VYHLÁSENIE účastníkov protestu proti fašizmu zo zhromaždenia občanov v Prešove dňa 17.11.2021

1. Tento deň, 17. november nie je dôvodom na oslavu, ale na mobilizáciu občanov proti katastrofálnym dôsledkom štátneho prevratu uskutočneného v novembri 1989, ktorý bol nehoráznym podvodom na občanoch a ktorý otvoril cestu k rozpredaju Slovenska do rúk nadnárodného kapitálu a domácej lúpežnej oligarchie, jeho postupnému zbavovaniu štátnej suverenity a národnej zvrchovanosti, ekonomickému zotročeniu človeka práce, nastoľovaniu fašistickej totality a zbavovaniu nás občanov našich ľudských práv a občianskych slobôd.

2. Slovenská vládna a mocenská garnitúra pácha na našom národe akt vlastizrady a genocídy, keď v záujme cudzej nadnárodnej mocnosti nastoľuje fašistický diktát s prvkami genocídy.

Pod zámienkou boja s tzv. „pandémiou koronavírusu“ pácha nasledujúce zločiny a trestné činy:

– vojnový zločin v zmysle Norimberského kódexu, ktorý zakazuje vyžadovať pod nátlakom od ľudí, aby sa podvolili zásahom do ich telesnej integrity zdravie poškodzujúcim testovaním a nebezpečnými experimentálnymi tzv. vakcínami, za ktoré neberú zodpovednosť ani ich výrobcovia, ani štát, ani lekári, len od klienta sa žiada, aby upísal dušu diablovi a nechal sa opichať berúc na seba všetky riziká poškodenia zdravia či prípadnej smrti.

– trestný čin všeobecného ohrozenia zdravia vydaním ľudí do nebezpečenstva ťažkej ujmy na zdraví či smrti znemožnením a zabránením účinnej liečby overenými postupmi a lacnými medikamentmi v prvopočiatočných štádiách nákazy a podvodnou manipuláciou s verejnou mienkou, že jedinou cestou z tzv. pandémie je tzv. vakcinácia,

– zločin genocídy, keď bránením lacnej účinnej liečby a preukázateľne málo účinnou , ale zato nebezpečnou vakcináciou je úmyselne podporované nekontrolovateľné šírenie nákazy. Sme pokusnými myšami v šialenom experimente s tzv. vakcínami, spôsobujúcimi už v súčasnosti vysokú nadmernú úmrtnosť nad priemer za predchádzajúce roky a nad rámec úmrtnosti na Covid 19. Čím vyššia je miera zaočkovanosti, tým vyššia je nadmerná úmrtnosť preukázaná štatisticky, ktorá bude do budúcna iba rásť,

– trestné činy vydierania a nátlaku, keď nás pod hrozbou straty zamestnania, živobytia a všetkých práv a slobôd nútia k vakcinácii či povinnému testovaniu, s cieľom oslabiť či zničiť naše zdravie v mene nenásytných túžob nadnárodných farmaceutických koncernov v rukách globálneho parazita, upevňujúceho takto svoju moc a bohatstvo a stupňujúceho svoj celosvetový teror. Sme v tretej svetovej vojne, ktorú voči nám vedie globálny parazit.

– zločiny segregácie a apartheidu delením občanov na prispôsobivých a zodpovedných a neprispôsobivých a nezodpovedných „dezolátov“, čiže nás, ktorí sa priečime podľahnúť ich totalitným praktikám. Štvú jedných proti druhým, pričom robia všetko pre to, aby sa nákaza nerušene šírila, pribúdali ďalší chorí a mŕtvi, aby oni mali zámienku na stupňovanie teroru. Štatistiky ukazujú, že v krajinách s najväčšou zaočkovanosťou je aj najväčšie šírenie nákazy a opačne.
Tí, čo ste sa pod rôznymi vyhrážkami nechali zaočkovať, neútočte na nás, ktorí máme odvahu tomu vzdorovať, lebo bojujeme aj za vás a za to, aby náš odpor zlomil ich zlovestný zámer, ktorý s nami všetkými majú. A tým nie je nič iné, než celoštátny fašistický koncentračný tábor, kde všetci budeme otrokmi a väzňami odsúdenými na postupnú genocídu.

– zločin hospodárskej sabotáže a vlastizrady, keď totálnou neschopnosťou riadiť štát s jeho nehoráznym rozkrádaním a bohapustým rozhadzovaním financií spôsobujú kolaps národného hospodárstva s obrovským nárastom zadlženosti, pričom zdroje z EÚ na odstránenie dopadov koronakrízy na hospodárstvo rozkradli, premrhali a rozflákali. Prípad krádeže 24 miliónov cez úrad práce v Pezinku je len drobným kamienkom v mozaike ich beztrestného rozkrádania verejných financií. Vyhadzujú ľudí práce na ulicu, likvidujú strednú triedu a drobných podnikateľov, na úkor čoho bohatnú a upevňujú svoju moc nadnárodné reťazce a nadnárodné koncerny. Vedú Slovensko do záhuby, biedy a hladu.

3. Nastolením fašizmu a odstránením demokracie máme v zmysle čl. 32 Ústavy SR nielen právo, ale aj povinnosť postaviť sa na odpor zapredanej zločinnej fašistickej vládnej a mocenskej klike, ktorá ovládla Slovensko a vedie ho svojou nekompetentnosťou a fašistickými praktikami do záhuby.

Samozvaní mocipáni so svojimi zapredanými či ochotnými prisluhovačmi vyhlásili nám, občanom, vojnu s cieľom nášho totálneho zotročenia a uskutočnenie plánovanej genocídy. Zahnali nás na okraj priepasti. Situácia sa bude pod ich nekompetentným vedením iba zhoršovať. Energetická kríza a zhoršovanie životných podmienok väčšiny občanov hrozí sociálnym výbuchom, ktorý vás, fašistickí zločinci, nakoniec zmetie z vášho piedestálu.

A verte, že príde čas zúčtovania a za svoje zločiny sa zodpoviete. Ste najzločinnejšou a najneschopnejšou vládnou a mocenskou garnitúrou v dejinách Slovenska. Ste jeho najväčšou hanbou. Čím skôr zmiznete zo scény, tým lepšie pre Slovensko. Vaše dobrovoľné odstúpenie a vyhlásenie predčasných parlamentných volieb bude jediným vaším pozitívnym krokom urobeným v prospech Slovenska, ktorým sa ešte môžete zachrániť.

My, uvedomelí občania, vám nedovolíme, aby ste naďalej pokračovali v ničení a záhube nášho Slovenska a jeho ľudu. Váš zločinný vykorisťovateľský a zotročovateľský systém odstránime. My, občania, nie sme vašimi otrokmi, ale vašimi pánmi a vy ste našimi zamestnancami, a podľa toho sa aj začnite správať. Vašou povinnosťou je slúžiť nám, slovenskému národu a nie zapredávať nás do rúk cudzej nadnárodnej mocnosti nastoľujúcej globálny genocídny fašizmus. Nám sa nakoniec zodpoviete za svoje činy, ktoré pozorne sledujeme.

Zodpovední a uvedomelí lekári, právnici a príslušníci bezpečnostných zložiek, vyzývame vás, postavte sa na odpor tejto fašistickej zlovôli, odmietnite podriaďovať sa a plniť pokyny fašistickej zberby a jej prisluhovačov. Odmietnite šikanovanie, vydieranie a represálie voči občanom. Vážte si svoju ľudskú dôstojnosť a nenechajte sa ponižovať! Postavte sa na stranu uvedomelých a zodpovedných občanov, vážiacich si seba samých a bojujúcich za svoje ľudské a občianske práva!

My, vlastenci sa pripájame k celosvetovému hnutiu odporu a národnooslobodzovacím hnutiam proti globálnemu fašizmu, ktorých spoločným strategickým zámerom musí byť zbavenia globálneho parazita jeho moci, bohatstva a kontroly nad financiami.

Smrť fašizmu! Nech žije sloboda! Víťazstvo je naše, lebo na našej strane je Pravda, Láska a Boh! „A čo i tam dušu dáš v tom boji divokom, mor ty len a voľ nebyť, ako byť otrokom.“

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pri bombových hrozbách na školách šlo pravdepodobne o kybernetický útok

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   V prípade utorkových (7. 5.) e-mailových bombových hrozieb na školách šlo s najväčšou pravdepodobnosťou o kybernetický útok. Informoval…

    KDH vyzýva vládu pripojiť sa k štátom EÚ, ktoré presadzujú azylové procedúry

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Opozičné KDH vyzýva vládu SR, aby sa pripojila k skupine členských štátov EÚ, ktoré presadzujú azylové procedúry a…

    Longauer: Robme všetko preto, aby už nikdy nedošlo k vojne

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Robme všetko preto, aby už nikdy nedošlo k vojne. Mier je na prvom mieste a ak nebude mier,…

    Kto im platí kampaň za 100-tisíc eur? Uhrík si posvietil na Demokratov

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (HSP/Facebook/Foto: Facebook Demokrati)   Europoslanec Milan Uhrík (Republika) sa na sociálnej sieti tentokrát venoval kampani Demokratov. Zaujíma ho odkiaľ má strana…

    Padlo rozhodnutie: Ostanú školy po masívnom hlásení o bombových hrozbách zatvorené?

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský) Aktualizované 8. mája 2024 o 12:53 h. Zatiaľ nie sú dôvody, aby boli vo štvrtok (9. 5.) školy zatvorené.…

    Slováci postúpili do finále na EMF Nations Games

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Slovenský zväz malého futbalu)   Slovenskí reprezentanti v malom futbale postúpili do finále medzinárodného turnaja EMF Nations Games v Galante. V…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Slnečno. Teploty 17 až 22 stupňov C Na západnom Slovensku malá oblačnosť. Najnižšie ranné teploty 11 až 8 a…

    Moskva vystrašila Britániu - a zvyšok Európy - až k strate reči

    0icon

    Moskva 8. mája 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Vladimir Voronin)   V Európe sa deje niečo záhadné, myslí si komentátorka Ria Novosti Irina Alksnis Prešli už dva dni odvtedy,…

    Na olympijský oheň čakalo v stredu v Marseille 150.000 divákov

    0icon

    Marseille 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Nicolas Garriga)   Olympijský oheň v stredu dorazil do Francúzska. Ceremoniál sledujúci 150-tisícový dav bol prvou veľkou skúškou pre organizátorov a…

    Ruské prieskumné drony sa naučili prekonávať ukrajinský systém REB

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (HSP/Foto:X@Bazilis)   Ruské prieskumné drony sa naučili prekonávať ukrajinský systém REB a lietajú do tyla ukrajinských ozbrojených síl na vzdialenosť 30…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Urban

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Milan Náhlik

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA