Skončia kolaboranti na čele s Čaputovou presadzujúci okupačnú zmluvu proti Rusku tak, ako Emanuel Moravec za Háchovej éry v Česku, resp. sluhovia USA v Iraku Sadam Husein, Muamár Kadáfi v Lýbii, či Nicolae Causescu v Rumunsku? Už začala občianska petičná akcia za referendum, ktoré zlikviduje okupačnú zmluvu s USA .

 

 

S bývalým ústavným sudcom docentom Drgoncom sme doručili pripomienky k okupačnej zmluve medzi Slovenskom a USA, ktoré boli  odignorované, keď nám zabránili v rozpore s platným právnym stavom zúčastniť sa pripomienkového, rozporového konania.

 

Ako od začiatku hovorím, na zmluvu ktorá narúša suverenitu a zvrchovanosť Slovenska musí byť vyhlásené referendum. Fico s Pellegrinim predložili takýto návrh do parlamentu, hoci už pri jeho podaní bolo jasné, že tam neprejde.

 

S realizačným tímom zastupujúcim občanov, ktorý vyzbierali za tri dni takmer 23  tisíc podpisov na hromadnú pripomienku, sme pripravili aj petičnú akciu za referendum o okupačnej zmluve.

 

Spolu s docentom Drgoncom sme skoncipovali referendovú otázku a spustila sa celoslovenská akcia na vyvolanie referenda iba s jednou jedinou otázkou:

 

“Súhlasíte s tým, aby Dohoda o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických vytvorila právny základ pre rozmiestnenie jadrových zbraní na území Slovenskej republiky?”

 

Áno, alebo Nie.

 

Paralelnú petičnú akciu vraj ide spustiť aktivista Chmelár, ktorý do referenda dáva tri otázky, čo je nesporne zbytočné, lebo ak má byť referendum úspešné tak musí byť len s jednou jasnou a zrozumiteľnou otázkou.

 

Pretože ak sa určite množstvo ľudí zhodne na jednej otázke, ale nezhodne sa na všetkých, tak to nebude viesť k úspechu, len sa rozptýlia hlasy tých ľudí, ktorí sú reálne proti zmluve.

 

Preto sme s docentom Drgoncom pripravili iba jednu nespochybniteľnú otázku, nepripúšťajúcu, čo i len dvojitý výklad  a len takéto referendum nás môže zbaviť tejto okupačnej zmluvy.

 

Podpisujte preto vo svojom záujme petičný hárok za referendum, ktoré zlikviduje okupačnú zmluvu s USA .

 

Zdôrazňujem i to, že keď boli vyzbierané podpisy na referendum o predčasných voľbách, Čaputová ho vtedy účelovo dala na Ústavný súd.

 

Teraz je podľa nej všetko úplne jasné a posúdiť okupačnú zmluvu Ústavným súdom už zrazu netreba, ale pritom schizofrenicky hovorí, že zmluvu podpíše, len keď sa k nej pripoja interpretačné doložky.

 

Čaputová, ako podpindosník USA opäť len blafuje,  lebo medzinárodná zmluva nemôže mať žiadne interpretačné pravidlá, a keď tam aj budú, tak pre druhu stranu sú toaletným papierom, lebo rozhodujúci je obsah zmluvy.

 

Čaputová tým samá priznáva, že v zmluve sú zjavne negatívne pasáže v neprospech Slovenska a tak prichádza s interpretačnými doložkami.

 

No ale veď, keď tam sú nejasnosti, tak treba zmeniť v zmysle jej interpretačných doložiek samotný obsah zmluvy v požadovaných častiach.

 

Tak hovorí gazdovská logika.

 

Až potom môže byť zmluva podpísaná a žiadne doložky nie sú potrebné.

 

To ako keby som v pozícii sudcu vyniesol rozsudok a uložil trest nie desať rokov, ale trest potrebný na zabezpečenie prevýchovy páchateľa v dostatočnej miere. A následne k rozsudku pripojím interpretačné pravidlo, že dostatočná miera na prevýchovu páchateľa je od 8 do 15 rokov.

 

Je toto normálne u príčetne uvažujúceho človeka?

 

Na záver dnešným kolaborantom na čele s Čaputovou, ktorí agresívne presadzujú zmluvu proti Rusku, iba na osvieženie historickej pamäte pripomínam, že môžu skončiť ako prohitlerovský minister  Emanuel Moravec za Háchovej éry v Česku, ktorý kolaboroval s Nemcami a prvý po II. svetovej vojne odvisol.

 

Treba si tiež spomenúť ako skončili sluhovia USA v Iraku Sadam Husein, Muamár Kadáfi v Lýbii, či Nicolae Causescu v Rumunsku.

 

Začne podvodná advokátka konečne už rozmýšľať a nie korupčne slúžiť zahraničnému pánovi.     

 

Sme predsa členom NATO ako USA, prečo zmluva navyše?  

 

https://www.youtube.com/watch?v=i7BcethdRno&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=_hw3wg2Pm3M&t=23s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Štefan Harabin

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 21.17

Priemerná čítanosť: 4662

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Gallo: Návrh závažných zmien v RTVS by mal najskôr prejsť odbornou diskusiou

    0icon

    Je nepochybné, že sú potrebné legislatívne zmeny, ktoré umožnia lepšie a efektívnejšie fungovanie RTVS, nemali by sa však predkladať bez predchádzajúcej odbornej diskusie. Na pondelkovom…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    V SR doteraz nezaznamenali predačný útok medveďa, zhodli sa Baláž a Hletko

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Na Slovensku sa doteraz nezaznamenal predačný útok medveďa na človeka. Zhodli sa na tom bývalý šéf Zásahového tímu…

    FOTO DŇA