Pindy OĽANO na predvolebných billboardoch

Po progresívcoch budeme grilovať billboardy OĽANO hnutia, ktoré narcis Matovič neomylne ťahá na smetisko politických dejín. V tomto úsilí mu prajem veľa šťastia a úspechov, lebo slovenský národ sa oslobodí od železnej gule, ktorú mu nasadil po voľbách v roku 2020. Mnohé z billboardov ohlupujú voličov tým, že vychvaľujú samých seba v rozpore s tým čo dosiahli. Budeme si všímať hlavne koaličné obsahy billboardov, pretože to sú tie, ktoré najviac sklamali občanov a teda i voličov. Predovšetkým tým, že nesplnili svoje sľuby, ani stranícke predsavzatia pretavené do programového vyhlásenia vlády. Niektoré rezorty vlády dokonca ani nevedeli ako mali byť rozpracované úlohy z programového vyhlásenia vlády. Jednoducho sa ich neunúvali spracovať.

Matovič OĽANO rozšíril o údajných priateľov, v skutočnosti lepivej zložky politických skrachovancov alebo subjektov bez nároku uspieť vo voľbách samostatne. Kto sú priatelia OĽANO? S Matovičovou mafiou si rozumie protislovenský politik a špeciálny prokurátor Lipšic a jeho strana NOVA. Slobodní a zodpovední – je liberálna strana a odnož progresívcov. Platforma Pačivale Roma sa Matovičovi hodí, pretože v minulých voľbách investoval do Rómov, ktorí sa mu hlasmi odvďačili a sú zodpovední za súčasný politický marazmus. Predpoklad je, že investuje do rómskych hlasov opäť. Spriahnutie sa OĽANO s maďarskou platformou Magyar Szívek je činom zúfalstva a nádejou pre vydolovanie nejakých hlasov. O Remišovej strane Za ľudí škoda reči. Kiskoidná strana riadená Remišovou pre ľudí neurobila nič. Iba vyrobila problémy.

My Vás mafii nepredáme“ hlása billboard. Tento výrok považujem za pravdivý, lebo OĽANO Slovensko mafii už predalo. Slovensko kúpila americká mafia prostredníctvom firiem v zbrojárskom priemysle a nariadila svojim sluhom (Matovič a spol.) kúpiť americký vojenský šrot zo svojich nepredajných zásob. Okrem toho americká mafia sa zmocnila vojenských priestorov na Slovensku uzavretím tzv. Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických. (DCA). Táto zmluva je v rozpore s Ústavou SR, so zákonmi SR a s dobrými mravmi. Je zapredanecká a je nadprácou Ministerstva obrany SR. Priamo za tento stav je zodpovedný Jaroslav Naď, podozrivý zo spolupráce s tajnými službami USA.

Matovičovsko-Hegerovský dvojzáprah išiel „poruke“ aj americkej mafii združenej okolo Big Pharma a hlavne riaditeľa firmy Pfizer-Biontech A. Bourlu. Ich experimentálne očkovacie látky proti covidu hrdo nazývané vakcíny pripravilo o život státisíce ľudí. Na následky prijatia nesprávnych opatrení a očkovania umreli na Slovensku tisíce ľudí, ktorí mohli ešte žiť, keby ich Matovičova mafia nepripravila o život. Pritom Big Pharma úraduje ďalej. Myslieť si, že covid vo svete skončil je omyl. Pripravuje sa už ďalší covidový exemplár, tak ako to vyplýva zo stránok amerického CDC (Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb) tu:

https://www.cdc.gov/respiratory-viruses/whats-new/covid-19-variant-update-2023-09-08.html

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/variants/variant-classifications.html

Ďalšou Matovičovou „špecialitou“ je korupčné správanie voči voličom prostredníctvom jeho otrepanej 500 eurovky. Je ozaj symbolické, že: “Európska centrálna banka sa rozhodla prestať vyrábať 500 – eurovú bankovku z dôvodu toho, že bola používaná na nezákonné aktivity,” uviedla hovorkyňa NBS Martina Solčányiová na portáli www.noviny.sk ešte v roku 2019.

Polepy na autách Fiat 500 hlásajú: „500 vo vrecku aj v garáži“. Nebudem si všímať náklady na dotrepanie starých šrotov z Talianska, ktoré sa odhadujú cca na 800 000 eur. Matovičova s.r.o. zarobila na predchádzajúcich voľbách cca 10 melónov a tak je to pre ňu malina. Oveľa viac ma zaujímajú účty Matoviča a jeho politických komplicov v zahraničných bankách, vrátane účtov ich príbuzných alebo nastrčených osôb. Tiež by som venoval pozornosť ich tzv. podnikateľským aktivitám. Pretože dnes sa používajú sofistikované metódy odmien za uskutočňovanie politických záujmov Západu. Napríklad niekto si založí firmu na výrobu nepredajného alebo ťažko predajného tovaru, povedzme vodky, začne ju vyvážať do USA, kde sa mu „americkí priatelia“ postarajú o odbyt a platby za plnenie amerických záujmov na Slovensku. Ak Vás napadne podobnosť s Hegerom, je to čisto náhoda. Či?

Matovič je čarodejník s peniazmi. Všeobecne je známe jeho zvýhodňovanie spriatelených firiem na zákazkách štátu. Napríklad na kúpe vakcín za milióny trnavskou firmičkou v područí Matoviča. Pellegrini tento počin okomentoval svojho času nasledovne: “Išlo o obyčajný, hnusný kšeft pre malú trnavskú firmičku spriaznenú a personálne prepojenú aj na Igora Matoviča.” Alebo v poslednej dobe bola zadaná platená reklama Kresťanskej únie (KÚ) Matovičovým „Obyčajným novinám“. Z akých finančných zdrojov si môže dovoliť zaplatiť KÚ tri čísla s reklamami za 450 000 eur? KÚ tvrdí, že ide o peniaze z pôžičiek martinskej tlačiarenskej firmy FORK a dokonca 700 000 tisíc mala na kampaň poskytnúť Bojnická urbárska akciová spoločnosť, pre ktorú by mohlo byť takéto finančné správanie likvidačné ak je to pravda. FORK je firma prepojená na Talianov, ktorých podnikanie vzhľadom k ich príjmom je podozrivé. Stačí ak si rozbalíte na firmu a jej „priateľov“ – obchodný register www.orsr.sk alebo www.foaf.sk a zistíte ako podnikajú čarodejníci. Už keď celá vec smrdí Transparency International Slovensko a DenníkuN, tak určite niečo nie je s „kostolným poriadkom“ Kresťanskej únie.

Na záver súhlasím s heslom na billboarde OĽANO, ktoré znie:

Mafiánom basu a rodinám plnú kasu.“

V prípade, že slovenskí voliči nebudú voliť koaličných skrachovancov, ktorých výsledok práce za viac ako tri roky je veľká nula a za predpokladu, že nové vedenie štátu ozaj uvoľní ruky polícii, môže si časť koaličných politikov baliť zubné kefky do kolúznej väzby. Dôraz by som kládol na prvom mieste organizácii prevratu pred rokom 2020 v súvislosti s vraždou Kuciaka a jeho snúbenice, zavraždením generála M. Lučanského a dôkladným vyšetrením zbytočných úmrtí na Covid.

Na záver: Akurát dnes mi pristáli v schránke noviny OĽANO. Prvá časť obsahuje bláboly ich úspechov, útokov na Smer – SD a obhajoba ich ničnerobenia. Posledná časť sú predvolebné sľuby. Predstavitelia OĽANO od posledných volieb v roku 2020 masívne občanov sklamali. Občania sa žiadneho zlepšenia ich života nedočkali. Preto by bola tragédia pre Slovensko, keby sa Matovičovej mafii opäť podarilo získať moc.

Za všetko hovorí jeden údaj ako OĽANO vytrháva veci z kontextu, a zavádza občanov. V časti „Prečo voliť OĽANO“ píše v bode tri, že deficit verejných financií v roku 2022 dosiahol iba – 2,04%. Na stránke štatistického úradu sú údaje nasledovné:

Deficit rok 2018 – 1,01%; 2019 – 1,21%; 2020 – 5,35%; 2021 – 5,43%; 2022 – 2,04% a rok 2023 – zatiaľ – 6, 44% a počíta sa podľa najnovších údajov Ódorových „odborníkov na úrovni – 6,85%; Takže predchádzajúca vláda do roku 2020 bola oveľa úspešnejšia. OĽANO a manipulátor Matovič vypichli iba rok 2022 a ostatné zlé roky svojej vlády si nevšíma. Výsledky roku 2022 boli ovplyvnené zvýšením výberu daní a odvodov a rokom totálneho zvýšenia cien tovarov a energií. Čiže výsledky roku 2022 boli dosiahnuté znížením kvality života ľudí. Výsledok významne ovplyvnilo i ukončenie vyplácania pomoci v súvislosti s Covidom. Tento rok je úplne katastrofálny a OĽANO to ignoruje. Nuž, ale čo čakať od politikov, ktorých oblbovanie ľudí je pracovným nástrojom?

Viac na:

https://www.teraz.sk/slovensko/poslanci-neschvalili-ziadost-general/610434-clanok.html

https://www.cdc.gov/respiratory-viruses/whats-new/covid-19-variant-update-2023-09-08.html

https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti/?locale=sk_SK

https://www.obycajniludia.sk/

https://www.globalresearch.ca/fda-clears-new-covid-19-vaccines-bid-counter-waning-effectiveness/5832257

https://www.noviny.sk/ekonomika/435876-bankovky-v-hodnote-500-eur-uz-na-slovensku-neuvidime-nahradia-ju-nove-100-a-200-eurovky

https://sita.sk/zaborska-kupila-krestanskej-unii-najdrahsiu-reklamu-a-na-98-percent-to-nie-su-matovicove-peniaze-odkial-ich-potom-ma/

https://www.noviny.sk/slovensko/619274-stat-podla-fica-nakupoval-antigenove-testy-od-trnavskej-firmy-v-rozpore-so-zakonom

https://dennikn.sk/minuta/3565037/?ref=mwat

https://blog.hlavnespravy.sk/32864/kryptobillboardy-progresivneho-slovenska-vystrely-do-vlastneho-kolena-sorosovho-kindermanazmentu/

https://finstat.sk/45402744

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Slovenský obranca Radivojevič sa dostal do All Star tímu MS

    0icon

    Slovenský hokejový obranca Luka Radivojevič sa dostal do All Star tímu na MS hráčov do 18 rokov vo Fínsku. Po nedeľnom finálovom stretnutí o tom…

    Prieskum: Žiaci z MRK by sa podľa 60 percent Slovákov mali vzdelávať oddelene

    0icon

    Bratislava 5. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít (MRK) by sa podľa 60 percent Slovákov mali vzdelávať v oddelených triedach či…

    ZVJS vykonal vlani 44.451 eskort s počtom 305.051 eskortovaných osôb

    0icon

    Bratislava 5. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V minulom roku vykonal Zbor väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) 44.451 eskort s počtom 305.051 eskortovaných osôb. Oproti roku…

    ZMOS: Rada Európy bola podporou pri budovaní miestnej demokracie na Slovensku

    0icon

    Bratislava 5. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Rada Európy bola podporou pri budovaní samosprávnych komunít a formovaní miestnej demokracie na Slovensku. Pri príležitosti 75. výročia…

    Biely dom mal urobiť rázne rozhodnutie: vyvolalo vážne znepokojenie v izraelskej vláde

    0icon

    Washington 5. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Jake Bacon)   Biely dom prvýkrát od začiatku vojny v Gaze zastavil dodávky munície Izraelu. Informovalo o tom americké vydanie Axios…

    Prvé strety medzi ruskými vojakmi a francúzskymi „dovolenkármi“ sa už údajne začali

    0icon

    Kyjev 5. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Alex Babenko)   Ako informujú ruské vojenské telegramové kanály, došlo k nim údajne v Časov Jare, kde ruská armáda v súčasnosti…

    Prezidentka prezradila, kam pocestuje na sklonku svojho mandátu. Výber krajiny neprekvapí

    0icon

    Bratislava 5. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR) Aktualizované 5. mája 2024 o 14:55 h. Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu. Hlava…

    Vo veku 59 rokov zomrela známa herečka Simona Postlerová. Jej slová si musíme pripomínať aj dnes

    0icon

    Praha 5. mája 2024 (HSP/blesk/Foto:Twitter)   Do hereckého neba navždy odišla česká herecká hviezda Simona Postlerová. Mala 59 rokov Diváci si ju môžu pamätať z…

    Rusi vydali na Zelenského zatykač. Ukrajinský prezident sa tak oficiálne stal hľadaným vojnovým zločincom

    0icon

    Kyjev 5. mája 2024 (HSP/vz.ru/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Expert Perendžiev vysvetlil, prečo ministerstvo vnútra zaradilo Zelenského na zoznam hľadaných osôb práve teraz. Informujú o tom noviny…

    Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade

    0icon

    Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR a exminister spravodlivosti Štefan Harabin by sa nemal stať členom Súdnej rady SR. V diskusnej relácii TA3 V politike sa…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Juraj Tušš

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA