Má EÚ a Slovensko financovať potraty aj v Afrike?

Mexico City Policy je produkt politiky D. Trumpa, ktorý  23.1. 2017 vydal dekrét o zákaze financovania mimovládnych organizácií, ktoré mimo územia USA poskytujú poradenstvo ohľadom plánovaného rodičovstva, služby spojené s potratmi, alebo lobujú za zrušenie (zmiernenie) antipotratových zákonov.
Táto politika bola po prvýkrát zavedená R. Reaganom, neskôr zrušená B. Clintonom, opäť zavedená G.W. Bushom a opäť zrušená B. Obamom.
Uvedená skutočnosť znamená výpadok hmatateľných financií (okolo 600 mil. USD ročne) pre potratové organizácie.
Európska federácia One of Us (Jeden z nás) víta Memorandum na znovu obnovenie politiky Mexico City policy, podpísané  novým prezidentom  USA Donaldom Trumpom.
Memorandum zakazuje americkej agentúre U.S. Agency for International Development (USAID) financovať neštátne inštitúcie, ktoré odmietajú písomne potvrdiť, že nebudú vykonávať ani propagovať potraty.
Tieto druhy neziskových mimovládok tretieho sektora sú civilizačný mor! Šíria nákazu, porovnateľnú s HIV infekciou.
Tým prezident oficiálne obmedzil použitie verejných finančných prostriedkov daňových poplatníkov na  podporu pro-potratových organizácií.
Zároveň výrazne zastavil deštrukciu spôsobenú opačným rozhodnutím bývalého prezidenta Baracka Obamu, ktorý pro-potratové organizácie finančne podporoval.
Feministky tvrdia, že žena má právo vlády nad svojím telom. To je lož. Toto právo končí počatím dieťaťa. Ľudský plod nie je majetkom tehotnej ženy.
Nad právami ženy sú práva počatého plodu a nenarodeného dieťaťa.
Dôvody prípadného potratu určuje zákon. Svojvoľné dôvody nie sú dôvody.
Frontálna podpora potratov je v rozpore so základným ľudským právom na život od jeho počatia, po prirodzenú smrť.

Slovensko patrí ku krajinám, ktoré nepovažujú potraty za správne riešenie, preto ich finančne nepodporuje.
Podľa viacnásobných prieskumov agentúry Focus, viac ako 70 % populácie na Slovensku pripúšťa potrat len z veľmi vážnych dôvodov, alebo ich nepripúšťa vôbec. Dôkazom bola aj požiadavka viac ako 200 tisíc občanov Slovenska vo februárovom referende 2015, ktoré nebolo platné len z dôvodu privysokého kvóra pre platnosť celoštátneho referenda. To je porovnateľné aj so zvýšením limitu počtov veriacich pre registráciu cirkví a náboženských spoločností…
Slovensko slobodnú potratovú politiku nepodporuje doma ani v zahraničí, tobôž už vôbec ani v tretích krajinách…
Zmienená suma 600 mil. dolárov ročne na podporu „reprodukčného zdravia“ v Afrike, o ktorú budú mimovládky v USA „pripravené“, by mala byť použitá prednostne na zdravotníctvo, školstvo, programy potravinovej pomoci a think-tanky  pre rozvoj zaostalých a chudobných afrických a ostatných rozvojových krajín, a bývalých kolónií…
Takzvaní ľudsko-právni aktivisti v EÚ, tento finančný výpadok, chcú „zaplátať“ zo zdrojov EÚ, teda, aj našich daní! A s tými, naše vlády narábajú všelijako! Z cudzieho krv netečie.
Vo veci obhajoby tejto “náhrady” nasleduje lobing a výzva dánskej ministerky Ulla Tørnæs  Federice Mogherini, ministrom krajín EÚ a Nevena Mimicu, eurokomisára pre medzinárodnú spoluprácu a rozvoj, aby Európska komisia, v reakcii na Trumpove memorandum, vyplnila medzeru, ktorá vznikla dôsledkom zavedenia Mexico City Policy, vo financovaní organizácií vykonávajúcich a lobujúcich v prospech potratov v Afrike a iných rozvojových krajinách.
Prezident európskej iniciatívy One of Us  Jaime Mayor Oreja víta rozhodnutie prezidenta Donalda Trumpa, ktoré presadzuje ochranu ľudskej bytosti vrátane nenarodených detí doma aj v zahraničí, spolu s právom na výhradu vo svedomí, a vysiela silný signál v prospech ochrany a obrany ľudského života.
Z podpory potratových politík má profit pravica (potratový biznis) a ľavica (zisky a platy členov neziskových mimovládnych organizácií).
Nástrojom na zabránenie počatiu a plánované materstvo a rodičovstvo, rovnako zneužívané ideológiou „emancipovaných“ feministiek, je aj antikoncepcia v jej všetkých podobách a formách, ako rovnako úžasný biznis. Aj jeho zásluhou sa mení takzvané reprodukčné zdravie ženskej časti populácie „vyspelej“ západnej civilizácie k horšiemu.
Západná civilizácia umiera.
Medzery v nej a zamestnanosť má saturovať a nahradiť príjem cudzincov z tretích krajín.
Spoluzodpovednosť nesú Globálnym Prediktorom indoktrinované „emancipované“ feministky.
Ide o Globálnym Prediktorom riadený proces.
Je to proces programu depopulácie ľudstva pro potratovými politikami.
Tento program a systém treba zastaviť a rozseknúť (zničiť).

Organizácia CitizenGo a Pro-life organizácie na Slovensku, žiadajú ministra zahraničných vecí SR Miroslava Lajčáka o verejné zaujatie stanoviska. Ten sa k veci má a chce vyjadriť v marci.
Memorandum (prezidentský dekrét) americkej administratívy je legitímne, a v plnom súlade s Medzinárodnou konferenciou o populácii a rozvoji (ICPD), ku ktorej sa Európska únia hlási. V súlade so skutočnými požiadavkami rozvojových krajín a ich kultúry. Tie sa k nemu hlásia tiež. Potratové mimovládky na svojom území nechcú. Namiesto nich vítajú Pro-Life pomoc.
Iba taká blbosť (otázka): Kam až všelikam a na čo všetko, môžu ísť dane našich pracujúcich? Je-nie je Brusel “demokratická” diktatúra?
Spracované v opore o zdroje:
https://www.forumzivota.sk/2017/02/09/podporuje-minister-zahranicnych-veci-sr-financovanie-potratov-v-afrike-a-rozvojovych-krajinach/
https://www.forumzivota.sk/2017/02/15/one-of-us-vita-zastavenie-financovania-potratov-z-usa/
https://www.postoj.sk/21183/budeme-financovat-potraty-v-afrike-eu-tlaci-na-staty-aby-vykryli-dieru-po-trumpovom-dekrete
https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20170210016
https://www.citizengo.org/sk
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Susko: Ministerstvo nežiadalo NS o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR žiadalo od Najvyššieho súdu (NS) SR iba záznamy o procese prerozdeľovania spisov cez informačný…

    Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Marian K.

    0icon

    Banská Bystrica 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavol Zachar)   Na banskobystrickom pracovisku Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) sa vo štvrtok mal začať proces v kauzách…

    Macron: Európa musí ukázať, že nikdy nebola vazalom Spojených štátov

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Omar Havana)   Macron povedal, že Európa nesmie byť vazalom USA, aby prežila „Naša Európa je dnes smrteľná a môže zomrieť.…

    Eštok absolvoval konzultácie v Číne v rámci príprav Ficovej návštevy

    0icon

    Peking 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR Marek Eštok absolvoval niekoľkodňové konzultácie v Číne v rámci…

    Fínsky kultúrno-literárny časopis venoval najnovšie číslo Slovensku

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR – František Iván)   Fínsky kultúrno-literárny časopis Särö venoval svoje najnovšie číslo Slovensku. Aprílové vydanie vyšlo s podtitulom Záblesky zo…

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené s manažmentom zdravotnej starostlivosti.…

    Peter Lipa sa stane čestným občanom mesta Prešov

    0icon

    Prešov 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Jazzový spevák Peter Lipa sa stane v poradí desiatym čestným občanom mesta Prešov. Prešovskí mestskí poslanci…

    Koľko času zostáva Západu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:Pexels)   Otázkou je, ako dlho sa toto všetko môže vyvíjať tak, ako doteraz: pokračujeme v rozhovore, ktorý začal kolega minulý…

    Všetku našu vojenskú techniku sme dali Ukrajine a Brusel nás podviedol, tvrdí exposlanec

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR - Martin Baumann)   Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi sa v príspevku na Facebooku rozhorčil nad bývalou…

    DAC získal prestížne ocenenie UEFA

    0icon

    Futbalový klub DAC Dunajská Streda získal ocenenie UEFA Grassroots Awards v kategórii profesionálnych klubov. Získal ho za projekt Kukkonia Liga. DAC je prvý slovenský klub,…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA