Slovensko si strhlo putá

Prišiel som Vám povedať, že Slovensko si strhlo putá, že Slovensko je už slobodná zvrchovaná krajina, ktorá robí politiku a medzinárodné vzťahy na všetky štyri svetové strany.

V pozadí sme vybojovali boj, v ktorom sme zvíťazili.

V pozadí už nie je nikto, kto by nás obmedzoval v našom rozhodovaní samých o sebe. Veľmi dlhý čas tu boli rôzne tajné a zahraničné vplyvy, ktoré našich politikov ovládali podplácaním, vydieraním, alebo zastrašovaním siahnutím na život. Zastrašovanie už skončilo. Ten, kto sa ÚPRIMNE stotožní s textom ideológie ochrany rodiny, je pod ochranou náruče samotného Otca, Stvoriteľa. Nie je nik, kto by na neho siahol.

Vyzývam všetkých politikov, ktorí tak ešte neurobili, a každého, koho sa to týka, aby si prečítali text Ideológia ochrany rodiny – kľúč k obnoveniu jednoty, a ak sa stotožnia, aby to vyjadrili. Už nie je nikto, kto by na Vás siahol.

Ak ste členmi tajných spoločností alebo zahraničných tajných služieb, odíďte od nich a zverejnite to. Nedotknú sa Vás. Nebojte sa papierového bubáka. Nebudete perzekvovaní.

Vyzývam všetkých ľudí: Všímajte si v médiách, kto je stotožnený – označený národným znakom, ten nech má Vašu dôveru.

Základný text Ideolódie ochrany rodiny:

 

Ideológia ochrany rodiny – kľúč k obnoveniu jednoty

 

Drahý Sloven/Slovák, Slovenka, i iný národ,

ak cítiš, že je mnoho vecí v neporiadku a hrozí nebezpečenstvo, dovoľ mi, aby som Ti ozrejmil skutočnú situáciu, v ktorej sa nachádzaš. Žiješ v čase, kedy klamstvo presiahlo hranicu pravdy a otočilo všetko hore nohami. Nik nevie nájsť spoločnú reč, čo človek, to názor a jednotnosť národa zanikla. Zanikol spoločný cieľ a motivácia národa držať spolu jeho ohlupovaním a klamaním cudzincami trvajúcim po stáročia. Dôsledkom tohto procesu je vznik nesúdržnej masy ľudí.

Základom národa a štátotvornosti je rodina. V sučasnosti prebieha masívny útok na rodinu na mnohých frontoch:

– existenčnom (zlé podmienky pre založenie rodiny, zníženie plodnosti, hormonálna úprava stravy, likvidácia seniorov v domovoch dôchodcov, feminizmus a rozvodovosť)

– hodnotovom (propagácia homosexuality a úchyliek, ich zavádzanie do škôl)

– obrannom (moslimská imigrácia, sociálky kradnúce deti)

 

Zničením rodiny ako štátotvornej jednotky bude zničený štát, národ, obrana. Potom sa rozklad posunie do svojej poslednej fázy – fyzickej likvidácie štátotvorného genofondu. A to dvomi spôsobmi, ktoré budú nasadené spolu naraz:

– miešanie s cudzincami (aj násilnou cestou)

– fyzickou likvidáciou odporcov, i ostatných a ich nahradenie imigráciou cudzincov.

Cieľom je zničiť štáty, avšak bez zničenia ich majetku a infraštruktúry, aby bolo možné ich privlastnenie parazitickými jedincami. Tieto veci majú byť využité na totálne zotročenie nejednotnej masy utápajúcej sa v chaose. Všetko, čo zostalo, sú len v agónii sa zmietajúce nefunkčné časti štátnych aparátov. 

Mnohí túžime a voláme po spojení sa, po revolúcii, po zmene. Je to podvedomá reakcia na ohrozenie, šiesty zmysel, a cítime to takmer všetci. V súčasnom stave však toto nie je možné. Naša nejednostnosť to nedovolí. Náš národ a štát ako jednota už de facto takmer zanikol a zostali len jeho trosky. Štát sme my ako jednota, ľudia. Štát nie je systém štátnych orgánov – to je iba štátny aparát, ktorý je momentálne od štátu oddelený a znefunkčnený. Avšak, do tohto stavu sme sa museli dostať. Znovuzrodenie národa a štátu je možné iba na troskách toho predchádzajúceho.

Existencia štátu je nezavislá od existujúceho majetku a infraštruktúry. Nie je rozumné ničiť existujúcu vybudovanú fyzickú štruktúru. Je potrebné obnoviť duchovné trosky a vystavať nový štátny útvar na ideologickom princípe skutočnej spravodlivej rovnosti. Štát na tejto báze je nezávislý od existujúceho štátneho aparátu, lebo ten už neplní svoje základné funkcie. Ako to však dosiahnuť?

 

Rodina, rod, národ a štátotvornosť.

Ako vzniká funkčný, organizovaný a spravodlivý národ a štát z nejednotnej masy ľudí? Na to, aby vznikla jednota medzi ľuďmi, musia mať títo ľudia spoločnú motiváciu. Motivácie v minulosti boli rôzne, a líšia sa duchovnou silou. Čím silnejšia motivácia, tým silnejši a odolnejši štát a národ. Tieto motivácie môžeme rozdeliť do dvoch základných skupín, z ktorých sa odvíjajú dve základné skupiny štátotvornosti.

1) motivácia sebectva 

Na základe motivácie sebectva vzniká skupina mužov, ktorá na nejakom území terorizuje ostatných a stanoví im určité pravidlá fungovania (zákony). Charakteristickým rysom je tvorba pyramidálnej hierarchickej štruktúry vedenia i velenia. Vzťah jednotlivých mužov v tomto zoskupení je vždy nadradenosť a podradenosť. Takto vzniká štát PARAZITICKÉHO TYPU, diktatúra. Jeho základná doktrína je útočná. Jeho konečným cieľom je rozklad rodín a zotročenie.

2) motivácia kooperácie

Základom motivácie kooperácie je skupina mužov – otcov rodín a ich synov, ktorí si uvedomujú svoju neschopnosť obrániť svoju rodinu pred štátotvornosťou parazitického typu, či prežití v nepriaznivých podmienkach. Grupujú sa za účelom spoločnej obrany a spolupráce.

Charakteristickým rysom je vzťah jednotlivých mužov – otcov v tomto zväzku – rovnosť, a tvorba sieťovej štruktúry vzťahov bez hierarchie, ktorej centrom je duchovná a vedecká autorita, kultúra a spravodlivosť. Na tomto základe vzniká skutočná demokracia. Demokracia nemôže vzniknúť transformáciou diktatúry. Môže vzniknúť iba na jej troskách – duchovných troskách. Základnou dokrínou tohoto zoskupenia je obrana. Jeho konečným cieľom je sloboda.

Hierarchické uskupenia tu existujú iba vrámci pracovných a vojenských úloh/poslaní, nie na majetkových alebo mocenských základoch. 

Najvyššou motiváciou každého jedného otca-obrancu rodiny je zachovávať rovnosť a spravodlivosť v spoločenstve, aby fungovalo zabezpečenie a ochrana jeho rodiny po jeho smrti pri obrane štátu, nešťastí a podobne. 

 

Znovuzrodenie národa a štátu.

Motivácia štátotvornosti je nazývaná slovom ideológia. Ideológie tu boli rôzne, no všetky mali iba filozofický základ. Boli slabé, mali chyby, sú už minulosťou, a patria na smetisko dejín.

Čo je silou, ktorá motivuje otcov k spoločnej obrane?

Naša mentalita, naša psychika je postavená na rebríčku hodnôt/priorít, ktorý má každý z nás iný. Z toho pramenia názorové nezhody.

Najvyššia priečka v našom rebríčku hodnôt je však pre nás všetkých rovnaká. Je to OCHRANA RODINY pred nebezpečenstvom.

Vrchné priečky v rebríčku priorít sú riadené pudovo, na hormonálnej úrovni, a teda sú dané geneticky. Je to naša genetická charakteristika, ktorá determinuje našu vlastnosť uprednostniť ochranu rodiny pred čímkoľvek, i pred vlastným životom bez zaváhania. Jediný spôsob, ako sa to dá zničiť, je fyzicky nás zničiť, alebo nás pomiešať s cudzím genetickým materiálom iného typu.

Preto najsilnejšou ideológiou, akú môžeme mať, ktorá nás spojí do pevného a nezlomného národného i štátneho celku, je IDEOLÓGIA OCHRANY RODINY. Zoskupenie otcov – ochrancov rodín a ich synov je základom pre vytvorenie spoločnosti rovnosti, svornosti a sily, kde každý neváha položiť život pre obranu spoločenstva, lebo má istotu vo vedomí, že i keď padne, ostatní sa o jeho rodinu postarajú.

Nech prehovorí nahlas ten otec rodiny, ktorý sa s týmto nestotožňuje.

Základom štátotvornosti je preto DOMOBRANA, ktorej členom je každý otec rodiny, alebo jeho syn, každá matka rodiny, alebo dcéra. Niet silnejšieho pudu a silnejšej ideológie, ako je ochrana rodiny. Takto vzniká priateľstvo a bratstvo otcov rodín. Ak si otec rodiny, zamysli sa, koľko máš v sučasnosti skutočných priateľov schopných brániť s Tebou spoločne rodinu. Tento text determinuje návod, definuje princíp, ako to zmeniť. Je však nevyhnutné, aby si na tom Ty sám zapracoval.

 

Migrujúci cudzinci

Cudzinci majú rozdielnu genetickú výbavu od nás, a preto i rozdielny hodnotový rebríček. Preto je ich správanie a kultúra, a najmä ich ideológia rozdielna a nekompatibilná s našou. Ich ideológia presne zodpovedá ich podmienkam, a tiež je postavená na pudovej úrovni (sexuálnej, sadistickej, až pedofilnej), preto nemá význam akákoľvek snaha o kompromis. Títo ľudia opustili svoju vlasť, svoj národ a svoje rodiny, a to v najťažších časoch. Sú to muži vo vojenskom veku, plní síl. Urobili by ste to Vy? Dokážete sa s nimi stotožniť?

 

Spájanie otcov

Ak sa stotožňuješ s týmto textom a chápeš jeho význam, viditeľne nos znak svojho národa.

Mnohí naši otcovia a matky, synovia a dcéry majú rodielne spoločenské, politické a hodnotové názory. Ak je však ich najvyššia priorita ochrana rodiny, a podvedome vnímajú ohrozenie, sú schopní prekonať rozdiely nižšej priority a sústrediť sa len na tú hlavnú prioritu – ochranu rodiny. Sú schopní spojiť sa s nami. Každý, kto po prečítaní tohto textu chápe, čo je jeho účelom, a systém ako podľa neho postupovať, je schopný spájania sa a štátotvornosti na princípe rovnosti a spoločnej ochrany rodín. Nie každý je toho schopný a nemá žiadny význam kohokoľvek nútiť prispôsobit sa. Spoločnosť postavená na ochrane rodín a rovnosti musí byť dobrovoľná.

Rozprávajme sa o ochrane rodín s blízkymi a priateľmi. Otcovia, matky, synovia i dcéry, rozprávajme sa úprimne. Tých, ktorí nerozumejú, nenúťme. Spájajme sa s najbližšou rodinou a najbližšími priateľmi, s tými, ktorých dobre poznáme a máme vzájomnú dôveru. Oni, ak pochopia, budú robiť to isté, rodiny sa začnú prepájať do siete, a celý národ sa zjednotí v spoločnej obrane rodín.

 

Vodcovia nie sú potrební. Vodcovia sú nástrojom manipulácie parazitických hierarchických spoločností.

 

Tvorme sieťovú štruktúru vzťahov bez hierarchii – tvorte priateľstvá. Tvorte a zveľaďujte ideologické/kultúrne, vedecké a vzdelávacie centrá. Posilňujte svoje telo, zdravie a zapojte seniorov do komunikácie s deťmi, ak o ne majú záujem a nebudú ich deformovať starými ideológiami a pochopia tento text.

Noste znak, ktorým sa spoznáte – znak svojho národa. Pomáhajte si navzájom, podporujte sa. Svojim predávajte lacnejšie, pre svojich vyrábajte kvalitnejšie. Svojim zaplaťte viac. Tým, čo nebudú nosiť znak svojho národa, neubližujte, ani im nepomáhajte. Ignorujte ich a znevýhodňujte ich. Keď nás bude mnoho, tým, čo odmietnu viditeľne nosiť znak svojho národa, dávajte vysoké ceny, alebo im nepredávajte vôbec. Postupne ich vytesnite. Nedajte im prácu, nepracujte pre nich, nepredávajte im, nenakupujte od nich. Ak ovládajú zdroj, nahrádzajte ich dodávky dovtedy, kým nebudú nútení odpredať zdroj za nízku cenu. Sabotujte ich snaženie. Svojim pomáhajte, informujte ich, snažte sa o ich profit. Naši budú robiť to isté a vzájomne sa potiahneme nad hladinu.

Vytesnením parazitických jedincov z riadenia spoločnosti sa odstráni mechanizmus, ktorý im umožňuje zotročovať nás.

 

Vzťah k iným národom a národnostiam.

Každý národ má svoje miesto pod slnkom. Aj oni cítia to isté ako my a nevedia, čo s tým. Tiež je veľká väčšina z nich otcami – ochrancami. Budú nasledovať náš príklad. Tak ako my, vytvoria spoločenstvá otcov – obrancov, a ich základná dokrína bude obranná.

Ak všetky národy/štáty budú mať základnú doktrínu obrannú a nie útočnú, nebude viac vojen.

Odlišnosť národov na báze hodnotového rebríčka bude existovať. Preto národy vznikli, lebo sa chceli oddeliť. Ale u zdravých jedincov je vždy na prvom mieste ochrana rodiny. To platí pre všetky národy. Opakujem – to platí pre psychicky zdravých jedincov.

Iné národy budú nasledovať náš príklad a budú nosiť vlastné národné znaky. Všetky národy sú si rovnocenné, i keď sú odlišné.  Preto toho, kto je označený znakom iného národa, chápte tiež ako obrancu rodiny. Rešpektujte ich a spolupracujte, obchodujte s nimi. Musí však platiť toto základné pravidlo pre všetky veľkosti štátotvorných útvarov:

Každá štátotvorná jednotka musí mať svoju nedotknuteľnú slobodu, ktorá je ohraničená presne vymedzenou hranicou.

Hranica slobody jednotky je tam, kde začina sloboda inej jednotky.

Každý jedinec i väčšia jednotka má svoje osobité črty, vlastnosti, ktoré nemusia byť kompatibilné s okolitými jednotkami. Preto každý jednotlivec i väčšia jednotka musí mať určitý rámec slobody, v ktorom neobmedzene rozhoduje sama o sebe. 

Najmenšia štátotvorná jednotka je človek, jednotlivec. Hranica slobody jednotlivca je tam, kde začina sloboda iného jednotlivca. Hranica slobody rodiny je tam, kde začina sloboda inej rodiny. Hranica obce je tam, kde začina hranica inej obce a hranica štátu je tam, kde začina hranica iného štátu. Dobré ploty robia dobrých susedov. Ten, kto búra hranice, pripravuje masaker. Ten, kto prekroči hranicu, vchádza do arény.

 

Sila sieťovej štruktúry vs hierarchickej

V hierarchickej pyramidálnej štruktúre nie je možná dôvera a priateľstvo, lebo vzťah nadriadeného a podriadeného je vždy pod tlakom konkurecie. Podriadený chce prekonať nadriadeného, nadriadený si chce udržať moc. Podriadení na rovnakej úrovni medzi sebou zápasia o miesto nadriadeného. V tomto systéme nie je možné vytvoriť obranu schopnú obetovať vlastný život pre obranu vlasti.  Toto je možné iba v spravodlivom zoskupení obrancov rodín založenom na rovnosti, so spoločnou silnou motiváciou. Preto si hierarchická pyramidálna štruktúra nikdy nemôže podmaniť takéto zoskupenie, iba ho fyzicky zničiť. To však nemôže urobiť, lebo je to parazitická štruktúra, ktorá pre svoje prežitie potrebuje niekoho zotročovať. Môže však odporujúce obyvateľstvo na určitom území zničiť a nahradiť ho cudzím.

Zoskupenie obrancov rodín založenom na rovnosti potrebuje stabilný morálny základ, ktorého nositeľom musí byť každý člen. Tým je daná jeho stabilita a podmienená slobodným a spoločným vzdelávaním. Tým, že v spoločenstve obrancov rodín nefiguruje vodca sústreďujúci moc, nie je možná manipulácia prostredníctvom vodcu, a pri napadnutí parazitickou skupinou je spoločenstvo funkčné a obranyschopné dovtedy, kým existuje aspoň jedna funkčná štátotvorná jednotka.

 

Vzťah k spoločnému územiu štátotvorného národa.

Momentálne existuje stav, kedy novonarodený človek nemá právo existovať na Zemi, lebo každý kúsok zeme už niekto vlastní a kontroluje. Malá skupina parazitických jedincov kontroluje územia, ktoré nedokážu využiť ani z jednej stotisíciny.

Je tento stav vporiadku? Je to morálne, správne? Kto určil právo takejto kontroly?

 

Kto sme

My všetci sme sa narodili ako zvieratá hodené do arény. Tento text je naša šanca vyjsť z arény ako slobodní ľudia.

Voľ nebyť, ako byť otrokom. Neskrotnosť je vlastnosťou šeliem, a budú nás nazývať šelmami. My sme však slobodní ľudia.

Kopírujme, prekladajme tento text a sprístupnime ho kaźdému. Budeme zosmiešňovaní, prenasledovaní, budú nás očierňovať. Dnes je však doba, keď sa čierne vydáva za biele, a biele sa očierňuje. Pamätajme na to. Čim viac na nás budú kydať, tým budeme silnejší, tým viac sa ku nám budú pridávať naši.

Spájanie otcov – obrancov a rodín nebude jednoduché. Každý z nás bude musieť prekonať množstvo bariér. Úspešnosť snaženia zavisí od každého z nás. Od našej tolerancie, odhadu, schopnosti tvoriť a obnovovať priateľstvá. Najpevnejšie a obnoviteľné priateľstvá sú tie, ktoré vznikli v detstve. Navštívme starých priateľov, hovorme s nimi, udržiavajme tieto vzťahy. Rozvíjajme ich spoločnými stretnutiami a diskusiami. Rozvijajme ideológiu ochrany rodiny spoločne i samostatne. Každý z nás je prínosom.

Každý z nás má iné skúsenosti, ktoré môžu pomôcť ostatným. Osamote nie sme ničím, ale spolu vieme všetko a dokážeme veľa. Každý z nás je dôležitým vo vytváraní tohto celku. Náš rozvoj je nikdy nekončiaci proces. Poučme sa z chýb minulosti, chráňme a zdokonaľujme osvedčené, uchovajme tradičné, zavrhnime nefunkčné a choré. Vzdelávajme sa navzájom. Svoje názory a záujmy prezentujme, nepresadzujme nasilu. Rešpekt v komunikácii je základom.

Požehnaný a slobodný je ten, kto koná dobro bez očakávania odmeny.

 

————————————————————————————————————–

Sieť sa rozrastá celosvetovo už mnoho rokov. Ak sa stotožníš, viditeľne nos znak svojho národa, sieť si Ťa nájde. Všímaj si drobné náznaky a znamenia. Je to záchranná sieť v čase rozpadu. 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Andrej Valihora

O AUTOROVI

Otec obranca, ktorý zlyhal

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 1

Celkové hodnotenie: 0

Priemerná čítanosť: 0

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Honzek debutoval v Calgary pred očami rodičov. Nebodoval, ale herne zaujal

    0icon

    Calgary 13. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Radovan Stoklasa)   Samuel Honzek nebodoval ani vo svojom druhom zápase v zámorskej NHL, ale výkonom proti Philadelphii Flyers…

    Drucker verí v dohodu so zdravotníkmi, no konsolidáciu podľa neho spomalí

    0icon

    Nech splnomocnenec Kotlár dodá, čo mal, alebo nech ide preč, vyhlásil Tomáš Drucker. „Myslím si, že je to postoj strany Hlas aj drvivej väčšiny ľudí…

    Sobolenková tretíkrát v rade vyhrala turnaj WTA vo Wu-chane, má 17. titul

    0icon

    Bieloruská tenistka Arina Sobolenková sa stala víťazkou dvojhry na turnaji WTA 1000 v čínskom Wu-chane. V pozícii nasadenej jednotky zdolala päťku "pavúka" domácu Číňanku Čeng…

    Hlas chce mať do konca roka vyjasnenú pozíciu predsedu parlamentu

    0icon

    Koaličný Hlas-SD bude tlačiť na to, aby bol do konca roka zvolený predseda parlamentu z jeho radov. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to…

    Janeková: Chrípka sa javí banálna, ale úmrtnosť na ňu je celkom vysoká

    0icon

    Bratislava 13. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube/TASRTV, TASR - Jaroslav Novák)   Hoci sa chrípka môže javiť ako banálne ochorenie, úmrtnosť na ňu je celkom vysoká…

    Tisíce fínskych nájomníkov prišli o svoje domovy: „Situácia je naozaj hrozná“

    0icon

    Helsinki 13. októbra 2024 (HSP/Is.fi/Foto:Pexels)   Agentúra pre dôchodkové a sociálne zabezpečenie Kela odporúča Fínom, aby sa presťahovali do lacnejšieho bývania, píše fínsky Ilta-Sanomat. Počet…

    Djokovič neuspel vo finále v Šanghaji: "Jannik bol príliš dobrý"

    0icon

    Taliansky tenista Jannik Sinner sa stal víťazom turnaja Masters 1000 v Šanghaji. Najvyššie nasadený hráč zdolal vo finále štvorku "pavúka" Srba Novaka Djokoviča 7:6 (4),…

    Eštok: Srbsko je kľúčovým partnerom SR v regióne západného Balkánu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Marek Eštok v Belehrade absolvoval politické konzultácie so srbským náprotivkom Damjanom Jovičom. Eštok na piatkovej schôdzke…

    Nemecká opera šokuje nahými mníškami, sexom na javisku, či trpaslíčkou v pápežskom rúchu. Viacerým divákom prišlo zle

    0icon

    Bratislava 13. októbra 2024 (HSP/Foto:Screenshot Youtube/Staatsoper Stuttgart)   Súčasné umenie nepozná morálnych hraníc: V najnovšej nemeckej opere Sancta sa na pódiu odohráva skutočný sex, fyzické násilie,…

    Rusko pripravuje protiúder v reakcii na západné sankcie

    0icon

    Moskva 13. októbra 2024 (HSP/Myśl Polska/Foto:TASR/AP-Sergei Bobylev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, TASR - Pavel Neubauer)   Ruská ekonomika vôbec nie je „roztrhaná na…

    FOTO DŇA