Odmietnime nacizmus, je presným opakom nacionalizmu, neverme definícii liberálov

Tézu o nacizme ako opaku nacionalizmu treba opakovať do nemoty. Práve pred voľbami. Nech čo najviac voličov precitne z liberálnej definície nacizmu. Zahmlievacej definície protištátnikov. Už v minulosti som si dovolil za nacizmus označiť všetky trendy proti štátnosti malých štátov v záujme vytvorenia superštátu.

Je úplne jedno, či rímski cisári násilím presadzovali rímsku veľkoríšu, Napoleon násilím presadzoval francúzsku veľkoríšu, Stalin brutalitou presadzoval sovietsku veľkoríšu, Hitler terorom presadzoval nemeckú veľkoríšu, prípadne Beneš tiež terorom presadzoval svoju českú miniríšu. Alebo od Prodiho, cez Barrosa, Junckera a teraz von der Leyenovú „nežnou“ cestou vyhrážokvydierania (plus tisícky samovrážd z nárastu nezamestnanosti v južnej časti EÚ) presadzujú veľkoríšu akéhosi európskeho národa pod nemeckým vedením, čím plnia Hitlerov sen. Je jedno, či to niekto nazve Štvrtou ríšou, je to obsahovo a hĺbkovou podstatou to isté.

Nezabúdajme, že práve nacizmus v rôznych formách vnucoval protektoráty a obmedzoval štátnosť malých národov. Že práve nacizmus hlásal nenávisť: k triednemu nepriateľovi, veriacim, nevercom, neNemcom, aj k Slovákom (hejže Beneš), k štátnosti, teraz k Číne, k Rusku (počujú v paláci?), iní k USA. Vlastenci a tradicionalisti, teda nacionalisti, hlásame lásku, úctu, rešpekt. Opak nenávisti.

Na tento fakt som neprišiel momentálnym osvietením rozumu. Už v roku 1980 ako vtedy 19-ročný letecký kadet, som sa v jedinej sekunde po hlboko pohŕdavom a urážlivom komentári istého pražského spolužiaka na adresu Slovákov a slovenčiny, stal nenapraviteľným absolútnym slovenským vlastencom. A odvtedy som každému trúfalcovi, ktorý ma za moje vlastenecké postoje označil za nacionalistu, odpovedal jednoduchou vetou: „Ak ma nacista nazve nacionalistom, tak je to pre mňa česť“. Preslávil som sa ňou aj od novembra 1989 do získania slovenskej samostatnosti na konci roka 1992.

Na otázku „čo robiť“ nebudem hovoriť „neviem“, v mojom povolaní na taký postoj nie som cvičený. Budem oznamovať moju odpoveď a dúfať, že sa dostane čo najväčšiemu počtu mojich krajanov. Tak tých, ktorí majú tak, ako ja národnosť drvivo-väčšinového štátotvorného národa Slovákov. Ako aj tých, ktorí sa bez ohľadu na etnickú príslušnosť cítia politickými Slovákmi a záleží im na osude našej jedinej vlasti. Naše prežitie závisí od udržania štátnosti, suverenity. Politik, ktorý to nechce pochopiť, nemá čo robiť v politike nášho štátu.

Preto si všímam iba etatické strany, pre ktoré je štátnosť tou najposvätnejšou hodnotou. Preto som prijal ponuku vedenia strany Slovenská liga s mne blízkym číslom 16 na spoluprácu ako expert. Lebo chcú chrániť aj moje dieťa, ktorému som pred 27 rokmi pomohol na svet ako spolu-otec štátnosti.

Voľme tých, ktorí zastupujú nás, ženy a mužov, ktorí sú tak ako ja drvivo-väčšinovo heterosexuálni, dokonca u nás opovážlivo aj belosi, nehanbia sa za to, nenenávidia iných. Ktorí majú rodiny, ktorí považujú manželstvo za privilegovaný zväzok muža a ženy. Ktorí považujú materstvo za najčestnejšie životné poslanie každej ženy a otcovstvo za najčestnejšie poslanie každého muža. Ktorí rozumejú téze „pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže“ a nečakajú na všemocný štát. Ktorí sa starajú o seba, vážia si a zveľaďujú svoje majetky, prispievajú do prosperity spoločnosti, myslia na svoju budúcnosť. Ktorí nechcú byť vazalmi, ani sluhami. Ktorí chápu, že práve preto musia mať tradičné hodnoty privilegované postavenie.

Odmietnime všetky formy nacizmu. Aj v parlamentných voľbách odmietnime všetkých nositeľov nacizmu. Inak nás čaká TEROR mikro-menšinových postojov proti drvivej väčšine normálnosti a tradicionalizmu. Ako kresťanského doktora, ktorý odmietol transgendera osloviť ako ženu. Ako katolíckych vlastníkov hotela, ktorým výhrada svedomia nedovolila zápis manželov, dvoch mužov. Ako štátnych úradníkov, ktorí prišli o robotu, lebo z výhrady svedomia odmietli sobášiť páry rovnakého pohlavia.

Tak, ako rodičov, ktorí odmietli, aby ich deti škola indoktrinovala LGBTI ideológiou. Všetko v mene liberalizmu. Spamätajme sa. Týmto nehlásam nenávisť k LGBTI, ani k extrémistickým liberálom a teda ani k nacistom. Akurát odmietam nadpráva mikro-menšín a vyzývam na prevenciu pred terorom.

Prvým predpokladom odstránenia nacizmu je pomenovanie jeho skutočných nositeľov na základe základných znakov nacizmov: úkladov proti štátu, podpory vzniku superštátov, uplatňovanie teroru mikro-menšín proti normálnej väčšine, presadzovanie politickej korektnosti, obmedzovanie slobody prejavu a vyjadrovania, manipulovanie volieb v prospech vyvolených, hlásanie nenávisti.

Už počujem kuvikov ako kričia: „rešpektujte voľby“. Liberálno-“demokratické” chápanie volieb nie je oslavou skutočnej demokracie ako vlády drvivej väčšiny. Nad sebou a pre svoje záujmy. Taký charakter volieb v rukách totalitných mediálnych cenzorov je v skutočnosti LOTÉRIOU. V ktorej masa rozhodí kocky a prehráva drvivá väčšina v prospech menšiny. Ide len o to, aká to bude menšina vládnuť. Či taká, pre ktorú je štát a štátnosť posvätná, alebo taká, ktorá atribúty štátnosti odovzdá do cudzích rúk.

Pochopiteľne, ale ako analytik viem, že aj kaprál Hitler bol zvolený, dokonca tiež v „slobodných“ voľbách a tiež manipuláciou s podporou dobovej nemeckej oligarchie. Rovnako ako iní dnešní reprezentanti. Akurát kaprál aspoň hlásal, že mu ide o štát a nie o seba a iných v pozadí. Ako to robia tí jeho dnešní nástupníci. Iba výsledok je rovnaký. zničenie alebo prinajlepšom vážne poškodenie štátu a štátnosti.

Nacistov sa hlavne netreba báť. Nacisti sú silní len vtedy, keď majú moc, keď ovládajú médiá, len v svorke. Inak sú to zakomplexovaní gaučoví zbabelci. Nacionalisti, čiže vlastenci, nacistov vždy porazili. Niekedy to trvalo aj celé generácie. Práve preto je nacionalizmus úhlavným nepriateľom proti-štátnostného nacizmu.

Nacionalizmus je protikladom, presným opakom nacizmu. Akurát nacizmus mutuje a podlo sa vracia v nových formách, pod novými názvami. Ale pôsobí rovnakými metódami teroru, dnes zamaskovaný do šiat „progresívno-spolu-zaľuďovského“ liberálneho teroru, ktorý má vo voľbách aj iné, nevinne sa tváriace klony. Nie preto, že si to myslím, ale preto, lebo to tak je. Píšem to ako hrdý nacionalista, čiže antinacista.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Švec

O AUTOROVI

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 263

Celkové hodnotenie: 28.53

Priemerná čítanosť: 1849

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Generál priblížil, čo vnímam ako hanebný krok prezidentky

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) na sociálnej sieti venuje svoj najnovší status prezidentke Zuzane Čaputovej. Prezidentka podľa jeho slov…

    Rangers prešli cez Washington, Edmonton zdolal LA a je krok od postupu

    0icon

    New York 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Tom Brenner)   Hokejisti New York Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL. Vo štvrtom štvrťfinále zdolali Washington 4:2…

    Pravice vytváří, levice rozdává?

    0icon

    Praha 29. apríla 2024 (HSP/petrhampl/Foto:Pixabay)   Kdybych dostal korunu pokaždé, když si musím vyslechnout, že pravice podporuje vytváření zdrojů, zatímco levice je promrhává, byl bych…

    Predpoveď počasia na pondelok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje tlaková výš. Dnes bude slnečno. Teploty 20 až 25 stupňov Celzia.

    Poplach v redakcii denníka SME

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/SME)   V teórii masovej komunikácie existuje termín „agenda setting“, teda „nastoľovanie agendy“. Myslia sa tým, stručne povedané, témy, ktorými sa…

    Slováci na európskom "black liste"

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook)   Predseda strany Slovenský Patriot a poslanec Európskeho parlament Miroslav Radačovský v nedávnom príspevku na sociálnej sieti…

    Severná Kórea kritizovala USA za dodávky rakiet Ukrajine

    0icon

    Soul 29. apríla  2024 (TASR/TERAZ/HSP/Foto:TASR/AP-Korean Central News Agency/Korea News Service via AP)   Severná Kórea odsúdila v pondelok Spojené štáty za to, že poslali Ukrajine…

    Švajčiari vedia, kedy Rusi obsadia Donbas. Poznajú aj dôvody

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Andrii Marienko)   „Donbas padne v októbri,“ napísal švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na ukrajinskú armádu. Niekoľko veliteľov, ktorí bojujú…

    Ktorý hokejista je rovný a ktorý rovnejší?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto: TASR/AP-Petr David Josek)   Tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa uskutočnia v Českej republike, sa pomaly…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA