Pozdrav Sulíkovi, SaS a jeho „pseudo liberálom“ a libertariánom, a závislákom na nakupovaní…

Predseda liberálov a libertariánov či „konzervatívnych liberálov“ či čoho, Richard Sulík, reaguje na Veľký veľkonočný piatok so zatvorenými obchodmi takto: „Chceli ste ísť dnes nakupovať? Zabudnite! Tu vidieť obrovský rozdiel medzi nami, liberálmi a kresťanmi/konzervatívcami.“ A pochvaľuje si, aké je dobré byť liberálom. Tým, samozrejme, chce, aby mu voličstvo a jeho SaS padlo k nohám…
Lebo on “liberál” Slovensko “chráni pred zlými kresťanmi”.
Slovensko ale treba chrániť pred ním.

Ak Sulík tára o sekulárnom štáte verzus náboženstvo, tak vedzte, že Sulík nie je sekularista, ale zjavne len netolerantný kresťanofób.
Ústava SR Čl. 1 odsek (1) platí pre Sulíka, jeho SaS a všetkých pseudo liberálov, v celom znení, obsahu a význame oboch viet:
„Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.“
Sulíkovcom a ostatným liberálom a tým, ktorí článku neporozumejú, osobitne ešte raz: Slovensko sa neviaže ani na žiadnu ideológiu!
Liberalizmus je ideológia aj s príslušenstvom ako vyšitá (gender, multikulti, marihuana, ekonomika, zdravotníctvo, školstvo, sociálne veci). Aj v SaS bude zrejmá podpora úplnej slobody antikoncepcie, potratov, pribudne eutanázia, ale nebudú tam podporné politiky rodín, založených manželstvom muža a ženy a na zvrat klesajúcej demografickej krivky, naopak, SaS podporuje registrované partnerstvá gejov a lesieb, po nich pritaká aj ich manželstvám a má zjavne blízo k podpore feminizmu.
Sulík pošliapava preambulu v časti „cyrilo-metodské dedičstvo“ a Čl. 1 odsek 1 Ústavy SR v časti ideológia.
Aj na adresu Lucie Nicholson-Ďurišovej spredvlani: Čerstvé (!) mlieko existuje už len v mliekomatoch, ktoré sú likvidované „reťazcami“ a ak vám obom (so Sulíkom) chýbajú teplé rožky, kúpte si ich deň pred dňom nákupného pokoja a v ten deň prihrejte po druhý raz. 🙂
A ak máte, pán Sulík, problém s časom na návštevu hračkárstiev s vašimi deťmi, odíďte z politiky, Slovensko a vaše deti tým len získajú… deti sú viac, než vaša politika a politická kariéra!
Čitateľskej verejnosti pripomínam aj toto:
https://www.topky.sk/cl/100535/1467057/Rozzurena-Sulikova-politicka–Jezis-je-sadomasochista–ktory-do-ebal-ludom-zivot-
Za svoj posratý život si môže sama.

Neumrieme hladom ani smädom! Ľudská bytosť nie je živá len nákupmi! Spoločenská potreba (aj nepochopená) nákupného pokoja nemá nič spoločné s liberalizmom ani konzervativizmom! Dni nákupného voľna bezprostredne nesúvisia s náboženstvom!
Na druhej strane z neho a so starozákonným “Šesť dní budeš pracovať, siedmy budeš svätiť” a strániť sa práce, ktorá pre život nie je nevyhnutná, lebo ľudia nie sú živí len prácou! Pre život sú nevyhnutné nepretržité prevádzky, a nie super a hypermarkety!
Sulíkovci, nepodsúvajte ľuďom neoliberalizmus a libertariánstvo! Nákupný pokoj spája v pracovnom týždni rozdelené a frustrované rodiny! Dáva im možnosť venovať sa sebe a deťom! Zdraviu, striedmosti, športu, kultúre a duchovným veciam! Je nástroj duševnej a duchovnej očisty a oslobodenia sa od telesných potrieb hmotárstva aspoň po dobu sviatočného pokoja!
Právo na nepretržitú možnosť nákupov nie je základné ľudské právo! Obmedzujúcimi opatreniami nie sú porušované základné ľudské práva! 
Tých zatiaľ 16 dní nákupného pokoja v roku je ten lepší prípad toho, čo je pre celkové zdravie občianskej spoločnosti a kvalitu jej života dobré a správne, a čo nie.
Za čias socializmu boli obchody otvorené do 12-tej, zvyšok soboty a nedele a sviatky boli obchody zatvorené, každá rodina sa predzásobila v sobotu predpoludním. A myslím si, a je mi úplne jedno, že viacerých z vás “vytočím” (píšem aj preto!), že by to tak malo byť aj dnes, a úplne by stačilo, ak by obchody boli v sobotu otvorené do jedenástej. 🙂
Čo, pán Sulík, o čerstvom pečive? Pribúdajú regále s dopekaným tovarom! Tobôž po dobu sviatkov! Aj pekári sú len ľudia, ako vy! Doprajte aj im, nielen sebe! Myslite aj na tie matky v pokladniach a dokladačky tovarov! Sledujem ich, aj empatívne poteším a vyslovím vďaku, úctu, rešpekt a uznanie! Viete, aké sú mi vďačné? A vy hundrete, keď to pri pokladniach viazne! Proti argumentu – “však keď sa im nepáči, nech idú robiť inam” odpoveď – ak by mali kam, šli by. Hmm…
Vás, Sulíkovci, tak voliť, no, s pánom bohom! Naopak, v trende treba pokračovať! Nemáte šajn, čo je pravá ľudská sloboda!

Ľudia, pozor! Túto “rekonštruovanú” vládu” máte úplne vo svojej hrsti, a to nie je vrabec na streche! Musí vám jesť z ruky! Racionálne zvážte váš úmysel s predčasnými voľbami! Budete ich trpko ľutovať! SaS, Progresívne Slovensko, SKOK a pseudo liberálov, budú voliť ľudsky, mentálne, občiansky a ľudsko-právne negramotní hlupáci! Závisláci na nákupoch a vlastnom blahobyte vždy, všade a za akýchkoľvek okolností, neschopných zmiernenia a rozumnej vôľovej autoregulácie svojich chúťok a žiadostí… (túžba nakupovať je aj jeden z príznakov neurotizmu a hystérie z večného nedostatku a pocitu, že im stále čosi chýba…).
Aj s týmto poznatkom, po drobných minciach, rozdávam na chlieb a mlieko núdznym, čakajúcim pred obchodmi…

Nespokojní člováci a človečice, šliapte radšej na päty a dýchajte na krk staronovej vláde! Obsahovo prázdne bonmoty na transparentoch vymeňte za významovo vecné, konkrétne a termínované požiadavky na okamžitú zmenu legislatívy; politické strany, mimovládky, voľby, petičné právo, referendum, postavenie PZ a inšpekčnej služby MV mimo MV, na úroveň “nezávislej” prokuratúry! Aj tá potrebuje odstrihnutie od politického systému (politická objednávka, sedem rôznych metrov)! Riešte súdnictvo a právny štát! Dožadujte sa spravodlivosti! Inak budete voliť po starom, v “štandardnom” systéme matrixu, v ktorom sa točíte ako v bludnom kruhu každé štyri roky a systém matrixu tak znova a znova potvrdzujete a legitimizujete! Spamätajte sa už konečne.
Príčinou tej mentálnej a mravnej biedy politiky a spoločnosti, je práve tento toľko politikmi  objahovaný “štandardný” systém, ktorý je v celej EÚ v kríze! Riešte už konečne tú partokraciu prežratú oligarchokraciou a mafiokraciou! Tento systém je zhnitý! Pár dní nákupného kľudu ho nezmení! Ten systém už nemá čo ľuďom ponúknuť! Tak vás klame a podvádza! Zasypáva vás, chlácholí a ohlupuje tovarmi a službami.
Štát a staronová “štvrtá Ficova” vláda musí plniť vašu vôľu! Sulíka a jeho neo liberálnu a libertariánsku sektu SaS treba poslať nadobro na západ, a tam, v 24 hodín otvorených  im bude dobre, môžu aj spávať! Mimochodm, nechali ste si predstaviť novú stratégiu a reformu zdravotníctva z dielne liberálnej SaS?
Do zoznamu závislostí WHO treba pridať reálnu závislosť na nákupoch ako na hracích automatoch (gamblerstvo)! Takto nás deformuje a ničí posvätná mantra „voľného“ (nie slobodného!) trhu! Ekonomickí globalizátori z nás chcú mať konzumnú spoločnosť bez ducha a slobodnej vôle! Ich filozofia a ideológia neo liberalizmu neprináša očakávanú uspokojivú slobodu, ale nárast vnútorného nepokoja a neslobody, neurotizáciu konzumnej a stále nenasýtenej spoločnosti, prináša ľudské otroctvo a koprofágiu vlastných recyklovaných produktov! Zrýchľujúci sa pekelný kolotoč výroby, predaja, nákupu, konzumu! rast rastu a zmnožovanie zmnožovania! Kam, až a kde a aký to bude mať koniec? Žerieme to a pijeme už aj s plastmi v pitnej vode!
Toto chce ekonomický Globálny Prediktor! To je „na hlavu“! To je zjavne antihumánne!
https://www.hlavnespravy.sk/sulik-chceli-ste-ist-dnes-nakupovat-zabudnite-tu-vidiet-obrovsky-rozdiel-medzi-nami-liberalmi-krestanmikonzervativcami/1358258
SaS a Sulíkovci chcú redukovať aj počet sviatkov, aby sa zvýšením ekonomickej produkcie zvýšila životná úroveň, ako mieni tento liberál, a je na hlavu na druhú! Ušetrí na dôchodkoch. Ako? Budete zdochýnať priamo na pracoviskách, a ženy a matky, za výrobnými pásmi a v pokladniach Tesco a Lidl, v sobotu, v nedeľu aj vo sviatok!
Ale vaše deti, bez vás, samé doma, aj v sobotu, v nedeľu a vo sviatky, budú mať vždy „čerstvé“ mlieko a pečivo! To bude vaša životná úroveň a kvalita života podľa Sulíka!
https://www.hlavnespravy.sk/na-vianoce-do-prace-sulik-chce-zrusit-sviatky-vraj-to-zvysi-zivotnu-uroven/849927

Zrejme nevie, netuší, tak ako väčšina ľudsko-právne nedovzdelaných politikov, že Sulíkovci sa pokúsia o redukciu kódexu základných ľudských práv zredukovať v časti náboženské práva! Zároveň sa priblížiť kontroverznému (prezident Kiska):
“Ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom!”
Sulík, Sulík, sekulárny štát nerovná sa ateistický štát! Sekulárny štát znamená, že na jeho čele nestojí katolícke klérum! Ak sa dúha domáha manželstiev, lebo (argument!) tiež riadne platia dane, vy nechcete priznať práva (nielen!) veriacim občanom, dane platiacim kresťanom ale aj s vami nesúhlasiacimi ateistami (tiež platcami daní, teda, riadnymi občanmi)! A buďte rád, že svojich občianskych a politických práv sa nedomáha politický islam, ale mierumilovní kresťania! Už by si nepovedal ani slovo a nenapísal ani čiarku!
Člováci a človenky, dobre zvážte možnosť voľby strany Sloboda a solidarita.
Odkazuje vám: Otroci, budete makať, alebo zdochnite! Takzvanú vyššiu životnú hovno úroveň a hovno kvalitu života musíte mať, aj keby ste nechceli! Chápete aspoň zbla, kam vás chcú a vedú liberáli? Potrebujú vás v tom kolotoči! Preťahujú vám popod vaše nosy ľúbivé mačkažákové pozlátka slobôd liberalizmu a libertarianizmu!
Ale libertarianizmus (čo nejmenej štátu) vnímam inak! Práve cez pojmy voľný obchod – slobodný obchod. Regulovaný-neregulovaný (riadený-neriadený). Pamätajte, že voľný obchod nerovná sa slobodný obchod!
Čo je TTP, TTIP, NAFTA, CETA?
Nadnárodné “hovno voľné” obchodné zmluvy, bezcolná obchodná výmena a čo ešte?
A kam sa podeli malí živnostníci, rodinné podniky, stredná podnikateľská vrstva? Stratili sa v globálnych “voľných” obchodných reťazcoch?  A kde ste-sme tam vy, my? Blúdime labyrintmi a pomedzi regále jednotiek obchodných reťazcov? Komu slúžime? Sebe? Lebo ONI sú filantropi? A chcú len naše-vaše dobro?
Tiež som s tým mal problém a pochybnosti. Už nemám. Mám ale o to silnejšie svedomie a zmysel pre mieru vecí.
Mám zmysel pre reálnu slobodu ľudskej bytosti ako osoby, nie konzumujúce a samé seba a medzi sebou sa vzájomne požierajúce zombie s polomŕtvou dušou bez ducha.
A varujem, aby sa na nás raz tie regále plné nepotrebných sračiek nezrútili! V Lidl ich zasa poprehadzovali. Ich psychológia (aby sme hľadali a objavovali) je lož a tak nefunguje. Vždy idem za svojimi obvyklými tovarmi (zloženie môjho košíka je obvyklé). Než sa zasa zorientujem, kde ktorý (svoj) tovar mám hľadať, dáky čas to potrvá. Tak, ako po zmene zimného na letný čas. Tiež „na hlavu“. Komu to prospeje?
Písal som. Čítali-nečítali ste (archív).

Od Veľkej francúzskej revolúcie k liberalizmu, od neho k povojnovému liberalizmu a súčasnému neo liberalizmu, a od toho k post liberalizmu…
Neo liberalizmus sa stáva ateistickým náboženstvom.
Ostrovy liberalizmu liberálnych médií, mimovládnych „neziskoviek“ (dúha) sú vzájomne prepojené. Vytvárajú sieť, systém matrixu, ktorý nás, ani liberálov, ani konzervatívcov, ale normálnych, umiernených, odmietajúcich extrém zľava aj sprava, vťahuje a pohlcuje do seba…
Povinne. ONI, liberáli, nás ostrakizujú, podrobujú si nás, nesmieme mať vlastný názor, kriminalizujú nás, neo liberálne myslenie nám nariaďujú…
Neo liberalizmus sa stáva povinnou ideológiou pre všetku spoločnosť v euro a transatlantickom priestore.
Neoliberáli nás postupne oberajú o naše ľudské slobody a práva.
Stáva sa povinným náboženstvom pre všetku sekulárnu spoločnosť.
Zo svojho „Lebensraum“ (životný priestor), porovnateľného s nacistickou filozofiou a ideológiou Tretej ríše, vytláča autochtónne kresťanstvo ako základ filozofie pôvodných európskych hodnôt.
Post liberalizmus rovná sa je post demokracia, diktatúra liberalizmu.
SaS, SKOK, Zelení, Spolu, Progresívne Slovensko (spája ich neo a post liberalizmus sprava aj zľava) ak po voľbách obsadia miesta v parlamente, budú pokračovať v supresii a ostrakizácii kresťanstva a v procese oddeľovania kresťanských cirkví od štátu, ale na svoj obraz, pokračujúcim radikálnym vytláčaním kresťanov a kresťanstva z verejného priestoru.
Postupne nás budú oberať o právo na súkromie, pokračovať v potláčaní práva na výhradu vo svedomí…
Diktatúra neoliberalizmu, bez hraníc a zmyslu pre zdravý rozum, svedomie a prirodzenú mieru vecí, sa postupne mení na neoliberálny fašizmus.
Je úžasné ono môcť všetko a nemusieť nič, také blízke vlastnostiam pozemského ateistického božstva, po tom, čo Friedrich Nietzsche, Hitlerov obľúbený filozof, odmietol existenciu židovsko-kresťanského Boha, čím otvoril “všetkému progresívne a pokrokovo zmýšľajúcemu a osvietenému ľudstvu” jeho cestu k pozemskému seba a samo zbožšteniu ľudských bytostí a k ich večnému a totálnemu oslobodeniu v budúcej, totálne liberálnej a totálne spokojnej a šťastnej, fukuyamovskej “liberálnej” spoločnosti ako vrcholu a konca dejín ľudstva…
Až pokým by neskonale šťastní nepomreli. A rozprávky to šťastný koniec. Blbosť. Toto sa nestane. Liberalizácia spoločnosti prinesie konflikt na úrovni ľudské práva a slobody proti ľudským právam a slobodám. To bude reálny koniec dejín ľudstva západnej časti ľudskej civilizácie a kultúry. Bodka. Amen.
Neoliberalizmus je základom ľúbivej a zmyselnej, zradnej a zákernej ideológie a politík pre novú, ďalšiu, tretiu totalitu Nového svetového poriadku!

Praví kresťania nie sú z tohto sveta, ale sú jeho riadnymi obyvateľmi a občanmi so všetkými ľudskými, občianskymi a politickými právami.
Už je neúnosné, koľko urážok, ponižovania a posmechu zažívajú…
Liberáli prekročili všetky hranice ľudských práv v útokoch, supresii a ostrakizácii kresťanstva. Je čas im čeliť.
Svetské právo aj kresťanom poskytuje možnosti (inštitút trestného právneho poriadku)
a/ nutnej obrany,
b/ krajnej núdze.
Jediná podmienka, ktorá platí nielen pre kresťanov ale aj ostatných ateistov a inovercov je, že nesmú útočiť ako prví!
Ibaže útok je vedený proti kresťanom, a sú v záujme kresťanskej viery a kresťanského učenia povinní postaviť sa na svoju osobnú obranu a obranu svojej kresťanskej viery a kresťanského učenia!
Praví kresťania sa správajú podľa Ježišovho podobenstva o minci a ako ľudské osoby majú ľudské, občianske, politické a náboženské právo a povinnosť, postaviť sa na odpor každému, kto narušuje ústavné zriadenie demokratického štátu, ktorého sú riadnymi a plnohodnotnými občanmi, odvádzajúcimi štátu dane a odvody.
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA