Celková analýza kauzy COVID a prečo nás zatvárajú do domácej karantény(5) aneb nie je mi to jedno

Či som chcel alebo nie, napísanie prvého a ďalšieho článku ku kaze COVID a reakcie naň, spôsobili že som musel reagovať a napísať tento ďalší článok, ako voľné pokračovanie tých predchádzajúcich. V príspevkoch som našiel aj reakciu čitateľa článku, tak trochu sklamaného, že asi očakával niečo úplne iné, ako tam našiel. Samozrejme nerobím si nároky urobiť celkovú analýzu kauzy COVID v jednom článku a ani vo viacerých článkoch, pretože by sme museli prihliadať na všetko a všetky udalosti od čias Kristových až po dnes, a to z istých obmedzených, či obmedzujúcich dôvodov, ktoré obmedzujú autora, bohužiaľ nie je možné.

Ďalší čitateľ mojich článkov mi vyčítal že som tam uviedol nejaký link z AeroNetu. Ale veď princípy objektivity, teda ak chcem byť skutočné objektívnym, vyžadujú aby som si vypočul všetky strany. Či budem, ako nemenovaný sudca, ktorý keď príde na súd už má predom utvorený názor a len tak sedí na tom súde a len tam podriemkava, svedkov už poriadne ani nepočúva a niektorých svedkov radšej ani nevypočuje. Tak bohužiaľ milý čitateľ, tak takýto prístup u mňa nenájdeš. Ak som v minulom článku písal o mainstreamových mliečkaroch a totalite jedného správneho názoru, samozrejme, koho iného ako mainstreamového, je pre mňa celkom pochopiteľné, že ten kto bol od útleho veku pridájaný mainstreamovým mliečkom, bude mať veľké problémy s chápaným skutočných právd, také aké sú. Raz dostal šéfredaktor AeroNetu zaťažkávajúcu otázku, prečo toto robí? A jeho odpoveď bola, “že miluje svoj národ a nie je mu to jedno”. Vážený čitateľ a ak to tebe tiež nie je jedno, tak by si v rámci objektivity mal navštíviť stránky AeroNetu a do vzdelať sa. Nie hneď nekriticky všetko prijať čo sa trúby v mainstreáme. Ja mnohým mainstreamovým mliečkarom doporučujem, zobrať televíziu a hodiť ju do kontajnera a minimálne polroka nepozerať žiaden mainstreám. A potom až po nejakom polroku si pozrieť nejaké správy. Celý mainstreám funguje v nabaľovaný väčších neprávd, teda od menších neprávd ku väčším nepravdám. Ak niekto načas vypadne z kontinuity tohto programovania, a až po nejakej dlhšej dobe sa vráti k mainstreámu tak si všimne tento efekt. Aj keď predpokladám že u niektorých ľudí bude to programovanie mainstreámom trvalé a definitívne. A preto vlastne COVID. Lebo život sám nemá rád trvalé a definitívne hodnoty, teda hlavne tie mainstreámové.

Ďalší čitateľ mi vyčítal, že som uviedol nefunkčné linky. No, ak som tam zadal nejaký link, treba si ho vymodriť, cez Ctrl+C si ho skopírujem do clipboardu a cez Ctrl+V ho vložím do záhlavia webového prehliadača, tam kde sa zadáva url adresa. Potvrdím klávesov enter. Ďalší problém môže nastať že behové prostredie tohto webu môže rozdeliť tento webový link na dve časti, vzhľadom na to že link je príliš dlhy. Ak k tomu došlo môžem si ho spojiť napríklad v programe notepad. Nemám dôvod prečo tu uvádzať nefunkčné linky a niekoho klamať.

Ak sa entity z vyšších úrovní snažia vysvetliť ľudom čo to tu prebieha, čo sa vlastne deje, vytvoria sa koncentračné tábory a ostnatý drát, kde sa uväzní veľa a veľa ľudí. Čo sa v skratke deje. No dotyčnému sa povie, uväznili tvoje telo za ostnatým drátom. Potom sa postupuje ďalej vo vysvetľovaní a natočí sa film Matrix, kde je oznámené a vysvetlené, že uväznili tvoju myseľ. Veď čo robia denno-denne mainstreamové média, pod gesciou a kuratelou tučných mešcov. No programujú. Lebo aj tučné mešce pozerali film Matrix a zistili, že je možné uväzniť človeka na úrovni jeho mysle. Niekto by sa mohol spýtať a prečo sa toto vysvetľovanie deje tak komplikovaným postupom ? No preto, že ľudia si na tú zvieraciu kazajku v ktorej neustále žijú, tak zvykli, že ju už ani nevnímajú. Keby ľudia skutočne vedeli, čo im vlády robia od roku 1989, tak by všetci išli na úrad vlády a vyvrátili bytam bránu. Samozrejme toto sa nikdy nestane, lebo ľudia sú programovaný, pravda bola prekrytá. No a tu nad tým stoji skoro biblická veta Morphea zo spomínaného filmu Matrix “Telo bez mozgu je k ničomu”. Áno, to robí mainstreám, aby telo bolo k ničomu, aby nekládlo žiaden odpor. A to že tučné mešce to majstrovsky zahrali a že celonárodný majetok Slovákov skončil v ich tučných mešcoch, o tom už niet dávno pochýb. Je dobojované. Všetko prebehlo zákonne, podľa ústavy. Nemôžeme žalovať ani Eda a ani Igora. Veď skutočne platí zásada, že telo bez mozgu je k ničomu a celonárodný majetok je úplne fuč. Je dobojované. Zabudnite. Skončilo to.

Písal som, že Igor s Edom nás zavreli do pomyselného COVIDového koncentračného tábora. Do istej miery to Pravda je a do istej miery nie. Igorovi a Edovi by sa to nikdy nepodarilo, keby sme to sami nechceli. A tu opäť zohráva veľkú roľu samotný mainstreám. Mainstreám robí to, že si vynucuje súhlas od obyvateľstva. Skúsme sa pozrieť, akými metódami to robí? Keď si prehrám v mysli zábery z jednej mainstreámovej televízie kde leží človek v nemocnici na lôžku, má nasadení pravdepodobne ventilačný prístroj a ťažko dýcha. Cez to ide zmienka o nejakých nezodpovedných turistoch v Ždiarskej doline, ktorý tam údajne priniesli COVID. No pľuhy jedny, nemohli si ho nechať radšej doma. Ďalší záber z nemenovanej televízie, mladá žena sedí na stoličke vyhŕňa rukáv a natŕča ruku, aby mohla dostať vakcínu a tak sa oslobodiť od strašného COVIDu. A samozrejme pod tým bežia titulky, koľko ľudí zomrelo na COVID na Sri-Lanke, koľko v Amerike a Rusku a Boh ho vie kde všade. Šíria zápach strachu, veď keď zomreli v Rusku, tak môžeš aj ti. A prestrašený občan dáva súhlas zo všetkým, dokonca aj zo zrušením Ústavy a základných ľudských práv. A veď práve sa len na to čakalo, na súhlas občana. Ale čo občan dal, môže aj vrátiť späť.

V jednom zo svojich predchádzajúcich článkov, bol to asi druhý článok písal som o zázračnom lieku Ivermectíne. Tučné mešce dali tento liek k ľadu, pravdepodobne by na ňom nezarobili. Odvolával som sa na stránku FLCCC aliancie(https://covid19criticalcare.com), ktorá lieči týmto zázračným liekom. Uviedla tam aj nasledujúci prípad: v kontrolovanom klinickom skúšaní istej skupiny, do ktorého bolo zahrnutých 1 195 zdravotníckych pracovníkov, zistili, že počas 3 mesiacov neboli zaznamenané žiadne infekcie medzi 788 pracovníkmi, ktorí užívali týždenne profylaxiu(preventívnu liečbu) Ivermectínom, zatiaľ čo zo 407 kontrolných osôb čo neužívali Ivermectín ochorelo 58% na COVID-19. Táto štúdia ukazuje, že ochranu pred prenosom je možné dosiahnuť u vysoko rizikových zdravotníckych pracovníkov užívaním 12 mg raz týždenne (Carvallo et al., 2020b).

Vidíme tu, aká je veľká sila Ivermectínu, že ľudia, ktorý denno-denne sú v styku s nakazenými na COVID, preventívnym užívaním Ivermectínu po dobu troch mesiacov zo skupiny 788 pracovníkov sa nenakazil ani jeden. Ukážte mi, ktorá vakcína má takú účinnosť? Ani jedna. Pri plošnom nasadení Ivermectínu, by problém s COVIDOM bol vyriešený do dvoch týždňov. Bohužiaľ, nemôže tak byť, lebo občan vykrmovaný mainstreamovým mliekom, rozhodol inak. Vzdať sa všetkých práv. Celá COVID kauza je účelová, keby sa chcelo liečiť, už dávno by bol vyliečený. Namiesto toho je tu diktatúra jedného názoru, a tam kde je diktatúra musí ísť Ústava preč a základné ľudské práva musia ísť preč. Ale ako som už povedal, čo občan dal, môže vziať späť, záleží od občana čo chce. Ale či je občan už vyspelí a svojprávny a či vie čo má robiť, to ukážu nasledujúce udalosti. Nechajme sa prekvapiť.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ján Vydra

O AUTOROVI

Mám rád objektívne média a informácie si overujem z viacerých zdrojov.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 22.16

Priemerná čítanosť: 2751

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    USA - Slovensko 2:1 po 1. tretine semifinálového zápasu

    0icon

    Espoo 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Radovan Stoklasa)   Slovenskí hokejisti do 18 rokov nastúpili v sobotu na MS vo fínskom Espoo na semifinálový duel…

    Mimovládka tvrdí, že Orbán a Fico broja proti nezávislým novinárom. Ale kto u nás svojvoľne zakazoval médiá?

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (HSP/Foto:Twitter)   Podľa aktuálnej správy mimovládnej organizácie Reportéri bez hraníc sa Viktor Orbán a Robert Fico snažia obmedziť priestor pre nezávislú…

    Druhá občianska vojna v USA: „Klauni budú proti sebe bojovať vankúšmi so všitými činkami“

    0icon

    Washington 4. mája 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Alex Brandon)   Prieskumy verejnej mienky naznačujú vysokú pravdepodobnosť ozbrojeného konfliktu v krajine v nasledujúcich 5 rokoch, píše Andrej Zacharčenko…

    Hasiči pri Žarnovici zachraňovali elektrikára zasiahnutého elektrickým prúdom

    0icon

    Rudno nad Hronom 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   V Rudne nad Hronom v okrese Žarnovica hasiči v sobotu predpoludním pomáhali pri záchrane elektrikára, ktorý…

    Právne bezvedomie Márie Kolíkovej

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann, Dano Veselský)   Tento týždeň sme informovali, že opozičná poslankyňa Mária Kolíková (SaS) mohla porušiť zákon, keď ako šéfka…

    Verejnosť môže hlasovať za najlepšiu učiteľskú osobnosť Slovenska

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Drozd)   Verejnosť môže hlasovať za najinšpiratívnejšieho pedagóga v rámci ocenenia Učiteľská osobnosť Slovenska. Urobiť tak môže prostredníctvom ankety do…

    Za predsedu PS snem opätovne zvolil Michala Šimečku

    0icon

    Za predsedu Progresívneho Slovenska (PS) snem hnutia v Košiciach v sobotu opätovne zvolil Michala Šimečku. Vo voľbách nemal protikandidáta. Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161…

    Hrabko: Prezidentka mala svoj 1. máj a vláda svoj, politický konsenzus chýbal

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube TASR)   Prezidentka Zuzana Čaputová si pripomínala 20. výročie vstupu Slovenska do Európskej únie (EÚ) osobitne a vláda oslavovala…

    Známy analytik informoval o trestnom oznámení na Jaroslava Naďa za hanobenie a podnecovanie

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Politický komentátor a analytik Ján Baránek v sobotu informoval o trestnom oznámení na opozičného politika a bývalého ministra…

    Západ jednoducho pokrčil plecami, keď sa výtržníci pokúsili vtrhnúť do gruzínskeho parlamentu

    0icon

    Tbilisi 4. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Zurab Tsertsvadze)   V hre je širšia geopolitická agenda, ktorej cieľom je nahradiť gruzínsku vládu západnými bábkami, aby sa uľahčila vojenská…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA