Konšpiračné weby, pochybné médiá, nacizmus, fašizmus, nálepky a kto je kto

Články, ktoré sa odvolávajú na nemenované zdroje, na nemenovaných vysokých úradníkov pre bezpečnosť, na zverejnené dokumenty nemeckej tajnej služby, na údajne uniknuté dokumenty a mailové správy, ktorými nebol korektne vyzdrojovaný článok, len na ne odkazuje, ktorý ako príklad ponúkam na konci svojho, taký článok čítajte obozretne, a informácie v ňom porovnávajte s informáciami, ktoré ste paralelne a súbežne získali z verejnoprávnych, mainstreamových a iných, tzv. alternatívnych alebo ostatných doplnkových zdrojov. Na mieste je otázka:
Je to tak, nie je to tak? Ide o pravdu, skreslenú polopravdu alebo klamstvo?
Pravda býva kdesi uprostred, ako vravieval starý Pichanda v Tisícročnej včele. Ale aj s takou pravdou je problém. Nemá stred. Žena nemôže byť len trochu tehotná. A áno je áno, nie je nie. Ale aj hoax, bullshit, fake news a podobné vedomé alebo nevedomé a nežurnalistické bulvárne „nešváry“ sú výpovedné, vysielajú konkrétne signály, hodné pozornosti a dotvárajú súčasť mozaiky, puzzle a obrazu možnej pravdy.
Vlastný názor a presvedčenie si tvoríme a dotvárame na pozadí vlastného poznania, vzdelania, osobnej a sprostredkovanej zážitkovej skúsenosti, v procese nášho vlastného, autentického a autonómneho samostatného, aktívneho a kritického myslenia.
Na každom „šprochu“ pravdy trochu, alebo bez vetra sa ani lístok nepohne.
V každom prípade je dobré a správne, spravodajské informácie preverovať krížovou kontrolou najmenej z dvoch zdrojov. To je úloha korektnej žurnalistiky, opierajúcej sa o kódex novinára, žurnalistu. Seriózni novinári majú informovať objektívne, úplne, nielen čiastočne, alebo len čo sa „hodí“, smie a môže, a zverejňovať aj informácie, nežiaduce pre systém moci a vládnutia na štátnej alebo európskej úrovni.
Len taký žurnalista (novinár) môže byť objektívny, slobodný a nezávislý. Podmienka conditio sine qua non: Takého novinára ale nesmie nik vlastniť. Vlastníctvom médií končí ich nimi deklarovaná sloboda a nezávislosť. Médiá vo vlastníctve nie sú slobodné a nezávislé. Nie sú nimi ani novinári v zamestnaneckom pomere. Ideál slobody a nezávislosti žurnalistiky neexistuje. Ani v prípade blogovísk, patriacich webovým médiám. Mám osobnú skúsenosť s denníkom Pravda a SME (diskusie): Tam nemôžete písať čo len chcete a o čom chcete. Lebo. Demokracia je veľmi hrdá dáma, ktorá sa celá nepodvolila ani zdanlivo demokratickému Slovensku. Slovensko je pseudo demokracia.
Ak od nás systém vyžaduje demokratické správanie, štát sa v ústave deklaruje ako slobodná demokracia, a do našich hláv nám tlačí slobodu a ľudské práva, pričom ich sám nedodržiava, to isté treba vyžadovať od systému, štátu, v obojstrannej, otvorenej a transparentnej komunikácii, v opore o Listinu základných práv a slobôd, Chartu základných práv a slobôd EÚ a Ústavu SR a dostupné nástroje na dosiahnutie účelu zákroku prostredníctvom právneho systému, jeho inštitútov a inštitúcií. Inak systém demokraciu len predstiera, hoc na národno-štátnej alebo európskej úrovni tak, ako mu občania dovolia.
A toto platí pre slobodný prístup k informáciám. Akýmkoľvek informáciám. Z akýchkoľvek zdrojov. Pravidlá majú výnimky, niektoré konšpirácie sa časom potvrdzujú ako blízke alebo zhodné s pravdou, alebo naopak, ich pravdivostná hodnota je blízka alebo rovná nule. Do pozornosti dávam tieto dva “anti konšpiračné” weby:
1. Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám:
https://www.mvcr.cz/cthh/clanek/centrum-proti-terorismu-a-hybridnim-hrozbam.aspx
2. Slovenský zoznam konšpiračných webov, ktorých otcom zakladateľom je na základe svojej pôvodnej iniciatívy, najmä Juraj Smatana:
https://www.konspiratori.sk/
https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.php
Mám pocit, že oba weby sú skôr a prednostne pre dementných a neschopných, samostatne aktívne, komparatívne, výberovo a kriticky myslieť, pričom český inštitút má svoju vyššiu kvalitatívnu a profesionálnu úroveň, pre ktorú môže byť pre používateľov dôveryhodnejší. Osobná anamnéza spracovateľov slovenského webu je sama o sebe pochybná a sama seba kompromitujúca. K nej treba pridať ideologickú a politickú orientáciu protagonistov tohto webu, ktorí sa vydávajú za liberálov, demokratov slobodnej a liberálnej demokracie. Ibaže, sami s ňou majú problém.
A títo eurohujerskí a eurofašistickí „majstri“, patria k nim aj kanibali Havran, Šimečka Dobšinský, ktorí si na “večeru” dali Borisa Koróniho, sú v ňom, s ich “sesterskou” novou ľavicou neomarxistov, ponorení až po krk. Iba o tom zrejme nevedia a netušia. Sú použití a zneužití. Ako systému poslušní a preň užitoční idioti. Po použití budú zahodení ako neužitoční a nepotrební. Sú spotrebný materiál Globálneho Prediktora.
Najhoršou diktatúrou je tá, ktorá sa ako vlk v baránčom rúchu vydáva za demokraciu. Fašisti budúcnosti sa budú nazývať antifašistami.
Hnutie Antifa a je predĺženou rukou eurofašizmu, a cez jeho mimovládny sektor s pazúrmi aj na Slovensku. Fašistická je aj anketa Homofób roka.
Svoju budúcnosť ale žijeme dnes. So sebareflexívnymi spomienkami na minulosť. Aspoň s nejasným tušením svetla?
Verejný priestor je okrem reklamy presýtený už aj rozličnými nálepkami.
Už sa v tom ani prasa nevyzná. Kto je kto, dá riadnu námahu. Ale aj v tom, čo je fašizmus a nacizmus. K extrémizmu má sklon pravica aj ľavica. Jedna hecuje druhú. Aspoň raz ročne na námestiach a v uliciach prostitútskej a presstitútskej Bratislavy. Popritom oba extrémy žijú v symbióze. Na pozadí hybridnej ideologickej, politickej a informačnej vojny na okrajoch a po stranách a v medzipriestore pravice a ľavice. Na rôznych mentálnych, žiaľ, aj veľmi nízkych úrovniach.
Hnutie antifa reprezentuje flagrantný neomarxizmus, rétorikou novej ľavice, ktorá ide po ruke Globálnemu Prediktorovi.  Globálny Prediktor chce vymazať pojmy rasa, etnikum, národ, národnosť, národný štát, národnoštátny záujem, vlastenectvo a patriotizmus, lokál patriotizmus, ktorý je synonymom vlastenectva, k užšiemu zemepisnému priestoru, kraju, regiónu, mestu, obci…
Globálny Prediktor používa a stavia ľudské práva a slobody proti ľudským právam a slobodám. Kryje sa falošnými hypotézami o utopistickej univerzalite a rovnosti základných ľudských práv, ale tie stavia proti sebe, a tým generuje napätie a konflikt na ľudskej a občianskej aj medzináboženskej úrovni.
Za sociálnu nerovnosť nesie plnú zodpovednosť Globálny Prediktor a OSN.
Globálny Prediktor chce ale ďalej globalizovať svoju nadnárodnú ekonomiku nástrojmi globalizácie. Ibaže “nechtiac” narazil na Trumpa a jeho protekcionizmus. Prezidentské voľby v USA sa mu vymkli z rúk a spod jeho kontroly. Tak ako Londýn, UK a brexit… Pokračovanie v uzatváraní globálnych obchodných zmlúv viazne. Stupňuje teda svoju globálnu agresivitu aj prostredníctvom využitia mimovládneho sektora. Zmanipuloval voličov v Rakúsku a Holandsku, súčasne to robí vo Francúzsku.
Globálny Prediktor má krvavé ruky, je zodpovedný za občianske, medzináboženské a politické konflikty aj na strednom východe. Má a bude mať problém aj s Tureckom.
Proti moci GP sa v rámci EÚ vymedzuje V-4, najmä Maďarsko, Česko a Poľsko, s výnimkou stále, značne voči Bruselu, devótneho Slovenska.
Brusel sa rozhodol občanov EÚ odzbrojiť. Česi už konajú, Slovensko je vo veci nečinné a neaktívne (snáď s výnimkou odmietnutia kvót utečencov a kvality dovážaných potravín).
K zoznamu pochybných a konšpiračných webov: Liberálne denníky Denníky N a SME a novo ľavicový denník Pravda, sa na zozname nenachádzajú, lebo sú súčasťou systému mediálnych nástrojov Globálneho Prediktora.
Takzvané liberálne médiá ale konšpirujú a manipulujú verejnosť orwellovským jazykom GP proti extrémizmu. Vinu hádžu na ľudí, občiansku a voličskú obec.
Májové referendum 2004 o vstupe Slovenska do EÚ bolo ex post už len len ratifikačné. Z francúzskeho filmu pre deti Gombíková vojna: „Keby som to bol vtedy vedel, tak by som tam nechodil.“
Od úvodu a jadra k záveru: Informačnú validitu a pravdivostnú hodnotu článku Soeren Kerna, autora článkov konšpiračného webu Gatestone Institute, ako ukážku toho, čo som uviedol vo svojom texte vyššie, posúďte a vyhodnoťte si sami:
https://cs.gatestoneinstitute.org/10050/demograficka-data-muslimske-populace
K téme článku a textu pribudol závažný dôvod pre vloženie aj tohto doplnku: Pod blogom Mateja Šútovca Vlastenectvo nie je pekná vec (Denník N), som nenašiel diskusiu. Tú (za seba) tiež nemusím, lebo, nemusím v nej najmä negramotných degešov a hejterov. Odťažitý vzťah k diskusiám je ale príznačný najmä pre „liberálny, demokratický“, a ešte k tomu aj „slobodný a nezávislý“ Denník N. Našiel som tam ale žiadosť, aby som odblokoval reklamu. A predplatil si Denník N. Nasrať!
K dnešnému dňu ho ale lajklo 63 Globálnym Prediktorom a autorom článku indoktrinovaných a zmanipulovaných odporcov slovenského národovectva, vlastenectva a slovenského národa.
S obhajobou jeho existencie sme mali problém voči Maďarom aj českým Čechoslovakistom. A tu príde dáky Šútovec z bratislavskej kaviarne a skúša to v Denníku N. A na fejzbúku.
Pre Globálneho Prediktora sú rasa, etnikum, národ, národovectvo, vlastenectvo a patriotizmus nežiaducimi pojmami, ktoré nechce, a mieni ich vymazať zo slovnej zásoby každého jazyka.
Posúďte sami: https://dennikn.sk/blog/vlastenectvo-nie-je-pekna-vec/
Pán Šútovec, ak by ste tento článok publikovali v „nacionalistickom“ Maďarsku, Maďari si vás pokrájajú do birkacinového guláša. A ponúknu ním aj Havrana. 🙂
P.S. Ak ma bársaký kozmopolita alebo paneurópan, teda, vnútorne vyprázdnený a bezprizorný zombie bez citu, srdca a ducha, s pochybným alebo žiadnym svedomím, bude chcieť obrať o moju rasovú, etnickú, národnú a osobnú identitu, ktorou sa potvrdzujem ako ten, ktorý som, a ako Slovák, varujem ho: Stanem sa smrteľne nebezpečný.
Matej Šútovec a jemu podobní si o to koledujú.
Odkaz: Brzdite. Páchate na nás ľudsko právne násilie. Ste pre Slovensko nebezpeční globalisti.
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci vo štvrtok začali rokovaním o skrátených legislatívnych konaniach

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR začali 7. rokovací deň 12. schôdze rokovaním o skrátenom legislatívnom konaní niekoľkých vládnych návrhov zákona. Následne by sa o nich…

    Median zisťoval počúvanosť rádií. Ktoré je na tom najlepšie?

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Najpočúvanejším rádiom na Slovensku je stále Rádio Expres, pustilo si ho 31,4 percenta poslucháčov. Má aj najväčší podiel na…

    KDH: Vládny návrh neumožňuje bezdôvodne strieľať vzácne živočíchy

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR – Pavel Neubauer)   Opozičné KDH odmieta, že by sa po prijatí vládnej novely zákona o ochrane prírody a krajiny…

    RpMS uložila povinnosť odstrániť nelegálny obsah dostupný na sociálnej platforme

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Rada pre mediálne služby (RpMS) na stredajšom (24. 4.) zasadnutí po prvý raz uložila povinnosť odstrániť nelegálny obsah dostupný…

    Národné parky a cyklotrasy by mohli mať snímače na zber dát

    0icon

    Na cyklotrasách, v národných parkoch aj v niektorých vrchoch v Prešovskom kraji by mohli pribudnúť nové snímače. Prinášali by informácie o pohybe cyklistov a turistov…

    Koľko času zostáva Západu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:Pexels)   Otázkou je, ako dlho sa toto všetko môže vyvíjať tak, ako doteraz: pokračujeme v rozhovore, ktorý začal kolega minulý…

    Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Prijatie vládnej novely zákona o ochrane prírody a krajiny v predloženej podobe výrazným spôsobom navždy zmení vzhľad krajiny…

    Všetku našu vojenskú techniku sme dali Ukrajine a Brusel nás podviedol, tvrdí exposlanec

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR - Martin Baumann)   Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi sa v príspevku na Facebooku rozhorčil nad bývalou…

    Chodec medzi Stupavou a Lozornom doplatil na tmavé oblečenie

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube/NYSDOT)   Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke neosvetleného chodca z Poľska a motorového…

    Pozývame vás na slávnostné ukončenie výstavy mladých srbských umelcov

    0icon

    Piešťany 25. apríla 2024 (HSP/Foto:CYRILOMETODIADA)   Dom umenia Piešťany, CYRILOMETODIADA, o. z., Nadácia PRO PATRIA a Spolok Srbov na Slovensku vás pozývajú na slávnostné ukončenie…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA