Motív atentátnika je zjavne hlbší, ale dokázal by to bez dopomoci?

 

   Je jasné, že atentátnik nezodpovedá profilu SÚČASNÉHO útočníka!!! MOTÍV TOHTO ATENTÁTNIKA sa však nápadne podobá na útok strelnou zbraňou istou fanatickou feministkou menom Solanas na vtedy veľmi populárneho Andyho Warhola. Bola to neúspešná autorka akejsi podivnej divadelnej hry a tento čin spáchala kvôli zvýšeniu pozornosti okolo nej a jej “diela”. A čo dosiahol náš “progresívny” atentátnik? Jeho “dielo” teraz rozoberajú všetky médiá a mamrajú sa v jeho veršíkoch, čím tie dostávajú publikum, aké by on ako provinčný autor nikdy nedosiahol. Volá sa to Hérostratovský syndróm:

To je ten neznámy, tuctový chlapík, ktorý v roku 356 pred n. l. zapálil Artemidin chrám v Efese, jeden z divov sveta, aby sa jeho meno dostalo do histórie!!!

   Bolo mu v podstate jedno, čo spácha, len aby to otriaslo svetom a jeho meno vstúpilo do dejín.

   A tento náš atentátnik si to miesto v histórii vybavil piatimi ranami z pištole. Prečo práve on je opísané tu:https://tulacky.net/motiv-atentatnika-prekvapujuci/

 

Niečo tu nesedí

   Priamo v definícii Hérostatovského syndrómu sa však hovorí, že takíto jedinci sú ľahko zneužiteľní súčasnou mocou.

   Spomína sa podpaľač Ríšskeho snemu, ktorého zneužila nacistická mašinéria.

   Aj atentát na J. F. Kennedyho prekryla vtedajšia moc tvrdením o osamelom strelcovi, čo vyvrátili fyzické dôkazy streľby. Nezabúdajme, že Kennedyovci boli vo washingtonských kruhoch votrelci vďaka peniazom, ktoré ich otec získal kšeftami s mafiou a tú jeho synovia „zradili“. A falošná stopa o osamelom strelcovi Oswaldovi dodnes žije a splnila svoju úlohu.

  A teraz k nášmu Hérostratovi.

  Čo spáchal je neslýchané.

  Ale to, že mu v tom ochranka premiéra nezabránila je rovnako neslýchané. Nezabúdajme, že aj táto zložka Polície bola tri a pol roka pod vplyvom takých politických manipulátorov policajnými zložkami, ako bol Hamran. Ten zločinne zneužíval dokonca aj protiteroristické komando Lynx na brutálne zastrašovanie vybraných obetí a to aj z radov súčasnej vládnej koalície, vtedy opozície.

  Ale vrcholom neslýchanosti (a tu už začína podozrenie, že veci sa nediali „len tak“) je, že krátko po atentáte je atentátnik odrazu sám (?!!), nikde široko-ďaleko nie je žiadny policajt, a ktosi mu naliehavo našepkáva „a preto ste sa pred mesiacom rozhodol, čo?“. To predsa nie je žiadna náhoda. Tu zapracoval niekto, kto zlyhal pri ochrane premiéra a dokonca napomohol takejto neslýchanej „obhajobe“. Odkiaľ ten hlas vedel, že atentátnik sa o niečom rozhodol práve pred mesiacom? Čo mu tým našepkával?

 

   To že atentátnik trpí Hérostratovským syndrómom sa zdá jasné.

 

   Ale to všetko okolo nebolo v jeho rukách.

 

   A čo urobí minister vnútra Šutaj-Eštok, ktorý takýmto neslýchanostiam velí? Vyhlási, že šéf premiérovej ochranky si splnil svoju povinnosť, lebo bol celý od krvi?!! No ale veď keby si splnil svoju povinnosť, tak by celý od krvi nebol?!! A ževraj príslušníkov Polície bolo dosť, lebo ich tam v rôznych úlohách bolo až päťdesiat? To si robí srandu?! Načo ich tam bolo toľko, keď ani jeden nechránil premiéra telom, čo vyplýva už z názvu „telesný strážca“. Veď preto práve ten nosí nepriestrelnú vestu, či? Prečo Šutaj-Eštok odrazu obhajuje neobhájiteľné?!

 

Opäť neslýchané – zabudnite!

   Šutaj-Eštok je z pôvodne konkurenčnej strany Hlas. A jeho predseda Pellegrini odrazu prichádza z iniciatívou, ktorá vyráža dych: Zabudnime, kto ako k tomu hroznému  činu prispel, kto vedome a dlhodobo tento neslýchaný čin vyprovokoval. Zmažme hriechy, pochytajme sa za rúčky a za okrúhlym stolom si sľúbme lááááásku. A potom si vedno zatancujeme kolo-kolo-mlýnske?!!

   To myslí vážne?!

   Samozrejme, že prvá na to ochotne kývla „progresívna“ Čaputová, lebo tým sa zmaže aj jej podiel nad tým, že ako okázalá bojovníčka proti nenávistným prejavom prehliadla všetky nenávistné prejavy voči Robertovi Ficovi. Hlavne tie Šimečkove, až po označenie, že Robert Fico je Hitler??!! A odtiaľ je už len krôčik k presvedčeniu slovenského Hérostrata, že nás „Fica-Hitlera“ zbaví!! No a ešte by sa rad išlo pokochať v akom stave je “zlosyn” podľa jej tútorov, čo ju majú na diaľkové ovládanie…

  Samozrejme, že hneď ochotne priskočili všetci tí, čo Roberta Fica hejtovali až po nimi vysnívaný hrob (ak to mysleli „len“ politicky, tak toto sa im teda riadne vymklo z rúk). Na čele s momentálny najväčším hejterom proti premiérovi Ficovi, Šimečkom, by si radi takto prišli pre rozhrešenie.

   No a teraz sú sklamaní, že aj Pellegrini pochopil, že to prehnal…

   Nezabúdajme, Globalizačná klika z Washingtonu manipulovala a manipuluje už desaťročia voľbami v desiatkach krajín ich záujmu. Tie naše predčasne parlamentné im ušli aj preto, že si Šimečkovci kúpili priaznivé predvolebné predpovede a tak ich realita zaskočila. Ale tiež viacerí upozorňovali, že Pellegrini už dlho pred prezidentskými voľbami vysielal verejne „balóniky“, že mu naši zaoceánski tútori môžu dovoliť kandidovať. On nebol protiváhou zaoceánskeho plánu A, ako cez Korčoka ovládnuť po Čaputovej prezidentský palác. On bol ich „plán B“! Preto nejačali obvyklí hejteri a bruselský výsadkár a komsomolec „farebných revolúcií“ Šimečka zvlášť, keď sme si ho zvolili. Boli ticho, lebo nedostali pokyn, aby jačali.

   Robert Fico je štátnik, na ktorého nenašli vo Washingtone, ani v Bruseli páku. A hrozilo, že spolu s Orbánom sa stanú vzorom aj iným náhle spurným štátnikom v strednej a východnej Európe. To predsa nemohli dopustiť! A to, že im na nejakom mŕtvom nezáleží dokázali brutálnou dvojnásobnou vraždou Kuciaka a jeho snúbenice. Aj s falošnou stopou na odpútanie pozornosti. A tisíckrát propagandisticky využitou v absurdných lživých súvislostiach, čo zneužil aj jeden z najväčších zloduchov v policajnej uniforme, Hamran. Ale on to neurobil bez tichého súhlasu iných. A to všetko, čo takto spolu napáchali, aby R. Fico už nikdy nepripustili k vedeniu Slovenska, malo vyjsť nazmar? Tak „progresívny“ Šimečka spustil to, na čo bol školený – novú „farebnú revolúciu“ A tá vždy obsahuje ako podmienku šokujúcu smrť. Už ju tu máme. Našli slovenského Hérostrata, viď podrobnosti tu: https://tulacky.net/motiv-atentatnika-prekvapujuci/

 

Čo sa stane?

      Žijeme rok „1984“ podľa rovnomenného utopického románu Orwella, kde nástrojom politických zločincov je „doublespeak“. V ňom najväčšie lži šíri takzvané „Ministerstvo pravdy“. Napríklad Kiska, ako komplic popradských mafiánov, vykrikoval, že je obeťou „mafiánskeho štátu“?!

   A tak žltá tlač v podobe denníka N-ádor už pár hodín po atentáte spotvorila profil atentátnika tak, aby sa čím viac líšil od toho „progresívneho“. A to napriek faktu, že on ako dôvod svojho odporného činu zopakoval výber zo Šimečkovských demonštračných tém!

   Zrušenú “okrúhlu” schôzdku koalície a opozácie teraz využívajú takí hejteri ako Matovič, či Šimečka, aby opäť hádzali blato na súčasnú vládu a mohli opäť roztáčať ich nenávistné besnenie, veď oni “dobrú vôľu” mali?!!

   Kým tu bude zlo z Washingtonu a Bruselu (pričom obom zločinným klikám dohára čas), dovtedy bude aj u nás miesto pre „farebné revolúcie“, komsomolcov typu Šimečku a lokálnych Hérostratov, čo tie výzvy vypočujú…

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 234

Celkové hodnotenie: 23.59

Priemerná čítanosť: 2887

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Austrálčania Purcell s Thompsonom získali titul vo štvorhre

    0icon

    Austrálski tenisti Max Purcell a Jordan Thompson triumfovali v mužskej štvorhre na grandslamovom US Open. Turnajové sedmičky zdolali v sobotnom finále desiaty nasadený nemecký pár…

    Polícia zasahovala pri hromadnej bitke vo Veľkej Lomnici

    0icon

    Polícia zasahovala pri hromadnej bitke, ku ktorej došlo v piatok (6. 9.) v obci Veľká Lomnica v okrese Kežmarok. Záchranári ošetrili dvoch ľudí, ktorých následne…

    V ľubovoľnej malokalibrovke 3x20 rán titul pre Jányho a Kyselovú

    0icon

    Streleckými majstrami Slovenska v ľubovoľnej malokalibrovke 3x20 rán sa stali Patrik Jány a Miroslava Kyselová. Jány dosiahol celkový nástrel 592 bodov, druhý bol Štefan Šulek…

    Turista v Malej Fatre mal po vdýchnutí stravy ťažkosti s dýchaním

    0icon

    Český turista si v sobotu na vrcholnej stanici Vrátna - Chleb po vdýchnutí potravy privodil ťažkosti s dýchaním. Mužovi pomáhali horskí i leteckí záchranári. Informovala…

    Na Slovensku sa snažia o vznik štyri nové politické strany

    0icon

    Na Slovensku chcú aktuálne vzniknúť štyri nové politické strany. Oznámenia prípravného výboru o zbere podpisov sú zverejnené na webstránke Ministerstva vnútra (MV) SR. Podľa informácií…

    Martin vyhral šprint v Misane, upevnil si náskok na čele seriálu

    0icon

    Španielsky motocyklový pretekár Jorge Martin vyhral v sobotu šprint na VC San Marína seriálu MotoGP. Jazdec tímu Prima Pramac si tak upevnil svoje vedenie v…

    Putin predložil srbskému prezidentovi historickú ponuku a dostal ho do úzkych

    0icon

    Moskva 7. septembra 2024 (HSP/Vz/Foto:Foto:TASR/AP-Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin)   Ruský prezident Vladimir Putin pozval svojho srbského partnera Aleksandara Vučiča, s ktorým nehovoril takmer tri roky,…

    Všetky tri slovenské lode postúpili z rozjázd

    0icon

    Všetky tri slovenské lode postúpili na veslárskych ME do 23 rokov v tureckom Edirne z rozjázd. Priamo v A-finále sa predstavia v dvojskife Anastasia Jakovlevová…

    Potom čo sa "umenie" Šimečkovej životnej partnerky stalo verejnosti široko známe, táto prehovorila

    0icon

    Bratislava 7. septembra 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Verejnosť sa nedávno dozvedela, ako je rodina Šimečkovcov napichnutá na štátny rozpočet a vyciciava ho cez svoje neziskovky.…

    Molčanovi povrch v čínskom Ču-chaji vyhovuje: "Je to celkom rýchle"

    0icon

    Slovenskí tenisti si v piatok prvýkrát vyskúšali zápasový dvorec v čínskom Ču-chaji, kde ich na budúci týždeň čakajú zápasy skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára.…

    FOTO DŇA