Za „kovid vakcináciou“ iba korupcia?

Predsedníčka Európskej komisie tu vládne ako imperátorka a zjavne si nerobí z Europarlamentu ani z občanov EÚ ťažkú hlavu.
Na tlačovej konferencii europoslancov (11.10.2022) vystúpil  Cristian Terhes z Rumunska, ktorý – ako je vidno na obrázku –  ukázal, ako boli poskytnuté informácie o zmluvných podmienkach, účinnosti aj bezpečnosti vakcín proti kovidu. Ako vyčerpávajúco boli začiernené  informácie, ktoré mali byť poskytnuté poslancom EP, médiám, verejnosti, a to aj odbornej verejnosti. V tejto súvislosti ma zaujalo aký informovaný súhlas pred očkovaním občania vlastne podpisovali, keď informácie Európska komisia a firma Pfizer v rozsahu potrebnom pre informovanie občanov neposkytli. Aký je vlastne právny stav veci, keď hlavný hygienik Mikas aj na základe týchto začiernených listov papiera koncipoval svoje vyhlášky?

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko).
Následne vystúpila talianska europoslankyňa Francesca Donato s kritikou pokútneho spôsobu nákupu vakcín Európskou komisiou, menovite Christinou von der Leyenovou od firmy Pfizer, ktorá podčiarkla, že firma Pfizer si dnes robí ďalej len marketing, keď zdôrazňuje hrozbu ďalšími agresívnejšími variantami vírusu a celkom ignoruje medicínske fakty, že dnes už tento vírus spôsobuje iba mierne príznaky, pretože jeho vývoj na agresívnejšie a nákazlivejšie mutácie v prírode nie je vôbec možný. Zneužitie komunikácie na poskytovanie informácií falošne maskovaných za vedeckú pravdu je jednoducho nechutné a zavádzajúce. Pfizer celkom dehonestoval dôveru občanov vo vedeckú medicínu. Postup jeho lobistov sa musí riadne vyšetriť, aby vyšla najavo pravda a aby sa zaistilo plné právo občanov EÚ na transparentnosť a politiku EU orientovanú na verejný záujem.

Europoslankyňa Francesca Donato (Taliansko).
Má Pfizer čo skrývať?
Finančným otázkam v súvislosti s podozrivým nákupom vakcín sa venovala aj europoslankyňa z Francúzska Virgínie Joronová, ktorá zdôraznila, že ide o najväčšiu nákupnú zmluvu, akú EK doposiaľ uzavrela, a to hneď s firmou, ktorej akcionár je zamestnávateľom manžela predsedníčky EK.

Europoslankyne Virgínie Joron (Francúzsko) a Christine Anderson (Nemecko).
Potom Christian Terhes ukázal mapku z Eurostatu, kde vidno veľmi vysoké hodnoty nadmernej úmrtnosti v mesiaci júl 2022 v najviac preočkovaných štátoch EÚ (Portugalsko, Španielsko, Nemecko, Taliansko, Rakúsko, Slovinsko, Grécko).

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko).
V týchto štátoch je „preočkovanosť“ 70-90%  injekciami mRNA (Pfizer, Moderna). Slovensko s „preočkovanosťou“ 50% (z toho 3 dávky má iba 30% a štvrtina zo „zaočkovaných“ dostala iné ako mRNA injekcie) zostáva pred vysokým nárastom nadmernej úmrtnosti zatiaľ uchránené. Podarilo sa to aj v Maďarsku, ktoré hoci má vysokú „preočkovanosť“, až 65% dvomi  dávkami (pričom iba 40% tromi dávkami), ale vo významnej miere sa podávali aj čínske, ruské a britské injekcie (cca 5 mil dávok), a tak je podiel „preočkovanosti“ populácie mRNA injekciami aj v Maďarsku výrazne nižší ako 50%. Zdá sa, že prekonanie „preočkovanosti“ 50% mRNA injekciami bude pre prudký nárast nadmernej úmrtnosti zrejme bodom zlomu.

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko) sa pozastavili nad týmto faktom aby …

… potom  položili nepríjemnú otázku:

Europoslankyňa Silvia Limmer (Nemecko).
Europoslankyňa Silvia Limmerová (Nemecko) sa venovala vo svojom prejave účinnosti a bezpečnosti vakcín, pričom odsúdila degradáciu ľudí na pokusné morčatá, ktorej sa dopustila firma Pfizer a upozornila na nežiadúce účinky očkovania proti kovidu u tehotných žien.
Bol by som zvedavý, čo na prezentované názory europoslancov hovorí prezident Slovenskej gynekologicko-pôrodníckej spoločnosti Doc. MUDr. Martin Redecha, PhD a  MUDr. Miroslav Kotek, hlavný propagátor očkovania proti kovidu medzi gynekológmi a pôrodníkmi na Slovensku.

Europoslankyňa Silvia Limmer (Nemecko).
Na záver zhrnula situáciu nemecká europoslankyňa Christine Andersonová, ktorá vyzvala občanov EÚ, aby kontaktovali svojich europoslancov a žiadali ich zaujať stanovisko k tejto situácii a aby ich vyzvali nech  obhajujú záujmy občanov a nie farmaceutických firiem.

2.Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

3.Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

4. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

5 .Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

Bolo by zaujímavé opýtať sa prezidenta Slovenskej lekárskej komory MUDr. Pavla Oravca, čo si o tomto myslí. Či majú byť lekári len pasívni panáčikovia, ktorých posúva po šachovnici kapitál farmaceutických firiem, alebo či by, v zmysle Hippokratovej prísahy, nemali skôr byť na strane pacienta.

Toto sú tí statoční europoslanci, ktorí bojujú za záujmy všetkých občanov v takej veľmi dôležitej oblasti ako je zdravie a dotýkajúcej sa bezprostredne holého prežitia každého z nás:
Cristian Terhes (Rumunsko), konzervatívci a reformisti
Francesca Donato (Taliansko), nezávislá
Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko), nezávislý
Silvia Limmer (Nemecko), identita a demokracia
Virgínie Joron (Francúzsko), identita a demokracia
Christine Anderson (Nemecko), identita a demokracia

Celý záznam z tlačovej konferencie poslancov EP z 11. 10. 2022
https://www.youtube.com/watch?v=sdnI-hpBTek

Načo máme slovenských europoslancov, ktorých v tejto veci, tak ako ani v iných veciach dôležitých pre Slovensko, nie je vidieť ani počuť?

Pošlite im ešte dnes hromadný mail napríklad v tomto znení:
Vážení europoslanci za SR,
žiadam vás o podporu zriadenia vyšetrovacieho výboru EP na prešetrenie trestných činov Európskej komisie, ktoré spáchala na občanoch EÚ počas pandémie kovidu. Týmto vás výslovne žiadam o podporu aktivít, ktoré realizujú europoslanci Cristian Terhes, Francesca Donato, Ivan Vilibor Sinčić, Silvia Limmer, Virginie Joron, Christine Anderson.
Ak sa ani teraz nepostavíte za záujmy slovenského ľudu,  musíte niesť zodpovednosť!

Podpis

Adresy všetkých našich europoslancov:
monika.benova@europarl.europa.eu; vladimir.bilcik@europarl.europa.eu; miroslav.ciz@europarl.europa.eu; lucia.durisnicholsonova@europarl.europa.eu; robert.hajsel@europarl.europa.eu; martin.hojsik@europarl.europa.eu; eugen.jurzyca@europarl.europa.eu; miriam.lexmann@europarl.europa.eu; peter.pollak@europarl.europa.eu; miroslav.radacovsky@europarl.europa.eu; michal.simecka@europarl.europa.eu; ivan.stefanec@europarl.europa.eu; milan.uhrik@europarl.europa.eu; michal.wiezik@europarl.europa.eu

Všetky  informácie o  našich europoslancoch nájdete:

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 36-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 148

Celkové hodnotenie: 25.59

Priemerná čítanosť: 4782

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA