MIMORIADNA SPRÁVA! Nová hrozba na Slovensku!

Pokiaľ jedno nebezpečenstvo má byť vystriedané iným, nejedná sa o vývoj, pretože vývoj špatným smerom nieje vývoj, ale degenerácia!

Ako sa ukazuje v poslednom čase na Slovensku, a najmä v internetových diskusiách, jedna hrozba, jedno zlo, má byť vystriedané zlom iným!

Náboženské kresťanské blúznenie má byť vystriedané iným náboženstvom a iným blúznením o ňom – tzv. Slovanským náboženstvom, Slovanskými tradíciami a kultúrou!

Hodnota našich koreňov, i hodnota našich predkov je nesporná tam, kde títo prinášali skutočné hodnoty pre rozvoj vlastného kmeňa a neskôr i kultúry. To, ale s čím naši predkovia vždy počítali, bol prirodzený a zdravý vývoj a nikdy sa nevracali v tomto smere späť, ale snažili sa ísť vždy dopredu.

A nie inak to bolo i v tzv. „zlatej ére Slovanstva“, v období Sama, Svätopluka, Pribinu i niektorých ďalších. Sú indície, že Slovanská kultúra od svojho prapočiatku má už niekoľko tisíc ročnú históriu, ale dochovalo sa tak málo artefaktov a hodnovených dôkazov, že sa v tomto smere vedú len špekulácie, majúce za následok veľké názorové rozpory.

Prílišne o tomto hĺbať a vŕtať sa v tomto len na základe útržkovitých informácií je v dnešnej dobe úplnou stratou času a plytvaním síl! Doslova nám „horí pod zadkom“ naša epocha a tu, dnes a v prítomnosti sme povinní zachrániť čo sa ešte zachrániť dá, vrátane nás samých.

Tie nadôležitejšie súvislosti, ako súvisí Ježišovo učenie so Slovanskou kultúrou by sme však vedieť mali a preto kto je aj skutočne čistejší človek vo svojom vnímaní, pochopí teraz to, čo skôr či neskôr každý človek pochopiť bude musieť!

Sledujte diskusie a ako lavína sa valiace novodobé myšlienky o Slovanstve v kontexte s už zakoreneným Kresťanským náboženstvom v našom regióne.

Učenie Ježiša Krista a Jeho pôsobenie na Zemi prinieslo v rámci dlhodobého výhľadu nielen pre našu Zem obrovský pokrok v duchovnom vývoji ľudstva, stojaceho už vtedy pred vlastnou záhubou. Toto Jeho učenie spočívalo v prinesení a v neskoršom poznávaní Čistej Pravdy skrze Lásku, ktorú Ježiš stelesňuje a i vtedy stelesňoval.

Ježiš však nebol človek a nikdy ním ani nebude. Bola a je to Bytosť z najvyšších úrovní Bytia, ktorá sa narodením, inkarnovaním na Zem „obliekla“ do pozemského tela, aby tu mohla pôsobiť a vykonať svoje vykupiteľské Dielo, ktoré dodnes nieje väčšinou kresťanov pochopené.

Tak, ako my ľudia, máme svoju vnútornú podstatu, ktorá nieje z tejto Zeme, ale z Ríše Ducha, tak aj Ježiš má svoju Božskú podstatu, resp. JE časťou Boha samotného, časťou, ktorá sa v určitý čas ODDELILA a vystúpila z JEDNOTY, za účelom svojho POSLANIA!

My ľudia sme z Ríše Ducha, naša podstata je duchovná, preto označenie jadra človeka znie „ľudský duch“. Keďže sem sme sa prišli vyvíjať, náš skutočný svet, Duchovný Domov, je nepredstaviteľne vysoko vo Výšinách Stvorenia, a tam sa raz aj navrátime, ak naplníme svoju duchovnú úlohu vo vývoji.

Ak nie, duchovne zahynieme, nielen pozemsky!

To Božské, Božia Ríša je však neopísateľne ďalej a vyššie, než nás Duchovný svet, inak nazývaný ako RAJ.

Božia Ríša je miliardu krát rozľahlejšia, než nezmerné svety Duchovné a i tak ani zďaleka nieje vystihnutá skutočnosť. A na najvyšších miestach tejto Božej Sféry je oblasť, kde doslova „prebýva a tróni“ Boh Stvoriteľ. Po ľavici Ježiš a po pravici Duch Boží, Duch Svätý! Táto Trojjedinosť je zároveň Jednotou, Bohom Stvoriteľom pre nás.

Niet nič vyššie, nič ďalej, okrem Boha! Všetko ostatné jestvujúce vzniklo z Boha a je na ŇOM priamo závislé, bez Boha by nemohlo existovať nič, ani jediná bytosť pod Ním.

Iba Boh je večný, sám seba obnovujúci, nevyčerpateľný Zdroj Sily, nemajúci počiatku ani konca, ani v čase, ani v priestore. Boh Stvoriteľ je zároveň nedosiahnuteľný pre všetky bytosti v celom BYTÍ. Pre záplavu Svetla, ktorú vyžaruje, HO nikdy nemôže vidieť nijaká Bytosť, pokiaľ ON sám, BOH, nezjaví a nezahalí svoju Tvár do formy, vnímateľnej pre „okolitý svet“.

A až z tohoto miesta zostúpila na Zem Jeho malá časť v podobe Ježiša, aby mohla byť ľudstvu v poslednej chvíli ešte v predstihu poskytnutá pomoc, pred jeho hroziacim definitívnym zánikom.

V skutočnosti všetko okolo Ježišovho pôsobenia na Zemi bol Dej veľkých vyžarovaní, majúci za následok prevratné zmeny, ktoré v duchovnom vývoji nielen na Zemi pokračovali.

 Stále sa tu ale bavíme o čistom pôsobení Ježiša, nie o tom, čo z Jeho učenia neskôr vytvorili ľudia v určitej pomätenosti, v určitom ideovom blúznení alebo aj z čírej nevedomosti, síce aj nechtiac, ale s dobrým úmyslom.

Náboženstvo, ktoré neskôr okolo Ježišovho učenia vzniklo nebolo chcené, ani plánované, podobne nebolo Stvoriteľom ani chcené, aby Jeho SYN zomrel na kríži.

Táto surová vražda spustila obrovskú karmu ľudstva, ktorá sa v dnešnom veku úplne a zákonite uzavrie, ešte skôr, než sa nad ľudstvom prevalí nesmierne utrpenie a bolesť, ktoré si ľudstvo vynútilo týmto bezbrehým rúhaním sa Bohu!

V čase, keď bol na Zemi Ježiš, bolo dnešné územie Slovanov obývané kmeňovými štruktúrami vtedajších obyvateľov, ktorí sa zdržovali, žili a pracovali v malých, lokálnych oblastiach spravidla pri vodných tokoch a prameňoch.

Vtedajší obyvatelia tohoto územia mali znalosti o základnom fungovaní prírody a hlavne, vídali v nej často bytosti krásneho výzoru, ktoré týchto obyvateľov uchvacovali svojím pohybom, pôsobením a poznaním.

Dokonca vídali nielen tieto nižšie bytostné sily prírody, ako sú salamandri, elfovia, víly, rusalky a podobne, ale postupným vývojom vídali a v určitom smere niektorí aj komunikovali s oveľa väčšími a vyššími bytosťami prírody, doslova majestátnej veľkosti a výzoru a tieto výkonné bytostné sily neboli a nie sú ničím iným, ako správcami a usmerňovateľmi takých živlov, ako je voda, oheň, zem i vzduch a preto vídali nielen napr. vládcu Hromu a blesku Donara, ktorého poznali pod menom Perún /Slovania/, alebo Thor /Germáni/, ale vídali aj vládcu vetra, ohňa a dokonca vídali i správcov veľkých území a vrchov a teda aj vládnucu bytosť našich Tatier s menom TÁTRA, alebo bytostnú Sláviu a toto šlo u nich vo vývoji ešte ďalej a preto občas mohli zazrieť vo svojej činnosti i bytostnú celej našej Zeme ERDU a dokonca i Lunu a Apollóna, vodcovskú bytosť v celej našej slnečnej sústave.

Len na Zemi sú miliardy bytostí tohoto druhu a vidieť dnes ich môžu už len ojedinelí ľudia, s otvoreným duševným zrakom. V minulosti ľudia spätí s prírodou s týmito bytosťami komunikovali a spolupracovali, no dnes je táto téma presunutá len do bájok a rozprávok, ukazujúc tak, aký úpadok ducha na Zemi práve prebieha!

Tieto majestátne bytosti našich predkov doslova uchvacovali vo svojej neúnavnej činnosti a chceli ich často napodobňovať a aj sa im to darilo. Preto Slovanská kultúra šla pomerne rýchlo vo svojom vývoji dopredu.

Slovania boli takto nevedomky pripravovaní na prijatie ďalšieho a vyššieho Poznania o svete, kde im malo byť zjavené, že nad všetkými týmito bytosťami, ktoré vídali, stojí a pôsobí skutočný Vládca a Boh, ktorému všetky tieto vysoké Bytosti s radosťou slúžili a poznali HO.

No o tomto jedinom Bohu v čase, keď bol Ježiš na Zemi, ešte ničoho nevedeli. Poznali len svojich „bohov“, ktorí sa často s nevôľou pozerali na to, že ich nazývajú „bohmi“, pričom tento výraz vôbec nevystihoval podstatu.

Bol však na Zemi iný národ, ktorý mal vtedy už poznanie o tomto Jedinom Bohu a preto sa Ježiš zákonite inkarnoval do jeho stredu, so zámerom, že Ním prineseným poznaním budú neskôr v zdravom vývoji z tohoto národa vyslaní do celého sveta učitelia, ktorí budú prinášať kultúram podobným, ako bola tá naša, poznanie o najvyššom Bohu, pretože z hľadiska celkového vývoja Zeme i vesmíru a najmä z hľadiska duchovného vývoja vtedajších obyvateľov Zeme, to bolo nevyhnutne nutné.

Ježiš však mohol splniť len čiastočne, pretože Jeho pôsobenie na Zemi bolo zákernou vraždou spáchanou na Ňom prerušené, ale už to, čo priniesol, stačilo k tomu, aby sa tento ďalší a nový duchovný vývoj na Zemi započal!

Pokiaľ by ale situácia vtedy bola iná a Ježiš by nebol zavraždený, pôsobil by na Zemi ešte dlhé desaťročia a Jeho služobníci na Zemi by boli postupne rozšírili Pravdu a Lásku, ktorú priniesol, po celej Zemi.

Ešte za Jeho života by sa títo učitelia dostali i na územie dnešných Slovanov a pomáhali by prirodzeným spôsobom na duchovnom vzdelaní a pokroku kultúry Slovanskej i celého ľudstva.

Za zmienku tiež stojí, že ak by naša kultúra vtedy bola duchovne tak vysoko, že by predčila vtedajšiu kultúru židovskú, Ježiš by sa narodil v „našom strede“. Podobne by to bolo i v prípade Inkov, Aziatov, Indiánov a ostatných kmeňových kultúr tej doby, i keď Ázia bola v tom čase dosť ďaleko vo vývoji duchovnom i pozemskom.

Lenže v tom čase prebiehal u Aziatov duchovný úpadok a keďže príchod Ježiša bol presne načasovaný, židovský národ bol v tom čase jediný, ktorý ho mohol prijať s tým, aby Jeho misia aj mala nejaký zmysel.

Ak by vtedy nebol na Zemi židovský národ, nemohol by Ježiš zostúpiť na Zem. I tu platili a platia zákonité deje, ktoré nemožno nikdy obísť!

Učenie Ježiša a ďalší duchovný rozvoj každého, kto toto učenie prijal do svojho srdca, nemalo za následok len skvalitnenie vnútorného duševného života jednotlivca, ale priamo to súviselo aj s harmonickým spolupôsobením s ostatnými podobného druhu a naladenia, čo by v konečnom dôsledku prinieslo i ten správny pozemský pokrok a vývoj a pojem RAJ na Zemi by bol za niekoľko generácií plne opodstatnený.

Celkový život na Zemi by bol založený na PRAJNOSTI a VĎAKE, tak, ako je to v Duchovnom Raji. Na Zemi dnes, je to však úplne naopak, kde neprajníctvo a závisť je v plnom rozkvete!

Lenže všetko sa udialo inak, ako bolo plánované. Ježiša tento národ surovo zavraždil a jeho nasledovníci sa museli dlhú dobu skrývať, alebo zatajovať svoje nové presvedčenie.

Prenasledovanie, vraždy a násilnosti boli vtedy tak bežné, ako sú dnešné naše nákupy v hypermarketoch.

Potom sa ale karta obrátila a jedno násilie bolo vystriedané násilím ďalším, kedy už sformované a skoordinované „kresťanstvo“ začalo „v mene Ježiša“ páchať obrovské škody doslova po celej Zemi! Krvi bolo potom preliatej ešte viac, ako predtým!

Nepochopením Ježišovho učenia sa niektorí pozemskí panovníci a neskôr i cirkevní hierarchovia nechali strhnúť a zlákať k obrovským chybám až vojnám, ktoré svedčili len o tom, že z Ježišovho učenia neprijali za svoje ani to najmenšie.

Celé toto strašné Dianie postihlo vtedy i Slovanov, kedy násilným spôsobom vtrhlo tzv. „kresťanské učenie“ do ich zvyklostí a života. Bolo to kruté obdobie vtedy, kde mečom a ohňom v bezbrehých násilnostiach vyhasli tisíce životov len preto, lebo z učenia Ježiša zostali na Zemi iba trosky.

Len tu a tam sa objavili jedinci, ktorí sa snažili toto učenie objaviť a oživiť v sebe čo najčistejším spôsobom a títo zároveň boli schopní vytvoriť určitú pozitívnu protiváhu tomuto hroznému dianiu!

Prioritou „Nebies“ však bolo, udržať na Zemi Ježišovo učenie do takej podoby, z ktorej by ešte pre nemnohých mohla byť objavená cesta do Svetlých Výšin nášho Duchovného Domova.

A to sa aj podarilo!

A teraz si všimnime tento paradox – za normálnych okolností a pôvodného plánu by Ježišovi učeníci ešte za Jeho života dosiahli územie Slovanov a títo by ich s radosťou prijali, pretože Slovania ako kultúra majú v sebe zakorenený „hlad po poznaní a zdokonaľovaní sa“ a boli by rýchlo prijímali to nové, lebo by videli, že to dokáže ich dobre nasmerované životy ešte viac skvalitniť.

Bola by v tom úžasná spolupráca a rozvoj a množstvo Slovanov by sa vydalo i na blízky Východ aspoň raz uvidieť Syna Božieho v jeho Majestáte a pôsobení! Život na Zemi by sa postupne začínal podobať rajským úrovniam!

Zmenou Diania sa však Ježišovo učenie už značne zdegenerované a pokrivené ľuďmi, dostalo medzi Slovanov až o veľa storočí neskôr a to spôsobom, „skrze krv a meč“ podobne, ako sa teraz do našej kultúry chce vtlačiť iné zvrátené učenie ešte hroznejším mečom a v hroznejšej krvilačnosti než to bolo za tých čias!

Karma ľudstva je nesmierne spletitá a zamotaná. Kto bol vtedy židom, teraz je arabom, a kto slovanom, teraz je židom! Kto vtedy bil, teraz trpí a kto vtedy trpel, teraz bije!

Preto dívať sa na túto minulosť len povrchne a v neúcte k svojim predkom je doslova zavrhnutia hodné podobne, ako zľahčovať všetky tieto udalosti, či nebodaj ich v nepochopení prekrucovať!

Preto na záver pre všetkých, ktorí sú čistého srdca a ktorí aj chcú chápať pravdivé súvislosti o našej minulosti, i o podstate sveta, treba dodať, že všetky tieto novodobé snahy postaviť nepochopenú históriu i predurčenie Slovanstva na stupeň, kam vôbec nepatrí, je podobné, ako to robili a robia dnes náboženskí horlivci nielen v kresťanstve, ale aj v iných náboženstvách!

Preto ešte raz – všetci zvestovatelia všetkých náboženstiev v celkovej histórii ľudstva boli len ľudia ako my, prípadne duchovia z vyšších úrovní než je tá naša a len v Prípade Ježiša a Ducha Pravdy sa dá hovoriť, že na Zemi pôsobil Boh samotný v tele z mäsa a kostí!

Nijaký Buddha, Krišna, Zoroaster, Mohamed a ďalší a ďalší proroci sa nikdy nebudú môcť vyrovnať Ježišovi, lebo Ježiš je POČIATIOK všetkého a zároveň SVETLOU BRÁNOU, cez ktorú sa raz navrátime do nášho Duchovného Domova!

Inej cesty niet, jedine skrze Ježiša je možný návrat pre duchovného tvora do svojho Duchovného domova!

Ja SOM Cesta, Pravda a Život, nikto neprichádza k Otcovi, jedine skrze MŇA!“…“Ja SOM Alfa a Omega!“

Ako potom v tomto kontexte blednú naši dávni Slovanskí „bohovia“ a bôžikovia, teda vyššie spomenuté bytostné sily, ktoré sú podobne ako my LEN služobníkmi jediného a toho istého Boha!

Je preto potrebné na tomto mieste VAROVAŤ všetkých blúznivcov a fanatikov okolo Slovanstva, aby neboli strojcami obrovských škôd, ktoré v dnešnom obrodnom úsilí na Slovensku môžu ešte napáchať!

Beda všetkým tým, ktorých sa to týka, že budú i naďalej chcieť siahať špinavými a nevedomými „rukami“ po čistom učení Syna Božieho na Zemi, pretože Spravodlivosť DNES ich dostihne tak razantne, ako to ešte doposiaľ nikdy neprežili!

Blažení sú tí, ktorí sa snažia vo svojom čistom vnímaní duchovného srdca prijímať kúsok po kúsku Poznanie, čerpané z Pravdy a s Pravdou súvisiace.

Oni už teraz cítia, ako je ich duch pozdvihovaný v naplnení a radosti na miesta, kde sa môžu nadýchnuť sviežeho závanu Pravdy, a kde môžu začať konečne žiť ako ľudia, ako Bohom tolerovaní a podporovaní tvorovia na Zemi.

Všetci tí, ktorí v tomto Novom Dianí stoja nepriateľsky voči skutočnej Pravde čoskoro utrpia rany osudu doslova ako „ranu za ranou“ a len pod tlakom tejto enormnej bolesti dostanú ešte poslednú možnosť, aby svoj život a celé bytie zobrali konečne pevne do svojich rúk!

Kiežby i oni napokon precitli!

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA