Manipulačné techniky provakcinérov!

Kolektívna vinaumelo vytvorný nedostatokklamstvá, znevhodňovanie, zastrašovanie to sú základné manipulačné techniky provakcinérov.

Kolektívna vina. Až nenosíš rúško tak všetkých ohrozuješ, až pôjdeš navštíviť svojich blízkych tak ich môžeš zabiť. Takto nás strašila vláda pred Veľkou Nocou 2020. Strašenie pokračovalo tým že do konca júla 2020 bude minimálne 20 percent nakazených a desiatky tisíc úmrtí na covid. Do konca júla 2020 sa nič z toho nestalo a to aj napriek tomu že v tom čase žiadne očkovanie proti covidu nebolo. Namiesto vyvodenia zodpovednosti za šírenie poplašnej správy sa ľudia nedočkali ani len obyčajného ospravedlnenia namiesto toho sa veselo strašilo ďalej a namiesto hanby zo strany “takzvaných odborníkov” sa ľuďom tlačilo do hláv že dobrý výsledok je tu práve preto že vláda tak dobre strašila.  Covid naplno udrel až v novembri kedy začína aj chrípková sezóna a tiež už v tom čase bolo samozrejme aj málo slnečných dní, nízke teploty a časté hmy. Zaujímavé je že cez zimu už strašenie nepomohlo asi strašenie pomáha len keď je dobré počasie:-)  Techniku kolektívnej viny už provakcinéri aplikujú aj na očkovanie. Nedáš sa zaočkovať si hrozbou pre svoje okolie. Tiež sa táto technika kombinuje aj z ďalšími manipulačnými technikami a to zastrašovaním a znevýhodňovaním. Vyvolanie zdania nedostatku. Ako zvýšiť záujem ľudí o hocakú vec? Jednoducho povedať že je jej nedostatok a preto zo začiatku povedali že vakcín bude len pre 30 percent ľudí v tom čase som aj písal v diskusiách na Sme že dávok vakcín bude určite viac ako záujemcov o očkovanie a že sa takto snažia len zvýšiť záujem o očkovanie. Podľa prieskumov zo začiatku len 25 percentný záujem o očkovanie výrazne zvýšilo predčasné zaočkovanie Dominiky Cibuľkovej ktoré v tom čase zmiatlo aj niektorých  odporcov očkovania ktorý boli nahnevaní že ona sa predbiehať môže a oni nie. (Viem to z rôznych alternatívnych stránok ktoré navštevujú hlavne odporcovia očkovania.) Záujem o očkovanie sa podľa prieskumov potom skoro zdvojnásobil.

Pred pár mesiacmi nás strašili Indiou tou Indiou ktorá má len osemtinu úmrtí na milion obyvateľov (až započítame aj úmrtia s covidom)  ako my.  Teraz už o Indii veľmi nepočuť. Teraz strašia Ruskom tým Ruskom ktoré po prepočte na milion obyvateľov nemá ani 40 percent úmrtí s covidom ako máme my. Aj denné prírastky úmrtí sú oproti nášmu priemeru počas zimy zatiaľ veľmi nízke. Keď to klesne v Rusku tak sa zasa nájde ďalšia krajina ktorou sa ľudia pár týždňov možno mesiacov postrašia potom sa nájde zasa ďalšia a tak stále dokola. Ono je ináč dosť ťažké strašiť s krajinou ktorá by bola na tom horšie ako my lebo 95 percent krajín je na tom lepšie ako my čo sa týka počtu úmrtí po prepočte na milion obyvateľov.

Hru na nedostatok vakcín nemohli hrať večne tak zmenili taktiku a vsadili na znevýhodňovanie nezaočkovaných a strašenie novou mutáciou ktorá je podľa nich oveľa nákazlivejšia. Bez ohladu na to či bude nový variant koronavírusu nákazlivejší alebo nie v nemocniciach žiadny nápor Covid pacientov ktorí by boli vo vážnom stave počas leta nebude. Na jeseň a cez zimu to  znova porastie tak to ale býva aj z inými ochoreniami dýchacích ciest bez ohladu na mieru zaočkovanosti alebo mieru dodržiavania opatrení.  Otázka: Kto bude zodpovedný za šírenie paniky a pokazené leto až sa počas leta nič nestane tak ako sa nič nestalo ani cez leto 2020 keď sa ešte vôbec neočkovalo a skoro nikto ani nemal protilátky vďaka prekonaniu covidu ?

Klamstvá: Rúška bude  na školách nosiť len druhý stupeň počas prvých dvoch týždňov kôly dovolenkujúcim potom klamali že to bude do konca októbra a rúška na školách nosili do konca školského roka a nie len na druhom stupni ale aj na stupni prvom. Tvrdili že celoplošné testovanie bude plne dobrovoľné a že sa bude robiť len dvakrát, robilo sa mnohokrát a v zmenenej forme kedy Vás bez testu alebo plného zaočkovania skoro nikde nepustia sa robí v podstate dodnes. Dnes keď niekde idete (okrem obchodov a pošty) tak väčšinou musíte mať na to test alebo očkovanie.

Zastrašovanie: až nebudete nosiť rúška a ich nosením nebudete ako podnikateľ terorizovať ľudí dostanete pokutu alebo budete mať vážny stav až covid dostanete. Aj keď je to v skutočnosti presne naopak. Lebo krajiny kde sa rúška nosili najviac sú na tom horšie ako krajiny kde sa nosili len minimálne.

Zopár zaujmavostí: Tvrdilo sa že očkovanie má 95 percentnú úspešnosť tak až je to pravda tak čoho sa potom očkovaní boja? Nemalo by to očkovanie chrániť zaočkovaných aj pred nezaočkovanými? Tvrdilo sa že vakcinačný pas je len konšpirácia dnes je realita. Povinné očkovanie bolo tiež nedávno len konšpiráciou dnes sa o ňom veľmi vážne hovorí a dokonca chcú schváliť zákon ktorý má nezaočkovaných diskriminovať do maximálnej možnej miery. Provakcinéry veľmi často hovoria že niektorých krajinách je povinné očkovanie proti žltej zimnici ktorá má v prípade nemiestnych obyvateľov až 50 percentnú smrtnosť čo sa s covidom ktorý má celosvetovo smrtnosť okolo dvoch percent (podľa oficiálnych štatistík) nedá porovnávať ani náhodou.  Takto pred rokom ľudí s rúškom v podstate pustili všade kde sa ísť dalo, potom okrem rúška skoro všade vyžadovali bezplatný antigénový test, teraz skoro všade vyžadujú okrem rúšok aj antigénový test ktorý si už ľudia musia zaplatiť zo svojho vrecka. Na kúpalisko vlani mohlo ísť tisíc ľudí a bez testu, zaočkovaný v tom čase nebol nikto. Nakazených bolo aj napriek tomu  len minimum ľudí a aj v nemocniciach boli len jednotky covid pacientov.  Odvovodňovalo sa to tým že chlór vírus z likviduje. Tento rok ale aj napriek tomu že voda sa chlóruje stále a polovica ľudí je už zaočkovaná alebo si covidom prešla takže pravdepodobnosť nakazenia sa oproti vlaňajšku znížila na minimum tak aj napriek tomu od podnikateľov chcú aby púšťali len ľudí s negatívnym 24 hodinovým, dokonca niekde len s 12 hodinovým antigénovým alebo 72 hodinovým PCR testom alebo len plne zaočkovaných. Takže je jasné že tie testy a očkovanie tu niesú pre zdravie ľudí ale kôly určitým skupinám ľudí ktorí majú na testovaní, očkovaní spravený biznis a takto si vďaka testovaniu a očkovaniu “mastia vrecká”. O tom že je to tak svečí aj to že sú tu už veľmi silné tlaky o zavädenie povinného očkovania a to teraz v čase keď nová mutácia vírusu má 10 krát nižšiu smrtnosť ako tá predošlá. Takže aj keď sa šíri viac tak bude mať miernejší dopad na zdravie a životy ľudí.

 

Moja predpoved: Čo sa týka očkovania to bude nasledovne. Budú sa dávať za vzor krajiny s teplým podnebím v ktorých bude očkovanosť vysoká lebo tie krajiny budú mať dobré výsledky vďaka teplu. Strašiť sa bude krajinami kde je väčšinu roka chladno a vyberú sa také kde bude zaočkovanosť nízka.

 

Stále sa slobody viac a viac obmedzujú, pokiaľ sa ľudia nezobudia, nepostavia sa na odpor tak sa  situácia bude len zhoršovať.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Marek Tencer

O AUTOROVI

Cieľom mojich článkov je ľuďom ukázať úplne iný pohľad na systém ktorý je už dávno zaužívaný a médiami, politikmi do veľkej miery podporovaný.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 19.85

Priemerná čítanosť: 3300

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Piata sloboda na posilnenie výskumu, inovácií a vzdelávania na jednotnom trhu EÚ

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Robert Fico počas svojho prejavu v úvode včerajšej (2. mája 2024) konferencie organizovanej Ministerstvom zahraničných vecí a európskych…

    Kelemen a Koch posilnia Slovensko, budú štartovať na MS v Česku

    0icon

    Bratislava 3. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Miloš Kelemen a Patrik Koch posilnia slovenskú hokejovú reprezentáciu na nadchádzajúcich MS v Prahe a Ostrave.…

    Počas 20 rokov v EÚ bolo Rakúsko jedným z kľúčových partnerov SR

    0icon

    Bratislava/Viedeň 3. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Pri príležitosti osláv 20. výročia vstupu SR do Európskej únie navštívila vo štvrtok Bratislavu rakúska spolková…

    Zuzanu Kovačič Hanzelovú "pobúril" obranný komentár pri plagátoch Matice slovenskej

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Zuzana Kovačič Hanzelová si pre Instagram odfotila nápis umiestnený pri plagátoch na dverách Dome Matice, ktorý informuje o tom,…

    Spozornieť by mali rodičia aj tínedžeri: Aj takto sa dá vystaviť toxickému olovu

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/ The Independent/ CNN News/ Foto:TASR/AP - Frank Franklin II)   Výsledky štúdie zverejnené v CNN News varujú pred toxickými kovmi: rôzne…

    V Bratislave sa opäť protestovalo

    0icon

    Na proteste proti zásahom do verejnoprávneho RTVS aj druhého dôchodkového piliera sa vo štvrtok večer na bratislavskom Námestí slobody zišlo niekoľko tisíc ľudí. Protest zorganizovalo…

    Uhrík: Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým "umelcom" nemienite ospravedlňovať

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Facebook/Foto: Screenshot)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) na tlačovej konferencii z ministerstva kultúry kritizoval stav umenia na Slovensku. Niektorých umelcov však…

    Slovenskí aktívni katolíci sú pohoršení a rozčarovaní. Píšu otvorený list biskupom

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   Slovenskí aktívni katolíci napísali list otcom biskupom. Sú pobúrení postojom cirkvi k zbierke na zbrane pre Ukrajinu Najdôstojnejší…

    Vyšleme slovenských vojakov na Ukrajinu? Premiér sa vyjadril

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) vylúčil vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu. Uviedol to počas štvrtkovej hodiny otázok v…

    Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z postu členov Súdnej rady

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Poslanci Národnej rady (NR) SR odvolali z funkcie členov Súdnej rady SR Andreja Majerníka a Jána…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA