Nebuďme otvorenou ranou organizmu stvorenia!

Rovnako, ako je ľudský organizmus vyživovaný krvou, je i naše univerzum vyživované krvou Božieho vyžarovania. Ľudská krv roznáša po celom tele výživu a kyslík, a zabezpečuje, aby všetky orgány dobre fungovali. Krv Pánovho žiarenia prúdi od Stvoriteľa smerom nadol, dáva trvanie celému stvoreniu a vyživuje ho.

V blízkosti našej zeme prijímajú krv Pánovho vyžarovania v prvom rade k tomu určené bytosti, alebo bytostní. Ide o bytosti, starajúce sa o to, aby sa stvorenie stalo bohato prestretým stolom širokej škály najrozličnejších žiarení, z ktorých môžu ľudia čerpať prostredníctvom svojho chcenia.

Bytostní chcú zo svoje vlastnej podstaty i zo samotnej podstaty Pánovho vyžarovania dávať ľuďom v splnení ich chcenia iba samé dobré a krásne veci. Je však zločinom voči bytostným, ak sú zlým chcením ľudí donútení formovať zo sily Stvoriteľa negatívne žiarenia a smerovať ich k ľuďom v splnení ich zlého chcenia.

Z bohato prestretého stola rozvetvenej, širokej škály žiarení v blízkosti našej zeme, ktoré pochádzajú zo základného Božieho vyžarovania, môžeme teda brať a čerpať, čo len chceme. Každé ľudské chcenie nájde svoju rovnorodosť a z nevyčerpateľnej studnice žiarení si k sebe pritiahne presne to, čo chce. A to aj vtedy, keď ide hoci len o nejaké vnútorné nutkanie. V každom prípade si k sebe vždy priťahujeme zodpovedajúce žiarenie v tom najjemnejšom rozlíšení dobrého a zlého. Týmto spôsobom človek čerpá silu a potenciál k uskutočňovaniu a naplňovaniu svojho chcenia.

Ak je naše chcenie dobré, stúpa vo forme svetlého žiarenia zase smerom Nahor, naspäť k Stvoriteľovi podobne, ako keď krv prúdi zo srdca do organizmu a potom naspäť k srdcu.

Aby mohlo Svetlé žiarenie nerušene prúdiť Zhora nadol a zdola Nahor, čiže od Svetla k ľuďom a od ľudí k Svetlu Stvoriteľa, musia ho ľudia premieňať svojim dobrým chcením na čisté, láskavé a spravodlivé myšlienky, slová i činy. Takýmto spôsobom má správne fungovať krvný obeh nášho stvorenia.

Žiarenie, prichádzajúce ku každému človeku z Výšin, máme správne zhodnocovať svojim dobrým chcením a takýmto spôsobom správne zhodnotené ho máme posielať nahor k Výšinám. Ak to robíme, sme zdravými orgánmi veľkého organizmu stvorenia, pretože prostredníctvom svojho dobrého chcenia sa správne začleňujeme do kolobehu krvi Pánovho vyžarovania.

Žiaľ, reálna situácia nie je ale vôbec takáto ideálna, pretože ľudia sa svojim nízkym a nečistým chcením, ale aj svojou duchovnou vlažnosťou stali otvorenými ranami stvorenia. Je tomu tak preto, lebo produkty ich zlého a nečistého chcenia, ako i produkty duchovnej vlažnosti, orientovanej iba na matériu, nemôžu vo forme žiarenia stúpať smerom nahor k Stvoriteľovi, pretože k Nemu môžu stúpať iba čisté a svetlé žiarenia, vyprodukované dobrým chcením.

Zlým a nečistým chcením, ako i duchovnou vlažnosťou je ľuďmi porušovaný zdravý kolobeh krvi Božieho žiarenia vo stvorení. Krv vyžarovania Stvoriteľa nie je ľuďmi správne zhodnotená, a pretože nemôže prúdiť Nahor k Nemu, prúdi nadol. Je to presne také isté, ako keď z rany vyteká krv. Svetlé žiarenie, ľuďmi znehodnotené zlým a nečistým chcením, ako i duchovnou ľahostajnosťou klesá nadol, kde vytvára a vyživuje ríšu temna. Ríšu, odrezanú od Svetla a od energie Pánovho vyžarovania. Ríšu, ktorej sa dostáva energie iba prostredníctvom ľudského zlého chcenia a duchovnej vlažnosti.

Tento nezdravý stav, podobajúci sa trvalému krvácaniu, nemôže žiaden organizmus dlhodobo vydržať. Ani obrovský organizmus nášho stvorenia. Preto boli Svetlom podniknuté kroky k uzdraveniu, aby sa stvorenie zbavilo všetkých krvácajúcich rán. Čiže ľudí zlého chcenia i ľudí duchovne vlažných, pretože odvádzajú Svetlé žiarenie smerom nadol, namiesto toho, aby ho svojim dobrým chcením smerovali Nahor tak, ako to byť má.

Je logické a pochopiteľné, že každý organizmus sa bráni krvácaniu a vykrvácaniu. A tak sa začína brániť i veľký organizmus nášho stvorenia tým, že z neho budú odstránení všetci tí, ktorí spôsobujú jeho oslabovanie krvácaním. Ponechaní v ňom budú len tí, ktorí sa prostredníctvom dobrého chcenia dokázali, a ešte snáď dokážu, správne včleniť do Stvoriteľom chceného kolobehu žiarení a jeho silu mu budú vracať naspäť Nahor správne zhodnotenú.

Majme sa na pozore, pretože veľký ozdravný proces stvorenia už začal! Preto je už najvyšší čas konečne si uvedomiť, že chcieť síce môžeme čokoľvek, a aj sa nám toho vo forme žiarení okamžite dostane, ale len dobré, čisté a svetlé chcenie smeruje Nahor. A svojim smerovaním Nahor zároveň určuje aj ďalšie smerovanie nášho osudu. Buďme si dobre vedomými toho, že Stvoriteľ nenechá donekonečna svoje stvorenie krvácať a chystá sa raz a navždy urobiť v ňom poriadok. Poriadok v tom zmysle, že zvrhne do temných úrovní každého, kto ich živil svojim negatívnym a vlažným spracovaním Pánovho žiarenia. Že zatlačí každého tam, kam svojim zlým a vlažným chcením nechal vytekať krv vyžarovania Stvoriteľa.

Čas, kedy k tomu dôjde sa priblížil tak, ako to predpovedali dávni proroci. Každý strom, ktorý už konečne nezačne dávať dobré ovocie, bude vyťatý a spálený v ohni. Preto bude každému človeku, ktorý sa v najbližšej dobe nespamätá a neprehodnotí svoje chcenie, upreté právo na ďalšie jestvovanie vo stvorení, pretože bol iba jeho otvorenou a krvácajúcou ranou.

Účelom týchto slov nie je nikoho strašiť. Ich účelom je upozorniť na to, čo sa blíži, a tým darovať každému z ľudí čas na nevyhnutné prehodnotenie kvality vlastného chcenia. 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Milan Šupa

O AUTOROVI

Som človek presvedčený o tom, že to skutočné, pravé a pravdivé je možné uvidieť len vnútorným zrakom.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 82

Celkové hodnotenie: 21.64

Priemerná čítanosť: 1052

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Fízeľ po bronze z ME verí, že dokáže zdolať každého, OH má takmer isté

    0icon

    Banská Bystrica 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ján Krošlák)   Slovenský džudista Márius Fízeľ po zisku bronzovej medaily na majstrovstvách Európy v Záhrebe v kategórii…

    Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia, chrípku a CHPO stúpla

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia (ARO) v 17. kalendárnom týždni tohto roka v porovnaní s predchádzajúcim…

    Sagan chce v Pierre Baguette odovzdať skúsenosti mladým pretekárom

    0icon

    Žilina 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Prvotná úloha nového slovenského tímu Pierre Baguette je výchova a podpora mladých cyklistov. Súčasťou stajne je…

    V prípade minuloročného zjazdu KSS zastavili trestné stíhanie

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Trestné stíhanie v prípade minuloročného zjazdu Komunistickej strany Slovenska (KSS) v Banskej Bystrici bolo zastavené. Vyplýva to z informácií,…

    V stredu 1. mája uplynie 30 rokov od smrti legendárneho Ayrtona Sennu

    0icon

    Prvého mája si svet pripomenie 30. výročie smrti Ayrtona Sennu da Silvu. Život brazílskeho automobilového pretekára a držiteľa troch titulov majstra sveta F1 vyhasol v…

    Predpoveď počasia na pondelok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje tlaková výš. Dnes bude slnečno. Teploty 20 až 25 stupňov Celzia.

    Požiar v sklade vo Veľkých Kostoľanoch spôsobil škody za 1,5 milióna eur

    0icon

    Škody najmenej za 1,5 milióna eur spôsobil požiar veľkokapacitného skladu v obci Veľké Kostoľany pri Piešťanoch. Vypukol vo viacerých miestnostiach a šíril sa aj káblovým…

    Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok

    0icon

    Bratislava 29. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok v pléne Národnej rady (NR) SR. Otázky…

    Z lekární vyzbierali približne už 25 ton nespotrebovaných liekov

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Zo slovenských lekární sa vyzbieralo od začiatku zberu, teda od 15. apríla, približne 25 ton nespotrebovaných liekov. Odviezli sa…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA