Mafiánsky poskok Kollár zachráni okázalého bojovníka proti mafii Matoviča?

Existencia Matovičovej vlády visí dnes na vlásku a ten držia dvaja:

Bábkoherečka, ktorá toľko špekuluje, až prešpekuluje a tá Kisko-strana na jedno použitie sa jej rozpadne pod rukami.

Mafiánsky poskok a sexuálny úchyl Multitrtko. On je ale tiež jediný, na koho sa najväčší psychopat našej politickej scény môže do poslednej chvíle spoľahnúť. Čo ich tak svorne a nerozborne spája?

 

Matovič a Kollár – dvojvaječné zbohatlícke dvojičky

Obaja podobne podozrivo zbohatli. Matovič je podozrivý z daňových podvodov, u Kollára je pravdepodobné, že ako mafiánsky biely kôň prežil svojich šéfov a pre mafiánske prostredie tých čias je typické aj to, že okolo neho podozrivo mizli rôzni spoločníci (minimálne jeden sa už nikdy nenašiel).

Obaja patria do kategórie „self-made-man“, ktorej sa darí najmä za divokých čias rozbiehajúceho sa kapitalizmu, kedy ešte obranné mechanizmy spoločnosti nie sú pevne nastavené a to sa dá chlapíkmi bez škrupulí bezbreho zneužívať.

Obaja sú „hochštapleri“, teda osoby schopné akýchkoľvek kotrmelcov pre vlastné obohatenie a v princípe nespoľahliví partneri, pripravení sa zbaviť akejkoľvek partnerskej „záťaže“ bez ich vlastných morálnych škrupúľ.

Obaja sú „vidláci“ bez solídneho vzdelania, ktoré by im tie morálne normy aspoň naznačilo, ak nie rovno nastavilo. Sú to teda primitívi s ambíciou dostať sa do vyššej spoločnosti tým, že si to vzdelanie jednoducho kúpia. Obaja sú priznaní plagiátori.

Obaja ako zbohatlíci neovládajú základy „kinderstube“. Sú zvyknutí, že ich okázalo vystavené bohatstvo je ospravedlnením, že sa správajú v spoločnosti ako sedláci so slamou v čižmách.

Obaja založili pseudo-straničky, ako firmy zarábajúce na medzere v Ústave, ktorá takéto dojenie financií štátu cez voličské preferencie umožňuje.

Obaja nikdy neboli solídnymi politikmi pracujúcimi medzi voličmi od miestnej úrovne až po tú najvyššiu. Sú to politickí cirkusanti, ktorých vystrelili do najvyššej politiky lacné triky na sociálnych sieťach.

A nezabúdajme, diskvalifikáciu oboch na akýkoľvek post vo vedení tejto krajiny extrémne propagandistická žltá tlač vytrvalo kryla tým, ako o tom mlčala, alebo dokonca ospravedlňovala notorickým „leboFico“.

A z toho všetkého vzniká absurdný paradox: politické prežitie Matoviča, ako okázalého „bojovníka proti mafii“, visí na vernosti jeho kamoša-mafoša…

 

Kollár pri moci, mafiánske praktiky v praxi

   Zlé jazyky hovoria, že prvé, čo urobil tento sexuálny úchyl potom, čo obsadil pracovňu predsedu pôvodne najváženejšieho ústavou definovaného zboru poslancov, je, že si tam pozýval svoje pipinky, aby im ukázal, ako sa jeho erotický apetít tým povýšením masívne zväčšil. Môžu to byť klebety, ale veď „on je taký“, či?

Pamätáme si ešte, že sloganom „on je taký“ Multitrtko zdôvodnil, že namiesto práce predsedu parlamentu si vymieňal vulgárne erotické odkazy s akýmsi transvetitom? TOTO je ústavný činiteľ? Ústavný sexuálny úchyl?

Zamyslel sa už niekto (keď extrémne propagandistická žltá tlač tak okázalo mlčí) nad tým, prečo šofér a ochrankár pri tej čudnej autonehode mafošského Multitrtka neutrpeli žiadne zranenia? Nebude to tým, že na prednom sedadle sa ťažko predvádza erotická gymnastika a navyše tí dvaja si nerozumejú tak, ako si možno rozumela tá Miss-ka, čo doplatila na to, ako pos(ú)ložila sexuálnemu úchylovi? Vraj si Multitrtko pri zrážke ani nestihol natiahnuť gate? Že by Boží trest, keď ten ľudský mešká?

Výsledkom jeho divokej jazdy s akousi krásavicou počas zákazu vychádzania vo vládnej limuzíne, ktorú zneužil na ohurovanie dotyčnej, bola teda tá havária. To samotné by diskvalifikovalo solídneho politika. V Čechách skončili politici už len za návštevu reštaurácie počas zákazu vychádzania. U nás nie. Naopak, Mulitrtko vo svojej arogancii pokračoval aj v nemocnici, kde sa správal ako mafoš, ktorého konkubíny sa tam rozťahovali ešte viac.

Multitrtko vie, že je na danom ústavnom poste omylom a dočasne, tak sa snaží vystužiť svoj image aj za cenu zneužívania skutočných osobností. Najnovšie sa vlísal do priazne lyžiarskej šampiónke Petre Vlhovej. Jeho trofejou bolo spoločné fotenie s ňou, aby sa mohol pochváliť svojim nekritickým fanatickým fanúšičkám na sociálnych sieťach. Veď keď sa vedľa sexuálneho úchyla postaví Vlhová, tak to s ním asi nebude také zlé (keď sa nebojí, že sa na ňu vrhne), či? Je teda jasné, prečo to urobil on, ale nie je jasné, či stálo za to Petre Vlhovej, aby sa takto nechala zneužiť mafiánskym sexuálnym úchylom na predstieranie, že ho máme brať vážne. Načo takto poslúžila politickej kreatúre, ktorá pomohla zložiť zločinnú vládu a udržiava ju už aj po klinickej smrti? Čo jej stálo za to, aby mala hanbu do konca života? Nemohla ísť namiesto tejto planej exhibície Multitrtka k prezidentke?

No a nezabúdajme, že nám Multitrtko spôsobil aj svetovú hanbu, keď ním nominovaní šéf a jeho zástupca v tajnej službe SIS sú obvinení korupčníci?!!

To všetko prehliada nielen extrémne propagandistická žltá tlač, ale hlavne Matovič, ktorý sa tak vystatoval, že bude politiku robiť inak, a skončil s týmto exotom, ako posledným verným politickým spojencom.

 

Čo Matovič hnojí, to Kollár vidlami prehadzuje

   Málokto si všimol, že Multitrtko Borisko urobil v týchto dňoch pre Matoviča aj to posledné možné. SAS-anka Sulík totiž nepochopil, že Psychopatovič sa za žiadnych okolností vládnej moci nevzdá. To by ho z Úradu vlády museli vyhnať buldozérom. A pretože to nepochopil, postupne dávkoval odchody seba a svojich dvoch ministrov v nádeji, že Testovičovi konečne dôjde, že je šlus jeho politickej hnačko-kariére (tak je rýchla a neodvratná 🙂 ). Multitrtko oddialil Matovičovu politickú kariéru o týždeň tým, že odstavil parlament. Keby totiž ten parlament zasadal, ukázalo by sa, ako Bábkoherečku postupne opúšťajú tí poslanci, ktorí už pochopili, že Kisko-strana končí a je na čase skočiť z tejto potápajúcej sa plte na solídnejšiu palubu odídencov od Matoviča.

Kollár získal pre Matoviča týždeň času. Týždeň na to, aby sa Psychopatovič, ktorý sa tak pohŕdavo vyjadroval o ochrane ústavných činiteľov, premával zaťato mlčiac hore-dolu s ochrankármi okolo (a aj jeho rodina už takto doplatila na jeho politické eskapády) a pokúšal sa v zákulisí zastrašiť, či kúpiť potrebný počet poslancov, aby jeho vláda prežila. A týždeň je v politike veľmi dlhá doba…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.74

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predaj softvéru na Deň práce: Office 2021 Pro len za 27,75 € a Windows 11 Pro len za 13,45 €. Kúpte si ho raz a používajte ho celý život!

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (PR článok/Foto:Godeal24)   Hľadáte platný produktový kľúč Office 2021? Operačný systém je pomalý? Vaše hľadanie sa končí tu! Upgradujte na lepší…

    Slovenský Patriot chce v EP presadzovať suverénnu zahraničnú politiku

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Miroslav Radačovský) Aktualizované 29. apríla 19:59 Jednou z hlavých priorít, ktoré chcú kandidáti strany Slovenský Patriot presadiť v Európskom parlamente (EP),…

    Rada RTVS mieni, že vedenie mohlo znížiť hospodársku stratu, manažment nesúhlasí

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dôsledným priebežným sledovaním vývoja hospodárenia i správnymi manažérskymi opatreniami mohol manažment RTVS predísť, respektíve minimalizovať vykázanú stratu v…

    "Globálna vzbura proti Amerike": Prvé krajiny sa rozhodli pre rázne kroky. Kto sa k nim pridá?

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (HSP/Foto:twitter)   Africké a blízkovýchodné krajiny sťahujú zlaté rezervy zo Spojených štátov, čím oslabujú dolár   Africké a blízkovýchodné krajiny začali…

    Lipšic musel vysvetľovať najnovšiu kauzu. Uhrík reaguje: Čo robí ten chlap ešte na prokuratúre ?!

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR)   Predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa na sociálnej sieti pohoršoval nad správaním prokurátora Daniela Lipšica v pracovnom čase Poukázal…

    Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, Filip Kuffa hovorí o výmysloch

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Mimoparlamentná strana Demokrati tvrdí, že Gregor Kuffa, brat a syn štátnych tajomníkov envirorezortu, sa zúčastňuje na oficiálnych rokovaniach,…

    Bild: Varšava je presvedčená, že Západ môže eskalovať konflikt na Ukrajine beztrestne

    0icon

    Varšava 29. apríla 2024 (HSP/Bild/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   „Máme na výber: buď porazená ruská armáda mimo Ukrajiny, alebo víťazná ruská armáda na hraniciach s Poľskom. A…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    Obľúbený francúzsky herec Gérard Depardieu skončil vo väzbe

    0icon

    Paríž 29. apríla 2024 (HSP/CNN/Foto:AP/Axel Schmidt)   Francúzskeho herca Gérarda Depardieua ráno zadržali v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien. Je vo väzbe,…

    Koncom mája sa to začne

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Ruská federácia pripravuje koncom mája alebo v júni veľkú ofenzívu, uviedli zdroje z…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA