Dvojnásobná vražda zo žiarlivosti, z nenávisti alebo terorizmus. Za vraždu Kuciaka s priateľkou môže SMER a za vraždu dvoch homosexuálov je zodpovedné OĽaNO! Či nie?

 

Zaužívalo sa v slovníku časti politikov, že za vraždy dvoch mladých ľudí je zodpovedná najsilnejšia vládna strana. Je to obyčajný rezultát vytvorený bývalou opozíciou a dnešnou vládnou koalíciou. Tú druhú dvojvraždu v spomínanej súvislosti však politici, dnešní protestujúci ani novinári nespomínajú. Nevidím rozdiel medzi dvojnásobnou vraždou a dvojnásobnou vraždou. Obe majú prvky popravy s ranami istoty. Odsudzujem oba skutky rovnako. Ale v druhom prípade sa špeciálna prokuratúra rýchlo poponáhľala prekvalifikovať vraždu ako terorizmus. Nie som právnik, ale terorizmus vyzerá trochu inak, ako zastreliť dvoch ľudí.

Objavili sa informácie o tom, že to nebola vražda z nenávisti, ale zo žiarlivosti. Nech ma teraz kritici neberú za slovo. Vysvetlím prečo. Ak by chcel strelec kynožiť túto pre neho nenávidenú komunitu, neuspokojil by sa iba s dvoma obeťami. A ak neboli nablízku viac ako dvaja homosexuáli, mohol počkať na ďalších, aby zanechal po sebe viac obetí. Bol to evidentne osamelec, o ktorého pláne nikto nevedel, tak mal dosť času na realizáciu odporného činu. No, evidentne mu išlo len o týchto dvoch a nič viac. Prenikli informácie o tom, že vrah bol partnerom jedného z dvoch zastrelených, aj keď jeho otec homosexualitu syna vylučuje. On neverí ani tomu, že jeho syn je vrah. Pre neho je iba obeť. Keď som sa pozeral na jeho pohyby pri streľbe (ak to je vôbec on pre nekvalitné zábery z kamery!) a na jeho fotografie, jeho zoženštelé pohyby a momentkový výraz zverejnenej fotografie tváre dávajú tejto mojej domnienke za pravdu.

Ďalšia vec, ktorá mi nesedí svojou alogickosťou, je nasledovná. Vrah po vraždiacej streľbe išiel pokojne domov (prečo nestrieľal ďalších ľudí??? Nestretol v autobuse ďalších homosexuálov?), všetko vraj porozprával rodičom, vrátil vraždiacu zbraň a vzal si inú pištoľ (super „logika!“ nadaného študenta!!) Žeby jeho otec mal doma  v zamknutom trezore arzenál zbraní? A oficiálna informácia polície: Našli zastreleného muža, ktorého poloha nasvedčovala, že naposledy v živote kľačal. Možno v nejakých filmoch konečne uvidíme aj iné polohy samovraždiacich jedincov ako sedenie, státie či ležanie. Ak sa naozaj sám zastrelil, tak musia byť na jeho ruke charakteristické stopy pušného prachu. A k tomuto sa zatiaľ nikto nevyjadril. Aj zbraň ležala pri slabšej ruke a nie tej, ktorú používal ako hlavnú.

Stále však počúvame o jeho príspevkoch na internete a jeho manifeste, ktorý evidentne skopíroval z amerického prostredia (rozbor dokazoval, že to písal postarší 40 až 50-ročný muž s istým dialektom, ktorý sa naučíte, iba ak žijete v jednej z oblastí Texasu), ako aj o zozname politikov ako ciele. A zase vezmem analógiu. Špeciálny prokurátor tvrdí, že komunikácia s dnes už odsúdenou dámou, s ktorou si tykali, nebola z jeho pera, ale sa mu niekto vmontoval do Facebooku. No a rovnako infantilne sme mu „uverili“, ako aj poslancovi ĽSNS Mizíkovi, ktorý nevedel narábať s počítačom (dnes už vie) a nepísal na svojom účte fašistické poznámky. Pardon, nie všetci, ale zodpovední dookola, ktorým to vyhovovalo. A práve tento človek, ktorý bol na niekoľkých miestach činu (napríklad u zavraždeného advokáta Valka ako minister vnútra a potom neeticky obhajoval ako advokát jedného z páchateľov vraždy) sa zrazu objavil aj na Zámockej ulici ako špeciálny prokurátor Lipšic. Čo tam robil? To je taká istá otázka ako na vrchného policajta Krajmera, ktorý bol v dome Kuciaka. Tiež tam nemal čo hľadať. Takéto trestné činy vyšetrujú špecialisti a vrchnosť OČTK z hľadiska ovplyvňovania vyšetrovania nemá čo hľadať na mieste činu!

Definíciu o nenávisti a terorizme potom môžeme zakomponovať do každej dvojvraždy. Zaujímavé, že hromadnú popravu v bare Fontána v Dunajskej strede, kde štvorčlenné komando so samopalmi vystrieľalo skoro celú, ak si dobre pamätám 19-člennú skupinu Pápayovcov, nikto nespájal s nenávisťou ani s terorizmom, ale len ako vyrovnávanie si účtov. A bola to hromadná poprava, a to tiež útok na skupinu. Rozdiel bol len v tom, že to boli mafiáni a toto homosexuáli – obe skupiny boli menšiny. Je otázne, ktorá menšina bola väčšia – či mafiáni v tom čase alebo dnes homosexuáli. Teda skóre 19 : 2. Čo sa vlastne za 23 rokov zmenilo v posudzovaní trestného činu vraždy? Veď vražda zostane vždy vraždou a poprava popravou. To isté môžeme povedať o vražde Kuciaka s partnerkou. A tak posudzovanie u nás má svoje vlastné špecifiká v rôznych časoch. Veď, ako sa komu a čo hodí, zakomponuje do svojej politickej agendy. Nepomôžu tomu ani informácie o tom, že jeho cieľ bol premiér Heger, ktorého sa nedočkal, ale aj iní politici. Po politikoch, Židoch boli podľa „jeho“ manifestu homosexuáli až na zanedbateľnom treťom mieste. Dvesto metrov od Teplárne je hodne navštevované Židovské múzeum. Prečo nešiel strieľať tam?

No, nasledujúce búrlivé dianie, ktoré nastalo po skrate mladého chlapca, sa nedá nazvať inak ako presilnou hystériou menšiny, na ktorej strunu naskočila aj naša prezidentka a dokonale sa „rozdala“ v Európskom parlamente. Dovolím si povedať, že v porovnaní s dianím v Paríži, Madride, Osle a následne na ostrove Utöya či v Londýne s počtami obetí ide o zanedbateľnú skutočnosť. Naša liberálna hlava štátu dokázala na základe preskorého a prehnaného uznesenia a terorizme „z exkrementu upliesť pre parlament EÚ dokonalú lokomotívu”. Škoda, že sa tak nevyplakala a vehementne nezaujímala aj o piatich mŕtvych vďaka opitému vodičovi. Dokonca jej vence, ktorú doniesla Čestná stráž, sme videli iba na pohrebe dvoch zastrelených nevinných. Päť nevinných obetí z autonehody zostalo bez jej všimného! Z pohľadu úmrtnosti a počtov nehôd a obetí sa alkoholizmus za volantom s dvojnásobnou vraždou nedá ani porovnať! O skutočné problémy občanov sa
toľko prezidentka nezaujíma! A ak, tak len naoko, aby sa nepovedalo.

Hŕstka poslancov Európskeho parlamentu jej vo vyprázdnenom parlamente papkala z ruky a potom poslanci schválili odsudzujúce uznesenie voči Slovensku, teda voči krajine, ktorej je Čaputová prezidentkou!!! To je úžas  – chodiť kydať na vlastnú krajinu do zahraničia, rovnako ako jej predchodca!!! Ale prepáčme jej to, prosím, veď ako povedala naša prezidentka, ona Slovensku nerozumie!

Chápete to? Európsky parlament namiesto riešenia životných potrieb občanov Európskej únie sa pri súčasnej inflácii zaoberá vraždou dvoch ľudí na Slovensku! Ešteže náš parlament sa nepodvolil a nedovolil v expresnom čase, keď zavraždených ešte nepochovali!!!, nakopnúť ústavu, ale odpoveď z Bruselu prišla po prejave Čaputovej okamžite a dá sa povedať, že príkazom. Ako to nazvať? Prvok totality, despotický príkaz, nútená správa Slovenska alebo ako? Zatipujte si.

V celej tejto situácii sa objavila správa, že sa opäť objavil na Slovensku známy to novinár z Kanady Nicholson – exmanžel našej poslankyne EÚ, ktorá sa zviditeľňuje len bezvýznamnými liberálnymi témami. Neviem, či príchod Nicholsona nie je iba zavádzajúca správa, ale on sa objavil na scéne počas Gorily a počas vraždy Kuciaka s nevestou, po ktorej zmizol ako gáfor. Jednoducho sa vyparil. Boli to teda dve obrovské kauzy, ktoré zatriasli našou krajinou. Chystajú sa teda do tretice zase veľké politické posuny v našom Slovensku?

V tejto súvislosti nemôžem nespomenúť aj médiami oslavujúce pochody stále sa rozširujúceho názvu. Najskôr LGBT, potom už LGBTI, majiteľ Teplárne ho už klasifikoval ako LGBTI+, no o ďalšie dva dni to už bolo LGBTIQ+. Nuž, ešteže máme dostatočnú abecedu, interpunkčné znamienka a čísla do nekonečna. Už aj z tohto vidieť, ako je definícia týchto inakších ľudí prispôsobujúca sa exaktnosti!!!

Charakteristickú korunu celému protestnému pochodu dala oduševnená reč pekne guľatej bublinky alebo bubliniaka v mužskom či strednom rode (naozaj neviem, kam sa zaraďuje?) na proteste. Bola to reč zúrivosti a vulgárností. Škoda, že tie vulgárne časti, samozrejme, s pípaním neuverejnili okrem internetu aj médiá. Tento element doslova predostrel Slovensku rozpínavosť a pripomínal mi prejavy à la Duce v talianskej i rakúsko-nemeckých verziách. Smerujúci efekt škriekania sa prepracoval len do slovíčok: Tu sme len my, my a len stále my!  A poslanci sú skur…synmi! Ďalšie pejoratíva z jeho či jej reči nebudem spomínať. Bolo ich dosť. Ak tam boli deti, tak sa to dá považovať za super mravnú výchovu. A čo robí NAKA? Nuž, vykazuje svoju činnosť smerom na pubertiakov, ktorí mali na internete silácke reči. A to nás, samozrejme, uspokojí, aby sme mohli pokojne spávať.

 

Mimochodom, všetky akcie po vražde mi pripadajú ako veľmi dobre vopred premyslené a pripravené. Spomeniem, vybičovanie eufórie vďaka veľmi unáhlenému termínu terorizmus a podporovanie médiami rozsiahlymi článkami a reportážami, odznáčiky, stužky, prerokovanie zákona o partneroch aj okamžitá reakcia hlavy štátu v Bruseli. A tak to dokonale pôsobí ako vybičovanie vášní a eufória, aká má byť na zakrytie skutočných problémov občanov Slovenska. Alebo Zlovenska? Je to dokonale premyslená homosexuálna fantazijná hystéria s copyrightom à la Slovakia! Aspoň majú médiá z čoho žiť, lebo písať o existenčných problémoch občanov na Slovensku je pre novinárov už asi otravné.

Pavel Jacz 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Jacz

O AUTOROVI

Dlhoročný televízny redaktor

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 179

Celkové hodnotenie: 27.51

Priemerná čítanosť: 3265

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA