Otázka:”Prečo ani Harabin a ani Kotleba nemôžu reálne zachrániť Slovensko??”

Odpoveď: Zachrániť ho nemôžu, ale môžu tomuto procesu záchrany výrazne napomôcť, ak sa ich úsilie bude opierať o Pravdu Božiu!!

Toto však nemá nič spoločné k prihláseniu sa tej či onej cirkvi, náboženstvu, tradícii či kultúre!

Pravda od Boha stojí MIMO všetky tieto ľudské snaženia, ktoré do dnešných dní vyústili doslova PROTI Božím zámerom a plánom na Zemi!

Veď sa len pozrite nezaujato na náboženské dogmy, alebo na pyšnú vedu, nepripúšťajúcu nič iné, okrem hmoty, alebo na novodobé blúznenia o Slovanstve a podobné nezmysly, nemajúce nič spoločné s Bohom i Pravdou, ktorá bola na Zemi zakotvená a sprístupnená každému k Dobru usilujúcemu človeku!

Vezmime si teraz za príklad Slovanstvo a jeho úlohu.

Skutočný Duch Slovanstva je vznešeným nositeľom Múdrosti a Pravdy!

Kde však vidieť skutočné úsilie tohoto typu?? Nikde!

Všade len dielčie snahy v tom lepšom prípade, no prevažne len blúznenie v radách tzv. “slovanistov”, ktoré dnes už presahuje rámec únosnosti.

“Sme potomkami bohov a ku nim sa musíme navrátiť” a podobné nezmysly, nemajúce so skutočnou realitou života nič spoločné.

Ako to všetko funguje??

Tak, ako Múdrosť nieje možné dosiahnúť bez Poznania Pravdy, tak sa k Pravde nikdy nedopracujeme bez túžby po dosiahnutí skutočnej Múdrosti.

Stvoriteľ nám daroval túto Zem, ako i ďalšie hmotné svety ku tomu, aby sme sa v nich naučili správne žiť. Aby sme v tisícorakých obmenách svojho bytia spoznali svoj pôvod, svoj Cieľ a našli svoj Duchovný Domov, ktorý sme pred dávnymi vekmi dobrovoľne opustili za účelom získania plnej duchovnej zrelosti.

V našom Duchovnom Domove, v Raji, sme sa pred dávnymi vekmi “pohybovali” na jeho najspodnejšom okraji, ako “nevedomé duchovné zrazeniny”, iskierky či plamienky, no s veľkou túžbou po sebauvedomení, po získaní plnej duchovnej zrelosti.

Jedinou našou možnosťou k dosiahnutiu tohoto, bol Stvoriteľom predurčený zostup do hmotností vesmírov, kde v prežívaní sme mali duchovne precitnúť a toto precitnutie v uvedomení si svojho pôvodu, nás malo viesť stále bližšie a bližšie k návratu, k vedomému návratu ku Svetlu, k Bohu, ktorý nám ako Korunu tohoto nášho úsilia dovolil navrátiť sa do nášho Duchovného Domova, už ako plne vyvinuté ľudské duše.

V tomto našom Duchovnom Domove, v tomto našom “Nebi”, panuje ten najčinorodejší pohyb a život. Myšlienky tvorov tu žijúcich sa ihneď stávajú činmi!

Všetky slová týchto bytostí, všetky city i myšlienky sú plne tvorivé, ihneď formujúce to, čo sme nimi vyvolali.

Preto do tejto vznešenosti a nádhery Svetla smú raz vkročiť iba tí ľudskí duchovia, ktorí sú tak zrelí, že čistota ich cítenia nikdy nepripustí ani jedinú rušívú myšlienku, ani jediný zkalený cit!

To by nikdy neučinili a ani nemohli, ich duchovná vyspelosť a Vernosť Bohu by im to nikdy nedovolila! Preto môžu večečne prebývať a tvoriť v týchto nekonečne blažených oblastiach Svetla!

Toto zároveň má byť mementom a výzvou pre nás tu “dole”, v hlbokých nížinách od Svetla, v nížinách hmotnosti. Máme sa naučiť byť dobrými!

Byť dobrý však neznamená nič iné, ako dodržiavať Zákony toho Boha, ku ktorému sa raz chceme navrátiť. Dodržiavať tieto Zákony však smie jedine taký človek, ktorý ich aj skutočne pozná. Pozná aké sú to Zákony, ako sa prejavujú a ako súvisia s našimi životmi, až do najmenších detailov.

Tieto Božie Zákony sú pre nás zrozumiteľné aj ako duchovné zákony, lebo naša podstata je duchovná a v rovine pozemskej sa prejavujú ako Vesmírne zákony, lebo práve teraz sme na Zemi a tým aj s Vesmírom rovnorodej podstaty.

Byť teda dobrým znamená byť ZNALÝM!

Mať znalosti duchovného druhu, teda byť naplnený Múdrosťou. Potom už viac nebudeme chcieť zlo, ani nijako ubližovať, budeme plní Lásky a pokoja tam, kde táto Láska nájde aj úrodnú pôdu, ale zároveň budeme ostražití, bojovní, prísni a Spravodliví tam, kde má byť tento Mier a Pokoj narušený, alebo pošpinený!

Muži musia byť ako tí najodvážnejší a najhrdinskejší rytieri ducha a ženy majú byť ako spanilé a čisté labute, zrkadliace sa na tej najčistejšej vodnej hladine!

Aby sme toto ako národ mohli dosiahnúť, aby sme naplnili skutočné predurčenie Slovanského Ducha, musíme sa všetci stať NOVÝMI!

Musíme sa znovuzrodiť v duchu, presne podľa príkazu Ježiša!

Znovuzodenie však môže nastať jedine tam, kde je k tomu silné chcenie, vôľa a aj túžba. A len to, čo si sami osvojíme, môže mať pre nás skutočnú hodnotu, lebo iba nami vybojovaná a objavená Pravda, sa stáva napokon neodmysliteľnou súčasťou nášho života, našim vlastníctvom a pochodňou svetla v temnotách.

Toto nám nemôže nikto dať ani darovať, toto musíme objaviť my sami, hoci aj na popud inšpirácií, ktoré na nás môžu doliehať z každej oblasti nášho života. Či už je to vedomé hľadanie a vzdelávanie sa, alebo je to utrpenie a bolesť, ktoré dokážu aspoň nakrátko doslova “odstrihnúť” náš pozemský rozum, aby sa aspoň na chvíľu mohla prejaviť a ukázať naša vnútorná podstata.

Všetko musí byť NOVÉ! Nielen my sami, ale aj zákony štátu musia byť plne sa opierajúce i v tom najmenšom o Zákony Duchovné a Božie a spravovať takýto štát môžu iba tí duchovne najvyspelejší jedinci, ktorí k tomu zároveň obdržia Poverenie od Boha!

K tomuto úradu budú doslova poverení Bohom, lebo iba Boh môže a aj bude riadiť i tento náš pozemský svet Múdro a v Dokonalosti!

Prečo? Lebo jedine na Bohu sme a vždy budeme plne závislí! Iba v Jeho Sile môžeme plnohodnotne pôsobiť a Jeho Požehnaním dozrievať ako jednotlivec i ako národ!

Kto sa týmto však dnes riadi?? Všetky tie “ozdravné snahy” sú v skutočnosti len ambície jednotlivcov, túžba po moci a vládnutí v inom šate, no so starými chybami!!

Kto z veľkých “národovcov” dneška sa pýta po tom, čo chce pre Slovensko Boh, jeho Jediný skutočný Vládca a Majiteľ??

Každý tento národovec má vízie, plány, ciele a ak sa raz konečne ponorí do svojho vnútra, tak v “modlidbe” doslova žobre u tohoto Boha, aby mu bola zoslaná sila ne tieto jeho nízke a pozemské ambície! ANI JEDINÝ z nich sa nepýta, čo chce skutočný náš Stvoriteľ a majiteľ Zeme so všetkým, čo je na nej! Ani jediný takto neuvažuje, pretože sa chce zapáčiť ľuďom a zapáčiť sa ľuďom neznamená nič iné, ako sa podvoliť ich malicherným prianiam, túžbam i tradíciam!!

Je Slovensko papierovo kresťanské? Jasné že je! Tak vyťažíme z tohoto fenoménu, ale nebudeme sa pýtať, či toto kresťanstvo korešponduje aj so zámermi Boha, lebo by sme nutne museli naraziť na Božiu Pravdu a s Ňou by sme medzi voličmi neuspeli!

“My chceme voliča viac, než chceme Boha!”

Takáto je realita dneška i medzi tými najschopnejšími národovcami, ktorí, či si to priznať chcú alebo nie, chcú zmeniť svet v aplikovaní starých chýb!!

Čo môžu dať národu?? Len ďalší chaos, ďalšiu diktatúru, nevedomosť a iné prekážky skutočného vývoja, pretože sami nevedia a ani sa nestarajú o Zákony Boha, ktoré musia stáť ako jediné ukazovateľe cesty pred akýmkoľvek ich snažením!

Kto to teda dnes myslí so Slovanstvom ako i Slovenskom vážne, musí sa skrze cnosti, aplikované do svojho života, skôr či neskôr stretnúť s Pravdou od Boha, zakotvenou na Zemi!

Jeho Syn Ježiš, zakotvil svojho času Lásku a Pravdu na Zemi, aby Ježišom zasľúbený Duch Pravdy neskôr na Nej zakotvil Pravdu a Spravodlivosť, v pokračovaní týchto nadpozemských vývojových dejov na Zemi!

Ten najčistejší Buddhista, ten najčistejší Kresťan, ten najčistejší vyznavač Slovasnkej kultúry sa v jednom bode svojho zdokonľovania nedostane ďalej, pokiaľ si neosvojí Pravdu na Zemi, zakotvenú Synom Božím Ježišom a Duchom Svätým, inak nazývaným Synom Človeka!

Každý, kto sa duchovne správne zdokonaľuje a má dostatočne pokorné a čisté srdce MUSÍ v tomto svojom nepoľavujúcom snažení skôr či neskôr naraziť na časový bod, miesto, na hranicu, kedy bude konfrontovaný so skutočnou Pravdou a z tejto Pravdy začne čerpať Poznanie pre ďalší svoj vývojový stupeň.

Pokorný človek túto možnosť ihneď správne využije, no nezrelý, viac či menej egom ovplyvnený človek môže túto Jasnú Pravdu i odvrhnúť, lebo pre Ňu ešte nedozrel. Je to však jeho chybou, lebo jeho vnútro nebolo dostatočne čisté a slobodné!

Podobne i Pojem “Syn Človeka” nebol doteraz nikdy správne pochopený. Jeho význam znie – “Syn od Boha, daný človeku, resp. Jeho Syn nesúci podobu človeka!”

Časť Boha samotného bola daná ľudskému Druhu na celú Večnosť a po celú večnosť bude prebývať tento Jeho Syn v našej blízkosti, v našom Duchovnom Domove!

A skrze Neho, skrze tohoto Jeho Syna, máme možnosť plne pochopiť a prežiť kto sme my, kde je naše skutočné miesto a v blaženom pritakávaní a podporovaní života môžeme večne žiť a pôsobiť v tomto prenádhernom Božom Dome! V Jeho Diele, v Jeho Stvorení!

Skrze Syna Božieho a skrze Syna Človeka je Pravda neodvolateľne Zakotvená na tejto Maličkej Zemi a blažený musí byť každý človek na nej, ktorý sa čím skôr k tejto Pravde svojím čistým úsilím aj dopracuje!

Preto aj vyznavač čistého Slovanstva musí radostne a v pokornej úcte prijať toto Posolstvo Pravdy, lebo vie, že jeho doterajšie snaženie a jeho doterajšie znalosti sú týmto Novým Zjavením Pravdy ešte viac umocnené, doplnené a život ako taký dostáva tie najdetailnejšie kontúry a rysy.

Taký človek sa potom stáva vediacim, lebo Múdrosť je jeho prejavom, Pravda Pokrmom a Láska jeho životom!

Ľudia, odhoďte od seba všetky nánosy rozumu, závisti ako i závislostí, lebo len potom môžete byť privedení na miesta, kde vaša túžba zahorí po blízkosti nášho Domova, po blízkosti Božej! Len potom vás môže oslniť a posilniť Svetlo Večnej Pravdy!

Všetko ostatné je len plytvanie časom a blúznením!

Musíte sa znovuzrodiť v duchu, len potom sa i štát i krajina zmenia na Božie Kráľovstvo, v ktorom bude vládnuť Boži mier medzi všetkými jeho obyvateľm!

Preto preč s bludmi cirkví i náboženstiev, ktoré dávajú ľuďom kamene miesto chleba, čím im už stáročia chýba ten pravý Duchovná Pokrm!

Iba Svetlo Pravdy dokáže nasýtiť Pokorných a po Dobre túžiacich ľudí!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=679294502426135&id=100010367732749&__tn__=K-R

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry

    0icon

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry. Zhodli sa na tom ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS) a maďarský veľvyslanec na…

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

    0icon

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou vysokoškolského zákona mohol zmeniť. Takisto aj inauguračné a habilitačné konania. TASR o tom informoval odbor komunikácie a marketingu…

    V Bratislave zadržala polícia medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

    0icon

    Policajti zadržali v bratislavskej Záhorskej Bystrici medzinárodne hľadaného Radoslava C., občana Bosny a Hercegoviny. Pre drogovú a násilnú trestnú činnosť formou organizovanej skupiny bol na…

    V Bratislave došlo na priechode pre chodcov k zrážke auta a dievčaťa

    0icon

    Na priechode pre chodcov v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves došlo vo štvrtok poobede k zrážke osobného motorového vozidla a dievčaťa. Príčiny zatiaľ nie sú…

    Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

    0icon

    Trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania začal košický vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony.

    Vyšetrovateľ obvinil konateľa firmy, ktorá vyviezla stavebný odpad do lomu

    0icon

    Vyšetrovateľ enviropolície vzniesol obvinenie mužovi z obce Lietava v okrese Žilina a právnickej osobe, ktorej je obvinený konateľom, za spáchanie zločinu neoprávneného nakladania s odpadmi.…

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA