Lož, a so Západom vazalská, lživá, rusofóbna a paranoidná proti ruská propaganda, alebo podpíšte petíciu a výzvu za Oleha Sencova…

Rodák z Krymu, ktorého v Rusku odsúdili na 20 rokov väzenia, nie „za údajný“ ako píše slovenský mainstream, ale riadne dokázaný terorizmus, v stredu 22. augusta, prekročil stý deň hladovky. Ňou si chce vynútiť slobodu nielen pre seba, ale pre všetkých aj 64 Ukrajincov, ktorých podľa Kyjeva Moskva väzní z politických dôvodov.

Oleh Sencov bol v Rusku právoplatne odsúdený na 20 rokov väzenia za prípravu teroristického útoku, v jeho obydlí boli nájdené predmety a látky použiteľné pre výbušný nástražný systém…
Potravu prestal prijímať 14. mája.
Vášnivého odporcu aj údajnej ruskej anexie Krymu zatkli v máji 2014. Pred tromi rokmi ho vojenský súd odsúdil na 20 rokov väzenia. Podľa súdneho  rozsudku (nečítal som a vy?) bol Sencov v roku 2014 za útokmi na krymskú kanceláriu vládnej strany Jednotné Rusko a organizácie Ruské spoločenstvo Krymu, chystal vraj aj bombový útok na Leninovu sochu a bol členom v Rusku zakázanej ukrajinskej nacionalistickej organizácie Pravý sektor. Vinu nepriznal. Vraj ho a jeho komplicov mučili a vynútili si tým ich svedectvá proti nemu, ktorýsi zo svedkov údajne (vieme to isto?) svoju výpoveď stiahol…
Sám režisér na procese vyhlásil, že ho mučili v snahe dostať z neho svedectvo proti lídrom majdanu, kyjevskej vzbury, ktorá viedla k pádu promoskovského režimu na Ukrajine. Vieme to isto? Svietili sme im pri tom?
Za seba môžem „sebakriticky priznať“ že neviem, osobne som pri tom nebol. Oleh Sencov bol právoplatne odsúdený. Či právom alebo nie, neviem. Nebudem preto protestovať proti rozsudku a nepripojím sa ani k výzve a petícii, a nebudem „riešiť“ ani jeho milosť. To nie je moja agenda. Iba si tak píšem…
Jeho hladovka je len zástupný „ľudsko-právny“ problém, a ako politicky zneužitá, smeruje k ďalšiemu z obvinení Kremľa z neľudského zaobchádzania a porušovania ľudských práv v údajnom totalitnom režime Ruska…
Právny poriadok pre výkon väzby a trestu odňatia slobody
Zákon pre výkon väzby obvinených vo píše, že službukonajúci príslušník je povinný dôsledne a prísne chrániť zdravie a život obvinených osôb vo výkone väzby, aby sa naplnil účel výkonu väzby a to nepretržite po dobu 24 hodín a po celú dobu výkonu ich väzby. Osoby vo výkone väzby sú pod nepretržitým, priamym a sústavným dozorom elektronickými prostriedkami (kamera) priamo na cele, monitorovaný je aj celý priestor ubytovne obvinených vo väzbe, a pod priamym osobným dozorom službu konajúcich príslušníkov ústavu na výkon väzby, pričom obvinenému najmä vo výkone väzby nesmie byť umožnená prípadná samovražda!
Jazyk a terminológia penológie rozlišuje stráženie, priamy dozor a dohľad, pričom dozor sa vykonáva vo výkone väzby aj trestu, v režime prísnej ochrany, a dohľad v režime voľnejšieho spôsobu kontroly pohybu odsúdených vo výkone trestu odňatia slobody právoplatne odsúdených. O spôsobe stráženia, dozoru alebo dohľadu rozhoduje trestný súd, a riaditeľ ústavu pre výkon väzby a trestu.
V odôvodnených prípadoch nižšej spoločenskej nebezpečnosti obvinených, ak to dovoľuje zákon o dôvodoch väzby, sú aj možnosti len dohľadu nad obvinenými.
Ako je to s hladovkou vo výkone väzby obvinených a trestu odsúdených (zákon a poriadok pre výkon väzby a trestu)
V prípade akejkoľvek dobrovoľnej hladovky túto ústav pre výkon väzby a trestu sleduje od momentu vyhlásenia hladovky, ktorý je obvinený a odsúdený povinný oznámiť riaditeľovi ústavu písomným vyhlásením. Ústav na výkon väzby a trestu informuje o vyhlásení hladovky ústavného lekára. Ten rozhodne  o lekárskom dohľade a starostlivosti a o spôsobe, prípadne mieste výkonu dohľadu.
Odsúdeného vo výkone trestu ale zákon nechráni tak, ako obvineného vo väzbe. Službukonajúci príslušníci ZVJS dbajú o bezpečnosť, zdravie a život právoplatne odsúdených osôb, ale prípady zabitia, vraždy, samovraždy nie sú tak „prísne“ sledované ako vo výkone väzby.
Osoba vo výkone väzby, pokým nebola právoplatne uznaná vinnou z obžaloby, alebo spod obvinenia a obžaloby oslobodená, má vždy osobitnú ochranu štátu orgánmi na to určenými po celú dobu výkonu väzby…
Občas sa stane, a stane, spravidla z nedbalosti kompetentných a poverených strážením, dozorom a dohľadom, že obvinená alebo odsúdená osoba, spácha vo výkone väzby alebo trestu samovraždu, v oboch prípadoch zavinenie vždy a určenie zodpovednosti preskúmava riaditeľ ústavu výkonu väzby a trestu odňatia slobody.
Pre prípady dobrovoľnej hladovky platí pre obvinených aj odsúdených a ústav pre výkon väzby a trestu odňatia slobody povinnosť v prípade potreby nasadiť a poskytnúť hladovkárom priamy lekársky dohľad a starostlivosť a riešiť dôvody hladovky, a ak je dôvod oprávnený, a nie je v rozpore s právoplatným a konečným rozsudkom vo veci, oprávnenej žiadosti, v spojení s dôvodom hladovky, môže ústav (riaditeľ) vyhovieť odstránením dôvodu, ak sa dôvod opiera o zákon o výkone väzby a trestu odňatia slobody.
Iné dôvody preskúmava prokurátor, prípadne súd. Hladovkárov vo väzbe a výkone trestu vždy bolo, je a bude dosť, lebo spravidla sú takmer všetci „nevinní“…
Seba poškodzovanie a hladovka boli po „nežnej“ vypustené zo zákona o výkone väzby a trestu odňatia slobody ako disciplinárny priestupok, ak ním seba poškodzovateľ nespôsobí ujmu na majetku ústavu, zdraviu a životu iných osôb, v takom prípade je disciplinárne „riešený“ alebo trestne stíhaný a hrozí mu ďalší trest odňatia slobody s náhradou spôsobenej škody, ktorú si odpracuje alebo sa mu siahne na osobný majetok vo vlastníctve.
Seba poškodzovateľ si vo výkone väzby a trestu hradí náklady na svoju liečbu. Ak liečba vyžaduje prerušenie výkonu trestu, po vyliečení si prerušený trest „dosedí“.
Aj v ústave na výkon trestu odňatia slobody na ruskej Sibíri si odpykáva svoj právoplatný trest zrejme ďalšia „nevinná“ osoba…
Prípad hladovky pána filmového režiséra, Oleha Sencova, má pevne v rukách daný ústav na výkon trestu.
Novovzniknutá platforma Slovensko a Česko za Olega Sencova spúšťa kampaň #FreeOlegSentsov, do ktorej sa zapojilo vyše štyridsať osobností…
Viac tu:
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/481450-osobnosti-slovenska-a-ceska-spustaju-kampan-za-oslobodenie-ukrajinskeho-rezisera/
Ide o „politickú“ hladovku a politickú kampaň tak, ako plánovaný teroristický čin, zameraný proti ústavnému zriadeniu Ruskej federácie.
Umelý medzinárodný humbug a cirkus, podobne ako v prípadoch Pussy Riot. To je asi tak fšetko.
Lebo, kto chce psa biť, palicu si nájde.
Za seba, nebudem hľadať palicu ani biť, ale nepodporím, aj preto, že všetci do jedného, spúšťači a signatári kampane, odignorovali petície CitizenGO, ktoré ste ani len nezdieľali, Aliancie Za rodinu, pro-life mimovládnych orgnizácií, keď bolo treba hľadať palicu a „biť“ sa proti liberálnym potratom, za tradičné manželstvo a rodinu a jej reálnu vecnú a finančnú ale aj morálnu podporu, na MPSVaR sa na štátnom rozpočte je stále hniezdo rodovej ideológie, nad hlavami nám zatiaľ „visí“ len „odložený“ neodmietnutý Istanbulský dohovor, na vysokých školách bujnejú rodové štúdie s ich bludmi (Orbán ich zrušil aj s ich ideovým vodcom  Sorosom a toho „filantropa“ vyhostil z krajiny)…
Slovenskú vládu treba nahradiť Sorosovými „neziskovkami“ sú už skrz-naskrz spolitizované, správajú sa ako politické strany a spolu s ich kolaborantským proti slovenským mediálnym mainstreamom typu Denník N a SME už beztak riadia vládu.
Nič ste nepodnikli ani proti Akčnému plánu ochrany a podpory LGBTI dúhy, ale aj proti genocíde kresťanov v islamským štátom ťažko skúšaných krajinách, homosexuálnym manželstvám (neplatné ale úspešné referendum Za rodinu 1914), rovnako proti prenasledovaniu údajných homofóbov a ich nálepkovaniu, mlčaniu a nečinnosti OČTK aj proti fašistickej ankete Homofób roka, proti anti ústavnému a nezákonnému konaniu ombudsmanky na dúhových prajdoch, aj proti extrémizmu neoliberálov neomarxistickej novej ľavice a liberálnych neofašistov, neprotestovali ste ani proti teroristickému prepadu NAKA začiatkom roka, Tibora Eliota Rostasa, jeho domácnosti, manželky a dvoch maloletých detí v rozpore s Dohodou o právach detí, aj so zásadami primeranosti policajných zásahov, ich útokom na slobody a práva proti slobodám a právam, a tak ďalej, a preto odo mňa len: Nepoznali ste ma, ani ja vás nepoznám.
Čia je demokracia, čia, vaša?
Výzvu som čítal. Aj zoznam poslušných ovcí. Je podvrh. Manipuluje verejnosť a podsúva polopravdy a lži postavené na reálnych faktoch.
V rámci vašej protiruskej rusofóbnej a paranoidnej kampane.
Oleg Sencov má právo na smrť. Ale to predsa tvrdíte aj vy, neo liberáli, najmä extrémisti z vašej neomarxistickej novej („progresívnej“) ľavice, podporujúci eutanáziu a samovraždu (detto) vo všetkých slobodu a ľudské práva rešpektujúcich moderných „liberálno-demokratických“ krajinách euro a transatlantického Západu, ako základné ľudské právo!
Tak nechajte vášho „neo súdruha“ Oleha Sencova pokojne umrieť…
Hladovka na smrť a samovražda hladovkou (hladovka ako politicky zneužitá eutanázia) z akýchkoľvek pohnútok nie je trestný čin.
Ak Oleh Sencov zomrie, nestane sa nič. Vôbec nič. Oheň a síru rusofóbneho a paranoidného západu východ opätuje, alebo sa len zasmeje.
Nepodpíšem. Však je vás dosť aj bezo mňa. Zatiaľ.
Máte IQ, EQ  vlastný rozum a intelektovú výbavu, každodennú osobnú a sprotredkovanú zážitkovú skúsenosť, tak ju vo svojich hlavinkách spracúvajte.
Rozhodnutie, ako naložíte s výzvou, komu aj vo voľbách dáte svoj hlas, bude vaším slobodným rozhodnutím. Vaša voľba a skutky budú vašou osobnou zodpovednosťou, aký štát a spoločnosť si zaslúžite.
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan.
Súvisiaca aktuálna príloha (a čosi naviac, aby som stíhal):
Aktuálne z fb stránky Juraj Smatana:
https://www.facebook.com/smatana?fref=ts


Takže Noční vlci pripravujú pôdu na obsadenie Slovenska bývalým Sovietskym zväzom?
A štatút Ruska ako Ruskej federácie s prezidentským systémom je len maska pokračujúcej Brežnevovej doktríny?
Putin je druhý Brežnev?
Je to v skratke správne?
Rusko by malo ukončiť konflikt na „ukrajinskom“ Donbase. Ponad minské dohody, ktoré neplní najmä Ukrajina. Tá má problém s vlastnou demokraciou, fašizmom, štátnosťou, jazykom, regiónmi, etnickými a národnostnými menšinami a najmä s vládnucou oligarchiou a korupciou. Jej cesta do EÚ bude dlhá, o takú Ukrajinu nemá záujem už ani NATO. A reálne do budúcna hrozí, že sa Ukrajina rozpadne. Svoje národné záujmy (maďarská menšina) tam má aj Maďarsko. Konflikt na Ukrajine je zrelý pre haagsky tribunál.
https://www.hlavnespravy.sk/nemecky-pohlad-ukrajinsky-fasizmus/1502310
Ak ruská polícia zadržala a bude pokutovať troch účastníkov spomienky na 55. august 1968, keď Osem statočných protestovalo „Za našu a vašu slobodu“, proti invázii vojsk Veľkého Brata, tak konala v súlade so zákonom.
Znova – nestalo sa nič mimoriadne. Ibaže v našich médiách to vyvolalo ďalšiu proti ruskú kampaň. Na prípadné ďalšie sankcie Rusko odpovie.
Mesto Košice rieši dúhový prajd verzus blahorečenie Anky Kolesárovej, oba ohlásené na jeden termín (1. a 2. september)  v jednom termíne 1. a 2. september) z bezpečnostných dôvodov, pretože v možnosti hrozí konflikt dvoch záujmov: kresťanov a fašistických neoliberálov ich neomarxistickej a extrémistickej novej ľavice, alebo vyvolaný tretími extrémistickými stranami, a to v legitímnom spoločenskom záujme ochrany verejného poriadku, majetku, zdravia a života občanov…
Nechajme zákony Ruskej federácie ich zákonmi, lebo takými sú, a starajme sa o svoje a náš pseudo právny štát. Kritizovať zákonnosť v Rusku je miešanie sa výsostných vnútorných záležitostí suverénneho a zvrhovaného štátu.
Ešte k oslave Mc Caina (jeho úmrtie mi podbehlo súbežne s prípravou textu, vyššie, o hladovke Oleha Sencova):
Nebudem čakať, pokým mi články budú postupne prechádzať titulkou a pristanú odložené a zabudnuté v archíve, nemám čas, je toho veľa, čo vám chcem, a čakanie by zdržalo mňa i vás, a preto vám ponúkam dva v jednom (ak chcete-nechcete), rozdeľte si čítanie na dva krát, na dve časti, ako mi odporúča diskusia, ktorá má vždy pravdu. Svoju. Len svoju. Ako autor so zodpovedný za spracovabnie svojich článkov, vy, ste „pánmi“ diskusií. A preto, bude zasa „po mojom“ (ďalšia téma) a to reflexia piet za McCainom. Dôvod, najskôr musí byť článok, potom môže byť diskusia. Naopak to zrejme nebude:
McCain bol (vraj) vietnamský veterán, zajatec, vraj, ťažko mučený Vietcongom.
Áno, zrejme si „užil“. Kto ale Američanov volal do Vietnamu? Príbeh poznáme, USA z Vietnamu napokon ušli. Ten jeho príbeh je poznačený nenávisťou voči Vietnamu, napalmom, orange a komunistom vôbec. A Rusku. Samozrejme, komunistov s ich utopistickou ideológiou „nemusím“ Pozor, Československo nebolo ani za mak  komunistické, hoc prevrat v 48- spáchali na ňom komunisti. A tí dnešní už nie sú takí, akými boli marxisti, leninisti a stalinisti. Dnes sú títo ľavičiari zväčša neomarxisti. A to je „prašť ako uhoď“, lebo ich ideológia a politiky sú si podobné, ibaže „proletariát“ neomarxistov a ich „novej“ ľavice nie je robotnícka trieda a marxovsko-engelsovsky a leninsky chápaný triedny antagonizmus; vykorisťovanou a utláčanou triedou je to, čo zmieňujem v skorších článkoch…
Až potiaľ by boli McCainova nenávisť a aj môj odpor voči klasickému komunizmu akceptovateľné…
Vieme ale i to, že komunizmus v Číne, vo Vietname, v Severnej Kórei, už nie celkom ani na Kube , ani v práve komunistami a ľavičiarmi destabilizovanej a zbedačovanej južnej Amerike, nemá nič alebo máločo spoločné s komunizmom, túto parketu po rozpade ZSSR opustilo už aj Rusko…
Miesto po klasickom merx-leninizme nahradil len (!) západný neomarxizmus.
Mnohí ľudia nechápu, čo majú Marxizmus a neomarxizmus spoločné. Pokým marxizmus usiloval o väčšie trenice medzi spoločenskymi triedami a opíjal ludí opiátom pre robotnícku triedu utópiou, ideou komunizmu, modernejšia verzia, ktorou je neomarxizmus, vytvára spoločensky boj medzi pohlaviami, rasami a náboženstvami (gender ideológia, podpora LGBT proti normálnej majorite, feminizmus, podpora zakotvenia nevyhnutelnych konfliktov medzi luďmi na odlišnom stupni kultúrneho vývoja, lobuje za príchod iných rás a náboženstiev do tradičnej Európskej kultúry).
Tak, ako to robili marxisti, aj neomarxisti to tiež robia v mene vyššieho dobra, väčšej spravodlivosti a rovnosti medzi luďmi.
Morálne právo na svoju diktatúru si sionsky mudrc musí vykonštruovať, a falošná hra na vynucovateľa dobra mu čisté svedomie nekazí.
Kde spoločnosť je rozdelená na tisíc fragmentov, z ktorých každá skupina medzi sebou bojuje a sleduje len svoje dielčie ciele, je utopená v žabomyších a nezmyselných konfliktoch vytvorených mudrcmi Sionu, kontrolu nad dianím získa skupina, ktorá je súdržná, dobre organizovaná, má jasne definovaný cieľ a bez zbytočného rozptyľovania usilovne pracuje na dosiahnutí cieľa…
Pre objem textu sa s ohľadom na čitateľskú obec k neomarxizmu vrátim v inom článku. Účelom neomarxizmu je vytváranie treníc medzi luďmi a oslabenie tradičnych Európskych národov, fragmentácia spoločenských skupín, zmena spoločenského usporiadania, náboženstva v prospech jednej nepočetnej triedy a jej prisluhovačom. Zatiaľ stačilo.
Ibaže Mc Cain, až do svojej smrti bol odporcom Trumpa, hoc republikán, v spojení s Deep State a neo konzervatívcami…
…s výhradami proti politikám Donalda Trumpa bližšie k demokratom…
Vysvetlivka: Deep State (hlboký štát) je od 80-tych rokov tieňovou vládou USA na oboch stranách: demokratov aj republikánov…
…vláda extrémne najbohatších ľudí v USA…
…s ich vplyvom na vnútorné a zahraničné politiky USA…
MsCain takzvaný (ich prezývka) jastrab, vojnový, rusofóbny a paranoidný proti ruský štváč, s vplyvom na americkú zbrojársku loby…
Vlastne zločinec.
Myslím, že môj pilotný text k zdieľanému novinovému článku potvrdzujú aj mnohé diskusie na fejzbúku (zdieľal som a mrkol som aj do diskusných vlákien).
Novinový článok (najmä čitatelia Hlavných správ ho poznajú):
https://www.hlavnespravy.sk/kiska-mccain-bol-muz-s-odvahou-silnymi-zasadami-neunavny-bojovnik-za-hodnoty-ktore-zdielame-na-oboch-brehoch-atlantiku/1502800
Myslím, že môj pilotný text k zdieľanému novinovému článku potvrdzuje aj diskusia (mrkol som). Zdieľaný bol na viacerých stránkach.
To je najmä a flagrantne o tom, ako vám všetky (!) médiá, počnúc RTVS, TA3 a špinavý, smradľavý mediálny liberálny pro americký a proti slovenský mainstream aj s kolaborujúcimi mimovládkami (Kiska, liberáli) vyplachujú mozgy…
Už strácate časo-priestorovú orientáciu, už začínate pochybovať o tom kto a čo ste…
Ste z toho už „na hlavu“.
Toto ale nie je pre psychológiu ani psychiatriu.
Je to len vo vás…
Ako s tým a s nimi  naložíte.
Zašívaním sa do vlastných ulít a ignoranciou sa tak nestane.
A nepomôžu ani dementné diskusie (česť 1-2 percentám vecných, kvalitných kompetentných poznámok a komentárov…
Platí to aj pre ostatnú mysliacu ale zatiaľ ako vždy, už od „nežnej“ stále mlčiacu len voliacu-nevoliacu väčšinu.
Tá môže „postaviť“ svoju „ulicu“.
Verím, že ten čas sa blíži.
Slovensko smeruje do kolapsu, ide „samé“ a na to už nepotrebuje ani vládu, ani ministrov, ministerstvá „pracujú“ takmer bezprizorne, podľa pokynov svojich námestníkov a vedúcich odborov, už len zotrvačnosťou…
Kde, kedy a aký to bude mať koniec alebo nový začiatok, neviem, netuším, nemám šajn, nie som falošný prorok…
To, aj politicky viac než len prihorúce leto, vystrieda chladnejšia jeseň…
Čo nám prinesie?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Strany môžu na kampaň pre voľby do Európskeho parlamentu (EP) minúť najviac tri milióny eur vrátane dane z…

    SHMÚ varuje pred vetrom na západnom Slovensku a na horách

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Na západe Slovenska a v niektorých severných okresoch upozorňujú meteorológovia v piatok na silný vietor. Výstraha platí aj…

    Obchod s Ukrajinou by mohol zničiť jej ambície stať sa členom EÚ

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foreign Policy / Foto:X @Policja_KSP )   Obnovenie colných úľav pre ukrajinské poľnohospodárske podniky by podľa Foreign Policy mohlo zneistiť niektoré…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    V Košiciach sa opäť uskutoční tradičný Ekumenický pašiový sprievod

    0icon

    Košice 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Veronika Mihaliková)   Ekumenické spoločenstvo cirkví a náboženských spoločností (ESCNS) v Košiciach aj na tohtoročný Veľký piatok pripravuje Ekumenický pašiový sprievod.…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Členstvo v NATO je aj po rokoch základným pilierom našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Členstvo v Severoatlantickej aliancii (NATO) je pre Slovensko aj po rokoch základným pilierom bezpečnosti. Strana SaS…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Výročie vstupu do Aliancie pripomína vlajka pred Prezidentským palácom

    0icon

    Dvadsiate výročie vstupu Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie pripomína vlajka NATO, ktorú v piatok vztýčili pred Prezidentským palácom. Slovenská republika sa oficiálne stala členom Aliancie…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA