Nedajte sa oklamať podozrivou vakcínou vyvinutou americkou farmaceutickou spoločnosťou Pfizer a jej nemeckým partnerom BioNTech!!!

Novodobá diktátorka predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová, ktorá v decembri 2019 vymenila na poste predsedu EK opilca Jeana-Claudea Junckera sa nechala počuť, že EK podpíše dohodu o zabezpečení 300 miliónov dávok vakcíny proti koronavírusu vyvinutej americkou farmaceutickou spoločnosťou Pfizer a jej nemeckým partnerom BioNTech. Leyenová je nadšená propagátorka americko – nemeckej vakcíny, ktorú chce veľmi rýchlo podľa jej vyjadrenia distribuovať do celej Európy. Zabudla sa len opýtať na súhlas členských štátov EÚ. Jednoducho im to nariadi.

To ju však netrápi, pretože novodobí platení a korumpovaní diktátori nemajú vo zvyku sa správať podľa demokratických pravidiel. Keď si pozriete životopis Leyenovej, zistíte, že táto pani je spriahnutá s farmáciou a epidemiológiou aj profesne, čo nie je samozrejme chyba, keby to nezneužívala na politické, pronemecké, (Leyenová je Nemka) farmaceutické ciele pre nadnárodné spoločnosti a možno má aj niekde v daňovom raji otvorený účet, kde jej prídu peniaze za jej nadprácu.

Spoločnosť Pfizer uviedla, že jej vakcína proti koronavírusu môže mať podľa prvotných dát až 90-percentnú účinnosť. EK už uzatvorila ďalšie tri dohody s farmaceutickými spoločnosťami, ktoré pre štáty “európskej dvadsaťsedmičky” umožnili kúpiť takmer miliardu dávok potenciálnej vakcíny proti ochoreniu COVID-19.

EK uviedla, že akonáhle bude vakcína pripravená, členské štáty by k nej mali mať prístup súčasne. Uprednostňovaní budú ľudia nad 60 rokov, zdravotnícki pracovníci a osoby so zdravotnými problémami. Spoločnosti Pfizer a BioNTech v utorok informovali, že dosiaľ podpísali kontrakty na dodávky 570 miliónov dávok pre roky 2020 a 2021 s možnosťou nákupu ďalších 600 miliónov dávok.

S touto vakcínou však nie je všetko v poriadku. Ešte sa len začali klinické testy a už portál Webnoviny priniesol informáciu že citujem:

„Niektorí dobrovoľníci, ktorí sa zúčastnili klinických testov pre očkovaciu látku proti novému koronavírusu od firiem Pfizer a BioNTech, zrejme vedia o testoch viac, ako by mali. Pre médiá totiž uviedli, že sa u nich prejavili vedľajšie účinky, čo by znamenalo, že dostali skutočnú vakcínu a nie iba placebo. V tejto fáze testovania by však nemali vedieť, či je to naozaj tak.

Z takmer 44-tisíc dobrovoľníkov zo šiestich amerických štátov sa našlo niekoľko, ktorí prirovnali vedľajšie účinky vakcíny k „ťažkej opici“, teda k stavu, aký majú ľudia po vypití príliš veľa alkoholu.

Preto je opatrnosť občanov Slovenska na mieste, aby sa nedali zmanipulovať bábkovou vládou Igora Matoviča na očkovanie touto pochybnou vakcínou. Oveľa ďalej vo výskume a klinických skúškach pokročilo Rusko, ktoré vyvinulo vakcínu Sputnik V  a už podpisuje po svete kontrakty pre jej distribúciu medziiným aj do Maďarska.

Svet čoraz viac hovorí o geopolitickom dopade ruskej vakcíny proti ochoreniu Сovid-19. Podľa správ z medzinárodnej tlače sa na Rusko obrátilo s otázkami o Sputniku V viac ako 40 krajín sveta, a Mexiko už oznámilo, že touto vakcínou bude zaočkovaných 25% populácie, zatiaľ čo pokusy s vakcínou spoločnosti „AstraZeneca“ a Oxfordskej univerzity boli pozastavené. Súčasne Rusko oznámilo podpísanie dohody o dodávke 32 miliónov dávok vakcíny do Mexika. To stačí na zaočkovanie 25 percent obyvateľov tejto latinskoamerickej krajiny.

Ruská vakcína vyvinutá inštitútom Gamaleya používa ľudské adenovírusové vektory sérotypov 5 a 26 v rôznych pomeroch.

Oxfordská“ vakcína – vektory opičieho adenovírusu. Oba vektory sa používajú na doručenie genetického kódu Sars-CoV-2 pacientovi a na stimuláciu imunitnej odpovede. Podľa ruských odborníkov bez ohľadu na to, že rozhodnutie niektorých farmaceutických spoločností bolo prijaté kladne, tak Rusi tento názor o oxfordskej vakcíne nezdieľajú.

Neberie sa do úvahy absencia dlhodobých štúdií o rizikách rakoviny a vplyve nových vakcínových technológií na plodnosť. Patria sem platformy založené na mediátorovej ribonukleovej kyseline – mRNA (ako je to v prípade amerických vakcín od spoločností Pfizer a Moderna) a vektory opičích adenovírusov (vakcína proti koronavírusu vyvinutá Oxfordskou univerzitou.

Inštitút Gamaleya sa domnieva, že použitie ľudských adenovírusov je „prirodzenejšie“. Vakcína Sputnik V prešla v Rusku zrýchlenou registráciou a testujú ju veľké skupiny dobrovoľníkov. Na tretej fáze výskumu sa zúčastnilo 40 000 ľudí.

Prvé údaje o vakcíne Sputnik V  boli zverejnené v prestížnom britskom vedeckom časopise The Lancet. Podľa týchto údajov je vakcína stopercentne účinná a jej vedľajšie účinky sú minimálne.

Dnes ruská vakcína čelí útokom kritikov kvôli dobrovoľníkom, ako aj pre údajné nezrovnalosti, ktoré si The Lancet nevšimol, dokonca existujú aj obvinenia z krádeže údajov o iných vakcínach!

Nejde o žiaden vtip, „politická váha“ vakcíny Sputnik V skutočne rastie. Po správach o podpísaní dohody s Mexikom o dodávkach ruských vakcín, nasledovali ďalšie – do programu testovania sa zapojili niektoré brazílske štáty. Vláda štátu Parana už podpísala príslušnú dohodu s Ruskou federáciou, na rade je štát Bahia.

Teraz, keď americká vakcína stratila pozíciu lídra , Sputnik V má všetky šance na rýchle získanie „politickej váhy“. Preto sú kritici ruskej vakcíny takí príliš aktívni.

Maďarsko je pripravené začať s nákupom ruskej vakcíny proti COVID-19 už v decembri. Európska komisia, ktorá donedávna hrozila Budapešti sankciami za použitie vakcíny Sputnik V sa zatiaľ zdržiava aktívnych krokov na zabránenie nákupu ruskej vakcíny Maďarskom, ale je to len zastierací manéver. EK má totiž obavy, že ich iniciatíva nákupu menej kvalitných americko-nemeckých vakcín sa minie účinkom.

Legislatíva EÚ hovorí, že ak sa registruje liek v jednej členskej krajine, môžu ho užívať aj iné členské štáty bez národnej registrácie. Maďarsko chce s nákupom ruskej vakcíny začať už v decembri, zatiaľ čo bábka Matovič avizuje nákup niekedy na jar budúceho roku, čo je jasný signál, že chce pre Slovensko distribuovať  americko-nemeckú vakcínu firiem Pfizer a BioNTech. Po skúškach chce Maďarsko vo veľkom dovážať ruskú vakcínu od januára budúceho roku, pričom jedna z maďarských spoločností chce začať vyrábať túto vakcínu.

Argentínsky prezident Alberto Fernandez chce rokovať so svojím ruským náprotivkom Vladimírom Putinom o plánoch na kúpu vakcíny Sputnik V.

V auguste Fernandez vo svojom mene a v mene svojich krajanov zablahoželal ruským vedcom k registrácii vakcíny proti koronavírusu. A najnovšie argentínsky vodca uviedol, že jeho krajina má v období od decembra do januára možnosť kúpiť 25 miliónov dávok vakcíny.

„Keď niektorí hovoria o Rusku, myslím si, že ani nerozumejú, o čom hovoria.“ Je to svetová veľmoc s 28 Nobelovými cenami, – citoval Fernandeza Channel One. – Krajina s obrovským vedeckým potenciálom a pokrokovými technológiami.“

Záver:

Ruská vakcína Sputnik V je nepochybne kvalitnejšia a účinnejšia (až 92%) ako vakcína Pfizer a BioNTech.

 Okrem toho nehrozia vedľajšie účinky a máte istotu, že je to skutočná vakcína proti COVIDU 19 a nie vakcína, pri ktorej existuje riziko Vášho sekundárneho ochorenia alebo začipovania podľa plánov zločineckého pozadia v USA, ktoré pandémiu plánovalo uviesť „do života“ oveľa skôr ako sa stali udalosti vo Wu-Chane.

Zaujímavé je, že Číňania si s pandémiou hravo poradili zatiaľ čo Matovičovci si z nás urobili pokusných králikov so smrteľnými následkami !!! Tzv. mainstreamové médiá sú ticho. Úmyselne mlčia o tom, že Čína si s problémom dávno poradila a život tam beží normálne.

Nie je dôležité odkiaľ vakcína pochádza, ale aká je účinná, bezpečná a spoľahlivá pre použitie bez zdravotných následkov. Vnášať politiku do očkovania a uprednostňovať horšie vakcíny len preto lebo západné farmaceutické firmy na tom musia zarobiť je plánovanou možnou genocídou národov. A proti tomu sa národy musia spojiť a bojovať.

Z mesta SNP Ivan Štubňa

https://www.ta3.com/clanok/1196488/o-novu-vakcinu-ma-zaujem-i-eu-chce-nakupit-300-milionov-davok.html

https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/dobrovolnici-testujuci-vakcinu-na-covid-19-od-pfizeru-hovoria-o-vedlajsich-ucinkoch-citili-sa-vraj-ako-po-opici/

https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/09/eu-napoikon-kapitulovala-madarsko-moze-nakupit-rusku-vakcinu-sputnik-v/

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay) Aktualizované 28. marca 2024 o 12:11 Situácia: Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Premenlivá oblačnosť, na severe a východe prehánky.…

    Väčšina ľudí súhlasí, že NATO prispieva k našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Väčšina ľudí (47 percent) súhlasí s tým, že NATO prispieva k bezpečnosti Slovenska v čase ruskej agresie na Ukrajine.…

    Prešov sa začlenil do Integrovaného dopravného systému Východ

    0icon

    Mesto Prešov sa začlenilo do Integrovaného dopravného systému (IDS) Východ. V stredu (27. 3.) došlo k podpísaniu mandátnej zmluvy medzi zástupcami mesta Prešov a organizátorom…

    Pellegrini: Mimoriadne rokovanie NR SR k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Mimoriadne rokovanie Národnej rady (NR) SR pre návrh ústavného zákona o ochrane pred útokmi chráneného živočícha…

    KSS odporúča v druhom kole prezidentských volieb Petra Pellegriniho

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Komunistická strana Slovenska (KSS) odporúča v druhom kole prezidentských volieb svojim voličom spomedzi kandidátov Petra Pellegriniho.…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    Šanca pre zabudnuté regióny: Nová výzva skvalitní život v okresoch Brezno, Snina a Veľký Krtíš

    0icon

    Brezno 28. marca 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook/Richard Raši)   Pokračujeme v silnej podpore regiónov. Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši dnes v Brezne…

    Schuster: Slovensko si vstup do NATO muselo zaslúžiť

    0icon

    Košice 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Milan Kapusta)   Slovensko si vstup do Severoatlantickej aliancie (NATO) muselo zaslúžiť a napraviť si meno. Pri príležitosti 20.…

    Oprava diaľničného mosta pri Trnave sa začne po Veľkej noci

    0icon

    Trnava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Komplexná oprava mosta v mieste križovania diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R1 pri Trnave sa začne v sobotu 6.…

    Dôkaz, ako opoziční "odborníci" škodia Slovensku

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Pavel Neubauer)   Minister financií SR Ladislav Kamenický zo Smeru-SSD upozorňuje na dôsledky neustáleho a účelového očierňovania vlády opozičnými…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA