Rektálny alpinizmus prezidenta Pavla je povýšený na štátnu politiku

Pod názvom „Do NATO by mohla vstúpiť i okupovaná Ukrajina“ napísal článok o výplodoch Petra Pavla český portál Novinky.cz. Treba len upresniť, že vo funkcii českého prezidenta sa skrýva český generál, zradca a sluha NATO Petr Pavel, známy aj pod krycím menom „Pávek“. Jeho krycie meno v CIA zatiaľ nie je známe.

Bývalý komunista Petr Pavel začal robiť kariéru v komunistickej vojenskej rozviedke v roku 1989. Bol poslucháčom prvého ročníka spravodajského inštitútu. Tento inštitút nedokončil, keďže došlo k zmene politického režimu. V spravodajských službách nového režimu však zostal. Petr Pavel je typický chameleónsky typ karieristu. Slúžil socializmu, neskôr kapitalizmu, potom zločineckému paktu NATO a USA, ktorým slúži aj dnes v pozícii prezidenta. Človek bez presvedčenia, morálky a charakteru.

O postupnej deštrukcii jeho šedej kôry mozgovej svedčí jeho vyjadrenie, že vstup Ukrajiny do NATO by nemal byť podmienený tým, aby plne kontrolovala celé svoje územie. Pre lepšiu ilustráciu citujem z článku jeho vyjadrenie: „Myslím, že nie je nutným predpokladom plná obnova kontroly nad celým územím. Pokiaľ dôjde k vymedzeniu, nejakej administratívnej hranice, potom môžeme brať túto administratívnu hranicu ako dočasnú a Ukrajinu v teritóriu, ktoré bude v tom čase kontrolovať, prijať do NATO.“

Petr Pavel (PP) vo svojom úsilí „vyšperkovať“ svoju rektálnu politiku voči NATO by teda bol za to, aby sa Ukrajina stala členom NATO vo svojej oklieštenej podobe keďže je nereálne, aby sa stala členom NATO ako celok. Ukrajina sa nemôže stať členom NATO ani v tzv. vymedzenej administratívnej hranici, pretože v čase konfliktu je táto hranica flexibilná, nestála a meniaca sa podľa situácie na bojisku. A s postupom času a útokov NATO na Rusko je vysoký predpoklad toho, že Ukrajina bude ako celok začlenená do Ruska. Znamenalo by to katastrofu pre Západ a záchranu pre ukrajinský národ. Západu by totiž nemal kto zaplatiť za miliardové náklady spojené s vojnou a zároveň by západné firmy prišli o všetky majetky na Ukrajine a mnoho miliardové investície na Ukrajine. Partnerstvom Ukrajiny a Ruska by sa postupne Ukrajina obnovila a ich majetok by bol pred západnými lupičmi zachránený. Zradca ukrajinského národa Zelensky po útoku na ruské územia organizovanom v USA sa škaredo pomýlil, ak si myslel, že si Ukrajina týmto útokom vybuduje lepšie rokovacie podmienky pre zastavenie bojov. Rusko s ním rokovať nebude a prijme vojenské riešenia na také operácie, ktoré budú viesť ku kapitulácii Američanmi riadeného Kyjeva.

PP kalkuluje aj zo zastavením bojov, pripúšťa, aby sa údajne dočasne Ukrajina vzdala svojich území a aby sa oklieštená Ukrajina stala členom NATO. Ak český militantný prezident a bývalý vrcholový predstaviteľ NATO kalkuluje s takýmto scenárom, tak zločineckému paktu NATO musí riadne tiecť do topánok. Začína im byť jasné, že USA a NATO vojnu proti Rusku na Ukrajine prehrali a ostáva im len možnosť výberu. Buď jadrová konfrontácia alebo ukončenie konfliktu s cieľom vtiahnuť zostatok Ukrajiny do NATO. Vtiahnutie časti Ukrajiny do NATO po zastavení konfliktu by pre Rusko znamenalo len dočasne odložené nebezpečenstvo. Pretože je isté, že NATO s USA na čele by využili zastavenie konfliktu na dozbrojenie a nádych do ďalšieho útoku proti Rusku. Rusko si je toho veľmi dobre vedomé. Konflikt na Ukrajine sa dá zastaviť z pohľadu Západu len tak, ak dajú Rusku záruky, že Ukrajina sa nikdy nestane členom NATO. USA, deštruktívny Západ a ani NATO nie sú v pozícii, aby mohli diktovať svoje podmienky pre zastavenie konfliktu.

Český nedouk PP alias Pávek uvádza údajný precedens na príklade rozdeleného Nemecka. Hovorí: „Pozrime sa napríklad na Nemecko. Došlo k rozdeleniu Nemecka, ktoré nebolo akceptované všetkými západnými štátmi, a hoci časť Nemecka bola okupovaná Sovietskym zväzom, tak Nemecko, teda ten zvyšok bol prijatý do NATO, a to už v roku 1955.“

Pávkovi akosi ušlo, že po 2. svetovej vojne bolo celé Nemecko rozdelené do okupačných zón. Západnú časť Nemecka okupovali Američania, Briti a Francúzi. V roku 1949 sa z týchto zón vytvorili NSR a NDR. Vznikli teda dva štáty v súlade s medzinárodným právom. PP teda uviedol príklad za ktorý by dostal ako žiak ZDŠ z dejepisu päťku. Okrem toho Sovietsky zväz na základe Zmluvy o konečnom usporiadaní vo vzťahu k Nemecku, ktorá je známa tiež ako Zmluva dva plus štyri zo svojej zóny Nemecka odišiel. Reakcia USA bola taká, že okamžite rozšírila svoju okupáciu Nemecka na celé zjednotené Nemecko. A samozrejme uvedenú zmluvu nedodržiava. Český nevzdelaný prezident s vedomosťami žiaka základnej školy to asi nevie. Boli porušené hlavne tieto ustanovenia Zmluvy:

Článok 2 potvrdil, záväzok vlád Nemeckej spolkovej republiky a Nemeckej demokratickej republiky, že z nemeckej pôdy bude vychádzať iba mier. Podľa ústavy zjednoteného Nemecka sú činy smerujúce a vykonávané s úmyslom narušiť mierové vzťahy medzi národmi, najmä s cieľom pripraviť sa na agresívnu vojnu, protiústavné a trestné. Vlády Nemeckej spolkovej republiky a Nemeckej demokratickej republiky vyhlasujú, že zjednotené Nemecko nikdy nepoužije žiadnu zo svojich zbraní, pokiaľ to nie je v súlade so svojou ústavou a Chartou Organizácie Spojených národov.

Článok 3 potvrdil, že vlády Spolkovej republiky Nemecko a Nemeckej demokratickej republiky sa zriekajú výroby, držby a kontroly jadrových, biologických a chemických zbraní.

Článok 4 a 5 upravuje podmienky stiahnutia sovietskych ozbrojených síl z územia súčasnej Nemeckej demokratickej republiky a Berlína a prítomnosť vojsk na území Nemecka do ukončenia sťahovania sovietskych ozbrojených síl z územia súčasnej Nemeckej demokratickej republiky a Berlína. Potom môžu byť jednotky nemeckých ozbrojených síl zaradené do vojenských aliančných štruktúr rovnakým spôsobom ako na ostatnom území Nemecka, ale bez nosičov jadrových zbraní. Zahraničné ozbrojené sily a jadrové zbrane alebo ich nosiče nebudú v tejto časti Nemecka umiestnené ani tam rozmiestnené. Viac informácií môžete nájsť tu:

https://slovanskenoviny.sk/zmluva-dva-plus-styri-o-nemecku-12-september-1990/

PP ďalej hovorí: „Ak dôjde k nejakým mierovým rokovaniam, tak veľmi pravdepodobne sa budeme baviť o tom, že Rusko bude dlhodobo okupovať časť ukrajinského územia, a z pohľadu demokratických krajín, ktoré sa hlásia k rešpektovaniu medzinárodného práva a Charty OSN, by malo teda dôjsť k tomu, že budeme rešpektovať dohodu medzi bojujúcimi stranami, ale nebudeme akceptovať zmenu medzinárodných hraníc na základe agresie.“ Natovec PP opäť trpí na chorobnú zábudlivosť čo skôr na začínajúcu Alzheimerovovu chorobu.

Pripomeniem mu ako zločinecký pakt NATO pod vedením USA bombardoval Juhosláviu v roku 1999. USA vôbec nerešpektovali rezolúciu BR OSN 1244. Od Srbska bolo neskôr násilne na príkaz USA odtrhnuté Kosovo. Dnes sú tam strategické americké a západné vojenské základne. Nerastné bohatstvo Kosova je neustále Západom vykrádané. Vyhlasovať krajiny NATO za demokratické je typickou chorobou vojenského NATO myslenia PP alias Pávka. Viem si však predstaviť, že jeho bludy môžu pochádzať z dielne velenia NATO v Bruseli a NATO prostredníctvom PP iba testuje verejnú mienku.

O charaktere PP svedčia aj jeho vyjadrenie o tom, že plynovod Nord Stream mohol byť pre Ukrajincov legitímnym cieľom, ak ho zničili s úmyslom prerušenia dodávok plynu a ropy do Európy. Hovorkyňa MZV Ruska Mária Zacharovová Pávka označila za vyvrheľa a porovnala ho s predstaviteľmi medzinárodných teroristických buniek. Treba len dodať, že mala pravdu. Prezident PP robí hanbu českému národu od svojho nástupu do úradu. Svedčí o tom podpora zločinov NATO, pričom sa tvári ako demokrat. PP všetko zaklincoval výrokom, že on sám nemá usvedčujúce informácie o tom, že by za výbuchom stála Ukrajina. Jednoducho zaspal dobu. Veď Nemci už podali na konkrétnych Ukrajincov trestné oznámenia. PP tie informácie nemá z jednoduchého dôvodu. Nehrá vo svetovej politike žiadnu úlohu. Má len sluhovskú pozíciu s nulovým výtlakom.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pavel-do-nato-by-mohla-vstoupit-i-okupovana-ukrajina-40484662

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zacharovova-prezident-pavel-je-sokujici-vyvrhel-a-mluvi-jako-terorista-40485025#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

https://www.nasepraha.cz/petr-pavel-mel-kryci-jmeno-pavek/

https://zemavek.sk/rusko-sa-chysta-vypovedat-zmluvu-o-konecnom-usporiadani-nemecka-z-roku-1990/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 397

Celkové hodnotenie: 24.18

Priemerná čítanosť: 2428

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Sven-Göran Eriksson mal pohreb v Torsby, prišli Beckham i Hodgson

    0icon

    V piatok sa vo švédskom meste Torsby uskutočnila posledná rozlúčka s bývalým futbalovým trénerom Svenom-Göranom Erikssonom. Švédsky kormidelník zomrel 26. augusta vo veku 76 rokov…

    Na cyklotrasu pri Starine dal Slovenský vodohospodársky podnik zákazové značky, Prešovský samosprávny kraj chce vysvetlenie

    0icon

    Ochranárska organizácia Aevis upozorňuje, že cyklisti nemôžu využívať novozrekonštruovanú cyklotrasu pri Starine. Zákazové značky osadil správca vodárenskej nádrže Slovenský vodohospodársky podnik (SVP), z dôvodu pohybu…

    Poslanci sa v závere dňa venovali novele o ochrane prírody z dielne SNS

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere tretieho rokovacieho dňa 19. schôdze venovali novele zákona o ochrane prírody a krajiny z dielne koaličných poslancov…

    Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny vyčlenilo 100 miliónov eur na pracovné miesta v sociálnych podnikoch

    0icon

    Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) vyčlenilo 100 miliónov eur na vytváranie nových pracovných miest prostredníctvom sociálnych podnikov. Na hrade Čičva v obci Sedliská…

    KDH: Biometrické sledovanie kamerami v školách predstavuje bezpečnostné riziko

    0icon

    Biometrické sledovanie kamerami v školách predstavuje bezpečnostné riziko. Nerieši ani problém s nahlasovaním bombových útokov. Upozornilo na to opozičné KDH v reakcii na návrh ministra…

    Procesia Bratislavou k sviatku Povýšenia svätého Kríža pre počasie nebude

    0icon

    Procesia Bratislavou k sviatku Povýšenia svätého Kríža, ktorá sa mala konať v sobotu (14. 9.), pre nepriaznivé počasie nebude. Konferencia biskupov Slovenska (KBS) o tom…

    Krátky videosúhrn dňa

    0icon

    Bratislava 13. septembra 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Susan Walsh,Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin,Korean Central News Agency/Korea News Service)   Pozrite si krátky videosúhrn dňa. Všetko dôležité v skratke vo…

    Messi sa vracia po zranení, pomôže Miami v sobotu proti Philadelphii

    0icon

    Argentínsky futbalista Lionel Messi sa po dvojmesačnej prestávke zavinenej zranením členka vráti v sobotu do súťažnej akcie. Tridsaťsedemročný útočník by mal byť k dispozícii jeho…

    Únia ligových klubov monitoruje situáciu, pripravuje sa na rôzne scenáre 7. kola

    0icon

    Únia ligových klubov (ÚLK) ako riadiaca organizácia najvyššej futbalovej súťaže Niké ligy vníma nepriaznivú situáciu spôsobenú výdatným dažďom najmä na západnom území Slovenska. V spolupráci…

    Národné bezpečnostné analytické centrum je v čiastočnej pohotovosti

    0icon

    Riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Pavol Gašpar v piatok po konzultácii s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom (Hlas-SD) a predstaviteľmi ostatných bezpečnostných zložiek rozhodol o…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Michal Durila

    Marián Tkáč

    Miroslav Iliaš

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA