Korčok ako kresťanský kandidát KDH! Prečo nie Harabin?

Výzva predsedu KDH k voličom, aby volili za prezidenta Slovenska Korčoka, lebo vraj sľúbil, že bude podporovať také kresťanské hodnoty, akými sú manželstvo ako zväzok muža a ženy, rodina ako spoločenstva otca, matky a detí, ako aj ochrana života dieťaťa od počatia, je pľuvancom do tváre skutočným kresťanom, uvedomelým občanom a výsmechom zdravému rozumu. Prečo vedenie KDH klame svojich voličov, a prečo títo sa klamať nechajú? KDH totiž nie je kresťanskou stranou. Pre ňu je kresťanstvo len maskou, za ktorou sa skrýva diabolský zámer skryto pretláčať najväčšie spoločenské zlo reprezentované súčasnou zvrátenou ideológiou liberalizmu, ktorý už prerástol do podoby satanistického progresivizmu, ktorého zámery sú vskutku zločinné a diabolské. Ide v nich o totálne zotročenie človeka, jeho postupnú genocídu cez také nástroje, akými sú likvidácia národnej identity (už nie sme Slováci, ale len Európania), islamizácia, likvidácia ľudskej identity (ideológia LGBTI+, transdženderizmus, rodová rovnosť, kaličenie človeka zmenou pohlavia, ….), šírenie umelo vyvolaných pandémií a následná vražedná vakcinácia. Nástrojmi na presadenie tejto zločinnej agendy sú nadnárodné inštitúcie ako EÚ, WEF, WHO a ďalšie, pomocou ktorých sa nastoľuje svetovláda zločinnej sionisticko-anglosaskej mafie. Korčok je jedným z jej oddaných služobníkov, plniacim jej zámery na Slovensku. Ďalšími sú Čaputová, Naď, Káčer a celá plejáda ďalších vlastizradcov sústredených v liberálno-progresivistických stranách, sorošovských mimovládkach a zapredaných médiách. Za vlastizradu a vojnové zločiny, t.j. zbavenie Slovenska sebaobrany odovzdaním všetkých dôležitých zbraňových systémov vrátane S-300 a lietadiel MIG-29 a nastolenie covid fašizmu by celá zločinná banda vrátane Korčoka mala sedieť v base, a nie nárokovať si prezidentské kreslo. Korčok demonštruje svoj vlastizradný postoj nielen tým, že podporuje všetky zvrátenosti progresivizmu, ale má aj tú drzosť, že usiluje o zbavenie Slovenska práva veta v EÚ a tento vyslovene vlastizradný postoj nazýva vlastenectvom, lebo veď EÚ (nástroj zločinnej globálnej mafie) vraj lepšie vie ako my, čo je dobré pre Slovensko, t.j. navážanie migrantov a presadzovanie zvrátených ideológií. Ide mu o likvidáciu Slovenska, na ktorej sa aktívne spolupodieľal, keď bol ministrom zahraničných vecí v predchádzajúcej Matovičovej vláde a chce v tom pokračovať aj naďalej. Najnovšie drzo vyhlásil, že ako prezident by zvolal bezpečnostnú radu s cieľom zakázať činnosť alternatívnych médií, lebo vraj šíria konšpirácie a dezinformácie. A tohto zloducha podporuje vedenie KDH, čím slúži tomu najväčšiemu spoločenskému zlu, zákerne klamúc a manipulujúc verejnou mienkou.    

To, že vedenie KDH sa pridalo na stranu liberalizmu a progresivizmu, je do istej  miery dôsledkom toho, že cirkevná vrchnosť už otvorene koketuje s liberalizmom, ktorý je úhlavným nepriateľom kresťanstva. Namiesto toho, aby bila na poplach a neustále upozorňovala na nebezpečenstvo liberalizmu, podľahla mu, uspáva veriacich, a tým otvorene slúži nie Bohu, ale kniežaťu zla. Keďže ryba smrdí od hlavy, odvrátenie sa cirkevnej hierarchie od Ježiša Krista je dôsledkom zrady kresťanstva samotným pápežom Františkom, sluhom globálnych mocenských elít, ktorý preráža jedno dno za druhým. Naposledy to bola jeho výzva, aby katolícki kňazi požehnávali zväzky homosexuálov. A zrazu, akoby sa spamätal, vyhlásil, že ideológia rodovej rovnosti je nebezpečná a treba proti nej bojovať a tiež vyzval Ukrajinu, aby zdvihla bielu zástavu kapitulácie a začala rokovania s Ruskom o mieri. Čo spôsobilo tento jeho obrat? Vysvetlenie na to existuje, rozoberať ho však nie je predmetom tohto článku. Našťastie, máme na Slovensku viacerých kňazov, ktorí odmietajú liberálnu agendu cirkevnej vrchnosti a sú skutočnými bojovníkmi proti liberálnemu a progresívnemu satanizmu, niektorí za svoje odvážne postoje boli dokonca vylúčení z radov katolíckych kňazov. 

Skutočný kresťan a vlastenec je bojovníkom za Pravdu, Spravodlivosť a svoju vlasť. Kedysi heslom vlasteneckých kresťanov bolo „Za Boha a za národ!“ Stačí si spomenúť na takých bojovníkov za Slovensko, akými bol katolícky kňaz Andrej Hlinka či evanjelický farár Martin Rázus. Vtedy cirkevná vrchnosť stála na strane Boha a Národa. A na akej strane stojí súčasná vrchnosť, ktorá sa len nedávno aktívne podieľala na nastoľovaní covid fašizmu? Postavila sa na stranu liberalizmu, proti Bohu a proti slovenskému národu.

Skutočný kresťan by mal vedieť odlíšiť Pravdu od Lži a Dobro od Zla, lebo pred Bohom sa bude zodpovedať za všetky svoje správne či nesprávne rozhodnutia.

Podľa prieskumov najväčším konkurentom vlastizradcu Korčoka je umiernený liberál Peter Pellegrini. Nepredstavuje síce také nebezpečenstvo ako Korčok, ale nie je ani skutočným slovenským vlastencom. Mimoparlamentná pronárodná vlastenecká scéna – strany, inštitúcie, občianske združenia, spoločenstvá a iniciatívy sa zjednotili na kandidatúre JUDr. Štefana Hrabina, ktorý je skutočným vlasteneckým a kresťanským kandidátom na post prezidenta SR. Je najvýraznejšou politickou osobnosťou na národno-vlasteneckej scéne a je jej zjednocujúcim faktorom, ktorý môže po voľbách bez ohľadu na to, ako dopadnú, prispieť k vytvoreniu efektívnej a akcieschopnej vlasteneckej platformy schopnej vzdorovať náporu a hrozbám liberálneho progresivizmu.

JUDr. Štefan Harabin má plnú podporu vlasteneckých síl na Slovensku, lebo v kritickom období prenasledovania preukázal veľkú osobnú statočnosť a odvahu pri obrane demokracie, základných práv a slobôd občanov. Svojím vlastenectvom je garanciou toho, že na poste prezidenta bude nekompromisne hájiť národnoštátne záujmy Slovenska a vytvorí pre vládu SR vhodné podmienky na realizáciu zámerov prinavrátenia štátnej suverenity a národnej zvrchovanosti.

Neverme prieskumom uverejňovaným liberálnymi mainstreamovými médiami, ktoré manipulačným spôsobom ovplyvňujú verejnú mienku v tom duchu, že reálne šance dostať sa do druhého kola majú len dvaja kandidáti – Pellerini a Korčok. Pre každého, kto sa cíti skutočným kresťanom či vlastencom, je jednoznačným favoritom JUDr. Štefan Harabin. Ukážme jeho voľbou, aký je skutočný potenciál vlasteneckých a pronárodných síl. Podporu mu vyjadrilo aj hnutie Republika a očakáva sa, že v jeho prospech odstúpia  Andrej Danko a Róbert Švec.

V utorok 19.3.2024 o 17:00 hod. sa v Nitre na Svätoplukovom námestí koná záverečné predvolebné celoslovenské stretnutie JUDr. Štefana Harabina so svojimi sympatizantmi. Príďme ho podporiť!  

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA