Organizácia spojených národov a postavenie žien, EÚ a Slovensko

Predstavte si, že v parlamentných voľbách hlasujete za politické strany a hnutia s ich deklarovanými volebnými programami (ak ich vôbec majú). Ale úplne mimo vás, na pozadí, pracuje „na svojom“ nikým nevolený personál vládnych inštitúcií, nezávisle na tom, koho ste si zvolili. Po úspešných voľbách, pred nimi, a po zostavení vlády, nezávisle na nej a na nich, tento personál, ktorý viazaný “len” zákonom o štátnej službe, pracuje úplne samostatne, slobodne a nezávisle na akejkoľvek vláde, ale nie na tom, čo určujú vládne volebné programy, ale paralelne s nimi najmä na tom, čo určuje Brusel, OSN a Globálny Prediktor. Ide o problematiku ľudských práv. Vláda ich prácu nekontroluje, dokonca, nemá na ňu žiadny vplyv. Alebo ho nevie, alebo nechce alebo “nesmie” mať. Ich symbióza s vládou spočíva v tom, že sa „prisajú“ na ktorúsi časť vládneho programu niektorého člena vládnej koalície, trebárs Most-Híd, rozvíjajú svoju činnosť a pripravujú výstupy z nej, v súlade s medzinárodnými dohovormi, vôľou Bruselu, OSN, pod kontrolou ľudsko-právnych mimovládok tretieho sektora, riadených a financovaných Sorosovou Open Society Foundation a jej dcérskymi inštitúciami. Pracujú systémom “pružiny”. Zverejnia len tú časť svojich výstupov, ktoré sú v súlade s vládnym programom. Ostatok automaticky ostáva “pod stolom”. A pracuje sa na ňom ďalej. Takto to chodí a takto to je. Ale pod preukázateľným vplyvom a kontrolou ľudsko-právneho mimovládneho sektora, v plnení jeho požiadaviek, ktoré, ako úlohy a zadania “štátu a vlády” riešia a plnia poslušne, ako vlastné, bez toho, aby vedeli, reálne vedeli, čo robia… a robia to so zrejmým zápalom aj ako nevyžiadanú nadprácu. A berú za to vysoké odmeny popri viac, než len slušných, prinajmenej nadprierných základných tabuľkových platoch. Môžte na to vziať jed, že aj tu je zdroj skrytej korupcie a dôvod, prečo ich tá, podľa nich “slabo platená” práca baví. Aj o tom je ich entuziazmus, na ktorý si nedajú dopustiť.
Vecné fakty, skutky a dôkazy Celoštátna stratégia ochrany a podpory ľudských práv, s proporčne prevažujúcim dôrazom na LGBTI plus 100+1 pohlaví a rodov, Akčný plán ochrany a podpory osôb skupín LGBTI, nepotrebný a nebezpečný Istanbulský dohovor, práca s medzinárodne odmietnutými Jogjakartskými princípmi, podpora boja proti homofóbii, tajné a netransparentné zasadnutia výboru pre LGBTIQ osoby a skupiny pod záštitou ministerstva spravodlivosti, podpora dúhových pride a mávanie dúhovými vlajkami z okna budapeštianskej ambasády v čase konania budapeštianskeho pochodu, osobné iniciatívy a LGBTI aktivizmus bývalej ochrankyne ľudských práv tiež rovnako, z okna svojej kancelárie v čase konania bratislavského pochodu, jej nahradenie novou ombudsmankou, politickou nominantkou Most Híd, odborníčkou na obchodné právo, nie na ľudské práva (!) požiadavky na zavedenie inštitútu registrovaných partnerstiev pre páry rovnakého pohlavia, na pozadí cieľa, ktorým sú  manželstvá homosexuálov a lezieb plus adopcie detí a pod. (salámová metóda), lobing, intervencie do tvorby štátnych legislatív… (aj tam treba hľadať skrytú korupciu)…
Slovensko pritom ale vo svojej ústave jasne a zrozumiteľne deklaruje, že sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo.
Medzinárodnými dohovormi a zmluvami ale robí opak. A ešte si to napíše do novely ústavy pri vstupe do Európskej únie, plus že, právo Európskej únie je nadradené právu Slovenska.
Doplnok titulky tohto článku by mohol znieť aj: Ako pracuje Globálny Prediktor, a ako sa k Nemu má EÚ a Slovensko?
Ako sa zachováte vy?
Mimovládny sektor je bohatý a pestrý jeho programovým a obsahovým zameraním. Jeho poslaním má byť verejno-prospešná činnosť, v súlade s celospoločenským záujmom, pretaveným do programového vyhlásenia vlády a koaličnej dohody.
Počnúc samotnými USA v 38-mom, v ostatnom čase pribúda štátov, ktoré zistili, že ich suverenitu a štátnosť ohrozujú zvnútra isté, konkrétne typy mimovládnych organizácií a občianskych združení tretieho mimovládneho sektora, sponzorovaných a v scenáristike, réžii a dramaturgii transatlantického zahraničia a cudzích mocností. Ich tlaky na vnútroštátne politiky sú také silné, že aj tieto mimovládky spôsobili odťažitý postoj štátov, ktorým „to došlo“ a krízu globalizácie. Globálny Prediktor to „prepálil“. Slovensko si to ale, žiaľ, na svoju škodu, zatiaľ  nevšimlo. Kríza globalizmu postihla Európsku úniu brexitom.
Globálny Prediktor zúri a na stole je vojna so Sorosom. Soros proti neposlušným a „neposlušní“ proti Sorosovi.
Slovenské „slobodné, a ešte k tomu aj liberálne a nezávislé“ mainstreamové médiá, vo vlastníctve Globálneho Prediktora, spievajúce “Jeho pieseň” sa postavili na stranu „filantropa“ Georgea Sorosa. Proti Maďarsku vyštartovalo aj OSN, ako ideologické a ideové centrum svetového globalizmu a pracovisko Globálneho Prediktora, strojcu a projektanta New World Order.
Na čiu stranu sa postavíte vy?
Autor článku presadzuje odmietnutie „komplexnej sexuálnej výchovy“, ktorej súčasťou má programu a obsahov má byť gender mainstreaming, ako súčasť rodovej ideológie neomarxizmu a jeho novej ľavice, ktorá sa skrýva za liberalizmus a údajnú liberálnu demokraciu.
Autor je naopak zástancom komplexného vzdelávania a výchovy, najmä k sexuálnej hygiene, jej etike a mravnosti, k plánovanému a zodpovednému rodičovstvu a reprodukčnému zdraviu, založenému na prirodzených základoch, zvnútornenej osobnej zodpovednosti a povinnostiach, svedomí a zmysle pre mieru vecí, v narábaní s osobnými slobodami.
Odmieta úplnú slobodu antikoncepcie a interrupcií, ako negatívnych vplyvov na fertilitu a natalitu žien, ktoré sú pod súhrnným pojmom reprodukčné zdravie kľúčovými faktormi pre udržanie pozitívneho vývoja demografie, potrebného pre udržanie rozvoja ekonomiky, sociálneho a dôchodkového systému, systému zdravotnej starostlivosti, bez odkázanosti na príjem pracovnej sily zo zahraničia. V pozitívnom súlade s podpornými politikami štátu vo veciach manželstva, rodičovstva a rodiny.
Slobodná antikoncepcia a interrupcie sa stávajú súčasťou úžasného biznisu.
Pro-life organizácie, EÚ a Slovensko (fakty a realita)
Minulý týždeň sa na pôde OSN konalo 61. zasadnutie Komisie pre postavenie žien. Angažovanosť reálne spoločensky prospešných mimovládnych organizácií, ako CitizenGo a ostatných pro-family organizácií priniesla svoje ovocie.
V pôvodnom návrhu EÚ, ktorý, žiaľ, podporovalo aj Slovensko (!), bola požiadavka “komplexnej sexuálnej výchovy”. Niekomu to znie možno nevinne, ale pod týmto krycím názvom organizácie ako WHO a UNESCO presadzujú vulgárnu a agresívnu sexualizáciu detí. Ide o ľudské práva z pohľadu novej ultra liberálnej novej ľavice. Tá presadzuje hypotézu bezbrehých ľudských práv a slobôd až “do bezvedomia”.
Zo správy CitizenGo: „Zo záverečnej správy bola však napokon požiadavka takejto sexuálnej výchovy úplne vypustená presne ako sme požadovali. Takisto sa do správy nedostali nebezpečné formulácie o sexuálnej orientácii a gender identite, ani ustanovenia, ktoré chceli z potratov spraviť ľudské právo. Sme veľmi radi, že sa nám spoločnými silami podarilo odstrániť najspornejšie tvrdenia zo záverečnej správy a naopak pribudlo viacero hodnotných príspevkov, ktoré stoja na strane dievčat a žien.“
https://citizengo.org/sk/sc/41964-osn
CitizenGo ale mieni, že takýto výsledok je veľkým úspechom a výrazný obrat k lepšiemu oproti posledným zasadnutiam Komisie pre postavenie žien OSN je zjavný. Smutné je však to, že žiadna z krajín EÚ sa za  požiadavky CitizenGo a pro life organizácií, otvorene nevyjadrila. Pro-rodinné a pro-life hodnoty podporovali skôr delegácie z Afrických a Arabských krajín, z Ruskej federácie, USA a z Vatikánu. Znamená to, že my tu v Európe, máme pred sebou ešte veľa práce!
Komisia OSN o reálnych potrebách a právach žien a dievčat by mala klásť hlavný dôraz na nájdenie riešení pre odstránenie chudoby a hladu, zlepšenie zdravotníctva a školstva, produkciu čistej vody. Toto všetko sú totiž oblasti, ktoré je potrebné s najvyššou prioritou vyriešiť, aby sa život žien a dievčat v menej rozvinutých krajinách zlepšil. OSN to ale vidí inak. Koalícia národov sa snaží túto dôležitú konferenciu zneužiť na to, aby presadili svoju agendu: aby sa peniaze daňových poplatníkov v ešte väčšej miere využívali na potraty, bezplatnú antikoncepciu, komplexnú sexuálnu výchovu, a aby sa sexuálna orientácia a rodová identita považovali za ľudské práva. Viacero členských štátov postupne stále viac uvažuje o znížení svojich príspevkov na činnosť OSN. Tieto návrhy ale podporuje komplet celá Europska Únia, a teda, žiaľ, aj Slovensko!
Slovenskú delegáciu oficiálne zastupuje p. Peter Šelepec, na sprievodnom podujatí v rámci zasadnutia tejto Komisie bude Ministerstvo zahraničných vecí SR zastupovať p. Oľga Pietruchová.
Tieto persóny budú za Slovensko (!) hlasovať za podporu voľnej antikoncepcie a potratov, už aj pre pre mladistvé dievčatá, dokonca bez potreby súhlasu rodičov. Zdôvodenenie sa odvoláva na individuálne slobody a práva mladistvých dievčat, na pozadí feministického: “Telo ženy je vlastníctvom ženy.” Na mieste sú ale tri otázky: Je-nie je telo tehotnej ženy po počatí jej vlastníctvom? Je ľudský plod v tele ženy vlastníctvom tehotnej ženy? Aj s pupočnou šnúrou, alebo bez nej? Odpoveď je len jedna, a tá odmieta feministickú lož. Pravda je toto: Vlastníctvom ženy je len jej prázdna maternica. Ani s ňou nemôže nakladať, tak, ako sama chce (surogátne materstvo je osobitná téma, ktorú som spracoval inde). Žena, v momente počatia, sa stáva hostiteľkou a živiteľkou ľudského plodu. Ľudský plod ale nie je ničím vlastníctvom, tobôž tehotnej ženy, rodičov, štátu, Bruselu ani OSN. Nie je možné s ním ani obchodovať. Ženy ale maternicu prepožičiavajú alebo prenajímajú na vynosenie detí a na objednávku. Obchodovanie s maternicami sa ale deje, je však spravidla a zväčša trestné.
Európska únia vo veci zatiaľ nepozná jednotnú legislatívu. Tá by mala surogátne materstvo upraviť v súlade s biohumánnou etikou ľudských práv…
Namiesto toho ale požadujeme, odpovedá CitizenGo a pro-life organizácie, aby boli podporované také a tie riešenia, ktoré ženy a dievčatá v mnohých národoch nevyhnutne potrebujú: výživu, čistú vodu, zdravotnú starostlivosť a vzdelanie (pro-life organizácie).
A vy sa rozhodnite, ako už a práve dnes a v budúcnosti naložíte s vlastnými ľudskými, občianskymi a politickými právami, slobodami ale aj (!) ľudskými a občianskymi povinnosťami. Popri takmer bezbrehých slobodách a právach zabúdame, že máme aj ľudské povinnosti. K tejto amnézii (strata pamäti) nás vedie Globálny Prediktor.
Máme slobodnú vôľu a možnosť voľby. Pre život alebo smrť. Tak si ich užívajme.
Autor: Juraj Režo

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA