Najnovší PREDVOLEBNÝ prieskum vykazuje HROZIVÉ VÝSLEDKY pre všetky vlastenecké sily na Slovensku!

Slováci, stratili ste už zdravý rozum??

Najnovší PREDVOLEBNÝ prieskum vykazuje HROZIVÉ VÝSLEDKY pre všetky vlastenecké sily na Slovensku!! Preto si POZORNE prečítajte túto analýzu a nemudrujte už toľko v diskusiách, ale radšej pridajte pomocnú ruku k dielu!

Slováci, ešte raz, stratili ste už načisto zdravý rozum??

Lebo toto kričíte pred každými voľbami, že neveríte týmto prieskumom a vždy to dopadne napokon tak, že tie prieskumy sa nakoniec naplnia, s výnimkou posledných parlamentných volieb, kde sa manipulovalo s preferenciami strany Kotleba-ĽSNS, resp. mnohí voliči vo vtedajších prieskumoch nechceli zo strachu priznať, že sú rozhodnutí podporiť túto stranu. Bola to z časti manipulácia a z časti obavy a strach s „priznaním sympatií“ voči tejto strane!

To ale potvrdilo, že celkovo voľby zmanipulované neboli, pretože ak by boli, Kotlebova strana sa nedostane do parlamentu za žiadnych okolností!

Odvtedy sa však veľa zmenilo! Vlastencov pribudlo a celková situácia na Slovensku dnes je viac ako vážna. Ale kto použije čisté rácio na zhodnotenie súčasného stavu, pochopí, že DNES, v prítomnosti, nieje na Slovensku viac ako 25% voličov vlastenecky cítiacich, ktorí podporia svojho najviac preferovaného kandidáta.

Z voličov, ktorí pôjdu k volebným urnám nás dnes nie je viac ako 25% a hovoriť o vyšších percentách by bolo len zbožným prianím a blúznením. Nepochybne do volieb je ešte zhruba mesiac, dovtedy, dobre mierenou stratégiou vlasteneckých kandidátov sa môže toto percento ešte o niečo navýšiť, ale dokonca aj znížiť! Ale stále sa bavíme o plus-mínus 25% voličských hlasov, patriacich vlastencom, žiaľ dnes už rozhádaným vlastencom!

Slováci, vlastenci a patrioti uvažujte! Ak je nás zatiaľ len 25%, tak si musíme uvedomiť, že i táto posledná prognéza agentúry AKO je pravdivá a objektívna, pretože situácia na Slovensku je presne taká, ako ukazuje spomenutý graf! Máme teda voči sebe zatiaľ obrovskú presilu!

Alebo chce niekto naivne tvrdiť, že nás je viac, že nás je 30,40, alebo dokonca 50% vlastenecky orientovaných voličov ?To si naozaj vo svojej naivnosti a povrchnosti myslenia myslíte, že z Oľano, progresívcov, sulíkovcov a z ďalšej verbeži, podobne aj zo smeru, bugárovcov, kollárovcov poutekali v státisícoch ľudia k nám, k národovcom??

Ak by to tak bolo, všetky tie aktivity ako „zomri“, denník N, sme a podobne, všetka tá žumpa by bola tak oslabená, že by prestala existovať! No oni expandujú, mobilizujú sa vďaka stále veľkému počtu Slovákov, ktorí ešte nedozreli, aby pochopili, kde je Pravda a kde Lož! Sú ako v opojení, zmanipulovaní a v tomto slniečkárskom vytržení sú oproti nám zatiaľ v obrovskej presile! Lebo ak by to tak nebolo, už dávno nám vládnu vlasteneckí vodcovia , teda politici s morálnym kreditom a žijeme si na Slovensku ako v tej najkrajšej rozprávke!

No stále nám vládnu oligarchovia, politickí podvodníci a morálna žumpa Slovenska a bolo to tiež plné povzbudzujúceho kriku a blúznenia aj pred poslednými parlamentkami, že sa nemusíme ničoho báť, že prieskumy sú zmanipulované a že konečne prídu zmeny a ozdravenie spoločnosti!

Ste tak naivní a nepoučiteľní! Tieto isté nereálne očakávania omieľate už celé týždne a mesiace stále dookola, namiesto toho, aby ste sa realite pozreli priamo do očí a zapojili zdravý sedliacky rozum!

Prebuďte sa Slováci: Je nás sotva 25% dnes a nie viac. Ak by prišlo voliť 3 milióny Slovákov k prezidenstkým voľbám, čo by bol absolútny rekord a precedens, znamenalo by to, že vlastencov je na Slovensku 750.000!! Trištvrte milióna vlastencov. Obrovský nárast za posledné 4 roky z dôvodu, že sme sa začali naplno ozývať každý podľa svojich možností verejne voči tomuto skorumpovanému systému, ale i z dôvodu, že vlasteneckých kandidátov pribudlo a každý z nich svojim spôsobom povahy a charakteru, vízií a plánov dokáže nabudiť a povzbudiť rovnorodých ľudí, patriotov.

No stále máme voči sebe obrovskú presilu, viac ako dva aj štvrť milióna voličov, tradične zabetónovaných v liberálnych, slniečkárskych alebo koaličných stranách, ktorí sa len tak ľahko nevzdajú svojich názorov i svojich politických vzorov!

Slováci vlastenci, prestaňte teda blúzniť, že tieto prieskumy sú zmanipulované, lebo tento posledný prieskum najreálnejšie odzrkadľuje skutočný stav vecí! Dokonca sa plne stotožňuje s analýzou, ktorú som uverejnil takmer pred mesiacom na blogoch i na komunikačných sieťach. Do bodky sa napĺňa hrozivá skutočnosť, že nakoniec utrpíme ten najťažší debakel v novodobej histórii Slovenska!

Má nás to mobilizovať a zmobilizovať, nie nútiť k blúzneniu o tomto že vyhráme a potom, po voľbách nám zostanú len oči pre plač, pretože pred voľbami ste, sme, nevyužili všetky svoje sily a schopnosti, ktoré mohli viesť k nárastu počtu vlasteneckých voličov!

Presvedčte smerákov, bugárovcov matovičovcov, saskárov progresívcov a všetku tú pomätenú väčšinu na Slovensku, aby sa k nám pridali! Presvedčte ich na základe toho, že sme lepší, že máme lepšie vízie, uznávame lepšie hodnoty a sme predurčení k tomu, aby sme tento národ pozdvihli na oveľa vyšší stupeň existencie, ako sa nachádza dnes!
Lenže toto je utópia!

Lebo čo vidia títo naši „nepriatelia“?

Len trieštenie a hádky vlasteneckých síl, čo vyexpandovalo do nesmierne nešťastnej záležitosti na vlasteneckej scéne, kedy strana ĽSNS načisto prišla o zdravý rozum a začali mediálnu očierňujúcu kampaň k inému vlasteneckému kandidátovi, k p. Harabinovi!
Pozrite sa na ten graf a na tie percentá! Do bodky je situácia dnes na Slovensku taká a nie iná!! Veď nám hrozí, že sa ani nedostaneme do II kola, lebo hlasy vlastencov budú nejednotné, rozbité a prehráme ešte skôr, ako sme mohli reálne zabojovať o zmenu!

Apelujem na Slovákov vlastencov, už takmer dva mesiace vystríham pred týmto katastrofálnym scenárom pre nás, všetky články v blogoch, analýzy, diskusie, pod ktorými stojím, sa plnia takmer s absolútnou istotou a len nemysliaci človek si nedokáže všetko racionálne spočítať tak, aby sa dopracoval k takmer rovnakým výsledkom!

Ľudia uvažujte reálne a počítajte a dopracujete sa k rovnakým výsledkom! Veď na pochopenie toho, aký je dnes reálny stav vecí, stačí logika žiakov vyšších stupňov ZDŠ! Vezmite si pero a papier a počítajte a dopracujete sa k podobným výsledkom, ako sú prezentované v tomto najnovšom prieskume i v tomto článku!

Pred rokom som uverejnil status v mnohých skupinách na sieťach v nasledujúcom znení“

„Ak sa do roka a do dňa nezjednotia všetky zvučné vlastenecké mená na Slovensku, môžeme zabudnúť na reálnu zmenu“!

Status bol uverejnený 08.02.2018 a po roku sa ukazuje, že situácia je oveľa horšia, než sa dalo predpokladať!

Pritom bolo to kriku a posmechov v diskusiách pod týmito statusmi, ktoré si prečítali desiatky tisíc Slovákov! Niektorí sa neštítili od posmechov hádzať i špinu na autora vízie, ktorá už vtedy mala reálne kontúry rodiacej sa hrozivej skutočnosti, no až na malé výnimky málokto tomu venoval pozornosť, skôr naopak, len posmech a zosmiešňovanie!

Varujem vás Slováci vlastenci, ak sa nespojíme a nebudeme svorní a nebudeme posilovať svojím nasadením a svojim hlasom toho kandidáta, ktorý bude mať opakovane v preferenciách najviac hlasov, ak teda nezahlasujeme všetci svorne pre tento jeden hlas, aby sme ho pretlačili do II kola, prehráme všetci a prehrajú najmä tí, ktorí sa dnes vyhlasujú za najväčších vlastencov na Slovensku!

Ak sa nespamätáte všetci do jedného, v II kole nebudeme mať nakoniec ani jedného kandidáta!

Slováci, prebuďte sa konečne!

https://www.aktuality.sk/clanok/666726/v-prezidentskych-volbach-sa-chysta-tesny-suboj-ukazal-novy-prieskum/?fbclid=IwAR1PeJobRm7HG_ie1C0PbDUOz1bjl9uKPCfRs9zK7HnPSODvMHazaZd4oYM

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    FOTO DŇA