Deti gejov

Z hľadiska čisto ľudských vlastností môžeme gejov, rovnako ako ostatných ľudí, rozdeliť na veľkú väčšinu ľudsky úplne normálnych a potom malú menšinu dehumanizovaných, mentálne disociovaných (1, 2), ktorí zdedili nielen homosexuálne gény, ale najmä gény egoizmu. A tieto u nich silno dominujú rovnako ako u všetkých súčasných progresívnych psychopatov. Je teda celkom jedno, či sú títo progresívni psychopati homosexuálne alebo heterosexuálne orientovaní.
Že sebectvo je príčinou „svetového zla, utrpenia a vojen“ burcoval Hviezdoslav v Krvavých sonetoch:
.
Kto zapríčinil tento úpadok,
zosurovenie, zdivočenie mravov?

Ech, sebectvo! to! — a niet nad ohavou
tou zvíťaziť, vojsk, rekov po dnešok.
.
Z  Denníka „nemocných“ N sme sa dozvedeli, že gej a súčasne progresívny psychopat Metod Špaček vychováva so svojím manželom syna (3). Zosobášili  sa v Rakúsku počas korony v roku 2020, keďže na Slovensku je manželstvo muža s mužom v rozpore so slovenskou ústavou. Je charakteristické, že progresívny psychopat spôsobom svojho života porušujúci ústavou definované základy nášho štátu sa čuduje, prečo o neho už nemajú záujem na MZV SR, respektíve dokonca, prečo práve on nemôže zastupovať náš štát v OSN. Metod Špaček bol vedúcim kancelárie prezidentky Zuzany Čaputovej a v tom čase mal, vďaka svojmu šialenému postihu progresivizmom, skutočne našliapnuté stať sa vyslancom SR v OSN. Mal silnú „tlačenku“ svojej tútorky, preoblečenej ukrajinskej nacistky, o ktorej je známe, že na posty v štátnych inštitúciách všemožne pretláčala najmä všakovakých dehumanizovaných psychopatov.  Aj preto Slovensko musí doteraz zápasiť s neslávnym dedičstvom progresívneho protekcionárstva.
.
No vráťme sa k téme. Gejovia sú spravidla veľmi jemní, výstižne povedané neublížili by ani kuraťu, nie to dieťaťu. Avšak, ako sa ukázalo, opak je pravdou v prípade Metoda Špačka, pretože nejde o normálneho geja, ale o jeho karikatúru, keďže sa uňho naplno prejavuje najmä egoizmus progresívneho psychopata.
.
Ako k tomuto synovi, prepánajána, prišiel? Nielen biológom je hneď jasné, že to nebolo v súlade s prírodou. Nechce o tom hovoriť, pretože sám najlepšie vie, že syn bol stvorený spôsobom porušujúcim ľudské práva, manipuláciou s pohlavnými bunkami a s materským pudom jeho biologickej matky, ktorú presvedčili peniaze. Tak aké asi boli detaily?
.
Metod Špaček odovzdal pracovníkom pohárik so svojím semenom, ktoré získal masturbáciou. A to bolo celé jeho účinkovanie  pri tomto hrdom otcovstve. Nejaká žena poskytla vajíčka. Spermie a vajíčka pracovníci vložili v akomsi laboratóriu do skúmavky, kde ich spojením vznikli ľudské zárodky – embryá. Z nich vybrali najvitálnejšie, ktoré preložili zo skúmavky do maternice. Funkčnú maternicu dnes možno kúpiť napríklad na Ukrajine, kde odľudštené úbohé ženy si na obchode so svojou maternicou zriadili živnosť. Takže embryo, ktoré vzniklo po spojení spermie Metoda Špačka a nejakého ženského vajíčka,  cestovalo pravdepodobne na Ukrajinu, kde ho čakala kúpená maternica v dehumanizovanej žene.
.
Nejakí pracovníci takto vyrábajú deti z vajíčok a zo spermií v prenajatých materniciach. V tomto prípade oplodnenie v skúmavke znamená, že dieťa nebolo splodené z lásky otca a matky, keďže takýto vzťah medzi zúčastnenou ženou a mužom reálne neexistuje. „Otec“ Špaček neobjal  ani raz ženu darkyňu vajíčka a ani ženu, ktorá 9 mesiacov nosila tzv. jeho syna pod srdcom, a pravdepodobne ani jednu z nich nepozná. Čiže dieťa vzniklo bez rodičovského vzťahu muža a ženy, bez lásky otca a matky, čisto na základe obchodu s dehumanizovanou ženou, ktorá kupčí s maternicou, materstvom aj dieťaťom. Materinský pud bol patrične utlmený balíkom peňazí od pána Metoda Špačka.  
.
Kto je pre dieťa dôležitejší? Otec, alebo matka? A osobitne po narodení?
Predstavme si, že Špačkovho syna po narodení oddelia od jeho matky, a doručia z Ukrajiny na Slovensko. Vyložia ho v Bratislave u dvoch celkom cudzích chlapov so škatuľou  Sunaru. Potrebuje dieťa vôbec matku? Potrebuje dieťa lásku matky zažívať 9 mesiacov v maternici a potom od narodenia pokračovať v intímnom fyzickom vzťahu s ňou? Matka predsa pre dieťa aj po narodení dlho znamená celý jeho svet. Potravu, bezpečnosť, teplo, vôňu… lásku. Primárnou úlohou otca je v tomto období chrániť matku a zabezpečovať ju, aby sa mohla plne venovať ich dieťatku.  „Ak bola atmosféra a podmienky, v ktorých sa dieťa vyvíjalo bez extrémností – potom si dieťa svoj prvý vzťah úplne prirodzene vytvorí k tomu, s kým bolo. S kým bolo najčastejšie, najdlhšie, s kým bolo spojené najtesnejšie. A tou osobou je jednoznačne a úplne prirodzene jeho mama.
Ak dieťa otca, respektíve druhého rodiča, vôbec nevníma ani vo veku 2 až 3 mesiacov, je to úplne prirodzené, z hľadiska úplnej stopercentnej deväť mesiacov trvajúcej jednoty dieťaťa s mamou. Ak chce otec, aby bol dieťaťom vnímaný, nemôže on ani druhí od dieťaťa chcieť, aby preukazovalo známky reagovania na otca, keď dovtedy otec, resp. druhý rodič, nebol s dieťaťom v primeranom a intenzívnom styku. Otcovia by sa mali na dieťa “napojiť” už v čase, keď je v brušku. Reálne môže  otec urobiť dosť veľa. Napríklad môže dieťa v partnerkinom brušku hladkať, spievať mu, prihovárať sa mu. Mal by teda realizovať vzťah k nemu ešte pred jeho narodením, lebo z mnohých výskumov vieme, že nenarodené dieťa už vníma a prežíva, čo sa okolo neho deje, čo sa deje s jeho mamou, a ako sa ona cíti… čo je odrazom aj toho, ako sa o nich otec stará“( 4, 5, 6).
.
Avšak  čo môžu dať dvaja homosexuálni „rodičia“, muži, „synovi“, ku ktorému prišli ako slepí k husliam, ktorého mame zaplatili aby im predala svoje dieťa? Bez autentickej mamy z neho môže vyrásť iba ďalší dehumanizovaný psychopat, ktorý bude poznačený určitým utrpením po celý život.  Dehumanizovaný preto, lebo bez zažívania autentickej materinskej lásky nemôže predsa vzniknúť normálny cítiaci človek. Žiadna manipulácia so skúmavkami, ani nijaké peniaze nenahradia dieťaťu mamičku.
.
Kto zastaví toto zneužívanie ľudských spermií a vajíčok? Kto zastaví zneužívanie žien v zlej sociálnej a životnej situácii, obchodovanie s ich novorodencami? Konanie pána Metoda Špačka má mať v slušnej spoločnosti morálne a etické konzekvencie, ale nemal by tu nastúpiť aj štát s právnymi konzekvenciami? Obchod s ľuďmi je trestný čin a toto sa predsa týka, aj dotýka detí! Nemalo by mať dieťa v prípade umelého oplodnenia zákonom chránené prirodzené ľudské právo byť v skúmavke počaté a vrátené do maternice iba jeho biologickej matky? A nemalo by byť povolené pristupovať k umelému oplodneniu iba v prípade, že matka si dieťa chce ponechať? To znamená, že nemôže byť v súlade so zákonom aby žena len tak vynosila a porodila dieťa páriku bohatých pánkov, ako sa to stalo v tomto prípade.
Či dehumanizovaný psychopat Metod Špaček má mať pri ubližovaní deťom výnimku?
Zastavme tlak odľudštených psychopatov.
.
Odkazy
1. Dobre ukrytá duševná choroba
2. Návrh na rozpustenie politickej strany Progresívne Slovensko  
3. Diplomat Metod Špaček: Som gej a ešte k tomu od Čaputovej. Do New Yorku ma nepustili    
4. Dieťa vníma otca cez pocity matky (psychológ Tibor Hrozáň)
Rozhovory s legendou predškolskej pedagogiky Jiřím Haldom:
5. Do šiestich rokov je dieťa na matke závislé
6. Voňa MAMY je pre pocit bezpečia najdôležitejšia

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 37-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 163

Celkové hodnotenie: 25.62

Priemerná čítanosť: 4650

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Promiňte mi tu banalitu

    0icon

    Praha 24. októbra 2024 (HSP/Vidlákovy kydy/Foto:TASR-Barbora Vizváryová)   Ve chvíli, kdy dostanete nepodmíněný trest za to, že jdete na demonstraci, aniž byste tam něco rozbili…

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie vystúpením ministra školstva

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Diskusia o vládnej novele zákona o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení sa viac…

    Arriva upozorňuje na sviatočný režim v doprave, posilní spoje na cintoríny

    0icon

    Spoločnosť Arriva upozorňuje na sviatočný a prázdninový režim v autobusovej doprave. Vo vybraných mestách bude posilnená doprava na cintoríny.

    Závod v Dubnici za 28 miliónov eur prispeje k vzniku 1000 pracovných miest

    0icon

    Bratislava/Nová Dubnica 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/HSP/Foto:Facebook/Denisa Saková)   Výstavba nového výrobného závodu spoločnosti Neways Slovakia v Novej Dubnici prinesie viac ako 1000 nových pracovných miest,…

    Škrtel už nie je športový riaditeľ DAC-u, skončil na vlastnú žiadosť

    0icon

    Martin Škrtel už nie je športový riaditeľ DAC Dunajská Streda. Ako informoval web DAC-u, bývalý reprezentant SR skončil vo funkcii na základe vlastnej žiadosti z…

    Smer a SNS reagujú na zarážajúcu časť školskej novely

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann) Aktualizované 24. októbra 19:50 Poslanci Národnej rady (NR) SR za SNS a Smer-SD navrhujú z vládnej novely…

    Šimkovičová zdôraznila komunikáciu s krajanskou komunitou

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavol Zachar)   Je mimoriadne dôležité, aby sme u Slovákov žijúcich v zahraničí podporovali ich národné povedomie a vzťah…

    Putin komentoval informácie o prítomnosti severokórejských vojakov na ruskom území

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin )   Ruský prezident Vladimir Putin komentoval informácie o prítomnosti severokórejských vojakov na ruskom území „Fotografie (s…

    Doktorka odmietla zverejniť výsledky štúdie o blokátoroch puberty vykonanej na transrodových deťoch. Šokujúci dôvod

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (HSP/NY Post/ Foto: Pixabay)   Významná lekárka a hlasná obhajkyňa práv transrodových osôb priznala, že zámerne nezverejnila štúdiu o účinku blokátorov…

    Poľská turistka neprežila pád v oblasti Prostredného hrotu

    0icon

    Vysoké Tatry 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Poľská turistka neprežila pád v oblasti Prostredného hrotu vo Vysokých Tatrách. O tragickej udalosti, ktorá…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marián Tkáč

    Erik Majercak

    Viktor Pondělík

    Ivan Štubňa

    Milan Šupa

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA