Dobyje islam západnú Európu vagínami svojich žien?

Vyzerá to tak, že je to veľmi pravdepodobné. Moslimovia sú vyznávači náboženstva islam, ktorí veria v učenie proroka Mohameda a žijú podľa neho. Na svete sú viac ako dve miliardy moslimov, čo z islamu robí druhé najväčšie náboženstvo na svete, ktoré prevyšuje iba kresťanstvo. V skutočnosti mnohí výskumníci predpokladajú, že moslimovia budú do roku 2050 prevyšovať kresťanov.

V Európe žijú moslimovia hlavne v Bosne a Hercegovine (skoro 51 % populácie) a Albánsku (skoro 59% populácie). Významné moslimské menšiny však žijú už aj v Čiernej Hore (skoro 20 % populácie),  Bulharsku (skoro 14 % populácie), Švédsku, Rakúsku, Belgicku (asi 8 % populácie) v Nemecku, Grécku, Švajčiarsku, Dánsku, Taliansku, Nórsku, Veľkej Británii (okolo  6.0% populácie), Španielsku (skoro 3.0% populácie) a pod. Na Slovensku žije zatiaľ cca 0,15% populácie.

Zvláštnym prípadom je Turecko, ktoré má necelých 80 miliónov moslimov a obsadilo v rámci sveta ôsmu priečku. 99,2% obyvateľov Turecka tvoria moslimovia. Turecko je štátom, ktorý je zatiaľ umierneným z pohľadu náboženstva. Jeho snahy o členstvo v EÚ neboli zatiaľ chvalabohu vyslyšané pretože tradičné hodnoty Európy vrátane jeho kultúrnych hodnôt by boli z pohľadu moslimského náboženstva prevalcované. Okrem toho len malá časť Turecka sa nachádza v Európe. Ani národnostne a geneticky Turecko s Európou veľa spoločného nemá.

Turecko je členom NATO a vojensky patrí medzi najsilnejšie štáty NATO. Preto agresorská aliancia NATO Turecku trpí aj ich agresiu voči Sýrii, Kurdom a v nedávnej minulosti aj anexiu časti Cypru. Časť Cypru Turecko Grékom jednoducho ukradlo za všeobecného mlčania medzinárodného spoločenstva. Turecko je tiež zodpovedné za genocídu Arménov, ktorá je dodnes nepotrestaná.

Výhodou je, že Turecko je stabilná ekonomika a neočakáva sa migrácia jeho občanov do Európy. Je však prestupným mostom moslimských migrantov, ktorých vo veľkých množstvách Turecko „lifrovalo“ do Európy a ešte z EÚ na tento účel vydolovali miliardy eur.

Turecký prezident  Erdoğan používa tzv. pan-turkizmus v spojení s Moslimským bratstvom. V Strednej Ázii, na Kaukaze a na Balkáne hovorí o pan-turkizme, a pan-islamizme ako nástroja na rozšírenie svojho vplyvu. Erdoğan považuje moslimov Európy za svojich poddaných. Erdoğan dňa 5. januára 2018 verejne podporil francúzsku radu pre moslimské uctievanie vyhlásením, že „moslimovia Francúzska sú pod mojou ochranou. Tí, ktorí sa ťa dotýkajú, dotýkajú sa mňa.” Erdoğan využíva európsku slabosť pri riešení extrémizmu a má v úmysle dať moslimom hlas a víziu podľa svojho vzoru. A podporu rozšírenia agresívneho islamizmu do Európy.

Násilná moslimanizácia Európy začala približne od roku 2015 vplyvom americkej politiky na Blízkom východe, vojenskými konfliktami spustenými v Sýrii, Iráne, Iraku, Jordánsku, Líbyi a pod. Od tej doby prišli do Európy státisíce moslimov. Európa im v rámci samovražedného kultúrneho a sociálneho programu poskytla miliardy eur pre ich potreby v jednotlivých krajinách. Treba podotknúť, že prílev migrantov znamená ich okamžité šírenie sa pretože do Európy neprišli starci alebo dôchodcovia, ale mladí ľudia v plodnom veku.

Dnes si málokto uvedomuje, že migračný proces spustil moslim Barack Obama vojnou v Sýrii, ktorá je jedinou sekulárnou krajinou na Blízkom východe, kde vedľa seba žili židia, kresťania a moslimovia. V marci 2011 sa začal útok USA a NATO na Sýriu s cieľom zmeny režimu podľa hernej knihy napísanej v Líbyi.

Obama použil na tento cieľ CIA, Moslimské bratstvo a ďalšie teroristické organizácie ako ISIS, ktoré boli v skutočnosti platené CIA na boj proti vojskám Sýrie. To všetko za výdatnej pomoci Turecka. Svojho času aj al – Káida bola financovaná CIA podobne ako  bývalý špión CIA Usáma bin Ládin.

Ak bolo v roku 2016 v Európe okolo 26 milióna moslimov tak pri scenári “nulovej migrácie” , bude zhruba 30 miliónov moslimov do roku 2050 tvoriť 7,4 percenta európskej populácie. Odborníci tvrdia, že je to hlavne preto, že pôrodnosť u moslimov je vo všeobecnosti oveľa vyššia ako u ostatných Európanov. Ak vychádzame z predpokladu, že nulová migrácia moslimov do Európy je len sci-fi, tak predpoklad nárastu moslimov v Európe možno očakávať na úrovni okolo 10-12 % z európskej populácie do roku 2050. Alarmujúca situácia bude v jednotlivých štátoch Európy. V polovici tohto storočia možno očakávať nárasty moslimskej populácie v pôvodných nemoslimských štátoch napr. v Nemecku, Taliansku, Švédsku na úrovni okolo 30% populácie !!! A to už je vážne varovanie pre celú Európu.

Predstavitelia EÚ prejavili svoju neschopnosť bojovať za záujmy Európanov tým, že podporujú migráciu moslimov do Európy čo odôvodňujú pomocou svojim blížnym. Dalo by sa súhlasiť s dočasnou pomocou migrantov, ale nie s ich trvalým umiestnením v Európe. EÚ a celá Európy vyhadzuje miliardy eur na tzv. pomoc migrantom a nerieši vitálne záujmy vlastných občanov. Pritom východisko je jednoduché. Investovať finančné prostriedky do obnovy materských krajín, zabezpečiť postupný návrat moslimských migrantov, ktorí by sa na obnove svojich materských krajín mali fyzicky podieľať, dohodnúť s týmito štátmi postupné splácanie dlhov finančných prostriedkov použitých na obnovu a vymáhať od USA alebo iných štátov, ktorí spôsobili rozvrat krajín migrantov finančné náhrady.

Väčšina moslimov, ktorí sa natrvalo usadzujú v Európe, chcú žiť v mieri s inými národmi. Ale ich integrácia do spoločnosti je nevyspytateľná. Časť menšiny moslimov sa angažuje v radikálnych aktivitách a majú po Európe pozakladané teroristické bunky. Rozsievanie nenávisti voči kresťanom bude plodiť ďalšie násilie a so zvyšovaním populácie moslimov sa postupne budú radikalizovať aj umiernení moslimovia. A práve tento moment je nebezpečný. Moslimskí radikáli obvinia mierumilovných moslimov zo zrady ak nebudú plniť ich príkazy. Islamský fanatizmus je oveľa nebezpečnejší pre spolužitie národov lebo neexistuje spôsob ako ho zastaviť ak už raz niekde prepukne. A hlavne ak je podporovaný predstaviteľmi islamských štátov.  Preto moslimská komunita musí byť pod kontrolou štátov Európy. Islam už totiž nie je len náboženstvo, ale politická doktrína presadzovania moci.

Treba si tiež uvedomiť, že moslimské náboženstvo nie je priateľské voči kresťanom. Je to odlišná kultúra, s možnosťou legálneho páchania násilia voči „neveriacim“ čiže iným ako moslimom. S postupným nárastom populácie moslimov v Európe bude dochádzať k oveľa väčšiemu násiliu ako doteraz. Už teraz sa vo Francúzsku objavujú moslimské vyhlásenia, že právo Šaría má prednosť pred francúzskou ústavou…Šaría je v podstate uplatňovanie násilníckeho islamského práva, ktoré nemá nič spoločné s demokraciou. Islam dovoľuje zabíjať inovercov, znásilňovať ženy, zmocňovať sa majetku inovercov a pod. Preto je islamizácia a moslimanizácia Európy neprípustná. Tolerancia islamu v Európe je cesta do pekla starobylých európskych národov. Islam a moslimovia vám najprv zoberú prácu, potom kultúru, potom právo a nakoniec skončíme ako moslimskí otroci alebo z Európy utečieme!?

Okrem bežných veriacich v Islam existujú islamskí fanatici a extrémisti, ktorí „dláždia“ cestu do tzv. nových krajín.

Rozpory vznikajú medzi nemoslimami a moslimami preto, lebo existujú  rôzne teroristické skupiny takzvaných „islamistických extrémistov“ a násilných džihádistov, ktoré páchajú zločiny v mene náboženstva islamu.

Teroristi sú jednoducho teroristi a nereprezentujú náboženstvo, s ktorým sa stotožňujú. Náboženský extrémizmus všetkých typov je nepriateľom všetkých mierumilovných ľudí. Po pravde povedané, takzvaní „náboženskí“ teroristi nemajú žiadne náboženstvo, pretože ich vražedné činy silne popierajú ich vlastnú seba identifikáciu ako príslušnosť k určitému náboženstvu. Lenže ak sa podarí týmto extrémistom a fanatikom uzurpovať moc v Európe myším množením a zvyšovaním svojej populácie pomocou vagín svojich žien, kto si už potom spomenie na pôvodných obyvateľov Európy?

Európa a proamerickí sluhovia EÚ čušia. Nehája záujmy občanov Európy, a preto je čas urobiť v EÚ poriadok. Buď sa EÚ vráti k svojim proeurópskym hodnotám, ktorých cieľom je budovanie mieru, prosperity občanov, obhajoby záujmov národných štátov a spoločných záujmov EÚ alebo nech sa jednoducho rozpadne. Aspoň EÚ nebudú Američania ovládať ako celok.

Viac na:

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/muslim-population-by-country

https://www.cspii.org/education/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.04

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hongkonskí diváci majú šancu na finančnú kompenzáciu za Messiho

    0icon

    Hongkong 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Michael Laughlin)   Futbaloví fanúšikovia, ktorí si zakúpili vstupenky na prípravný zápas Interu Miami v Hongkongu, no Lionel Messi v ňom…

    Gábor Grendel: Vďaka práci prokurátorov ÚŠP sme žili v bezpečnejšej krajine

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Slovensko bolo vďaka Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) bezpečnejšou krajinou. Dokazujú to konkrétne výsledky práce úradu za takmer 20…

    Väčšina voličov vie, koho chce voliť za prezidenta

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian, Martin Baumann, Jaroslav Novák, Henrich Mišovič, Facebook/Marián Kotleba Predseda ĽSNS, Milan Náhlik vlastenec)   Väčšina voličov vie, koho chce…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc) Aktualizované 19. marca 2024 o 12:08 h. Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až…

    SaS: Pod hromadnú pripomienku k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11.000 ľudí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Hromadnú pripomienku SaS k návrhu zmien v telerozhlase podporilo vyše 11.000 signatárov. Liberáli o tom informovali na utorkovej…

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Podľa bieloruského webu telegraf.news bola príčinou jeho úmrtia krvná zrazenina. [caption id="attachment_3438730" align="aligncenter" width="960"]…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 12:00 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    FOTO DŇA