Stačilo! Zastavme organizovaný sorošovcami štátny prevrat!

Najtemnejšie sily ZLA sa zlietajú nad Slovenskom, aby ho definitívne ukrižovali. Nimi zinscenovaná vražda Jána Kuciaka a jeho snúbenice im poslúžila ako rozbuška na odštartovanie štátneho prevratu, do ktorého sa pod taktovkou zlovestnej zahraničnej diverznej centrály vrhla s plným nasadením celá vlastizradná sorošovská suita na čele s prezidentom a mimovládnym tretím sektorom v mene nastolenia totality NWO (Nový svetový poriadok) s víziou bezproblémového pričlenenia Slovenska k formovaniu celoeurópskeho superštátu – fašisticko-islamského kalifátu.  Slovensko sa zatiaľ spolu s Maďarskom, Poľskom a Českom zlovestnému scenáru ako-tak bráni. Dokedy však? Ak Satanovi podáš prst, bude od teba žiadať celú ruku, a potom ťa zožerie celého. Fico im ustupoval, aby mal od nich pokoj, ich mocenské pozície však medzitým zosilneli natoľko, že začali diktovať politiku na Slovensku a Fico ich poslúchal. Nie však na 100%. Odvážil sa v niektorých veciach im oponovať (nedopustenie ucelených moslimských komunít, odmietnutie ratifikovať Istanbulský dohovor, ….), a to sorošovcov rozzúrilo do nepríčetnosti. Čo si to Fico dovolil? Či si neuvedomuje, že oni držia vo svojich rukách obrovskú moc a sú poprerastaní vo všetkých mocenských, politických a spoločenských štruktúrach vrátane akademickej pôdy? A že ich každý musí poslúchať na slovo? Svojou mediálnou mocou nás ideologicky terorizujú a masírujú denno-denne vymývajúc mozgy naivnému stádu a získavajúc ho ako zbraň na uskutočnenie štátneho prevratu farebnou revolúciou. Totiž štatistiky ukazujú, že ak sa protestov zúčastní 3,5% obyvateľstva, takmer so 100% istotou sa farebná revolúcia podarí. A tú im zorganizovať kdekoľvek a kedykoľvek nie je problém, ak sa im to umožní!

Už sa ani netaja tým, že to oni cez mimovládne organizácie organizujú protesty proti vláde a budú pokračovať dovtedy, kým nedosiahnu svoj cieľ! Veď v ich pozadí stojí a burcuje do boja samotný Satan, ktorému prinesená sakrálna obeť Jána Kuciaka a jeho snúbenice zároveň slúži ako tromf, ktorým nás ženie do záhuby. Vybičujúc emócie a vášne touto obeťou poľahky vlákal do svojho košiara okrem zapredaných sorošovcov aj hlúpe stádo oviec vrátane matky zavraždenej Martiny. Ide o ľudí naivných a prvoplánových, ktorí sú ľahkou korisťou, lebo naletia na akékoľvek manipulačné lži Zlého nechajúc v sebe roznietiť „spravodlivú“ nenávisť. Je smutné, že do tohto prvoplánového stáda sa nechalo vtiahnuť aj mnoho tzv. kresťanov. Pritom od pravých kresťanov sa očakáva, že by mali vedieť rozlišovať Pravdu od Lži. Dokonca jedným z darov Ducha Svätého je aj dar rozlišovania duchov. Ako to, že týmto darom nedisponuje takmer nikto z vyššie postavenej cirkevnej vrchnosti (okrem kňaza Mariána Kuffu a niekoľkých ďalších verných nasledovateľov Ježiša Krista – tí sú však na najnižšom stupni cirkevnej hierarchie), aby kresťanov jasne vystríhal, aký duch sa skrýva za organizovaním štátneho prevratu? Ba práve naopak, mnohí vrátane emeritného arcibiskupa Bezáka sa postavili na satanistickú stranu.

Nuž, rozlúsknime, aké temné zámery sa skrývajú za niektorými heslami satanistickej farebnej revolúcie, ktoré sme mohli vidieť alebo počuť na poslednom piatkovom proteste. V mojom vedomí automatický zapracoval prekladač, ktorý ich preložil nasledujúcim spôsobom:

„Za slušné Slovensko!“

Za to, aby sa Slovensko stalo úplne poslušným, zotročeným, zničeným a rozvráteným štátom, ovládnutým a vyplieneným v prospech centrálnych bankárov a ich nadnárodných korporácií, v záujme ktorých sa v Európe nastoľuje globálny fašizmus pod taktovkou Bruselu, opierajúceho sa hlavne o moc fašistického Nemecka a zdegenerovaného Francúzska momentálne pod politickou taktovkou sorošovských bábok Merkelovej a Macrona.

„Nestačí!“

Nemôžeme sa uspokojiť s kozmetickou rekonštrukciou vlády a podmienenou poslušnosťou Fica. Musíme všetko dostať pod svoju kontrolu, aby bol ratifikovaný Istanbulský dohovor, t.j. gender a LGBTI teror,  prijatý Dublin IV, aby sa otvorili dvere dokorán organizovanému navážaniu moslimov arabského a černošského pôvodu, aby došlo ku genocíde pôvodného slovenského obyvateľstva. Nestačí, že vďaka Dzurindovi a Miklošovi sme odovzdali strategické odvetvia, banky a najvýznamnejšie priemyselné podniky do rúk nadnárodného kapitálu, a tým stratili podstatnú časť svojprávnosti a štátnej suverenity, je potrebné do týchto rúk odovzdať ešte zvyšné národné bohatstvo, t.j. pôdu, vodu, lesy a nerastné suroviny, aby sme prišli aj o posledné zvyšky suverenity!

„Dokončime, čo začali naši rodičia v 89. roku!“

Rokom 1989 sa rozbehol proces nášho ekonomického a duchovného zotročenie! Treba ho dotiahnuť do definitívneho konca a totálnej porážky Slovenska.

Zuzana Wienk: „Chceme opäť veriť v štát!“, „Viac demokracie!“

Chceme štátnym prevratom uzurpovať úplnú moc do svojich rúk a nastoliť našu totalitu, rozbehnúť monster procesy voči oponentom, hlavne voči vlastencom pod hlavičkou boja s „extrémizmom“!

„Chceme predčasné voľby!“

Chceme tieto voľby, lebo veríme, že pri súčasnom oslabení pozície SMERU, SNS,  a zatiaľ ešte nedostatočnej sile ĽSNS, by sme mohli uspieť a cez liberálno-fašistické strany OĽaNO, SaS a Progresívne Slovensko nastoliť fašistickú totalitu nášho „sorošovského tretieho sektora“.

„Nedovoľme, aby bola ohrozená sloboda slova a prejavu!“

„Budeme brániť novinárov a mimovládne organizácie!“

Ak sa dostaneme k moci, zavedieme prísnu cenzúru, zakážeme všetky alternatívne média, budeme nekompromisne prenasledovať a zatvárať nepohodlných nám novinárov a hlásateľov pravdy pod hlavičkou boja „za politickú korektnosť“ a proti „konšpiratívnym teóriám“. Naše spravodajstvá budú ako doteraz, avšak ešte v oveľa väčšej miere presiaknuté nenávistným a zhubným satanizmom (ideologický teror LGBTI, gender ideológia, multi-kulti propagácia islamu a invázia moslimov, deštrukcia národnej a ľudskej identity, prenasledovanie kresťanstva), vymývaním mozgov a ohlupovaním našich čitateľov.

Žiadame Fica, aby sa nám ospravedlnil za jeho výroky na našu adresu, že sme protislovenské presstitútky! To síce sme a sme aj riadne hyeny, ale sme zato dobre platení z nadnárodných sionistických mocenských centrál, a tak nikto nemá právo nás kritizovať! To právo kritiky a útokov na ináč zmýšľajúcich máme iba my!

Vydržíme!“

Ako služobníci Satana budeme nielen pokračovať v našich aktivitách na povalenie vlády a štátny prevrat, ale naše útoky s narastajúcimi požiadavkami budeme ešte stupňovať, lebo sme vynikajúco organizovanou silou! Padla Líbya, Sýria, Ukrajina, …, padne aj úbohé Slovensko! Náš deštrukčný potenciál je obrovský! Nik nás nezastaví!

Prezentovaná bola aj ďalšia plejáda hesiel. Každý si ich skrytý význam môže preložiť podľa vlastného vnútorného prekladača, avšak musíme si dať pozor na najdesivejšie „Vydržíme“ a „Nestačí!“ Tie nám signalizujú, že Satan sa pred ničím nezastaví a nikdy neprestane pri presadzovaní svojich zlovestných zámerov. Toto by malo byť varovným signálom pre vládu, že už niet kam ustupovať! Buď sa Fico poučí zo svojich chýb, kam až svojou ústupčivou politikou doviedol Slovensko, alebo privedie seba a nás všetkých do záhuby! Fico dostáva druhú šancu a môže ju využiť tak, že sa buď vypracuje na štátnika alebo pohorí! Má skvelé príklady v Putinovi a Orbanovi ako sa postaviť v boji za národné záujmy štátu. Urobil skvelý taktický ťah svojou demisiou, ale to je len začiatok. Úžerník, scientológ, daňový podvodník a podozrivý z prepojenia na pozemkovú mafiu hneď vzápätí vrátil úder vyhlásením, že len taká vláda bude mať jeho dôveru, ktorej všetci členovia urobia všetko pre rýchle vyšetrenie vraždy veľmi dobre vediac, že ak za vraždou stoja tajné služby, nikdy nebude vyšetrená, lebo po tejto stope je zakázané ísť. A tak bude Ficovi otĺkaná o hlavu donekonečna, ako bola vražda Remiáša otĺkaná o hlavu Mečiarovi. Kiska má v pláne robiť aj ďalšie obštrukcie v zmysle zrušenia poverenia Pellegriniho ako budúceho predsedu zostavením vlády, ak sa mu nebude niektorý z navrhnutých ministrov páčiť. Nuž, môžeme sa tešiť, ako bude Kiska spolu aj so sorošovskou suitou naďalej destabilizovať štát. Nájde Fico odvahu a vyloží karty na stôl, že veci sa majú tak a tak, alebo bude zbabelo čušať a poslúchať sorošovcov tak ako doteraz? V každom prípade má poučenie, že oni jeho hlavu chcú stoj čo stoj, a tak už nemá čo stratiť, iba získať, ak sa postaví za národnoštátne záujmy Slovenska. Sorošovec Kiska aj naďalej zostane jeho úhlavným nepriateľom. Štátny prevrat je treba zastaviť v krajnom prípade aj za cenu vyhlásenia výnimočného stavu, veď Fico dúfam má mocenské zložky štátu (políciu, armádu a tajné služby) pod svojou kontrolou. Fico síce má toho veľa za ušami, napríklad zodpovednosť za rozsiahlu korupciu byrokratického aparátu, ale s korupciou a oligarchiou si zatiaľ celkom neporadil ani taký štátnický génius ako Putin. Fatálnou chybou vládnutia Fica je však to, že pripustil, aby celý mediálny priestor ovládli sorošovci, dokonca verejnoprávnu televíziu a rozhlas. Ak v tomto Augiášovom chlieve neurobí poriadok, bude zle-nedobre. Ešte šťastie, že v internetovom priestore bojujú za pravdu niektoré alternatívne média, z ktorých k najvýznamnejším a najčítanejším patria Hlavné správy.

Je nutné jasne dávať najavo, že žiadnym sorošovským demonštráciám a ich požiadavkám neustúpime, aj keby demonštrovali donekonečna, lebo oni nepredstavujú verejnosť, ale iba jej nepatrnú ohlúpnutú menšinu. Drvivá väčšina odmieta nimi organizovaný nátlak! Veci treba nazývať pravými menami a mimovládnych sorošovských organizátorov štátneho prevratu označiť za vlastizradcov, podávať na nich trestné oznámenia. Oni proti nám vlastencom a pravým kresťanom sa neštítia žiadnej špiny, tak ani my nesmieme mlčať. Nezastrašia nás!

Našim heslom sa musí stať: „Už stačilo! Nedovolíme štátny prevrat a destabilizáciu štátu! Kiska, odstúp!“  

Za súčasnú morálnu biedu a mieru korupcie a bezprávia v spoločnosti nesieme zodpovednosť všetci a máme takú vládu, akú si zaslúžime, ba dokonca by som povedal, lepšiu. Ale ak neprecitneme, tak sa to výrazne zhorší a z predpeklia padneme rovno do pekla, z blata do kaluže. Potom už bude neskoro vyplakávať. Ako sa hovorí, každý je strojcom svojho šťastia. Nakoniec všetci predstúpime pred tvár večnosti (Ježiša Krista) a dočkáme sa odmeny v závislosti od šľachetnosti a čistoty našej duše, úprimnosti našich snáh, láskavosti a dobroty nášho srdca ako aj nášho úporného hľadania Pravdy! Pred večnosťou neobstojí naša ľahostajnosť k veciam verejným, lebo ňou prispievame k rozmnožovaniu Zla a Lži. Ako ospravedlníme našu hlúposť spôsobenú našou lenivosťou ako aj tým, že sme sa stali pasívnymi konzumentmi a obeťami  primitívnej, a neraz aj vulgárnej zábavy či lživej propagandy šírenej hlavne diabolským „debilizátorom“ a satanistickým mainstreamom? Žiaľ, každé Zlo sa vykupuje obeťami, a zväčša ide o obete nevinných, ktorí sa potom stávajú pred Bohom blahoslavenými. Taký je totiž jeden z duchovných zákonov. Nedovoľme, aby sme vlastnou ľahostajnosťou prispievali k rozmáhaniu satanistického zla, lebo potom aj na našich pleciach ponesieme zodpovednosť za utrpenie, či už naše vlastné alebo iných. Za všetko sa platí! Ako kresťania vieme, akú silu predstavuje úprimná modlitba a prosby k Bohu! Máme vo svojich rukách silné duchovné a informačné zbrane. Nesmieme ich však nechať hrdzavieť, ale musíme nimi bojovať! Hlavne sa už konečne prebuďme! Čo ZLÉ sa ešte musí stať, aby sme precitli?  Kto sa postaví na stranu PRAVDY, je vždy víťazom („Kto za Pravdu horí v svätej obeti…“). Svet sa začal meniť k lepšiemu. Pričiňme sa o to, aby sa k lepšiemu začalo meniť aj naše milované SLOVENSKO! O ďalších potrebných krokoch na ceste k tejto zmene niekedy nabudúce.

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Premiér Robert Fico (Smer-SD) vyzval predsedu Najvyššieho súdu (NS) SR Jána Šikutu, aby poskytol informácie, ako sa prerozdeľovali…

    Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák okamžite reaguje

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:screenshot youtube)   Členovia Súdnej rady SR Ján Mazák a Andrej Majerník odmietajú dôvody a návrh na ich odvolanie z funkcie…

    ÚS posúdi ústavnosť minuloročnej zmeny zákona o EIA

    0icon

    Košice 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavol Zachar)   Ústavný súd (ÚS) SR posúdi ústavnosť časti minuloročnej novely zákona o posudzovaní vplyvov na životné prostredie…

    Pohyb medveďa zaznamenali aj na východe

    0icon

    V blízkosti chatovej lokality v katastri obce Košická Belá v okrese Košice-okolie bol v stredu dopoludnia zaznamenaný pohyb medveďa. Informuje o tom košická krajská polícia…

    Danko: Od zákona o neziskových organizáciách neustúpime

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Koaličná SNS neustúpi od návrhu zákona o neziskových organizáciách. Predseda strany a podpredseda parlamentu Andrej Danko to deklaroval…

    Zatknutie Šojguovho námestníka. Čo to znamená?

    0icon

    Moskva 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service photo via AP)   Jednou z hlavných správ v Rusku je dnes zatknutie námestníka ministra obrany…

    ÚS posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte na rok 2024

    0icon

    Košice 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - František Iván)   Ústavný súd (ÚS) SR posúdi ústavnosť zákona o tohtoročnom štátnom rozpočte. Na stredajšom zasadaní prijal na…

    Kultúra smrti zbierkou na nákup munície prerazila ďalšie dno

    0icon

    Kyjev 24. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Ôsmym dňom pokračuje na Slovensku zbierka s názvom „Munícia pre Ukrajinu“ Detailnejšie sme sa samotnou zbierkou zaoberali (tu). Dnes…

    Enviropolícia vedie trestné konanie pre nedovolenú výrobu jadrových materiálov

    0icon

    Svätý Jur 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-KZ HaZZ v Bratislave)   Enviropolícia vedie trestné konanie voči neznámemu páchateľovi vo veci podozrenia zo zločinu nedovolenej výroby a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA