Pellegrini. Dúfam, že prezident


Bager s Jozefom Makom (Peter Pellegrini).
Printscreen autor z fb pluska.sk
.
Mali sme tu Andreja Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom.
Potom Zuzanu Čaputovú, preoblečenú ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou Slovenska, samozrejme, ako inak, podvodom.
.
A teraz, dnes sa stal prezidentom Peter Pellegrini, ktorého som volil aj ja, ako menšie zlo.
.
Kam nás to 10 rokov vyššie menovaní dvaja lúzri priviedli a kde budeme o ďalších 5?
.
Kto je človek Peter Pellegrini?
.
1. Prezident Peter Pellegrini bol premiérom a súčasne aj ministrom zdravotníctva na začiatku kovidu, práve on vpustil na Slovensko strach z WHO a nútil ľudí do rúšok a neskôr podporoval aj Matovičove opatrenia, vrátane experimentálneho očkovania. Faktom je, že úmrtnosť na Slovensku na kovid bola v začiatkoch, keď WHO vyhlásilo pandémiu minimálna, účinná liečba už existovala a ak by nedošlo k rozšíreniu infekcie, tým že ju nechali Matovičovci rozhorieť zákazom ošetrovania v ambulanciách VL, príkazom používať Remdesivir a zákazom používať účinnú liečbu a porušovaním protiepidemických opatrení napríklad plošným testovaním, ani by tu nebol dôvod experimentovať s pseudovakcínou. Okrem strachu tu nebol dôvod na opatrenia v školách, ktoré nevratne poškodili detskú populáciu, nebol dôvod na porušovanie ľudských práv v domovoch dôchodcov, izoláciu a samotný neľudský spôsob umierania. Statoční ľudia so zdravým rozumom boli dezoláti, avšak vtedy konformný Peter Pellegrini súhlasil s riadením WHO a súhlasí s ním asi dodnes(?). Preto Pellegrini spustil paniku strachu na začiatku kovidu, preto akceptoval a nútil ľudí do rúškovania, a to aj deti v školách, preto nútil ľudí do očkovania tzv. vakcínou, u ktorej nebola preukázaná ani účinnosť, ani bezpečnosť? Preto akceptoval podvodné testovanie a podvodné vykazovanie pozitívne testovaných ako chorých? Preto žiadal, že ľudí, ktorí nedodržiavajú karanténu, bolo treba nahlásiť polícii? Preto vo všetkom akceptoval globalistické riadenie Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) a neprejavil sa ako samostatný v záujme našich ľudí premýšľajúci a konajúci tvor? On má v tejto oblasti veľké maslo na hlave. Dúfam, že toto si uvedomí čo najskôr a že vedomie spoluvinníctva bude jeho najväčším motorom v úsilí situáciu napraviť, aby v budúcnosti konal iba v záujme obyvateľov Slovenska. Pozor! WHO už hovorí o ďalších pandémiách.
.
2. Peter Pellegrini ako minister zdravotníctva a premiér v jednej osobe 13.augusta 2019 nasadol osobne do bágra a vysmiaty v bagandžoch spustil búranie novej univerzitnej nemocnice na Rázsochách. Architekti a lekárska komora Rázsochy bránili a deklarovali, že nemocnicu možno v krátkom čase dokončiť a uviesť do prevádzky. Bolo to iba chybné rozhodnutie, alebo bolo treba pomôcť Pente sprivatizovať ľudské zdroje štátnych nemocníc pre novú nemocnicu na Boroch? Veď ako by k tomu prišli v Pente, keby nemali do novej nemocnice kvalifikovaných lekárov a sestričky? Alebo išlo o pozemky? Pre takéto triviálne dôvody my obyvatelia Slovenska ani po takmer štridsiatich rokoch stavania stále nemáme univerzitnú nemocnicu, základnú bázu na výchovu lekárov, ktorých dostatok je základnou podmienku zdravotnej bezpečnosti obyvateľstva. Namiesto, aby konečne po 40-rokoch budovania novej modernej nemocnice bola táto uvedená do prevádzky, zavŕšili túto 40-ročnú strastiplná cestu tesne pred cieľom, definitívne jej zbúraním. Hľa výkričník, že premena zdravotníctva na chorobníctvo už nastala. Aké typické pre dnešný moderný demokratický systém . Dúfam, že si toto už pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a zaslúži sa o zrod štátnej zdravotnej politiky postavenej na potrebách ľudí.
.
3. Práve Pellegrini dosadil za ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú, ktorá reprezentuje sily chorobníctva. Popravde chorobníctvo, toto dnes už celé odvetvie priemyslu, ktoré je zamerané na „spracovanie“ chorôb, potrebuje chorých ľudí ako základnú surovinu. Toto odvetvie dnes nebývalým spôsobom bujnie. Základným predpokladom ziskovosti chorobníctva je množstvo základnej suroviny. Preto tento proces funguje na úkor životov a zdravia. Zo zdravých ľudí je najprv potrebné urobiť surovinu. Tu je nenahraditeľná úloha úradníkov štátu a štátnych inštitúcií, prijímanie takých politík, ktoré podporujú biznis s chorobami. Pokračovanie v štátom riadenej likvidácii zdravotníctva, v jeho premene na chorobníctvo, znamená  pokračovanie v likvidácii opatrení s preventívnym zameraním a ambulantnej zdravotnej starostlivosti, ktorej jednou z hlavých úloh je zachytenie a vyriešenie ochorení vo včasných štádiách. To znamená udržanie ľudí zdravých.  Hlavnou funkciou prevencie aj ambulancií je brániť vzniku chorôb, zachytenie a vyliečenie počiatočných štádií, to znamená znížiť počty chorých v nemocníciach a v konečnom dôsledku predĺžiť strednú dĺžku života bez choroby, teda rokov života prežitých každým z nás v zdraví. Za socializmu fungovalo zdravotníctvo bez zisku, čo bolo silnou bariérou chorobníctva. Fungovala bohatá sieť ambulancií a ako samozrejmosť, ambulancie mali svoje tykadlá v komunitách, kde bola k dispozícii nielen hustá sieť pevných lekárskych pohotovostí, ale aj výjazdových. Napríklad keď ochorelo dieťa, nemuseli rodičia s ním utekať v horúčkach k lekárovi do ambulancie, ale, ako samozrejmosť, lekár prišiel za chorým pacientom domov, k jeho lôžku. Doma sa realizovalo vyšetrenie, aj liečenie, aj upokojenie vystrašenej rodiny, rodičov, alebo v prípade seniorov ich detí. Všetko bolo v prospech ľudí v časoch zločinného minulého režimu. Obávam sa, že dnes Zuzana Dolinková nič nerobením čoskoro úplne zlikviduje detské pohotovosti spolu aj s ambulantnou pediatriou. To ako ďalší krok k vybudovaniu modernej demokratickej spoločnosti. A čo bude ďalej?
Dúfam, že si toto už aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a zaslúži sa o zrod štátnej zdravotnej politiky postavenej na potrebách ľudí.
.
4. Na funkciu riaditeľa Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou Peter Pellegrini „upratal“ dr. Michala Palkoviča, ktorý sa stal známym najmä kolaboráciou s Igorom Matovičom a Zuzanou Čaputovou počas kovid genocídy. Bol predsa hlavným patológom pandémie. V jeho náplni práce bolo hodnotiť príčiny úmrtí po kovide a po tzv. očkovaní proti kovidu, pričom mal včas odhaliť nežiaduce účinky pseudovakcín a varovať pred ich masovým používaním. Tento lekár nesie mimoriadne veľkú zodpovednosť za poškodenie zdravia a  úmrtia ľudí po podávaní mRNA toxických injekcií. Lebo kryl a kryje nežiaduce účinky tzv. očkovania proti kovidu a nesie zodpovednosť za jeho nešťastné následky. To on mal zabezpečiť v riadení pandémie spätnú väzbu a včasné varovanie. Čakajú nás možno ďalšie pandémie. Ak má byť zachovaná suverenita Slovenska, musí sa vytvoriť silná súdržná spoločnosť. Takú je možné budovať iba na základe dôvery. V silnej súdržnej spoločnosti je samozrejmosťou, že sa vyvodzuje zodpovednosť za zlyhania, ako boli tragické udalosti, ku ktorým došlo na Slovensku počas kovidovej pandémie. Zmierovanie a spájanie nie je možné bez obnovenia dôvery v spoločnosti. Reči o zmierovaní a spájaní, bez cieľavedomého úprimného úsilia o znovunastolenie dôvery medzi ľuďmi, sú iba prázdne slová. Dúfam, že si toto už aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a zaslúži sa o obnovenie dôvery.
.
5. Na poste zástupcu vo Svetovej zdravotníckej organizácii Peter Pellegrini má spojenca, Čaputovca dr. Jozefa Šuvadu, takže nám neustále hrozí, že podľahneme globálnym manipuláciám, keď tento zástupca Slovenska vo WHO spoločne s ministerkou Zuzanou Dolinkovou zmaria úsilie dr. Petra Kotlára, ktorý na Svetovom zdravotníckom zhromaždení v máji 2024 vybojoval za SR odmietnutie diktátu globálneho chorobníctva (WHO), napriek tomu, že jeho hlavný spojenec vo vláde, premér Fico bol vyradený atentátom a  musel bojovať o holý život. Táto organizácia (WHO), ako ukázala kovid pandémia, dnes namiesto zlepšovania zdravia svetovej populácie má za cieľ zvyšovanie ziskov určitých korporácií neetickým a neľudským spôsobom. V dnešnom svete peňazí sú v tajných laboratóriách USA tímy tzv. vedcov, ktorých celá ich veda spočíva vo vývoji nových nebezpečných smrtiacich vírusov. Vírusy potom rozširujú po svete ako pandémie, aby iné skupiny vedcov vyvinuli vakcíny a lieky, na ktorých potom rozprávkovo zarobia biznismeni z USA. A WHO, namiesto toho, aby bránilo vzniku paniky a prijímalo účinné opatrenia, robí presný opak. WHO sa dnes stalo súčasťou globálneho chorobníctva. Naopak ak by WHO prijalo opatrenie že zisk  firiem, ktorý zarobia v pandémii pri zachraňovaní zdravia a životov ľudí musia tieto firmy v plnej výške bez náhrady odovzdať na poskytovanie starostlivosti a zabezpečenie života postihnutých pandémiou, tak to by sme mohli hovoriť o WHO ako o Svetovej zdravotníckej organizácii, teda o globálnom zdravotníctve. Nevidím jediný morálny dôvod prečo vy mali mať farmafirmy v pandémii astronomické zisky. Tzv. cielené opatrenia boli WHO využívané na šírenie strachu zo smrti, ktorý predstavuje základný marketingový nástroj biznisu s chorobami. Všetko v duchu základnej poučky kapitaliznu oblečeného do liberálnej demokracie: Čím horšie, tým lepšie. Kapitalizmus sa zglobalizoval, postúpil do štádia globálneho fašizmu, ktorý dnes ohrozuje existenciu ľudstva nielen jadrovými vojnami, ale aj hrozbami biologickými a držme si klobúky, do globálneho útoku na ľudstvo nastupuje aj umelá inteligencia (AI). Dúfam, že si toto už aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a zaslúži sa o zrod suverénnej štátnej zdravotnej politiky postavenej na potrebách našich ľudí.
.
6. Na post ministra školstva Peter Pellegrini dosadil Tomáša Druckera, ktorý predtým z pozície ministra roky likvidoval zdravotníctvo. Dnes ako minister školstva v školách pokračuje v šírení LGBT+ propagandy a ostatných psychiatrizujúcich programov mimovládok. Pokračuje sa v debilizácii našej mládeže inkluzívnym vzdelávaním a ďalšími nepedagogickými a neodbornými postupmi šírenými z Bruselu. A čaká nás ešte zintenzívnenie debilizácie mladých ľudí s plným využitím možností nastupujúcej umelej inteligencie (AI). Dúfam, že si toto už aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a zaslúži sa o účinnú ochranu mládeže pred týmito hrozbami.
.
7. Mierové úsilie je rozhojúce. Vrcholový politik by nemal patriť k ľuďom ktorí nevedia čo sa deje a ani nevedia že to nevedia. Bez mieru nie je nič. Na obzore sú dnes dve najzávažnejšie hrozby likvidácie ľudstva. Likvidácia ľudstva v tretej svetovej vojne, a hrozba likvidácie ľudstva umelou inteligenciou (AI). Dúfam, že si toto aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí a bude všetkými možnými spôsobmi bojovať za mier aj s nasadením vlastného života. Že sa zaslúži o odvrátenie tretej svetovej vojny ale aj o odvrátenie likvidácie človeka AI.
.
Záver
Slovensko potrebuje na čele štátu prezidenta, ktorý má najmä zdravý sedliacky rozum a cit pre spravodlivosť, nebojí sa a je pripravený za svoju vlasť položiť aj vlastný život (ako Fico). Zákony musia platiť pre každého rovnako a šírenie klamstiev, protekcionárstvo, korupcia, hlúposť a amorálnosť, najmä z EÚ, musia skončiť. Naopak, Slovensko sa musí stať motorom obnovy EÚ, jej premeny z dnešnej demokratickej trosky na organizáciu postavenú na potrebách ľudí. O to sa musí usilovať aj náš suverénny prezident, celá vláda a poslanci a aj naši europoslanci. Potom takému prezidentovi a takým slovenským politikom budeme môcť dôverovať. Až obnovenie dôvery v spoločnosti môže viesť k jej konsolidácii a k jej uzdraveniu. Dúfam, že si toto aj pán prezident Peter Pellegrini uvedomí.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 37-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 155

Celkové hodnotenie: 25.71

Priemerná čítanosť: 4716

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Michael Shellenberger: Sorošove mimovládky prepojené s vládou a médiami slúžia na diskreditáciu opozície. Boj Michaela Shellenbergera za slobodu slova, je aj našim bojom

    0icon

    Bratislava 21. júna 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Minulý týždeň sa v Prahe objavil ocenený americký novinár Michael Shellenberger, jeden z autorov Twitter Files. Bol jedným z…

    Vrátime sa pred rok ´89?

    0icon

    Bratislava 21. júna 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   K ženám treba pestovať úctu, aj keď pôsobia vo verejnom priestore, a sú teda legitímnym predmetom kritiky. Toto nám…

    Je to definitívne: NRSR prijala zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Opozícia sa na hlasovaní nezúčastnila

    0icon

    Bratislava 20. júna 2024 (HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák) Aktualizované 20. júna 2024 21:45 Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) sa zmení na Slovenskú televíziu a rozhlas…

    Dánsko - Anglicko 1:1 v C-skupine, na gól Kanea odpovedal Hjulmand

    0icon

    Futbalisti Anglicka remizovali vo štvrtkovom druhom vystúpení v C-skupine ME v Nemecku s Dánskom 1:1. V 18. minúte ich vo Frankfurte poslal do vedenia Harry…

    Mbappe by mal byť Francúzom k dispozícii v dueli proti Holandsku

    0icon

    Kapitán francúzskej futbalovej reprezentácie Kylian Mbappe by mal byť k dispozícii na druhý zápas v D-skupine ME proti Holandsku. Informoval o tom tréner "Les Bleus"…

    Kotlár sa po kritike rozohnil na tlačovke na tému covid: Prinesiem dôkazy!

    0icon

    Hmatateľné parametre, na základe ktorých by bolo možné zadefinovať pandémiu, nie sú jasne zadefinované. Myslí si to splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a…

    Kanada prijala zákon o zahraničných agentoch "bezprecedentnou rýchlosťou"

    0icon

    Bratislava 20. júna 2024 (HSP/Foto:Telegram)   Gruzínska opozícia by mala venovať pozornosť "bezprecedentnej" rýchlosti, s akou Kanada prijala zákon o boji proti zahraničnému zasahovaniu, uviedla…

    Je čas sa zaoberať tým, čo národ a ľudia potrebujú a čo ich spája

    0icon

    Bratislava 20. júna 2024 (HSP/Facebook/Foto: Facebook)   Zjednotenie je možné. Podľa generála Jozefa Viktorína to športovci v prepojení so slovenskými fanúšikmi dokázali. Vo svojom statuse…

    Slovinsko - Srbsko 1:1, Jovič: "Gól by som vymenil za výhru"

    0icon

    Futbalisti Slovinska remizovali vo štvrtkovom zápase C-skupiny ME v Nemecku so Srbskom 1:1. Do vedenia ich poslal v 69. minúte Žan Karničnik a keď už…

    Dolinková: Spochybňovanie pandémie je neúctou k pozostalým obetí

    0icon

    Akékoľvek spochybňovanie pandémie ochorenia COVID-19 je neúctou k pozostalým obetí pandémie. Uviedla to ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) s tým, že Slovensko zaznamenalo asi 20.000…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Gustáv Murín

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Milan Šupa

    Michal Durila

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA