K cenzúre, falošnému boju proti extrémizmu a „rušeniu“ amnestií

Slovensko je údajne slobodný a demokratický štát, je parlamentnou demokraciou (Ústava SR na papieri).
Parlament je nad ústavným súdom. Žiadny ústavný zákon prijatý parlamentom nemôže posudzovať ústavný súd, či je-nie je v súlade s ústavou. Ústavný súd je určený posudzovať súlad s ústavou zákonov nižšej právnej sily, akými sú ústavné zákony, ktoré dopĺňajú a menia ústavu. Ak by to tak nebolo, ústavný systém by ostal zatočený sám do seba každým ďalším ústavným zákonom, ktorý by ústavný súd odmietol ako neústavný, a nepohol by sa vpred. Najmä k lepšiemu. A najmä v oblasti ľudských práv, tie nevynímajúc…
Slovenský parlament po pokojnom rozvode s Českom vyhlásil samostatnú Slovenskú republiku.
Parlament kreoval a schválil slovenskú ústavu.
Parlament zriadil ústavný súd.
Parlament ak chce, zruší ústavný súd.
Parlament ak chce, zruší tento pseudo slobodný a pseudo demokratický a pseudo právny a svojsky “samostatný” štát.
Kadejakí “tiežprávnici” a pseudo ústavní právnici ale hľadajú “ústavné” riešenie, ako nezrušiť amnestie. Na čele s vládou a jej predsedom “vynašli” spôsob, akým môže ústavný súd vyhlásiť amnestie ako nezrušiteľné, lebo ústavný zákon nie je v súlade s ústavou.
Postavili ústavný súd nad parlament a štát a zmenili ústavný systém. Vládnu moc dali do rúk ústavnému súdu. Ústavnému súdu dokonca prikázali lehotu. Ibaže ústavný súd nie je viazaný lehotami.
Po zamietavom staniovisku ústavného súdu budú mať pseudo alibi. Čohosi a kohosi sa veľmi boja. Záujem a ochotu len predstierajú.
A k tomu, sa uvidí, ako dopadne aj vyšetrovanie smrti Gauliedera, a ako dlho bude trvať.
A prečo umrel práve v tomto čase. Vyhrážky, že zrušenie amnestií naruší základy štátu a štátnosti, sú šírením poplašnej správy, ale blízkej pravde.
Ak padne ktorákoľvek vláda, ľud tu ostane. Vždy to tak bolo. Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť aj horšie. Treba tomu zabrániť. Alebo nechať tak.
Dôvod: Tento štát práve ruší sám seba a svoju legitimitu. Pozvoľna sa rozpadáva aj sám. Bráni sa kruhovou obranou proti vnútornému nepriateľovi.
Za pomoci mimovládneho sektora. Bez pričinenia ním skúšaného ľudu.
https://www.zemavek.sk/articles/view/redaktori-markizy-a-rtvs-v-ulohe-cenzorov
Mnohým koncesionárom ešte stále nedošlo, že RTVS je v ich spoluvlastníctve, a tiež, že ide o nevyžiadanú a zároveň nedodanú alebo neúplnú službu. Ak Slovensko dokáže jednotne prestať platiť koncesionárske poplatky, dokáže, že len jednotne a spoločne, dokáže oveľa viac…
Bez jediného výstrelu a kvapky krvi. Bez “majdanu”. Úplne pokojnou cestou…
Treba si ale položiť otázku a popremýšľať: Čo potom? S kým na čele štátu? Aký systém moci a vládnutia? Hmm…
Zákon o voľbách a jednom volebnom obvode ostal nezmenený. Zákon o politických stranách tiež.
Ľud nekonal, keď mal. Chodí len k voľbám, a každé štyri roky sa spoliehal a spolieha len na svojich volených zástupcov. Na nečinnosti sa významne podieľa mlčiaca, unavená, znásilnená a ostatná ignorantská väčšina.
Tento cyklický systém sa ale vyčerpal a zadrel sa. Čaká na zmenu systému. Káže tak teória systémov. Ľud ale na zmenu systému nie je pripravený. Je systémom domotaný a pomätený, ako masa, ovčinec, napadnutý zvnútra, nevie, kde je sever, ani, čo má medzi nohami a v hlave.
Ľud nemá vhodné individuálne ľudské zdroje s primeranou inteligenciou, intelektovou výbavou a zvnútornenou pokoro služobníkov ľudu. Do politiky vstupujú persóny s veľkým egom. Takmer všetko pochybné persóny s narušenou osobnosťou, ktorá túži po verejnej publicite a moci.
Ľudia, ktorých hľadáme, sú. Ticho a v úzadí. A nemajú politické ambície. Treba začať tam. A hľadať. A hovoriť s nimi. Tí, ktorí vám, že “už som sa bn to nemohol dívať, tak som šiel do politiky (Matovič, Kolár)”, tým pravým orechovým nebudú… (postupne sa vyčerpajú).
To čo sa chystá ako volebná ponuka pre ďalšie cyklické parlamentné voľby, nie je ponuka.
Liberalizmus vás sotí naraz doľava aj do prava. Toto ale chcel systém. Systému sa darí, to, čo od neho požaduje Globálny Prediktor Nového svetového poriadku. Zneistiť a znemožniť ľud a ním volených zástupcov, ktorí sa tomu systému, riadenému Globálnym Prediktorom postupne skladajú k nohám…
Niet kam ujsť, kam sa skryť. Treba začať odznova. Tak ako sa patrí, a tak, ako sa má. Tak, ako to robíte každé štyri roky, tak to už nerobte. A nepodvádzajte najmä sami seba. Ak čo robíte, robte to poctivo. Až na doraz. A premýšľajte, hľadajte…
Na Slovensku nastala kríza politiky, politickej kultúry a parlamentarizmu. Za seba: Dnes už neverím žiadnemu súčasnému ani budúcemu politickému subjektu.
K mimovládnemu sektoru:
https://www.hlavnespravy.sk/juraj-janosovsky-sorosove-agentury-preberaju-kontrolu-nad-slovenskom/945304
Poriadky s mimovládkami urobil aj Izrael (jeseň 2016). Presne ako USA v 38-mom proti nacistickej propagande a zahraničným agentom. V roku 2011 aj Moskva.
Slovensko sa im ale odkrýva, nechá ich pôsobiť na svojom území, takmer bez kontroly, a vládna moc si buduje kruhovú obranu voči vnútornému nepriateľovi. A aj za pomoci mimovládneho sektora (sama nezvláda). A vydáva to za svoju cnosť (Róbert Fico).
Opatrenia robí aj Maďarsko. Slovensko ich naopak, najmä niektoré, ľudsko-právne, aktivizuje a odovzdáva im vládnu moc…
Aj nad legislatívou: Trestný zákon, represia slobody slova a extrémizmu (najmä Ľudia proti pseudo rasizmu).
Okolo ultraľavicových extrémistov typu ANTIFA, ultra ľavicovej LGBTI dúhy a tiež fašistickej ankety Homofób roka, chodia po špičkách, mávajú im dúhovými vlajkami a korumpujú ich zo štátneho rozpočtu (…bojujú proti korupcii). Nezaistili pritom ochranu oznamovateľov a vymožiteľnosť antidiskriminačného zákona. Znehodnotili cenu Biela vrana.
Tieto mimovládky majú priestor najmä v ľavicovej Pravde, v denníku N a SME, a tiež aj “verejnoprávnej” RTVS.
Mimovládky tvoria slovenskú politiku a vnikajú do slovenskej legislatívy. Na hrane alebo za hranou zákona (zákon o mimovládkach). Ministerstvo vnútra a prokuratúra nekonajú.
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Sorosova-organizacia-zazalovala-Madarsko-Europsky-sud-nas-tresta-za-dodrziavanie-prava-Orban-spustil-kanonadu-285678
Poznámka (treba uviesť, pre “iniciatívnych”): V žiadnom prípade nie je možné všetky občianske združenia, mimovládne organizácie tzv. tretieho sektora, hádzať do jedného vreca najmä s tzv. ľudsko-právnymi mimovládkami typu Inštitút ľudských práv alebo Inakosť-LGBTI Slovakia a Ľudia proti rasizmu.
Vzdávam hold mimovládkam, vykonávajúcim reálnu verejno-prospešnú činnosť v spoločenskom záujme.
Tie ale nekričia a nechŕlia nenávisť a neprehlbujú spoločenský rozkol a rozvrat štátu.
Autor článku: Juraj Režo

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Medzi zaistený majetok patrili aj nákladné vozidlá, čln či virtuálne meny

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Motorové vozidlá, čln, šperky, obrazy, financie, ale aj virtuálne meny zaistil a prevzal do správy od začiatku svojho…

    ÚHP odporúča znížiť hodnotu zákazky rekonštrukcie budovy súdu v Košiciach

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Útvar hodnoty za peniaze (ÚHP) odporúča pred vyhlásením verejného obstarávania na rekonštrukciu budovy Krajského súdu (KS) v Košiciach…

    Miami a New Orleans postúpili do play off

    0icon

    New York 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Gerald Herbert)   Basketbalisti New Orleans Pelicans zvíťazili zápase play in o ôsmu nasadenú pozíciu Západnej konferencie NBA nad Sacramentom…

    Lajovič skompletizoval menoslov semifinalistov v Barcelone

    0icon

    Barcelona 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-   Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil…

    Kosťuková vyradila trojku turnaja v Stuttgarte Gauffovú

    0icon

    Stuttgart 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Marijan Murat)   Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. V piatkovom štvrťfinále zdolala…

    Barbarez sa stal novým trénerom Bosny a Hercegoviny

    0icon

    Sarajevo 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Dave Thompson)   Sergej Barbarez sa stal novým trénerom futbalovej reprezentácie Bosny a Hercegoviny. Vo funkcii nahradil Sava Miloševiča, ktorý viedol…

    Upratovanie na ministerstve vnútra – pre MNO organizujúce protivládne protesty v Rade vlády pre MNO nie je miesto

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    Čínski plavci mohli súťažiť na OH v Tokiu aj po pozitívnych testoch

    0icon

    Dvadsaťtri čínskych plavcov mohlo súťažiť na OH v Tokiu napriek tomu, že mali pred olympiádou pozitívne dopingové testy. Svetová dopingová agentúra (WADA) a Medzinárodná plavecká…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Vlani obvinili 62 policajtov, štyroch príslušníkov ZVJS a 26 pracovníkov FS

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Vlani obvinili 62 policajtov, štyroch príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) a 26 pracovníkov finančnej správy (FS). V…

    FOTO DŇA