Zneužijú Šimečkovci výročie SNP na provokácie spojené so štátnym prevratom?

Na tému podozrení, že strana Progresívne Slovensko pripravuje štátny prevrat som už napísal viacero článkov. Ako sa postupne odvíjajú udalosti, moje podozrenia sa pretavujú do istoty. Áno občania povedzme si pravdu. Šimečkovci pripravujú štátny prevrat, ktorý je organizovaný zo zahraničia. Atentát z 15. mája t. r. bol čiernym dňom slovenskej demokracie. Zásadná otázka znie. Bola táto udalosť činom z nenávisti a čin vykonal jednotlivec bez väzieb na iné osoby, alebo to bol plánovaný pokus o vraždu so zahraničným režisérom v pozadí? Vyjadrenia viacerých opozičníkov k útoku na premiéra Fica boli takého charakteru ako keby ľutovali, že prežil. Je to stav ich nízkej mentálnej úrovne alebo šok z toho, že sa plánovaná vražda nepodarila? Akonáhle sa pravdepodobnosť podozrení o organizácii štátneho prevratu zvyšuje na hranicu istoty, mali by nastúpiť OČTK a tajné služby a využiť všetky svoje možnosti, aby preverili a prípadne dokázali, či sú alebo nie sú nekalé praktiky opozície namierené proti republike.

Pred pár dňami uplynuli tri mesiace od smutnej udalosti z 15. mája a verejnosť trpezlivo čaká na vyjadrenia OČTK, prokuratúry a iných kompetentných bezpečnostných zložiek. Nechajme však vyšetrovateľov pracovať a pozrime sa v kocke čo sa dialo potom.

Hneď po atentáte vznikol humbug liberálno – progresívnych médií (LPM), ktorý čin ohodnotili tak, že vznikol na základe nenávisti, rozpoltenia spoločnosti a vinu, ako inak, pripísal terajšej koalícii. Neskôr vznikli výzvy na zmierenie slovenského spektra politických strán za okrúhlym stolom s cieľom tzv. upokojenia spoločnosti. Takéto urýchlené tvrdenia mali za cieľ odviesť pozornosť OČTK od stopy skutočného organizátora pokusu o vraždu premiéra Fica. Vidím tu identickú podobnosť s vyhlásením bývalej neúspešnej ministerky spravodlivosti Kolíkovej, ktorá vyhlásila pár dní po smrti generála Lučanského, že išlo o samovraždu. Takéto vyhlásenie môže dať len človek, ktorý je podozrivý z toho, že má informácie týkajúce sa vraždy Lučanského a chce odpútať vyšetrovanie iným smerom. Kolíkovú už dávno mali OČTK posadiť na detektor lži.

Situácia pred 15. májom bola v spoločnosti klasická a neboli zaznamenané žiadne neštandardné rozbroje medzi občanmi okrem štvania Šimečkovho Progresívneho Slovenska (PS). Občania registrovali ich politické ataky, ktoré vznikali na základe vymyslených a nekonkrétnych historiek. Cieľ PS – vyvolať v štáte nepokoje a na ich základe predčasné voľby, čiže pokus o politický prevrat. PS zahájilo tento boj ihneď po parlamentných voľbách na jeseň 2023 a to svojimi vyjadreniami, v médiách i na námestiach. Myslieť si, že ľudia sa protestov PS na námestiach zúčastnili spontánne je chyba. Protesty na námestiach boli organizované PS a ľudia boli na ne zvážaní autobusmi. PS dokonca organizovalo tieto protesty aj v spojitosti s propagáciou kandidáta na prezidenta Korčoka. Protesty sú prirodzené právo v demokratickej spoločnosti vyjadriť nesúhlas s určitým konaním, ktoré nie je v záujme štátu ako napríklad korupcia, nekalé praktiky politikov a pod. Musia byť však niečím podložené, musí existovať konkrétna príčina kvôli čomu sa protestuje. Ak takéto niečo neexistuje a opozícia zvolá pseudo protesty s cieľom rozoštvať spoločnosť a využíva ulicu, aby sa dostala k moci, tak potom ide o pokus o násilný politický prevrat a tu už demokracia končí. Je čas, aby nastúpil prokurátor a OČTK, aby vyšetrili či takéto konanie nenapĺňa paragrafy trestného zákona zvlášť trestné činy proti republike v paragrafoch 311 až 320 trestného zákona.

Niet pochýb o tom, že PS je riadené svojimi tútormi zo zahraničia a plní ich pokyny. Všade inde vo svete sa tomu hovorí vlastizrada. LPM s vysokou pravdepodobnosťou sú tiež platené za toto štvanie tým istým režisérom zo zahraničia. Po niekoľkých mesiacoch „pasivity“ PS sa ich štvanie pred niekoľkými dňami obnovilo. Pozrime sa za čo „ovečky“ PS protestujú na uliciach. Schválne som si za svedkov vzal príklady LPM. Napríklad SME na margo ministerky Šimkovičovej:

Jediné, čo na nich platí, je ulica.“ „Poďte s nami. Kultúru si nedáme,“

Prípad Drličku. Drlička viedol SND od januára 2021, keď bol na základe výberového procesu vymenovaný do funkcie. Z postu bol na začiatku novembra 2022 odvolaný, dôvodom boli jeho nevhodné medializované vyjadrenia na adresu umelcov a politikov. Po jeho odvolaní v novembri 2022 sa nekonali žiadne pouličné protesty. Skoro nikto si to nevšimol. Prečo? Lebo vtedy ešte za ním nestálo PS a štát riadila bývalá koalícia. Na svoj vyárendovaný post riaditeľa sa vrátil v máji 2023. Keď bol odvolaný novou vládou, terajšia opozícia jačí ako besná. Bývalá koalícia a terajšia opozícia sa skladá z tých istých ľudí a strán. Čistá schizofrénia. Treba poznamenať, že bývalé vlády Matoviča a Hegera vymenili bez udania dôvodu po svojom nástupe k moci množstvo ľudí. Na štátne fleky nastúpili spriaznení ľudia bez ohľadu na odbornosť.

Nejaký hulákajúci mladík vytrčil heslo: „Sloboda médiám“. Tento mladík určite nesleduje médiá takým spôsobom, aby vedel povedať v čom nesloboda spočíva. Má však možnosť si zahulákať v dave, ktorý mu zaručuje anonymitu. Tak prečo nie? Davová psychóza podobná ako „rowdies“ na futbale. Ďalší progresívny pomätenec vytiahol heslo: „Slovensko nepatrí vláde, ale občanom.“ Zrejme mu ušlo, že vláda bola legálne zvolená občanmi.

Progresívne Slovensko na svojich stránkach sa samo usvedčuje z organizácie štátneho prevratu s heslami: „Vláda v lete rozkladá štát a prezident mlčí. Vraciame sa do ulíc.“ Prázdne heslá sú iba obyčajnou zámienkou na vyvolávanie nepokojov na Slovensku. Progresívcom zrejme vadí, že prezident Pellegrini nehrá úlohu Čaputovej. Mimochodom občianka Čaputová sa tiež zúčastnila progresívnych protestov, čím jasne preukázala, že aj v čase, keď hrala úlohu americkej guvernérky štátu Slovensko nebola nestranná, ale poplatná PS a USA. Michal Šimečka už v roku 2009 napísal prácu o organizácii prevratov uverejnenú na Sorosovej univerzite pod názvom „Difúzia a mobilizácia občianskej spoločnosti vo farebných revolúciách“ tu:

https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=16166

https://zemavek.sk/vyzera-to-tak-ze-ps-a-simecka-organizuje-na-slovensku-statny-prevrat/

Nenávistné komentáre hlavného štváča Sorosjugendu Šimečku si môžete pozrieť na ich stránkach. O tom, že atentát na premiéra Fica bol organizovaný zo zahraničia predkladám dôkaz tu:

https://www.euronews.com/2024/05/24/eu-enlargement-chief-says-mix-up-led-to-georgian-pms-death-threats-claim

Ide o nátlak západných tajných služieb (USA) s cieľom urobiť z Gruzínska svojho poslušného lokaja. Gruzínskeho premiéra Irakliho Kobachidzeho rozhorčilo, že v rozhovore s ním sa ho snažil zastrašiť jeden z eurokomisárov príkladom atentátu na predsedu slovenskej vlády Roberta Fica.

O vydieraní Gruzínska Západom Kobachidze povedal: „V telefonickom rozhovore so mnou jeden z eurokomisárov vymenoval niekoľko opatrení, ktoré by západní partneri mohli prijať proti Gruzínsku, a na záver poznamenal: „Videli ste, čo sa stalo Ficovi a mali by ste byť veľmi opatrný. Zdôraznil, že podľa predbežných údajov atentát na predsedu slovenskej vlády odhalil stopu spravodajských služieb jednej z krajín, ktorá je obzvlášť úzko spätá s predstaviteľmi globalistov vyvolávajúcich vo svete vojny. A títo vojnoví globalisti sú pripravení urobiť čokoľvek, aby vyvolali nepokoje v Gruzínsku. Myslíte si, že Kobachidze preháňa? Nie. Toto vyjadrenie vyšlo z úst eurokomisára Olivéra Várhelyiho. Je priamym dôkazom, že do prípadu atentátu na premiéra Fica boli zamiešané tajné služby Západu so slovenskými vykonávateľmi.

O niekoľko dní oslávime okrúhle 80 – te výročie SNP. Príďte priatelia z celého Slovenska. Oslávme tento sviatok dôstojne ako sa patrí vzhľadom k jeho dejinnému významu. Buďme však ostražití. Všímajme si, či sa medzi ľudmi nevyskytnú progresívni provokatéri. Všímajme si, či niektorí ľudia nebudú mať snahu dehonestovať tento sviatok. Ak zbadáte nejaké podozrivé správanie, volajte policajtov. Je možné, že sa progresívni šialenci pokúsia o niečo nekalé. Tento sviatok môžu využiť na vyvolanie nepokojov. Je to jednoducho ich úloha, za ktorú sú platení zo zahraničia. Ministerstvu vnútra a hlavne Úradu pre ochranu ústavných činiteľov odporúčam, aby prijali také operatívne opatrenia, ktoré zaručia, aby sa 15. máj neopakoval. Odkaz hrdinu SNP Vladimíra Strmeňa znie: „Chráňme si mier, rodil sa ťažko“.

https://blog.hlavnespravy.sk/34942/dost-bolo-simeckua-jeho-dristov-octk-konajte/

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/funkcie-generalneho-riaditela-snd-opat-nastupi-m-drlicka

https://kultura.sme.sk/c/23041927/drlicka-konci-ako-sef-snd-vyrok-ze-politici-nanestastie-este-dychaju-ho-stal-kreslo.html

https://domov.sme.sk/g/230144/protest-v-bratislave?gref=strm_art-23369746&photo=p8849685

https://progresivne.sk/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 397

Celkové hodnotenie: 24.18

Priemerná čítanosť: 2422

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci v závere stredajšieho rokovania diskutovali o školských návrhoch

    0icon

    Bratislava 12. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Poslanci Národnej rady (NR) SR v stredu v závere druhého rokovacieho dňa 19. schôdze diskutovali o novelách z dielne…

    O nepřátelích systému

    0icon

    Praha 12. septembra 2024 (HSP/Petrhampl/Foto:TASR/AP-Manuel Balce Ceneta)   Neomezená svoboda projevu dává moc nepřátelům systému, nechala se před časem slyšet soudkyně Evropského soudu pro lidská práva…

    Polícia začala trestné stíhanie pre poškodenie ďalekohľadu na veži v Bratislave

    0icon

    Polícia začala trestné stíhanie pre poškodenie ďalekohľadu na vyhliadkovej veži na Devínskej Kobyle v Bratislave. V tejto súvislosti pátra po osobách, ktoré sa v nedeľu…

    Diplomatická kvapka krvi môže zachrániť 90 ľudských životov

    0icon

    Bratislava 12. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Kapusta)   Tridsať zamestnancov Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky dnes darovalo spolu 15 litrov krvi, vďaka ktorej…

    Americké volby – aktualizace

    0icon

    Praha 12. septembra 2024 (HSP/Petrhampl/Foto:TASR/AP-Stephanie Scarbrough)   Uplynul další týden a jsem tu opět s aktualizací o vývoji volebního zápasu v USA. Čísla jsou nadále…

    Bidenova administratíva je v otázke povolenia úderov do hĺbky ruského územia rozpoltená

    0icon

    Washington 12. septembra 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Evan Vucci, Pool   Bidenova administratíva je rozpoltená v otázke možného povolenia Kyjevu, umožniť mu údery americkými zbraňami hlboko na ruské…

    Nehoda auta s električkou v Bratislave si vyžiadala piatich zranených

    0icon

    Nehoda auta s električkou na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu na križovatke so Žižkovou ulicou v Bratislave si vyžiadala päť zranených osôb. Všetci boli prevezení…

    USA uvalili na Irán sankcie a Rusko idú zasiahnuť povolením

    0icon

    Washington 12. septembra 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   USA uvalili na Irán sankcie za dodávky balistických rakiet do Ruska, ale Teherán naďalej tvrdí, že k týmto dodávkam…

    Končím!

    0icon

    Praha 12. septembra 2024 (HSP/Vidlykovykydy/Foto:X/Pavel Novotný)   Ne, prosím nelekejte se. Nekončím s blogem. Neodrodil jsem se. Nepřičichl jsem v Bruselu k velkému světu a…

    Španieli potvrdili triumf nad Českom aj vo štvorhre

    0icon

    Tenisti Španielska úspešne vstúpili do bojov v B-skupine finálového turnaja Davisovho pohára. V domácej Valencii rozhodli o triumfe nad Českom už v dvojhrách. Podobný vstup…

    FOTO DŇA