Blahoslavení prenasledovaní pre spravodlivosť

Prečo Boh dopustí prenasledovanie toho, kto ku nemu putuje?

Aby ho posvätil. Aby si nadobudol pri skúškach trpezlivosť. Zásluhy pred nebom. Aby sa z povolaného, ktorých je mnoho, prekvalifikoval medzi vyvolených, ktorých je málo.

Je to tzv. krst ohňom, o ktorom hovorí sám Ježiš, keď išiel na Golgotu. Lk 12,50

Sú medzi kresťanmi otitulovaní, čo hovoria o nutnosti krstu pre spásu človeka, a nikdy nespomenú, že ku tajomstvu sv. krstu patrí aj niečo pre Pravdu vytrpieť. Asi si ani neuvedomujú, že krivia iných vlažnosťou a polokatolicizmom. Prídu skúšky, a potom sa ovce iba trasú. A chodia sa iba spovedať, ako svojou dostrašenosťou zapreli Pravdu.

Tieto svojské budúce očistcové plamene odporúčajú iným ako “Božie kráľovstvo”. To, že vlastne ide o trápny podvod v ohlasovaní evanjelia, ich ani len nenapadne. To, že robia pohoršenie si vôbec neuvedomujú. Tým väčšie, čím zodpovednejšia funkcia. Že by mali rezignovať na svoj trónik, a nájsť si niekoho lepšieho od seba, vôbec neplánujú. Takto sa programujú  do očistcových bied. Zamotávajú do vlastných sebaoslavných  lán. Iným tento nájomnícky antipríklad vrele odporúčajú?

Takto to začína. A končí to sofistikovaným prenasledovaním poctivejších učeníkov pod nimi, ktorí nemajú až takí záujem pirátiť v s.r.o. na vytunelovanie si oleja z lámp.

Istú pani vyhodili neprávom po rokoch z práce v cirkvi. Dala to na civilný súd, a dozvedela sa, že vraj vstupom do cirkvi sa “zriekla svojich ľudských práv”… Ničoho takého sa sa v skutočnosti nezriekla. Okresná sudkyňa sa jej zastala. Krajský súd rozhodol presne naopak. Vraj “cirkev nie je orgán SR”. Ak je tam pedofiné udanie, tak zrazu sa”stane orgánom SR”! Niektorí sudcovia sú lživí kati, čo takto bezohľadne iných prenasledujú. Adorujú ako slepí svojvoľný výklad Ústavy. Volá sa to klaňanie sa modle selektívnosti.

Iný zažil šikanovanie od kolegov. Išli ho udať. Zobrali si krivé svedectvo judášky, podporili ju, a kolegu hodili cez palubu. Ten to dal riešiť na cirkevný súd. Tam sa dohodli, a doobviňovali ho ďalšími klebetami nafúknutými až do osočení. Pod krivou prísahou, nevadí? Ostatní, čo iba klebetia, dávajú za pravdu samozrejme nie faktom, ale súdruhovi, čo to zintrigoval. Polícia SR oznámila, že aj keď sa udeje krivá prísaha, obligatórne to vraj nespĺňa podmienky trestného činu. V trestnom zákonníku je za to basa napr. 5.r.  Zničili mu kňazstvo. Vlastne sebe. Len prídu na to asi až vtedy, keď príde na nich nebeský zatykač. Made in Slovakia. Ostatní kňazi a biskupi spia sladko? Chcú mať tiež podiel na tej neprávosti?

Ďalší napísal hierarchický rekurz predstavenému. /Čo je zákonná povinnosť nadriadeného prešetriť rozhodnutie ktoré je podozrivé z kriminálnosti/. Písomná odpoveď žiadna. Neprávosť ako delo. Nikto nič nevyšetruje. Roky. Iba v roku vraj nekonečného milosrdenstva nové a nové tresty na toho, kto slušne a podľa kánonov poprosil o pomoc. Miesto toho cirkevné povýšenie pre súčasného Vichinga. Ozajstná “vernosť” identite, však?

Jedna sestra začala písať blog. Slušný, citlivý, zbožný. Závidel jej iný vrajkresťan, asi tú poctivosť. ktorú sám kdesi, ani nevie kde, stratil. Opakovane sa na ňu v komentároch verbálne osopoval urážkami. Samozrejme pod anonymným pseudonymom, chrapúň jeden zbabelý. Až ju to psychicky tak dotýralo, že s plačom blog vymazala. A nemá chuť písať už nič. To, že jej zabil talent ako ancikrist, na to asi pri svojom rehotaní po porne ani nie je shopný prísť. Raz si on po eskapádach bezcitnosti bude raz musieť spomenúť, ak má takých digitálnych uškrtení iných na rováši viac. Po smrti bude niečo, nie ateistické nič.

Napísal som tu pokojne skoro sto blogov. Dostal som zbierku “vzácnych titulov” od satana cez bezcharakterného po lupiča. Od  vraj prebudených a vraj osvietených. Ani jeden ma osobne nepozná. A ich nehorázne už satanské osočovadlá tu beztrestne gradujú. Až sa to nedá niekedy čítať.

Ak raz stopnú nejaké slobodné médium kôli extrémizmu, tak to bude kôli týmto anonymným mrzákom, ktorých nemá kto napomenúť, lebo skoro všetci sa už klaňajú modle sochy slobody. A tí čo zostali slušní, tak boli doslova týmito hlboko na duchu postihnutými padúchmi vyštvatí.

Aj to je tzv.digitálne prenasledovanie. Raz týchto herodesíkov zmetie Božie tsunami. Ešte majú trocha času si pošantiť. Ak sa stane niekto ich obeťou, tak si vážte aj to, že ste dostali milosť byť medzi Ježišovými maličkými.

Aj keď to novozákonní farizeji nikdy na verejnosti nahlas nevyslovia, treba občas aj verejne zaburácať: Beda tým, ktorí pohoršujú či prenasledujú maličkých”. Povedal to totiž ten, ktorý sa tu o chvíľu objaví v moci a sláve ako Kráľ kráľov.

A kto to po celý život bojazlivo kdesi schováva, a nevysloví to nikdy, určite nie je Jeho verný učeník. Nekandiduje on skôr na majstra údržbára v nejakom nevestinci?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Pakoš

O AUTOROVI

Spravodlivosť je snaha dať každému to , čo mu patrí...
www.umeniezit.eu

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 173

Celkové hodnotenie: 12.17

Priemerná čítanosť: 1314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené na strechu

    0icon

    Šesť profesionálnych hasičov s tromi kusmi techniky zasahovalo vo štvrtok (25. 4.) popoludní pri dopravnej nehode na diaľnici D1 v katastri obce Hôrka nad Váhom.…

    Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole MS na Najvyššom súde SR

    0icon

    Opoziční poslanci Národnej rady (NR) SR žiadajú zvolanie parlamentného ústavnoprávneho výboru k okolnostiam kontroly Ministerstva spravodlivosti (MS) SR na Najvyššom súde (NS) SR. Predseda výboru…

    Zverejnili záznam z Dankovej nehody

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v piatok popoludní zverejnilo na sociálnej sieti video s popisom "dopravná nehoda…

    PS kritizuje, že návrh k HZS sa venuje len jednej téme

    0icon

    Opozičné hnutie PS súhlasí so zmenou vekovej hranice pre povinné nosenie prilby na lyžiarskych tratiach. Návrh novely zákona o Horskej záchrannej službe (HZS), ktorý problematiku…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Klein prehral v 2. kole turnaja v Madride s Paulom

    0icon

    Slovenský tenista Lukáš Klein neuspel v druhom kole dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Madride. V pozícii kvalifikanta prehral s pätnástym nasadeným Tommym…

    Porušil niečo Machala? Ministerstvo kultúry sa vyjadrilo k prenájmu kaštieľa v Budmericiach

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo kultúry (MK) SR ani generálny tajomník služobného úradu MK SR Lukáš Machala nevydali žiaden pokyn zamestnancom kaštieľa,…

    Počas víkendu obnoví NDS vozovku na D1 v úseku Bratislava - Blatné

    0icon

    Národná diaľničná spoločnosť (NDS) obnoví počas nadchádzajúceho víkendu vozovku na diaľnici D1 v úseku Bratislava - Blatné. Vodiči preto musia počítať s dopravnými obmedzeniami.

    Danko zametá Dúbravku. Dostal aj pokutu a nebude šoférovať

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Telegram) Aktualizované 26. apríla 2024 14:19 Podpredseda parlamentu a líder strany SNS Andrej Danko sa dnes dal na jarné upratovanie…

    Prezidentka sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Rudolfom Schusterom

    0icon

    Košice 26. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Stretnutím s bývalým prezidentom SR Rudolfom Schusterom v piatok v Košiciach ukončila svoje týždenné úradovanie na…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA