Tak ako, výhrada vo svedomí nebola právom katolíkov?

Bolo to včera, kedy nejeden dôstojný pán poradil nerozhodnej farníčke, ako sa má rozhodnúť v otázke očkovania, do ktorého aj ju aj všetkých nútila štátna kampaň aj všetky hlavnoprúdové médiá. Povedal jej, aby rozhodne na zavakcinovanie išla, lebo obaja pápeži poslušne a príkladne pod záchrannnú ihlu išli.

 

Predtým nám drvivá väčšina klerikov odporučila vzorne dodržiavať všetky hygienické opatrenia. Aj tie zbytočné, aj tie protiprávne. Poslušne sa zavreli kostoly, napriek tomu, že prvých 230 dní vrajpandémie v roku 2020 umrelo na kovid podľa oficiálnej štátnej štatistiky 230 slovákov. V obchodoch bolo oveľa viac občanov. Pandémia v reále nebola žiadna. V médiách ale bola. A extrémne nafúknutá. A ten mediálny výtlak podplatených trubirohov je pre nás rozhodujúci, však? A preto panika z vírusu v ľuďoch cielene posilňovala. Až gradovala do hysterickej davovej psychózy a paranoie.  Po vládou najprv odporúčanom, potom nanútenom testovaní začiatkom novembra a následnom buzerovaní tých, ktorí nemali modrý papierik, ich zrazu umieralo každý deň 50 až 100 na nový vírus. Že väčšina bola fejkových, to nikomu z kompetetných nevadilo? Panoptikum ako v strašidelnom cirkuse riadené škodoradostným impresáriom…

 

Čím horlivejšie vykonávali naši dôstojní páni tie vládne neprimerané opatrenia, tým o sebe iba čosi dôležité prezradili. Že nie je sv. viera dôležitá, ale tie opatrenia ako z chaplinovskej grotesky sú oveľa dôležitejšie. Veriaci boli z toho odhalenia situácie stále smutnejší. A sú ešte smutnejší z toho, že pokiaľ až ich pastieri sú ochotní poslúchať nie Boha., ale diktátus strachopúdis. Velín na diaľkové ovládanie niekoho od tých najpravovernejších mizantropických sociopatov.  Nevšímať si dva roky zdravý rozum? Poslúchať aj iracionálne rozkazy pozemskej moci?  Sú aj nečakane konšternovaní,  ako v jednom umelo vyvolanom momente sú ochotní a schopní naši duchovní lídri zabudnúť aj na katolícky ideál, aj sú ochotní ako nerozumné stádo znížiť ale okamžite morálnu laťku.

 

Nikto nahlas nevyslovil od sv.Augustína: ” Nespravodlivý “zákon” nie je vôbec žiadnym zákonom!”  

 

Ešte prekvapenejší boli, keď za horlivého pošliapavania ľudských práv našimi vládnymi predstaviteľmi bývalý hovorca našich biskupov verejne “zrušil” výhradu vo svedomí  oblasti násilnej vakcinácie slovákov. Ktorá je vraj iba niečím pozitívnym… O čom akoby nebolo právo medzi ľuďmi ani diskutovať? Medzi nevládnymi odborníkmi vôbec tuším asi inakznejúce ani pípnuť? Donebakričiaca trúfalosť. Tak to bol už vrchol diletantizmu a neotcovstva. “Úchvatný” vzor servilnosti  herodesíkom a neempatie s prenasledovanými.

 

Podľa oficiálnych štatistík k augustu 2022

 

EMA, Európa

 

46,999 úmrtí

 

4,731,833 zranenia

 

2,143,362 sú vážne až invalidizujúce

 

VAERS , Spojené štáty

 

30,347 úmrtí

 

56,734 trvalé postihnutie

 

1,609,050 celkové nežiaduce reakcie

 

V asi 30 r. histótrii sledovania následkov vakcín jednoznačne najväčie škody na zdraví a životoch.        Už + MUDr V. Zelenko prezradil, že realita je oveľa horšia než tie oficiálne čísla už ako z horroru. 

 

Tak ako pán exhovorca? Stále si myslíte, že výhrada vo svedomí nebola právom katolíkov a nebola na mieste? Nebola skôr nemiestna a hrubo neetická Vaša svojvoľná interpretácia krízovej situácie?

 

Vašou povinnosťou, vážení naši duchovní pastieri, bolo nespanikáriť a s nadhľadu nám včas pripomenúť, že máme ako kresťania právo na výhradu vo svedomí. Tiež napomenúť dočasnú vládu aj tú vrajpandemickú komisiu. Zo všetkých biskupských konferencií sveta sa ozvali jednotne tuším len 4.?    / 1 Togo, 3 USA/ Z biskupov si svoje pracovné a učiteľské povinnosti  odvážili statočnejšie odprezentovať v médiách tuším len traja?

 

Neviem prečo ste zabudli na usmernenie sv. poľského pápeža, že vakcínam, ktoré sú pri výrobe poškvrnené bunkovými líniami potratených detí majú zdravotníci a otcovia rodín hrdinsky odporovať a nie ich prijímať nedôstojne ako otroci naháňačov nosatého strachu. A ostatným nehorázne do očí veriacim vierolomne klamať, že nemajú v tejto oblasti právo na výhradu vo svedomí. Ako môžete mlčať pri tom, že niekto pápeža Františka pravdepodobne celkom zámerne dezinformoval, že tie MRNA vrajvakcíny sú pre ľudstvo sú iba pozitívum!? Keď sám ich spolutvorca Dr.Malone pred nimi varoval. Keď vynálezca PCR testov Mulis povedal, že tie testy nie sú spoľahlivé… Ako môžu spokojne spinkať v úrade vrajodborníci z Pápežskej akadémie pre život? Veď je to podvodum obludárium na miliardách ľudí aké nemá v histórii obdobu!

 

Nielen varovné dva listy od veriacich a 4. slováci odborníci sa chceli včas dostať ku sídelným biskupom, ale ich žiadosť bola až nepochopiteľne “hodená do koša”… Myslíte si, že rozumiete správne dobe, v ktorej žijete? Nebolo by lepšie dať svoje miesta dnes pomocným biskupom?

 

Ak ste polovicu slovákov veľmi hlboko sklamali, tak pre toto. Ak za to nerobíte žiadne pokánie, tak ich aj nie v malichernej veci vo veciach etiky  sv. viery permanentne pohoršujete. Tak sú z toho v šoku, že zdesení zo situácie zahanbení ticho  mlčia. Zadubenosť, tú už vieme a aj prehlbujeme… Píšem za nich z poslednémo miesta v matke cirkvi . Pripomínam, že máte čas na nápravu. A že príde aj to, že tento čas milosti sa aj skončí. Hrať sa na svätých nám ku spáse nepomôže. Ani ignorovanie veľmi nepríjemných faktov, ktoré sa v mainstreamových médiách celkom vedome taja. Zametajú ich ako súčasť svojej nadpráce pod svoje selekciefilné počítače, ktoré majú softvér zámerne doladený neokomunistickým antiústavným cenzoringom.

 

Stále považujete za odborníkov tých, čo o tých nepríjemných príčinách aj následkoch nič nehovorili a nehovoria, a extrazbabelo a antiprofesionálne ani nechcú verejne hovoriť nič?

 

Dôstojný pán farár, ktorý by ostal nesplašeným katolíkom, by mal svojej farníčke odporučiť niečo nie tak unáhlené a neetické, ako slepo poslúchať bezprávie štátnej vrchnosti. Ktorá neočkovaných vyhadzovala aj z práce, aj z akvaparkov aj z kostolov. Mal by pripomenúť, že v otázke zdravotných úkonov určite ani pápež nie je neomylný. a že sa treba poradiť v tejto oblasti s odborníkmi v medicíne, najmä s osobným lekárom, čo pozná konkrétnu anamnézu svojho pacienta. Že trápne nanucovanie a lámanie ľudí na iba očkovanie všetkých hlava nehlava a blokovanie účinných liekov je totálne nezodpovedné.Že panika okolo vrajpandémie bola zjavne umelo médiami hecovaná. A vyhadzovanie medicínskych odborníkov s verejnej diskusie a ich zosmiešňovanie či totálne bagatelizovanie ich odborného stanoviska bolo nielen veľmi podozrivé počas dvoch rokov, ale bolo jasným znakom plánovanej a dodnes najrosiahlejšej manipulácie sveta. Organizovanej zločineckou nadnárodnou skupinou, ktorej nie je cudzia bezbožná bohorovnosť aj sofistikovaná trestná činnosť. Tí veľmi naivní si stále myslia, že ide iba o náhody. Iba tí asi ireverzibilne hlúpi medzi nami budú tvrdiť, že o žiadny plán tu nešlo.

 

Kto za to mnohé predivné nemá žiadnu potrebu robiť žiadne pokánie, je skutočnou otázkou, či on vôbec verí v Posledný súd.  Ak sa takto prejavujúci v praxi radia medzi vodcov veriacich v Boha, nech sa nečudujú, keď stratia dôveru. Lebo iba prezradzajú na seba, že takouto normálneho človeka fakt nedôstojne pochabiacou sa povrchofíliou aplikujú iba zjavný etatizmus / nezdravú nadúctu k štátnej moci/ a večnej spáse nenapomáhajúce vrajpokánie.

 

Môžu byť ich spoločná pastierska služba a osobné nasledovanie Krista úprimné? 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Pakoš

O AUTOROVI

Spravodlivosť je snaha dať každému to , čo mu patrí...
www.umeniezit.eu

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 173

Celkové hodnotenie: 12.17

Priemerná čítanosť: 1314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci ukončili stredajšie rokovanie diskusiou o zmenách v 13. dôchodku

    0icon

    Bratislava 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube/TV NR SR)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili druhý rokovací deň 12. schôdze diskusiou o návrhu novely zákona…

    Poslanci schválili vznik elektronického registra kandidátov vo voľbách

    0icon

    Bratislava 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Lukáš Grinaj)   Údaje o kandidátoch vo voľbách sa majú zverejňovať v novom elektronickom registri. Jeho zavedenie má pomôcť odstrániť chybovosť…

    Nadal skončil v Barcelone už v 2. kole, nestačil na de Minaura

    0icon

    Barcelona 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Dita Alangkara)   Španielsky tenista Rafael Nadal vypadol už v 2. kole dvojhry na turnaji ATP v Barcelone. Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión…

    Slovensko pripravuje júnovú oficiálnu návštevu Číny pod vedením premiéra

    0icon

    Bratislava 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR)   Slovensko pripravuje oficiálnu návštevu Číny pod vedením predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SD).…

    Finančná pomoc Ukrajine bude v súlade s myšlienkou, ktorú presadzuje Trump

    0icon

    Washington 17. apríla 2024 (HSP/Foto:AP/J. Scott Applewhite)   Prinášame vám podrobnosti o vyhlásení predsedu Snemovne reprezentantov USA Mikea Johnsona o balíku pomoci pre Ukrajinu a…

    Šutaj Eštok odvoláva členov rady vlády pre mimovládky. Spomína sa aj Rizman

    0icon

    Bratislava 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann) Aktualizované 17. apríla 16:01 Médiá informujú, že tento týždeň došlo ku odvolaniu piatich členov Rady vlády pre mimovládne neziskové…

    V noci a vo štvrtok ráno sa môže na Slovensku vyskytnúť prízemný mráz, varujú meteorológovia

    0icon

    Počas noci a vo štvrtok (18. 4.) ráno sa môže na Slovensku vyskytnúť prízemný mráz. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu prvého stupňa pre väčšinu…

    Tragédia v Šali: pri páde z lávky zahynul zamestnanec Dusla

    0icon

    V podniku Duslo Šaľa došlo ešte v pondelok (15. 4.) k smrteľnému úrazu. Zahynul pri ňom 61-ročný muž. Prípadom sa už zaoberá polícia aj Inšpektorát…

    Slovensko a Česko by mali uzavrieť novú zmluvu o štátnej hranici

    0icon

    Bratislava 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Lukáš Grinaj)   Slovensko a Česko by mali uzavrieť novú zmluvu o štátnej hranici. Nové znenie má priniesť zjednodušenie schvaľovacieho procesu…

    Ústavný súd posúdi ústavnosť častí zákonov týkajúcich sa manželstva

    0icon

    Košice 17. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Ústavný súd (ÚS) SR odmietol návrh skupiny poslancov na posúdenie legislatívnej nečinnosti Národnej rady SR, spočívajúcej v neprijatí právnej…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA