Zodpovednosť za očkovanie proti kovidu

Sme obeťou  “liknavosti” našich štátnych orgánov. OČTK ani viac ako rok po zmene vlády, ani v prípadoch stratených životov, ostatných závažných poškodení zdravia a  nemalých majetkových škôd súvisiacich s tzv. pandémiou kovidu (kovidiádou) a tzv.očkovaním mRNA vakcínami, nekonajú. Generálny prokurátor nestíha spáchané trestné činy a spoločnosť sa tak prepadáva do stále väčšej právnej neistoty, a pritom ani ohrozovanie zdravia nie je vôbec zažehnané. Dnes dokonca úradníci štátu pripravujú nové tzv. očkovanie proti kovidu. Hrozí že poškodzovanie ľudí mRNA eugenicko-genetickými zbraňami, tzv. vakcínami, bude pokračovať. Slovenská spoločnosť je rozštiepená. Veľká časť, ktorá podľahla psychologickej vojne a stratila kritické myslenie sa zmôže už iba na muziku podľa zahraničných nôt. Príkladom sú týmto davom kopírované, indoktrináciou vnútené postoje a názory na kovid, na očkovanie proti kovidu, na slobodu, na vojnu na Ukrajine, na Rusko, na LGBTI+, na násilie páchané na ženách, na klimatické zmeny, postoj k vojne na Blízkom a Strednom východe… ktoré sú iba bezduchým schvaľovaním Západom šírených, spravidla nepravdivých, zavádzajúcich naratívov. Myslenie mnohých ovládol západný mainstream, mnohí sú ovládaní najmä prostredníctvom obrazoviek všetkého druhu.
V týchto súvislostiach činnosť splnomocnenca vlády MUDr. Petra Kotlára je nanajvýš záslužná. Podľa informácií, ktoré odzneli na tlačovej konferencii 2.10.2024 (https://www.youtube.com/live/nxjwyJgbpiE), zlý manažment pandémie bol dielom WHO, preto sa po tomto zlyhaní globálneho riadenia Slovensko vzoprelo  a odmietlo prijať nové IHR a pandemickú zmluvu, aby sa rozhodovacie procesy počas pandémií v otázkach zdravia nášho obyvateľstva neodovzdali jednej osobe, generálnemu riaditeľovi WHO. To, ako WHO  tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a určitých politických kruhov, preto dávať takto zdiskreditovanej organizácii väčšie právomoci znamená pripravovať si tragédiu.
.
Z dôkladných a systematicky usporiadaných dôkazov, ktoré predložil MUDr. Peter Kotlár vyplýva, že v súčasnosti je nutné okamžite zastaviť a zakázať používanie vakcín mRNA. Podľa videokonferenčného posolstva rešpektovaného amerického lekára profesora Richarda Fleminga vírus SARS-CoV-2 je biologickou zbraňou a mRNA vakcíny sú eugenicko-genetickou zbraňou. Profesor Richard Fleming ďalej formuloval svoje jednoznačné stanovisko, že regulácie WHO ohrozujú zdravie ako americkej, tak aj slovenskej populácie, a vyzval slovenskú vládu, aby sa cez zdravotníctvo v žiadnom prípade nevzdala štátnej suverenity. V rámci politiky USA je dnes profesor Richard Fleming horúcim kandidátom na post ministra zdravotníctva a sociálnych služieb USA v prípade, že za 47. prezidenta USA bude zvolený D.J. Trump. Rozhodne sa o tom už 5.11.2024.
.
Osobitné postavenie v tejto na Slovensku dnes nosnej kauze zaujíma slovenská zdravotnícka a najmä lekárska verejnosť.  U tejto Kotlárova správa vzbudila naozaj riadny poplach!
Nijako neprekvapujú postoje virológov SAV, riaditeľa Univerzitnej nemocnice Bratislava, všeobecnej lekárky MUDr. Paluškovej, prednostu kliniky infekčnej a geografickej medicíny doc. MUDr. Sabaku, primárov Kuľkovského, či Hložníka…  Je to skupina lekárov ktorá počas pandémie akceptovala riadenie Matovičovou kapustnou hlavou, a nedokázala sa riadne zorientovať ani v odporúčaniach WHO.
“Bezargumentačné stanoviská riaditeľky virologickéhom ústavu SAV, LF UK či prezidentky SVLS M. Paluškovej ku Kotlárovej analýze covidového šialenstva sú popretím vedy a dôkazom diagnózy F 74 resp. intelektuálnej paralýzy. Tituly od hlúposti neoslobodzujú”. Takto bez škrupúľ sa k dnešnej situácii vyjadril vedec doc. Ing. Ján Dudáš DrSc. Ja by som si dovolil v jeho stanovisku zdôrazniť najmä “bezargumentačné vyjadrenia”, čo, bohužiaľ, podčiarkuje úroveň vedeckej erudície dotknutých osôb. A už celkom “mimo misy” prezentoval svoje stanovisko prezident republiky Peter Pellegrini. Pokiaľ ide o nášho  prezidenta mi napadá, že dôvod, pre ktorý ho máme dobre vystihol náš Jonáš Záborský:
„Prečo sa ten slovenský ľud každého tak bojí? Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí! Ľudia idú, ako ovce, kam ich baran vedie, ku stolu chodia vtedy, keď je už po obede.
Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu, ak majú raz voľné ruky, sami si ich zviažu. Či to tak má byť naveky? Niet Slovákom rady? Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády!“
.
Na internete v diskusiách si môžeme prečítať aj takéto názory pospolitého ľudu (vybral som ten miernejší):
“Bohužiaľ, situácia je veľmi zlá a ťažko riešiteľná. Dôvodov je viac. Teda boj na viacerých frontoch. Do zdravotníctva sa nahrnuli zlodeji. Zo všetkých strán. A týka sa to, bohužiaľ, aj lekárov (tu odkazujem na predošlý blog, 5mld € každoročne je predsa len riadne sústo – poznámka autora blogu). Byť lekárom, bol kedysi honor. Dnes je medzi lekármi veľké percento zlodejov. To neznamená, že neexistuje väčšina (mlčiaca) zdravotníkov, ktorá k nim nepatrí. Ale prečo sú ticho? Taká je surová pravda. Vyčistiť tento Augiášov chliev je ťažká úloha. Plandémia korony vlastne odhalila biedu zdravotníctva. Od ľahostajnosti až po vedomé vraždy, ktorých sa dopustili niektorí lekári. A, samozrejme, vedomé a cielené rozkrádanie.”
Taký je pohľad pacienta zvonku na zdravotníctvo. No a čo si budeme navrávať my, čo vidíme zdravotníctvo zvnútra ? Áno je to tak. Áno, vďaka podvodom a klamstvám s kovidom a okolo kovidu moderná západná medicína stratila dôveru pacientov, čo bolo možno jedným z cieľov týchto psychologických manipulácií s vedomím ľudstva. Spôsobiť subverziu ľudskej spoločnosti. Zobrať ľuďom modernú starostlivosť o zdravie. Ak chceme zachrániť ešte posledné zvyšky zdravotníctva ako pomáhajúcej profesie a vo všeobecnosti kultúru dobra v spoločnosti a v medziľudských vzťahoch, tak treba konať! Každý musí urobiť niečo vo svojom dosahu. Najmä sa nebáť! Povedať si svoju pravdu a hoci aj ísť s kožou na trh! Avšak nielen zdravotníci, veď zodpovednosť za tento zlý stav slovenskej spoločnosti nesieme, s výnimkou detí, všetci.
.
Ja som na rozbicyklovanie generálneho prokurátora podal 7.10. 2024 dve trestné oznámenia, na prešetrenie eugenicko-genetických manipulácií so slovenskou populáciou. Na MUDr. Tomáša Szalaya, toho, čo starých ľudí v tom najhoršom pandemickom ohrození zhromažďoval na štadióne, aby ich očkoval experimentálnou mRNA tzv. vakcínou, o ktorej neboli predložené dôkazy ani o účinnosti, ani o bezpečnosti. A aj na JUDr. Zuzanu Dolinkovú – na tú dnešnú ministerku zdravotníctva v demisii, čo organizuje očkovanie proti kovidu mRNA vakcínou dospelých aj detí a to aj dnes, keď MUDr. Peter Kotlár predložil rozsiahle, systematicky usporiadané dôkazy o negatívnych následkoch tejto eugenicko-genetickej zbrane.
Viete si predstaviť ako by tu mohla začať lietať spravodlivosť, keby sa pán Žilinka konečne rozbicykloval?
.
Odkazujem na:
1. Trestné oznámenie na MUDr. Tomáša Szalaya
2. Trestné oznámenie na JUDr. Zuzanu Dolinkovú
.
Záverom by som rád povzbudil všetkých dobrých ľudí:
.
Naše konanie musí vyplývať z presvedčenia, že v centre úsilia spoločnosti musí byť človek. A to najmä starostlivosť o jeho výchovu, vzdelanie a zdravie. Ľudia s morálnou integritou toto nemôžu ignorovať.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 37-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 161

Celkové hodnotenie: 25.54

Priemerná čítanosť: 4647

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Trump mal telefonát s Putinom, tvrdí renomovaný americký novinár

    0icon

    Washington 8. októbra 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Alex Brandon, Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)   Trump mal telefonát s Putinom začiatkom roka 2024, tvrdí renomovaný…

    Prezident vyzýva vládu na rokovanie so zdravotníkmi

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Prezident SR Peter Pellegrini vyzýva vládu SR na začatie rokovaní so zdravotníkmi k návrhu konsolidačných opatrení.…

    Inkluzívne vzdelávanie podľa inšpekcie preniká do života škôl len pomaly

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   Inkluzívne vzdelávanie sa dostáva do škôl pomaly, problémy sú najmä v budovaní inkluzívnej kultúry. Zistila to…

    Exšéfovi FS Františkovi Imreczemu zastavili trestné stíhanie pre sedem skutkov

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ondrej Hercegh)   Exšéfovi Finančnej správy (FS) Františkovi Imreczemu prokurátor podmienečne zastavil trestné stíhanie pre šesť korupčných skutkov a…

    Spochybňovanie vakcín môže viesť k ohrozeniu zdravia verejnosti, tvrdí SEVS SLS

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko Jr)   Vakcíny proti COVID-19 sú najúčinnejším prostriedkom ochrany obyvateľstva pred ťažkým priebehom ochorenia a úmrtia. Spochybňovanie ich účinnosti…

    KDH a hnutie Igora Matoviča vyzývajú na odvolanie splnomocnenca Petra Kotlára

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook/KDH)   Opozičné KDH a hnutie Igora Matoviča vyzývajú premiéra Roberta Fica (Smer-SD) na odvolanie splnomocnenca vlády SR pre preverenie…

    Bývalý veľvyslanec USA v Rusku sa podieľal na plánovaní invázie do Kurskej oblasti

    0icon

    Washington 8. októbra 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Podľa portálu infoBRICS sa bývalý veľvyslanec USA v Rusku podieľal na plánovaní invázie ukrajinských vojsk a zahraničných žoldnierov do…

    Prezident prijal v paláci ministerku zdravotníctva. Padne definitívne meno jej nástupcu?

    0icon

    Prezident Peter Pellegrini v Prezidentskom paláci prijal ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú (Hlas-SD). Urobil tak po tom, ako minulý týždeň oznámila, že chce skončiť vo funkcii.…

    Exriaditeľ ŠL TANAP-u zastrelil psa v blízkosti dieťaťa, rieši to polícia

    0icon

    Mlynica 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Bývalý riaditeľ Štátnych lesov Tatranského národného parku (TANAP-u) a v súčasnosti zamestnanec Správy TANAP-u Peter Liška mal zastreliť…

    NTS vyzýva: Poďte darovať krv!

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Radovan Stoklasa)   Zásoby krvných skupín 0 a A s negatívnym Rh faktorom sú hraničné. Informovala o tom Národná…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Peter Lipták

    Slavus Sámo Vladimír Prokeš CS

    Milan Šupa

    Marián Tkáč

    Pavel Jacz

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA