Vladimír Vladimírovič Repkin a ďalší…

Vo svojom komentári k môjmu predošlému článku o zákaze Jehovových svedkov v Rusku ako diskutér píšete o tom, čo som v článku vôbec nenapísal:
„Jehovistov nemožno nazývať kresťanmi, to má p. Režo pomýlené – neuznávajú božstvo Ježiša Krista. Ako učiteľ som mal kedysi žiačika z Jehovistickej rodiny, po Vianociach si deti hovorili, čo im Ježiško priniesol – on s iba smutne díval a počúval, nemajú Vianoce. Ich etrémizmus spočíva napr. v tom, že neuznávajú krvnú transfúziu a nútia svojich členov radšej zomrieť. A čo majú Jehovisti s prezidentom Tisom? Asi to, čo má koza s nožom, keď ju idem zarezať. Záver článku, ktorý je plný nenávistných postojov sa odrazu tvári zázračne kresťansky.
Pán Režo, najprv sa pomodlite a potom píšte, azda bude tej nenávisti vo Vašich príspevkoch o “kuščok” menej. Slovensku ubližujú najmä tí, čo špinia do vlastného hniezda, ani nie tak nepriatelia zvonku. Rovnako je to podľa slov Sv. Otca Benedikta XVI. aj v Cirkvi, najviac jej škodia hriechy vlastných členov.
Chcem veriť, že HS zverejnili tento článok v rámci slobody slova. Mne by sa nenávisť, ktorá nikdy nebuduje, ale pochováva, bridila, a nikdy by som niečo takéto nepustil do obehu.“
Náboženskú spoločnosť Jehovových svedkov som nikde v texte neoznačil za „kresťanskú“ v zmysle taxonómie kresťanských cirkví a kresťanských denominácií podľa ich matrík.
Mimo tento rámec, ktorý si katolíci a ich teológia vyhradili a uzurpujú od roku 325, kedy odmietli ariánstvo ako herézu a apostázu od “pravej katolíckej viery a učenia” je možné Jehovových svedkov označiť za pravých kresťanov, post apoštolských nasledovníkov Ježiša a bádateľov biblie, podľa ich Prekladu Nového sveta Svätých písiem.
Jehovovi svedkovia sa ako pravoslávni a protestanti od vatikánskeho centristického a dnes aj “navyše” neo marxistického ekumenického katolicizmu dištancujú a neoznačujú sa ako cirkev ale kresťanské spoločenstvo a Náboženská spoločnosť Jehovových svedkov (nie sú sektou)! O tom, v čo Jehovovi svedkovia veria a o ich učení, sa dočítate a dozviete na hlavnej stránke Jehovových svedkov na adrese: https://www.jw.org/sk/
Spoločné stretnute Františka s Kyrilom v marci 2017 na Kube, dohodlo spoločný postup proti islamistickému proti kresťanskému extrémizmu a terorizmu.
Vladimír Vladimirovič, Vianoce neslávia židia ani moslimovia. Ale „kresťanmi“ sa na Mikuláša, Vianoce a Veľkú noc stávajú aj inak kresťanofóbni ateisti. Jehovovi svedkovia neslávia ani narodeniny a meniny. Ich detičky majú, čo potrebujú. Ježiško ich obdarúva inak. Dojali ste ma vašou empatiou. Rómske detičky vám nevadia? Poznáte kresťanské Písmo?
Vo veci krvných transfúzií a krvných derivátov klamete a ohovárate Jehovových svedkov. Nemáte medicínske ani biblické poznatky, ani relevantné informácie. Vraví vám niečo židovské kóšer (Tretia Mojžišova Levitikus) alebo moslimské halal a haram? Kresťanské učenie prináša korekciu: „Nie je nečisté to, čo do nás vchádza ale to, čo z nás vychádza.“ Matúš 15,1 Jehovovi svedkovia skorigovali svoj postoj. Môj článok: https://www.blogovisko.sk/co-je-ciste-a-neciste.html
Skôr, než ste ale napísali svoj komentár, mali ste sa dovzdelať v problematike ľudských práv, v odbore medicína, charta práv pacienta a dobre informovaný súhlas a o možnostiach dohody vo veciach bezkrvnej liečby a základnom ľudskom práve na výhradu vo svedomí aj a nielen z náboženských dôvodov. Medicínsky pokrok sa vo veciach bezkrvnej liečby posunul vpred aj od času publikovania môjho článku:
https://www.blogovisko.sk/krvne-transfuzie-rizika-bezkrvna-liecba.html
Priamy zdroj informácií:
https://www.jw.org/sk/jehovovi-svedkovia/caste-otazky/preco-jehovovi-svedkovia-neprijimaju-transfuziu/
Vzťah Jehovových svedkov k Tisovmu štátu je asi taký, ako židov, Rómov, homosexuálov, komunistov a ďalších nepriateľov Hitlerovho režimu. Fialové trojuholníky. V článku ale vzťah Tiso verzus JS tiež v týchto súvislostiach nezmieňujem.
Neodpovedám vám v diskusii, rozhodol som sa vášmu komentáru „znalca“ z odboru kresťanských náboženstiev a odborníka na vieru a učenie Jehovových svedkov a ľudské práva, poskytnúť verejnú publicitu, po zásluhe. Aj na osoh ostatným, ktorých váš komentár „oslnil“.
Stávate sa teda  druhým „šťastne vylosovaným“ diskutérom spod môjho predošlého článku.
Roman Catoholici, ako „tiež odborník“ je podobná „superstar“. Z diskusií sa ale kamsi „stratil“:
https://blog.hlavnespravy.sk/1379/roman-catholici-a-dalsi/
Pane, máte zjavný problém s čítaním a porozumením čítaného textu. Riadne pomýlené to máte vy, pán „kresťan Repkin“. Máte ale právo na komentár. Nemáte ale právo na volanie po cenzúre môjho článku.
Svoje slobody a práva považujete za samozrejmé, ale moje základné slobody a práva mi odopierate, a voláte po cenzúre, čím ste sa expresis verbis prihlásili k rovnakému anti demokratickému fašistickému totalitarizmu, ako ostatní extrémisti zľava alebo sprava a vám podobní diskutéri.
Súčasťou Listiny základných práv a slobôd a Ústavy SR sú najmä základné ľudské, osobné, nezameniteľné, neodňateľné a nscudziteľné, a to občianske, politické a náboženské práva. Ústava všetkým zaručuje právo na vzdelanie ale aj na negramotnosť. A aj s ňou ste aj VY nositeľom aktívneho volebného práva. Bolo by načim zvážiť. 🙂
V anonymite volieb sa váš hlas, s hodnotou pred voľbami nula, pri urne 1, a po voľbách zasa NULA, stratí.
Označujete ma za škodcu Slovenska. Nezastupujem žiadnu sorosovskú „filantropickú“ ani “slovakofilnú” mimovládku.
Nespájajte ma so žiadnym náboženstvom, a nerobte zo mňa dokonca aj zlého kresťana. Nie som kresťan. Ani Jehovov svedok.
Od prvého kola prezidentských volieb som ideologický, politický (nevolič) a náboženský „abstinent“. Máte v hlave riadny zmätok. Osvedčili ho vo svojom komentári. Som vždy zodpovedný za všetko, čo kde poviem a napíšem. Môj článok má inú, vyššiu validitu, než váš komentár.
Mimochodom, vedzte, že anonymita diskusií na webe nemá oporu v ústave ani v zákone, anonymitu garantuje ústava a zákon len v prípade tajných volieb. Ak vy, uvažujete nad cenzúrou môjho článku, ja zasa chcem, aby bola zrušená anonymita diskusií, ako súčasť boja s verbálnym extrémizmom. Uvažuje o tom vláda. Dám jej svoj mandát. 🙂
Pridávam aj doplnkové komentáre z fejzbúku:
Prvý komentár „U nas je k tomu sice daleko ale konfiskaciu majetku a zakaz cinnosti by som rozsiril na vsetky (krestanske) cirkvi! Institucie ci uz politicke alebo nabozenske vsak, sa tu este dlho nebudu rusit.“
Druhý komentár „Konanie Ruska schvaľujem . O tom, čo sa deje u nich vedia iba oni a iba oni majú právo rozhodovať . Majú obrovský mandát od svojich spoluobčanov.“
K obom komentárom: Jehovovi svedkovia boli „usvedčení“ z údajného náboženského extrémizmu, na základe vykonštruovaných obvinení a policajtmi podsunutých nálezov extrémistických tlačovín, pri prehliadkach ich priestorov vo vlastníctve, po násilnom vniknutí policajných zložiek, ktorému sa nebránili, o čom svedčia aj kvalitné videozáznamy (v predošlom článku z originálneho zdroja).
Na takéto konanie nemá od občanov mandát totalitný, tobôž režim, ktorý sa vydáva za slobodný a demokratický. Ten náš je ešte k tomu aj „liberálny“. 🙂
Rusko je ale autoritársky prezidentský režim. Na pozadí Putinovho vládnutia a zákazu Jehovových svedkov je ruské pravoslávie a otec patriarcha Kyrill.
Rozsudok proti Jehovovým svedkom v Rusku je absurdný, proti právny, mimo zásadu prezumpcie neviny, v rozpore so základnými ľudskými právami a právom na riadny a spravodlivý proces. Zrejme s dohrou na Európskom súde pre ľudské práva.
Aby bolo všetkým konšpirátorom o mojej osobe autora jasno: Nezaoberám sa Jehovovými svedkami, ale ľudskými právami. 
Písal som o trestnej veci s Rudolfom Steigaufom. Nezaoberal som sa jeho osobou. Ale aj o Sheile. Nie o jej osobe. O skutku. Z pohľadu ľudských práv a trestného práva.
Na to si ale ale nepotrebujem pýtať mandát od občanov. Stačí mi sloboda slova, názoru a presvedčenia, klávesnica a súhlas webu Hlavné správy.
Viete, čo je náboženský extrémizmus?  Sú Jehovovi svedkovia extrémisti len preto, že sú platení z USA (Roman Catholici). A sorosovské mimovládky takými nie sú? Alebo u vás zazvonili a odpálili sa? Štvali vás proti vládnucej moci a štátu? Ktorý totalitný režim by vám vyhovoval? Ruský, turecký, severo kórejský? Sú činnosťou Jehovových svedkov porušované vaše osobné ľudské, občianske, politické a náboženské práva a slobody?
Od štátu nedostávajú (nežiadajú) ani cent. Platíte ich z vašich daní, ako katolícku cirkev a ostatné denominácie? Koľko ide zo štátneho rozpočtu na mimovládky a koľko dostávajú zo zahraničia? Viete, koho a akých majú sponzorov? Priznajú vám to?  Predkladajú vám správy?
Ste za odluku cirkví od štátu? Je možná? Do akej miery a v akom rozsahu, a s akými konzekvenciami pre cirkev a spoločnosť? A čo Vatikánska zmluva?
Jehovovi svedkovia nemajú so štátom nič spoločné, okrem administratívnej registrácie podľa svetských zákonov Slovenska.
Čo vás je do ich viery a učenia? Prečo sa nestaráte o spásu svojej duše? Kto vám dáva právo nenávidieť a osočovať? Prečo riešite, do čoho vás vôbec nič nie je? Prečo si neupratujete pred vlastnými prahmi a nevyberáte brvná z vašich očí? https://cs.wikipedia.org/wiki/Ari%C3%A1nstv%C3%AD
Ide výlučne o vnútornú záležitosť Jehovových svedkov, ich viery a učenia, a nemá do nej čo tárať ani „štátna“ katolícka cirkev, tobôž laici a ateisti! Katolíci majú dosť vlastného masla na hlave. Máte ale slobodnú vôľu a právo prihlásiť sa alebo k katolicizmu alebo k Jehovovým svedkom alebo k niektorej z protestantských denominácií.
Dnes, v post liberálno-demokratickom spoločenskom a politickom zriadení USA, ktoré sú Európe a ostatnému svetu dávané za post sovietsky jediný vzor liberálnej demokracie, a tá je USA vyvážaná na blízky a stredný východ, až sa rozpadá konštitúcia tamojších štátov, pôsobí nepreberné množstvo rôznych cirkví, náboženských spoločností, skupín, siekt a sektičiek. Ak ale neporušujú ľudské práva a slobody iných členov americkej spoločnosti, ústavu a zákony USA, sú legálnou súčasťou spoločenského, kultúrneho, náboženského a ešte aj dúhového koloritu americkej, post liberálno-demokratickej spoločnosti. 
Svedkom Jehovovým ich náboženskú slobodu zaručuje Listina základných práv a slobôd, Charta práv EÚ a Ústava slovenskej republiky, ktorej jadrom a „biologickými“ rodičmi sú základné ľudské práva, poškodzované vašou, pre demokraciu spoločensky nebezpečnou, nenávistnou, extrémistickou fašizoidnou náboženskou intoleranciou…
Provokujete, až raz len hra prestane byť hrou, a spôsobíte, že prepukne do slovenského, občianskeho, politického a medzináboženského otvoreného konfliktu. Potom vám buď váš pán boh milostivý…
Jehovovi svedkovia sú riadne zamestnaní ľudia, platiaci dane a odvody, nevykazujú takmer žiadnu trestnú činnosť, spoločensky užitočnejší, než mimovládky, ktoré Rusi zakázali ako protiruské…
Podobný poriadok so sorosovským „tretím mimovládym sektorom“ by malo po vzore pribúdajúcich suverénnych štátov, urobiť aj Slovensko.
Predseda vlády sa „prebúdza“ (To bude kriku): “Myslím si, že tieto mimovládne organizácie všade tam, kde budú vystupovať a pôsobiť, budú musieť uvádzať, z akej krajiny dostávajú peniaze a kto stojí za nimi, aby sme vedeli, kto je kto, lebo potom zistíme, že sa organizujú všelijaké stretnutia na uliciach a stoja za tým mimovládne organizácie zo zahraničia,” opísal situáciu Fico:
https://www.hlavnespravy.sk/fico-aj-na-slovensku-sa-pozrieme-na-financovanie-mimovladnych-organizacii/986010
Znova vyberám a pridávam z diskusie. Kafir Kazisvet píše: „Jehovisti neuznávajú demokraciu ani iný svetský režim. Prečo vy obhajcovia ľudských práv obhajujete skupiny – menšiny, ktoré nepopierateľne odmietajú váše chápanie sveta. A čo vám bráni rovnako obhajovať takých kotlebovcov, ktorí sa v tomto smere nelíšia od ostatných?“
Prvá veta je blud. Jehovovi svedkovia nie sú z tohto sveta, sú teda teokrati, rešpektujúci svetské zákony. Na božie kráľovstvo ale čakajú aj katolíci. Lebo kresťanstvo je teokracia, ktorá, na rozdiel od islamu, ale pozná a plne akceptuje pojem sekulárny štát, jeho ústavu a zákony. Islam pojem sekulárny štát nepozná. Allahove zákony sú nadradené nad svetskými zákonmi.
Kafir Kazisvet si ale zrejme pletie kresťanstvo s islamom. Odpoveď: Nič a nik mi nebráni rešpektovať slovenskú ústavu a zákony, ale nik a nič mi ani nebráni odmietať akýkoľvek extrémizmus podobných, negramotných pomätencov.
Komentár antiJWorg: „Je pekné keď sa informácie o svedkoch čerpajú primárne z ich vlastnej “objektívnej” stránky jw.org. Potom sa dobre dávajú silné vyhlásenia typu “neodôvodnený zákaz”“ A ktoré zdroje sú objektívnejšie?
O Jehovových svedkoch je na webe na mraky poloprávd, klamstiev, fabulácií, výmyslov, hororov, bludov, neoverených nezmyslov a konšpiračných sračiek.
Ale radšej si preverte, čo za nové náboženstvo vám chystá Globálny Prediktor Nového svetového poriadku a hnutie New Age. Aleš Kalina sľubuje, že z vás urobí bohov. Už na zemi. Ak mu zaplatíte. Mnohí ho lajkujú ako samého boha:
https://www.facebook.com/ales.kalina/?fref=ts
A skôr, než budete tárať v diskusii, informácie si najskôr overte z originálnych zdrojov. Ruská stránka v ruskom jazyku už neexistuje. Centrálny tlačový odbor Jehovových svedkov (ako verný a rozvážny otrok Mat. 24:45-47; Mat. 4:4; Ján 17:3) sa nachádza v Brooklyne v USA. A na Slovensku v Bratislave.
Informácie a čokoľvek vás zaujíma o tejto náboženskej spoločnosti, si môžete overiť aj prostredníctvom telefonického alebo mailového kontaktu, na webovej adrese, pričom nepotrebujete na to zákon o práve na informácie. Radi vám ich poskytnú aj bez neho, ochotne a dobrovoľne tu: https://www.jw.org/sk/
Vladimír Vladimirovič Repkin a vám podobní: Ste matričný katolík, ukradnutý pokrstenec, chodíte do kostola, na spovede a prijímanie, slávite sprofanované Vianoce a Veľkú noc, ste spolufinancovateľom úžasného obchodu a biznisu nadnárodných korporácií, hráte sa ale na znalca kresťanstva a proroka, súdite Jehovových svedkov a cez nich mňa, a to teda znamená, že ste pravý kresťan? Zapamätajte si kresťanské: Nie vy budete súdiť. Vy budete súdený.
Kto sa za kresťana len vydáva a kto sa ako kresťan správa? Písmo: „Poznáte ich po ovocí.“ (Mt 7, 16).
Nesúdim, súdiť odmietol aj pápež, iba pripomínam (Písmo), že zrno bude oddelené od pliev. (Mt 3,1-12)
Odo dňa 20.4.2017, po vynesení rozsudku Najvyššieho súdu Ruskej federácie, majú Jehovovi svedkovia v Rusku, lehotu na odvolanie. Rozhodne o ňom trojčlenná veľká porota. O výsledku a ďalšom postupe pri podaní sťažnosti na Európsky súd pre ľudské práva v Štrasburgu, čo sa dá očakávať, o jeho náleze a konzekvenciách proti Rusku, a zo strany OSN a jeho výboru pre ľudské práva, budem informovať.
Autor článku: Juraj Režo

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Čínski plavci mohli súťažiť na OH v Tokiu aj po pozitívnych testoch

    0icon

    Dvadsaťtri čínskych plavcov mohlo súťažiť na OH v Tokiu napriek tomu, že mali pred olympiádou pozitívne dopingové testy. Svetová dopingová agentúra (WADA) a Medzinárodná plavecká…

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok

    0icon

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok z jedného z výrobných závodov v Bratislave. V prípade preukázania viny hrozí 37-ročnému Petrovi P., 32-ročnému…

    Ukrajinský generál Nazarov uviedol, kedy sa zrúti obrana AFU

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/X/Andrej Poleščuk)   Vrchný veliteľ Syrskij sa skrýva v Kyjeve, bitky o Pokrovsk a Mirnograd už prehral, píše Konstantin Olšanskij pre…

    Na Ukrajine uvažujú o zavedení vojenskej cenzúry

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Zástupca strany Služobníci ľudu a šéf Výboru pre informačnú politiku Poturajev vyzval na zavedenie "vojenskej cenzúry" prostredníctvom zákazu Telegramu…

    Pán Vallo, nemôžete to robiť niekde inde? - pýta sa Milan Krajniak

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Milan Krajniak, bývalý minister práce a sociálnych vecí za Matovičových vlád, teraz líder kandidátky Kresťanskej únie do eurovolieb sa…

    Beňová Bárdymu a celým Aktualitám: To my a normálna spoločnosť potrebuje ochrániť pred vašou nenávisťou, zlobou a klamstvami

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:   Monika Beňová, bývala partnerka Fedora Flašíka, sa ozvala voči ohováračskej kampani webu Aktuality. Ohradila sa najmä voči tomu, že…

    Raši počíta s nomináciou na predsedu NRSR, ale čo Danko? KDH nevylúčilo Rašiho podporu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:screenshot Facebook)   Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši (Hlas-SD) počíta s tým, že je kandidátom na post predsedu…

    Upratovanie na ministerstve vnútra – pre MNO organizujúce protivládne protesty v Rade vlády pre MNO nie je miesto

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    Hystéria na pozadí agónie Západu nepomôže

    0icon

    Moskva 20. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Boris Grdanoski)   Sergej Lavrov má talent zhrnúť podstatu toho, čo sa deje. Niekedy mu stačí pár slov, ktoré potom "idú…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA