“, a ešte aj údajne “slobodné“ médiá a „verejnoprávna RTVS“, ktorej spravodajstvo je vydávané za údajne najpravdivejšie, najobjektívnejšie a najkomplexnejšie, teda kvalitnejšie, než spravodajstvo hoc aj TV Markíza, o ďalšom “plodnom” rozvoji rozkladného procesu na území Ukrajiny neinformujú (až na detail): informačné embargo na celú pravdu?
Neinformujú ani o tom, čo sa v skutočnosti deje na Slovensku a v mediálnom priestore, ale ani v prostredí ľudsko-právneho mimovládneho sektora, a to vo vzťahu k médiám a vláde.
Trebárs o nebezpečenstve ďalšieho okliešťovania Ukrajiny sa toho popísalo a povyprávalo v súvise s Krymom a občianskou vojnou na juhovýchode Ukrajiny. Rozkladný proces ale na Ukrajine pokračuje. Prezident Porošenko, ktorého Ukrajinci majú už za horšieho, než bol Janukovyč, sa ale stále nemá k zvolaniu okrúhleho stola s volenými zástupcami Luhanska a Donecka, a k spracovaniu novej ústavy Ukrajiny s autonómnym štatútom Donbasu. Územnú celistvosť Ukrajiny ale reálne mínus Krym neudrží. Ten je už ruský. Či sa to Porošenkovi, USA, Bruselu a svetu páči, alebo nie. Po starom už územná celistvosť Ukrajiny nie je možná. Porošenko zrejme čaká na deus ex machina alebo na Godota. Tí páni neprídu. Porošenko ostáva sám, a už aj osamelý voči vlastnému ľudu. A mŕtvi, zranení a materiálne škody pribúdajú. Písal som aj o Kryme. Tvrdenie, že bol anektovaný, je lož, propaganda USA, Bruselu, ktorú ako „oficiálny“ mediálny hoax prevzali a šíria ho im podriadené „aj naše“ médiá, a my, musíme ho „žrať“ ako pravdu. V prípade Krymu šlo o legálnu secesiu (pojem z teórie medzinárodného práva). Ibaže sa to tak boja verejne nazvať aj odborníci na medzinárodné právo, lebo: Čo sa nehodí, škrtnúť”.
https://blog.hlavnespravy.sk/1013/chysta-rusko-utok-na-ukrajinu/
Hlavné správy v komplexnosti info a spravodajského záberu suplujú najmä RTVS (ako  o „verejnoprávne“ médium):
https://www.hlavnespravy.sk/proces-rozpadu-ukrajiny-pokracuje/954212
Hlavné správy ale nie sú pochybné médium. Takým ho robia najmä tí, ktorí zaútočili aj na TASR (kontrakt so Sputnikom). A chcú pána Rezníka, riaditeľa TASR vyradiť zo zoznamu kandidátov na „svojho“ riaditeľa RTVS (júnové voľby).
Rozkladný proces prebieha aj na Slovensku. Jeho príčiny a zdroje treba hľadať vo vládou nekontrolovanom mimovládnom sektore. Tak, ako pred rokmi na Ukrajine. Mimo vlády oligarchie, na počiatku rozvratu Ukrajiny pôsobili mimovládky. Financované vládou, oligarchami, Sorosom, a “pracovali” na “demokratizačnom” procese Ukrajiny tak, aby krajina smerovala na západ, nie smerom k Kremľu. Čo sa tam nachodili západní aj naši “demokrati”, “cyril a metod” Dzurinda a Mikloš a iní… (dnes okolo MZV a pod.). Na Slovensku ale nepôsobí žiadna pro ruská agentúra. Zväz československo-sovietskeho priateľstva a družby bol zlikvidovaný okamžite v súbehu s likvidáciou “totality” po “nežnej revolúcii”. Ale kriku je neúrekom.
Konanie Smatanu (obrázok dole) a spol., a mimovládok, nalepených najmä na pro západný mediálny maistream, priamo súvisí s aférou TASR a Rezník, je zjavne proti vôli vládneho koaličného Smeru, ktorý si nepraje konfrontáciu s Ruskom, ale ani rusofóbiu. Najmä „ľudsko-právne“ mimovládky vyvolávajú na Slovensku napätie a nenávisť k Rusku a rusofóbiu, a súčasne bojujúc proti xenofóbii, špárajú sa a kucú ohrablom v konfrontačnej, protiruskej nenávistnej pahrebe a dúchajú do nej. Ide z nich strach. Pre Slovensko predstavujú vážnu bezpečnostnú hrozbu.
Zľakla sa ich aj neutrálna TASR. Ničoho zlého sa ale nedopustila. Agentúra chcela len ostať neutrálna. Výsledok – nie je.
Mimovládky ale preberajú moc v štáte. Sú to vojnoví štváči. Eurofašisti, klamú telom aj slovom a písmom, a odvádzajú pozornosť smerom k pravicovým extrémistom…
Kampaň proti TASR je a nie je len-tak, ale je súčasťou boja o kreslo na poste generálneho riaditeľa RTVS. Potrebujú zničiť Rezníka (riaditeľ TASR) ako kandidáta. Špinavú robotu robí aj Viskupič (OĽANO). Je kýmsi “použitý”. Vládu a moc nad Slovenskom prevzali mimovládky a “liberálne” médiá takzvaného „slobodného a nezávislého” mainstreamu. Vojnoví štváči.
Slovenská vláda ale stále nekoná, a úplne sa odovzdala do ich rúk (…). Je už iba bábkovou vládou. Maďarsko (Orbán) sa mimovládkam, spojeným so Sorosom postavil čelom a zákonom (azylový zákon, zákon o mimovládkach…), a chráni si maďarský národno-štátny záujem a bezpečnosť svojich občanov:
https://www.hlavnespravy.sk/orban-europsky-sud-pre-ludske-prava-je-uz-bezpecnostnou-hrozbou-pre-europanov/952128
https://www.hlavnespravy.sk/porosenko-sa-boji-madarskych-autonomnych-chutok-hovoril-o-tom-s-orbanom/951786
Pozor, v hre je ale aj toto: Od jesene 2015 na stole EK leží podnet na diskusiu Pál Csákyho (SMK) o možnostiach maďarskej autonomizácie južného Slovenska.
Tieto informáce o stave “ľudsko-právneho” mimovládneho sektora neponúkne RTVS ani ostatný mainstream:
https://www.hlavnespravy.sk/juraj-janosovsky-sorosove-agentury-preberaju-kontrolu-nad-slovenskom/945304
Takzvaný „mienkotvorný“ mainstream čítam preto, aby som ho mal ich mal pod vlastným dohľadom a kontrolou, takže obchádzam aj TASR, aby som vedel, čo práve vyvádzajú. Nie som novinár ale viem, že každý dobrý žurnalista (kódex novinára) sleduje, kontroluje, porovnáva a vyhodnocuje všetky dostupné informácie, a vyhodnocuje a kriticky spracúva aj hoaxy a fake news. Domnievam sa, že toto chcela TASR. Ibaže, dostala zákaz. Zľakla sa, lebo pozná a pamätá totalitný pred novembrový režim, a preto od konkordátu s tlačovou a rozhlasovou sieťou Sputnik odstúpuje. Zrejme nie je nezávislá a slobodná.
Zbieram, spracúvam a vyhodnocujem informácie voľne, z akýchkoľvek, aj zo „zakázaných“ (ak nie priamo zakázaných, tak zatiaľ „len“ neodporúčaných zdrojov), ktoré podrobujem krížovej kontrole.
Nie som zamestnanec, nepodlieham TASR, nie som politik a nepodlieham mimovládkam. No, ale ani Jánovi Levoslavovi Benčíkovi ani ďalším prostislovenským “činovníkom” a hacktivistom:
https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.php
Zem a Vek vzniknutú situáciu hodnotí po svojom:
https://zemavek.sk/articles/view/generalny-riaditel-tasr-podlahol-tlaku-politickych-a-medialnych-skupin
Denník N detto tiež „po svojom“:
https://dennikn.sk/minuta/719708/
Na pozadí veci je aj politický boj o moc na čele RTVS (júnové voľby). Toľko aj k Viskupičovi (OĽaNO) a výboru pre médiá (vypočutie Rezníka k kauze TASR) aj o tom, kto bude riaditeľom RTVS. Vo veci rozhoduje aj “skupinka”. A občanom, majúcim z ústavy, ako subjektom základných ľudských práv, aj s právom na informácie a ich voľné hodnotenie, ich práva odopiera, v rozpore s Listinou základných ľudských práv a slobôd, dokonca Chartou práv EÚ a slovenskou ústavou!
Kam až to dotiahne ideový vodca „svorky“ (bojový oddiel) Juraj Smatana, proti košpiračným a pochybným (alternatívnym) médiám Juraj Smatana? Dá sa po budúcich parlamentných voľbách očakávať, že sa stane slovenským ministrom pravdy? A bude Slovensko také ministerstvo potrebovať? Nie je to ale orvwellizmus a už aj eurofašizmus v priamom prenose? Nepripomína vám situácia v Európe a na Slovensku stav v Nemecku pred II. svetovou vojnou?
Môže si dovoliť jeden pseudo občan, vydávajúci sa za pseudo demokrata a pseudo liberála už aj toto (?) zrejme môže.
Lebo je „liberálny demokrat“. Chcú títo ľudia na Slovensku majdan? Za seba: Majdan si neprajem. Chcem mier a pokoj. ONI ma oň oberajú. A neverím, že si ho praje vládna koalícia „rušením“ Kováčových milostí a Mečiarových amnestií…

Táto diskusia sa konala 31.3.2017:

Slovensko patrí Sorosovi a USA? Majú, Nadácia otvorenej spoločnosti a ambasáda USA na Slovensku, jediný monopol a certifikát na pravdu?
Toto je postupne na Slovensko importovaná fašistická diktatúra, skrývajúca sa za pseudo slobodu, pseudo demokraciu, pseudo ľudské práva!
Toto je priamy americký diktát! Toto je horor! Toto je príprava na nástup totalitného zriadenia a Nového svetového poriadku pod diktátom Globálneho Prediktora. Oni pripravujú slovenský “majdan”!

Autor článku: Juraj Režo

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA