VEREJNÁ VÝZVA sudcovi JUDr. Miroslavovi RADAČOVSKÉMU, v súvislosti s novými, závažnými skutočnosťami na vlasteneckej scéne Slovenska!

Vážený pán Radačovský!

Obraciam sa na Vás s touto VEREJNOU VÝZVOU, spísanou na podnet veľkého množstva vlasteneckých užívateľov sociálnych sietí, ktorí sa nielen na mňa, ale aj vo svojich diskusiách navzájom, ktorí diskutujú a obracajú sa aj na iných, s prosbami a radami, v nasledujúcej naliehavej otázke a veľkej téme súčasnosti:

„Ako sa postavil, resp. ako sa stavia pán Radačovský k veľkému vlasteneckému PODRAZU na Slovákoch, ktorého sa dopustil Kotleba a ešte v tak enormnom rozsahu, počas nedávnej prezidentskej volebnej kampane? A to tým, že pre svoje stranícke záujmy, pre následnú kolaboráciu so Smerom, postavil ŤAŽISKO svojej kampane VÝHRADNE na pošpiňovaní vlasteneckého spolukandidáta, pána Harabina, v ktorom „zrazu“ začal vidieť silného konkurenta? Pričom ešte krátko predtým, chcel Kotleba s p. Harabinom „spolupracovať“ /zneužiť p. Harabina pre svoje stranícke záujmy/, o čom sú zjavné dôkazy? Ako sa k tomuto všetkému stavia p. Radačovský?…“

Plne legitímna otázka, pretože pán Sudca Radačovský, sa ako morálny vzor, hrdo postavil za skutočné vlastenecké záujmy Slovenska, v kauze „Kiska versus Slavkov“ a tak táto otázka pochopiteľne nadobúda na intenzite, pretože sa nezadržateľne blížia ďalšie voľby a to voľby do Európskeho parlamentu a tak mnohí vlastenci sa OPRÁVNENE zamýšľajú nad tým:

„Máme voliť v blížiacich sa voľbách do Európskeho parlamentu p. Radačovského za ĽSNS, keď táto Kotlebova strana v prezidentských voľbách tak fatálnym spôsobom zradila Slovenský národ a predovšetkým vlastenecky cítiacich voličov? Nemáme sa obávať, že Kotleba nakoniec strhne i p. Radačovského k takým krokom a záujmom, z ktorých bude profitovať výhradne Kotlebova ĽSNS? Nedočkáme sa ešte ďalších podrazov Kotlebu na vlasteneckej scéne Slovenska?“

Dosť závažné otázky, na ktoré je potrebné poznať jednoznačnú odpoveď a preto je viac ako ŽIADÚCE, aby sa pán Radačovský VEREJNE VYJADRIL k tejto veľkej téme!

Aby sa vyjadril najmä preto, že do EU parlamentu sa nechystá zastupovať seba, ani Kotlebovu ĽSNS, ale NÁS VLASTENCOV, ktorí ho do tejto silnej pozície môžeme posunúť skrze svoje hlasy. Preto z povahy veci samej p. Radačovský nebojuje za seba, ale za nás všetkých, lebo ak by chcel bojovať len za seba a za Kotlebovu stranu, muselo by to byť klasifikované ako ZNEUŽITIE našich vlasteneckých hlasov, skrze realizovanie vecí, na ktoré by vlastenecké sily na Slovensku p. Radačovskému nikdy nedali mandát!

Aby preto nedošlo opäť k zneužitiu našich hlasov tak, ako to nehorázne drzo, zákerne a podlo predviedol Kotleba v nedávnej prezidentskej kampani, kde sa tesne po 1. kole oprávnene vzbúrilo doslova more vlastencov, ktorí ho volili a teraz sú oprávnene plne znechutení z tejto jeho zrady!

Pretože sa v následných povolebných vyjadreniach a vyhláseniach Kotlebu a jeho straníckych kolegov navyše, okrem predchádzajúcej antikampane voči Harabinovi, zjavne ukázalo a potvrdilo, že Kotleba ich oklamal a zneužil, že zneužil všetkých svojich doterajších voličov iba pre svoj stranícky prieskum, aby si zistil, s akým elektorátom hlasov môže počítať do blízkej budúcnosti, neuvedomujúc si ale závažnosť a DOPAD tohto jeho škodlivého počinu, a tak za tento jeho prieskum sme všetci draho zaplatili tým, že zneužitím našich hlasov tu máme teraz Čaputovú v kresle budúcej prezidentky!

Máme tu, vinou Kotlebu, Čaputovú prezidentku a neprávom pošpineného pána Harabina, ktorý jediný je dostatočne právne i ľudsky erudovaný k tomu, aby v kresle prezidenta urobil v našej krajine poriadok, v zmysle nastolenia právneho štátu!

Vinou Kotlebu, zjavnou a dokázateľnou vinou, tohto dnes už ZRADCU Slovenského národa, tu máme teda ďalšie liberálne zlo, v kresle prezidenta, čo enormne posilní všetky slniečkársko-liberálne aktivity na Slovensku, v najbližších rokoch! A vidíme to už DNES, ako na všetkých vlastencov napr. “huláka” Kiska, posilnený tým, že vyhrala jeho favoritka, práve pre Kotlebovu zradu!

Je tu ešte ale pán Radačovský, kandidujúci za túto, dnes už falošným vlasteneckým záujmom zapredanú politickú stranu a tento odborne i duchom vzácny človek by mal zaujať svoje verejné, jasne definované stanovisko v tejto veci.

Mal by sa, v zmysle upevnenia si svojho morálneho benefitu na vlasteneckej scéne Slovenska, vyhraniť a dištancovať v tomto smere od tohto počinu ĽSNS, ktorý tak výrazne poškodil Slovensko v týchto tak dôležitých prezidentských voľbách!

Vážený pán Radačovský,

je pochopiteľné, že ako človek s touto stranou zatiaľ nič nemáte, nie ste jej členom, nie ste v jej straníckych štruktúrach, ale STE kandidátom za poslanca v blížiacich sa Eurovoľbách a figurujete na kandidátke za túto stranu a tak či chcete alebo nie, púta Vás s touto stranou silná väzba, ktorá bola naviazaná ešte v čase, keď sa Kotleba ešte len skryto pripravoval na rozohratie neetickej, nekorektnej, slangovo pomenované – špinavej kampane voči p. Harabinovi, Vášmu kolegovi! Kolegovi, ktorý sa doteraz vždy na verejnosti zastal strany ĽSNS a podporil ju v jej činnosti nejedným svojím vyhlásením, tak v tomto kontexte vyvstáva plne legitímna otázka a verejný záujem, aby ste sa priamo a zrozumiteľne vyjadrili k meritu veci i vzhľadom k tomu, že ľudia na Slovensku Vás poznajú, najmä z kauzy „KISKA“, ako  veľmi čestného, odvážneho človeka, ktorý si ctí a ochraňuje právo a Spravodlivosť, skrze Vaše vyzreté morálne a charakterové vlastnosti.

A práve aplikovaním OPAKU tých hodnôt, ktoré si Vy ctíte a vyznávate ich, odprezentoval Kotleba so svojou stranou maximálne nekorektnú volebnú kampaň, verejným dehonestovaním významného človeka Slovenskej vlasteneckej scény, len preto, lebo tento človek, pán Harabin, z povahy veci samej, musel odmietnuť spoluprácu s touto stranou, ku ktorej bol Kotlebom opakovane vyzvaný /o tom však, že šlo skôr o vypočítavosť Kotlebu a následne až vydieranie p. Harabina, bolo napísaných už niekoľko článkov/.

Vzhľadom k tomuto závažnému incidentu sa od tejto strany nakoniec dištancoval i kňaz Marian Kuffa, ktorý sa po tomto neetickom, nekresťanskom ataku Kotlebu voči Harabinovi verejne a v plnej vážnosti od Kotlebu dištancoval a NAKONIEC ODPORUČIL voliť v prvom kole prezidentských volieb jednoznačne p. Harabina! A podobne múdro, prezieravo a čestne sa krátko po prvom kole vzdal čestným a chlapským spôsobom kandidatúry do Európskeho parlamentu i pán Norbert Lichtner, významná osobnosť na alternatívnej mediálnej scéne Slovenska a týchto nespokojných hlasov, v súvislosti so zradou Kotlebu i od ďalších významných osobností na Slovensku, je už dnes pomerne veľké množstvo!

Preto je trošku aj zarážajúce, že ste sa v múdrosti svojich úvah a v ľudsky morálnej i etickej prezieravosti, nerozhodli sám a z vlastnej vôle hneď, ako to bolo spoločensky korektné a žiaduce, vyjadriť sa k predmetnej kauze a zaujať k nej svoje stanovisko, čím by ste uľahčili rozhodovanie mnohým voličom, ktorí po tomto šoku, ktorý vytvoril Kotleba na vlasteneckej scéne malého, no krásneho Slovenska, nevedia, alebo váhajú a sú neistí, ako postupovať ďalej v blížiacich sa Eurovoľbách v súvislosti s Vašou osobou, ktorá je teraz už v úzkom spojení s touto stranou, pretože ste boli oficiálne zaregistrovaný a ste vedený na kandidátke tejto strany.

Vážený pán JUDr. Miroslav Radačovský!

Mnohí ľudia na Slovensku Vás budú voliť až na základe Vášho verejného vyjadrenia sa vo veci, kde právom očakávajú Vaše dištancovanie sa od tohto zákerného počinu Mariana Kotlebu, kde by ste mali tento počin jak z hľadiska práva tak z hľadiska etiky, morálky a čestného politického súboja jednoznačne odsúdiť a klasifikovať ako človek znalý práva, v zmysle hrubého pochybenia predsedu tejto strany, ktorý v konečnom dôsledku spôsobil, že do druhého kola sa neprebojoval vlastenecký kandidát s najväčším preferenčným kreditom, čestne získaným pred prvým kolom, čím Slovákom priamo znemožnil reálne zabojovať o post prezidenta a de-facto spôsobil, že Slovensko sa ponorilo do „vlasteneckej tmy“, pretože po tomto počine je už viac ako isté, že Kotleba bude i do budúcnosti rozbíjať každú zdravú vlasteneckú iniciatívu na Slovensku, ktorá nevzíde z jeho hlavy!!

A TOTO by malo byť VAROVNÝM signálom a zdvihnutým prstom pre všetkých, ktorý sa zasadzujú o obrodu našej spoločnosti a ktorí si v tejto novej situácii uvedomujú, že práve Kotleba a jeho strana môžu byť v týchto obrodných aktivitách na Slovensku nakoniec väčšou prekážkou a väčším zlom, než je liberálna a slniečkárska „smotánka“ našej spoločnosti!

Vážený pán Radačovský,

Vaša jednoznačná a priama odpoveď, na túto verejnú otázku – výzvu, bude kľúčom k tomu, či Vás budú veľké vlastenecké zástupy voličov na Slovensku onedlho voliť za túto, dnes už nesmierne zdiskreditovanú stranu, alebo odovzdajú svoj hlas iným kandidátom, ktorí nebudú spájaní s tak hrubou poškvrnou, akú vytvoril Kotleba so svojimi straníckymi LOKAJMI nielen na Vás, ale na celej vlasteneckej scéne Slovenska!

Lokajmi preto, lebo dnes niet už pochýb, aké sú hlavné dôvody, prečo sa múdri ľudia okolo Kotlebu najmä za posledné 3 roky, doslova rozpŕchli na všetky svetové strany a dištancovali sa od neho, keď sa sami presvedčili, čo je to za človeka, aké hodnoty vyznáva a čoho všetkého je schopný, len aby nasýtil svoje „neomylné ego“, ktoré si sám opuncoval znakom nejakej nadradenosti a výnimočnosti a z tohto titulu nie je v jeho očiach vlastencom nikto, kto nesúhlasí s jeho konaním a s jeho, dnes už zjavne pokrivenými ideami a víziami!

Vaša verejná stručná analýza v odsúdení tohto politicko-spoločenského podrazu Kotlebu nielen voči p. Harabinovi, ale voči všetkým, rodu-verným Slovákom, Vám môže nielenže doslova „vydláždiť cestu“ k reálnemu zvoleniu za člena Európskeho parlamentu, ale podopriete a potvrdíte svoju osobnostnú bezúhonnosť a kvalitu svojej osobnosti, čím v očiach Slovákov porastiete, ako OBHAJCA skutočných kresťanských a ľudských hodnôt V PRAXI, ešte vo väčšom „lesku“, sile a kvalite!

Preto všetci rozumní a aktívni vlastenci na Slovensku očakávame, že do Bruselu nepocestujete s touto “poškvrnou” a tieňom, ktorý na Vás uvalil Marian Kotleba! Prípadne sa môže aj stať, že do Bruselu nakoniec nepocestujete, čo určite nechcete z osobného, ani spoločenského hľadiska a čo by bola tiež nesmierna škoda.

Sám za seba môžem napísať, že zatiaľ som rozhodnutý voliť Vás a je len a len na Vás, či sa tak stane aj reálne pred hlasovacou urnou. Verím, že správne pochopíte toto osobné, plne legitímne stanovisko ohľadom mojej voľby a budete aj reflektovať na vyššie uvedenú VEREJNÚ VÝZVU i z hľadiska záujmov všetkých vlasteneckých snažení na Slovensku.

S úctou Ľuboš Ďurfina

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Silné slová Olivie Maurelovej. Prečítať by si to mali nielen rodičia

    0icon

    Rím 24. apríla 2024 (HSP/TK KBS/VaticanNews/Foto:X/Olivia Maurel)   Medzi účastníkmi nedávnej rímskej konferencie o náhradnom materstve bola aj Francúzka Olivia Maurelová, ktorá sa sama narodila…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA