Zodpovednosť za očkovanie proti kovidu

Sme obeťou  “liknavosti” našich štátnych orgánov. OČTK ani viac ako rok po zmene vlády, ani v prípadoch stratených životov a ostatných závažnych poškodení zdravia a aj nemalých majetkových škôd v súvislosti s kovid tzv. pandémiou (kovidiádou) a tzv.očkovaním mRNA vakcínami, nekonajú. Generálny prokurátor nestíha spáchané trestné činy a spoločnosť sa tak prepadáva do stále väčšej právnej neistoty a ani ohrozenia zdravia nie sú vôbec zažehnané. Dnes dokonca úradníci štátu pripravujú nové tzv. očkovanie proti kovidu. Hrozí že poškodzovanie ľudí mRNA eugenicko-genetickými zbraňami, tzv. vakcínami bude pokračovať. Slovenská spoločnosť je rozštiepená. Veľká časť podľahnúc psychologickej vojne stratila kritické myslenie a zmôže sa už iba na muziku podľa zahraničných nôt. Príkladom sú potom týmto davom kopírované indoktrináciou vnútené postoje a názory na kovid, na očkovanie proti kovidu, na slobodu, na vojnu na Ukrajine, na Rusko, na LGBTI+, na násilie páchané na ženách, na klimatické zmeny, postoj k vojne na Blízkom a Strednom východe… ktoré sú iba bezduchým schvaľovaním západom šírených spravidla nepravdivých zavádzajúcich naratívov. Ich myslenie ovládol západný mainstream a sú ovládaní najmä prostredníctvom obrazoviek každého druhu.
V týchto súvislostiach je veľmi záslužná činnosť splnomocnenca vlády MUDr. Petra Kotlára. Podľa informácií, ktoré odzneli na tlačovej konferencii 2.10.2024 (https://www.youtube.com/live/nxjwyJgbpiE), zlý manažment pandémie bol dielom WHO, preto sa po tomto zlyhaní globálneho riadenia Slovensko vzoprelo  a odmietlo prijať nové IHR a pandemickú zmluvu, čím by sme rozhodovacie procesy počas pandémií v otázkach zdravia nášho obyvateľstva odovzdali jednej osobe, generálnemu riaditeľovi WHO. To, ako WHO  tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických kruhov, preto dávať takto zdiskreditovanej organizácii väčšie právomoci, znamená pripravovať si tragédiu.
.
Z dôkladných a systematicky usporiadaných dôkazov, ktoré predložil MUDr. Peter Kotlár vyplýva, že v súčasnosti je nutné okamžite zastaviť a zakázať používanie mRNA vakcín. Podľa videokonferenčného posolstva rešpektovaného amerického lekára profesora Richarda Fleminga vírus SARS-CoV-2 je biologickou zbraňou a mRNA vakcíny sú eugenicko-genetickou zbraňou. Profesor Richard Fleming ďalej formuloval svoje jednoznačné stanovisko, že regulácie WHO ohrozujú zdravie ako americkej, tak aj slovenskej populácie, a vyzval slovenskú vládu, aby sa cez zdravotníctvo v žiadnom prípade nevzdala štátnej suverenity. V rámci politiky USA je dnes profesor Richard Fleming horúcim kandidátom na post ministra zdravotníctva a sociálnych služieb USA v prípade, že za 47. prezidenta USA bude zvolený D.J. Trump. Rozhodne sa o tom už 5.11.2024.
.
Osobitné postavenie v tejto dnes na Slovensku nosnej kauze zaujíma slovenská zdravotnícka a najmä lekárska verejnosť.  U tej Kotlárova správa vzbudila teda riadny poplach!
Nijako neprekvapujú postoje virológov SAV, riaditeľa Univerzitnej nemocnice Bratislava, všeobecnej lekárky MUDr. Paluškovej, prednostu kliniky infekčnej a geografickej medicíny doc. MUDr. Sabaku, primárov Kuľkovského, či Hložníka…  Je to skupina lekárov ktorá počas pandémie akceptovala riadenie Matovičovou kapustnou hlavou a nedokázala sa riadne zorientovať ani v odporúčaniach WHO.
“Bezargumentačné stanoviská riaditeľky virologickéhom ústavu SAV, LF UK či prezidentky SVLS M. Paluškovej ku Kotlárovej analýze covid šialenstva sú popretím vedy a dôkazom diagnózy F 74 resp. intelektuálnej paralýzy. Tituly od hlúposti neoslobodzujú”. Takto bezškrupulózne sa vyjadril k dnešnej situácii vedec doc. Ing. Ján Dudáš DrSc. Ja by som v jeho stanovisku zdôraznil “bezargumentačné vyjadrenia” čo bohužiaľ podčiarkuje úroveň vedeckej erudície dotknutých osôb. A už celkom mimo misy prezentoval svoje stanovisko prezident republiky Peter Pellegrini. K tomuto prezidentovi ma napadá, že to prečo ho máme dobre vystihol Jonáš Záborský:
„Prečo sa ten slovenský ľud každého tak bojí? Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí! Ľudia idú, ako ovce, kam ich baran vedie, ku stolu chodia vtedy, keď je už po obede.
Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu, ak majú raz voľné ruky, sami si ich zviažu. Či to tak má byť naveky? Niet Slovákom rady? Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády!“
.
Na internete v diskusiách si môžeme prečítať aj takéto názory pospolitého ľudu (vybral som ten miernejší):
“Bohužiaľ situácia je veľmi zlá a je ťažko riešiteľná. Dôvodov je viac. Teda boj na viacerých frontoch. Do zdravotníctva sa nahrnuli zlodeji. Zo všetkých strán. A týka sa to bohužiaľ aj lekárov. (tu odkazujem na predošlý blog, 5mld € každoročne je predsa len riadne sústo -poznámka autora blogu). Voľakedy byť lekárom, bol honor. Dnes sú veľké percento lekárov zlodeji. To neznamená, že neexistuje väčšina (mlčiaca) zdravotníkov, ktorá k nim nepatrí. Ale prečo sú ticho? Taká je surová pravda. Vyčistiť tento Augiašov chliev je tažká úloha. Corona plándemia iba odhalila biedu zdravotníctva. Od ľahostajnosti až po vedomé vraždy, ktorých sa dopustioli niektorí lekári. No a samozrejme vedomé a cielené rozkrádanie.”
Taký je pohľad pacienta z vonku na zdravotníctvo. No a čo si budeme navrávať my, čo vidíme zdravotníctvo zvnútra ? Áno je to tak. A áno, vďaka podvodom a klamstvám s kovidom a okolo kovidu moderná západná medicína stratila dôveru pacientov a to bolo možno aj jedným z cieľov týchto psychologických manipulácií s vedomím ľudstva. Spôsobiť subverziu ľudskej spoločnosti. Ak chceme zachrániť ešte posledné zvyšky zdravotníctva ako pomáhajúcej profesie a vo všeobecnosti kultúru dobra v spoločnosti a v medziľudských vzťahoch, tak treba konať! Každý musí urobiť čosi, vo svojom dosahu. Hlavne sa nebáť! Povedať si svoju pravdu a hoci aj ísť s kožou na trh! Ale nielen zdravotníci, ale zodpovednosť za tento zlý stav slovenskej spoločnosti nesieme, s výnimkou detí, všetci.
.
Ja som na rozbicyklovanie generálneho prokurátora podal 7.10. 2024 dve trestné oznámenia, na prešetrenie eugenicko-genetických manipulácií so slovenskou populáciou. Na MUDr. Tomáša Szalaya, toho čo starých ľudí v tom najhoršom pandemickom ohrození zhromažďoval na štadióne, aby ich očkoval experimentálnou mRNA tzv. vakcínou, o ktorej neboli predložené dôkazy ani o účinnosti, ani o bezpečnosti. Potom na JUDr. Zuzanu Dolinkovú – na tú dnešnú ministerku zdravotníctva v demisii, čo organizuje očkovanie proti kovidu mRNA vakcínou dospelých aj detí a to aj dnes, keď MUDr. Peter Kotlár predložil rozsiahle, systematicky usporiadané dôkazy o negatívnych následkoch tejto eugenicko-genetickej zbrane.
Viete si predstvaviť ako by tu mohla začať lietať spravodlivosť, keby sa pán Žilinka konečne rozbicykloval?
.
Odkazujem na:
1. Trestné oznámenie na MUDr. Tomáša Szalaya
2. Trestné oznámenie na JUDr. Zuzanu Dolinkovú
.
Záverom by som povzbudil všetkých dobrých ľudí:
.
Naše konanie, nás ľudí, musí vyplývať z presvedčenia, že v centre úsilia spoločnosti musí byť človek. A to najmä starostlivosť o jeho výchovu, vzdelanie a zdravie. Ľudia s morálnou integritou toto nemôžu ignorovať.

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 37-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 161

Celkové hodnotenie: 25.4

Priemerná čítanosť: 4644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Sestry chcú na stretnutí s prezidentom žiadať, aby návrh konsolidácie nepodpísal

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Odborové združenie sestier a pôrodných asistentiek (OZ SaPA) chce na utorkovom stretnutí s prezidentom Petrom Pellegrinim žiadať, aby…

    Iniesta oficiálne ukončil kariéru: "Roním slzy hrdosti"

    0icon

    Španielsky futbalista Andres Iniesta oficiálne ukončil hráčsku kariéru vo veku 40 rokov. O svojom rozhodnutí informoval autor víťazného gólu vo finále MS 2010 v JAR…

    Vláda poskytne mestám a obciam 50 miliónov eur

    0icon

    Vláda SR poskytne v priebehu 14 dní sumu 50 miliónov eur mestám a obciam a Slovensku. Uviedol to predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) na tlačovej…

    V Múzeu slovenskej dediny predstavia jesenné práce na vidieku

    0icon

    Martin 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook-Múzeum slovenskej dediny)   Jesenné práce na vidieku spoznajú v nedeľu (13. 10.) návštevníci Múzea slovenskej dediny Slovenského národného múzea (SNM)…

    Premiér naložil mainstreamovým novinárom: "Išli ste, a aj idete, proti nám ako krvilační bastardi!"

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (HSP/The Telegram/Foto:TASR-Ján Krošlák) Aktualizované 8. októbra 2024 o 13:25 h. Premiér Robert Fico(SMER-SSD) na dnešnej tlačovke ostro kritizoval niektoré médiá a…

    Rahmen už nebude ďalej trénovať Young Boys Bern

    0icon

    Bern 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Joan Monfort)   Futbalistov Young Boys Bern už nebude ďalej trénovať Patrick Rahmen. Vedenie švajčiarskeho klubu ho odvolalo po dvoch hladkých…

    Šutaj Eštok bude informovať premiéra o nominácii na post ministra zdravotníctva

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Minister vnútra a predseda strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok bude informovať premiéra Roberta Fica (Smer-SD) o nominácii na…

    Posledné dopravné obmedzenie na ceste I/18 pri Strečne bude 12. októbra

    0icon

    Sanačné práce na svahu nad cestou I/18 medzi Strečnom a Dubnou Skalou už od budúceho týždňa nebudú sprevádzať žiadne dopravné obmedzenia. Po utorkovom rokovaní krízového…

    Zomrel diskár Gejza Valent, bronzový z MS 1983 v Helsinkách

    0icon

    Vo veku 71 rokov zomrel v nedeľu atlét Gejza Valent, československý reprezentant v hode diskom. Jeho najväčším úspechom bol zisk bronzovej medaily na MS v…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Daniel Stehlík) Aktualizované 8. októbra 2024 o 12:12 h. Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Slnečno. Teploty 18 až 23 stupňov…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Peter Lipták

    Slavus Sámo Vladimír Prokeš CS

    Milan Šupa

    Marián Tkáč

    Pavel Jacz

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA