Slovenská republika na okraji priepasti – Covid Gestapo -1/4

Svätý Michal

29. septembra bol cirkevný sviatok svätého Michala, patróna policajtov. Často býva vyobrazený ako drakobijec. Stojac na drakovi, kopijou mu preráža bok. Drak, Satan, Hydra, jednoducho Zlo. Má to veľa mien. Je to hydra. Tvorí ju jedno telo, veľa hláv a chápadiel. Ako šelma z apokalypsy. Aké príznačné zobrazenie pre políciu bojujúcu proti mafii, však.

Policajti a policajtky vykonávajú dôležitú a často krát nebezpečnú prácu pre nás občanov. Politický chaos v poslednej dobe dokázali využiť a v sieťach sa začali objavovať aj väčšie ryby zvučných mien. Pretože naozaj, už bolo načase.

Takto pozitívne sa však nedá hovoriť o jej špeciálnej stránke „Hoaxy a podvody – polícia SR“, ktorá je jedným z nástrojov tejto hybridnej vojny. Je súčasťou Hydry. Táto Hydra je omnoho viac, než akási nadnárodná mafia. Je to sieť, ktorá je tak veľká, že nikdy nie je vidieť celé jej telo. Ak sa pohne, hýbu sa kontinenty a prepukajú vojny. Nejde o žiaden apokalyptický mysticizmus. Definícia tejto Hydry je jednoduchá a priamočiara. Je pôvodcom najväčších šialenstiev tejto doby. Vojny proti teroru, klimatickej krízy, tejto “plandémie”, riadenej migrácie, hnutia BLM a LGBT šialenstva. Hydru nevidíme, no napriek tomu je všade, kam sa pozrieme. Nosíme ju na ústach. Počujeme ju keď pozeráme správy. Vidíme ju, keď čítame noviny. Je v našej peňaženke. Kŕmime sa ňou a platíme jej naše úroky. Pozerá sa na Vás keď otvoríte počítač. Číta Vaše emaily a správy a počúva každé Vaše slovo. Hovorí Vám čo je pravda a čo si máte myslieť. Jej hlas sa stáva vašimi myšlienkami.

Hoaxy a podvody Polícia SR je jeden z najsledovanejších komunikačných kanálov na Slovensku spomedzi stránok venujúcich sa boju proti „dezinformáciám“. Táto stránka je pritom sama pôvodcom početných HOAXOV.

Posledným terčom útoku sa stala pani Hnidková za jej status, ako cestou z Detvy na ňu a 14 ročného chlapca revízorka vo vlaku zavolala policajnú hliadku. Pôvodný status p. Hnidkovej je tu.

A teraz mediálny lynč zo strany policajnej stránky:

 

Hoaxy a podvody – Polícia SR

9 h

HOAX: NA INTERNETE “ODVÁŽNA ODPORKYŇA RÚŠOK”, V NORMÁLNOM ŽIVOTE VZORNÁ OBČIANKA

Upozornili ste nás na nasledujúci hoax, podľa ktorého došlo ku kontrole dvoch osôb vo vlaku, pričom obe osoby odmietli mať na sebe rúško podľa ústavy, článok 32… Preverili sme status v spolupráci s

Polícia SR – Banskobystrický kraj

a takýto je výsledok: Polícia dostala oznámenie, podľa ktorého sa vo vlaku nachádzali dve osoby, ktoré si odmietali dať rúška. Po príchode na miesto zistili, že žiadne rúško nemá na sebe ani pri sebe 14-ročný chlapec. Žena, ktorá pri ňom sedela bola disciplinovaná a vzorne v súlade s mimoriadnymi opatreniami na sebe rúško mala. Obe osoby následne dobrovoľne išli na policajnú stanicu, kde bola preverená ich totožnosť. Medzitým prišiel otec mladíka, pričom obaja boli poučení o nutnosti nosenia rúšok v interiéroch, teda aj vo vlaku. Vec ďalej nebola riešená, keďže išlo o maloletú osobu.

Policajti nijako nepostupovali voči osobe ženského pohlavia, keďže svojim príkladným prístupom dodržala všetky mimoriadne opatrenia, za čo jej patrí úprimné poďakovanie.

Všetky informácie v priloženom statuse sú zmanipulované a nezakladajú sa na pravde.

Zdroj hoaxu: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=354758482381863&id=100035431426443

Status označili za hoax už aj  AFP Fakty , vďaka za spoluprácu.

 

Pýtate sa, čo vlastne bol ten hoax? Pretože zatiaľ len potvrdili to, čo bolo v originálnom príspevku. Možno admin tej stránky kradne drogy z policajného archívu. Alebo pije počas služby. Píše, že „všetky informácie v priloženom statuse sú zmanipulované a nezakladajú sa na pravde.“ To je pravda, ale týka sa to statusu z policajnej stránky. Admin najprv zverejnil jej status s varovaním, že to je hoax a potom jej poďakoval, že je vzorná občianka. Žena rúško mala a pritom bola predvedená na policajnú stanicu. Ak Vám to nedáva zmysel, je to dôkaz, že korona Vám nepoškodila mozog a nezmenili ste sa na liberálneho zombíka.

V skutočnosti sa stalo to, že pani , ktorá kontrolovala lístky ju videla bez rúška a preto zavolala policajtov. Rúško mala až keď prišli policajti. Aj tak ich predviedli. Žiadnu pokutu nedostali. Koniec príbehu. Lenže pani spochybnila povinnosť nosiť rúška verejne a ľudia to zdieľali. A to sa nesmie. Ľudia musia veriť a hlavne, báť sa…

 

A čo je to ten AFP?

Na rozdiel od tejto policajnej stránky AFP tvrdí, že status pani Hnidkovej je hoax, pretože „Nenosenie rúška nie je ústavné právo a polícia potvrdila, že zaň hrozí pokuta. Zdravotné výnimky boli zrušené“

Odkiaľ sa nám tu votreli títo cenzori jedinej pravdy? No mali by ste vedieť, že podľa ich web stránky je „Overovanie faktov (fact-checking) je základným princípom práce svetovej spravodajskej agentúry AFP už viac ako 180 rokov.“

AFP má výnimočné postavenie v zmysle francúzskeho zákona. Jej zdroje sú z 2 tretín komerčné a z časti ide o dotácie francúzskej vlády poskytnuté na podporu nestranného propagandistického spravodajstva vo VEREJNOM záujme vo Francúzsku a v zahraničí. Macron ho založil pred prezidentskými voľbami vo Francúzsku v roku 2017 a na Slovensku začali pôsobiť vo februári 2020. V prvom prípade sa Macron chcel stať prezidentom a v druhom prípade treba šíriť hystériu o Covide.

Zdá sa že „ochraňovať“ slovenský internet zvláda iba jeden človek, pretože som “preklikal”  desať článkov a zakaždým tam bol iba bývalý novinár týždenníka Týždeň a Denníka N Robert Barca.  Na jedno-osobovú mimovládku nám to tu cenzuruje až až. Kto tam je ešte okrem tohto odchovanca liberálnych politickopatologických štúdií a hrdého člena sorosovej zombie armády sa nedozvieme. Ani kto ich financuje. Stále je to len 1000 a 1 hlava tej istej Hydry. Barca je mladá krv. Nová generácia rovnakej kasty liberálnych cenzorov a udavačov, ako pán poslanec Benčík, či Smatana, nad ktorými neviete, či sa máte smiať alebo plakať. Pána poslanca kedysi dvoma otázkami uzemnilo neplnoleté dievča a Smatana je tak ťažký prípad staromládeneckého panica, že jeho by nebral ani Kollár.

Ale toto je realita. Akási samozvaná inštitúcia s jedno-osobovým obsadením, financovaná poväčšine z peňazí neznámych korporácií a nadácií. A takéto smiešne čudo tu určuje, čo je pravda. Toto treba vykopnúť za hranice republiky…

Ak ale nazriete len trošku hlbšie, otvorí sa Vám celý vesmír prepojení. Ak máte záujem, tento pán Vám ukáže hlbšie súvislosti o riaditeľovi AFP a jeho manželke, ktorá je vedúcou Generálneho riaditeľstva pre komunikačné siete, obsah a technológie Európskej komisie a zameraní tejto skupiny, ktoré siaha od bezpečnosti, až po umelú inteligenciu. A to stále len škrabkáme povrch. Potom sa zamyslite ešte raz, že čo je to vlastne ten Barca zač.

 

Ideologická polícia

Útoky policajnej stránky na ďalších ľudí nie sú vôbec ojedinelé. Vasyl Marovdi, anesteziológ s 20 ročnou praxou natočil video o jeho skúsenosti s Covidom a jeho názorom (lekára) na rúška. Odpoveď policajnej stránky bola zlynčujte ho, teda aspoň sociálne: „TOXICKÉ VIDEO NA SLOVENSKOM FACEBOOKU: TENTO STATUS MÔŽE OHROZIŤ ŽIVOTY, PRETO HO NAHLASUJTE“

Pomerne hlboký rozbor statusov, ktoré polícia zverejnila na sociálnej sieti aj so svojimi škandalózny statusmi voči kritikom tzv. protipandemických opatrení vrátane otázok, ktoré InfoVojna zaslala Policajnému prezídiu nájdete v ich článku „Šíriteľmi hoaxov sa bude zaoberať kriminálna polícia

Vytiahnem Vám z neho aspoň jednu perličku. Barcu ste už videli. Teraz sa pripravte na Dávida Púchovského, ktorý ak nesedí za FB ako admin stránky Polícia SR, tak si občas vyjde zahrať do policajného seriálu v ružovom negližé a podväzkoch. Ak sa ocitnete na stránke polície, tak si spomeňte, že dehonestovať Vás bude tento človek.

Dávid Púchovský túto fotografiu neskôr dementoval. Ale posúďte sami. Je, alebo nie je, toto, Dávid Púchovský, admin stránky Hoaxy a podvody Polícia SR? To vysoké, hranaté čelo. Ofina. Zakrivenie pier. Nos. A tvar ucha. Všetko vyzerá identicky. Ak sa niekomu chce a chce si to overiť, postup je jednoduchý, ale náročný. Môže si pozrieť všetky epizódy Policajti v akcii. Nájde scénku s transvestitom. Porovná záhyby ucha na fotografiách vo vysokom rozlíšení, ktoré sú u každého človeka jedinečné a dozvie sa pravdu.

Každý máme dvojníkov, ale aj keby to bol hoax, tak vznikol na základe smiešneho správania administrátora policajného zboru, ktorý si liečil svoj komplex blokovanim každého kritického komentára a osočovaním obyčajných ľudí.

 

Petriho misky na tvári

Dáme si teraz také malé zdravotné okienko a vrátim sa k pánovi doktorovi Marovdimu, ktorého policajná stránka chcela sociálne zlynčovať. V tom oslabovaní imunity nosením rúšok by som mu protirečil, pretože skutočná prax pri nosení rúšok je, že jednorázové rúško sa nosí aj mesiac a imunita dostáva zabrať. A keby podaktorí hodili svoje rúška do agaru, tak by boli celkom zhrození, čo všetko z toho stihlo vyrásť. Ľudia nosia na tvári petriho misky. O jednej štúdii písal nemecký Blick. Desivé…..

Milióny ľudí si dennodenne v MHD nasadzujú masky pri dochádzaní do práce. Spotrebiteľský časopis „K-Tipp“ odobral masky 20 dochádzajúcim a testoval ich v laboratóriu. Výsledok bol zničujúci. Masky boli plné baktérií a plesní. Dôvod: masky fungujú ako filtre, vzduch, ktorý dýchate, prúdi vláknami tkaniva. To má následky: baktérie a plesne uviaznu. V teplom a vlhkom prostredí masky sa potom rýchlo množia.

Masky zachytávajú aj vírusy s kvapôčkami, ktoré ich obklopujú. To je zase ďalšia nesprávne interpretovaná vec. Samotný vírus je síce omnoho menší ako otvory medzi vláknami masky, ale nikdy necestuje sám. Prenáša sa pomocou aerosólov. Netvrdím, že nič neprenikne, a že kvapôčky nemôžu byť aj extrémne malé. Skôr tvrdím, že percentuálnu pravdu majú všetky možnosti, ale prevažná väčšina týchto kontaminovaných aerosólov uviazne na povrchu masky. Ale aspoň na rozdiel od baktérií a plesní sa vírusy na maske nemnožia. Potrebujú hostiteľa.

Testy K-Tipp ukázali, že väčšina cestujúcich dochádzajúcich nosí svoje masky niekoľko dní alebo dokonca týždňov. Fatálny prístup, pretože 11 z 20 testovaných masiek obsahovalo viac ako 100 000 bakteriálnych kolónií. Tri z nich, viac ako milión.

Poznáte to. Idete nakupovať a zabudnete si masku. Potom Vás zachráni zabudnutá maska v priehradke. Najlepšie zabalená v igelitovom sáčiku.

Ale to nie je všetko. Mikrobiológovia našli aj stafylokoky. Na 14 z 20 masiek. Tieto baktérie môžu spôsobiť zápal pľúc a infekcie mozgu. A na 15 z 20 testovaných masiek našli aj plesne a kvasinky, ktoré môžu viesť k podráždeniu dýchacích ciest a očí.

Ďalší humbuk sa robí kvôli Co2. Ak by to bolo také akútne, tak neurochirurgovia, ktorí zvládajú 16 hodinové operácie mozgu s maximálnou koncentráciou, by to asi nezvládali. Na druhej strane, všimnite si, koľko robotníkov pri búracích prácach nevydrží v ochrannej protiprachovej maske a radšej budú dva dni vykašliavať prach. Fyzický pohyb a potenie zohráva dosť veľkú rolu pri použiteľnosti masky. Ak ale máte nejaké ochorenie dýchacích ciest, či už ste mladý alebo starý, nevydržíte v akejkoľvek rúške ani minútu bez toho, aby ste sa nezačali dusiť. Preto keď zrušili výnimku pre ľudí, ktorým by maska mohla zhoršiť zdravotný stav, je to pre nich mučením. Ak máte Covid a môžete dýchať cez masku, tak ste na tom veľmi dobre.

A ešte jedna vec, niekedy je dôležitejšie ako maska prilieha, než koľko má vrstiev. Vzduch ide cestou najmenšieho odporu. Ak má maska viacero vrstiev, ale veľké medzery na okrajoch, filtruje horšie ako maska, ktorá je “priepustnejšia,” ale prilieha lepšie, pretože odpor, ktorý kladie viacero vrstiev zapríčiňuje, že cez nepriliehajúce okraje vťahuje viac vzduchu.

Je okolo toho strašne veľa dezinformácií. Z každej strany. Už len to, že hlavný hygienik nevaruje ľudí pred rizikom zanedbanej dezinfekcie rúšok. Im nejde o zdravie. Každopádne masky znižuju riziko prenosu kvapôčkovej infekcie pri správnom použití a v niektorých prípadoch majú svoje opodstatnenie. Napríklad u personálu v domovoch dôchodcov, alebo pri návštevách.

Ale záverom k statusu Dr. Vasyla Marovdiho o jeho negatívnom postoji k noseniu rúšok zdravou populáciou. Spomeňte si, keď ste navštívili všeobecného lekára, ktorého denno denne navštevujú chorí pacienti s bakteriálnymi a virologickými ochoreniami. Koľko krát za život ste ich videli nosiť rúško? Zalovte pekne v pamäti aj do časov pred Covidom. A prečo ho lekári nenosia? A prečo nie sú permanentne chorí, keď každodenne prichádzajú do styku s chorými?

 

Covid Gestapo

O policajnej stránke Hoaxy a podvody polícia SR som nezačal náhodne. Očierňovanie, dehonestovanie a zastrašovanie ľudí pokračuje smerom nahor až po nášho premiéra. Igor Matovič verejne označil Dr. Igora Bukovského za blázna a konšpirátora. VIDEO: Matovičov „slávny“ prejav o nezodpovednosti ľudí, anarchii a tretine, ktorá serie na opatrenia a odkaz doktorovi Bukovskému a ďalším, aby boli ticho.

Kam sme sa to ale dostali keď Matovič zo svojej pozície premiéra verejne označí občana Slovenskej republiky, za blázna? Pritom Dr. Bukovský nebojuje proti noseniu rúšok. Dr. Bukovský je nebezpečný, pretože hovorí fakty a nevytvára v ľuďoch paniku. To ale nie je stále všetko.

Nasledoval trest. Doktor Igor Bukovský po štyroch rokoch skončil a Slovenský rozhlas už nebude vysielať rubriku “Vieme, čo jeme”. Pretože máme málo Farmy a Inkognita a relácie o tom, ako si v časoch „pandémie“ pomocou zdravej výživy upevniť imunitu treba zrušiť.

Covid gestapo však presahuje hranice našej republiky. Hydra zasahuje a Mesačník Zem a Vek zverejnil v týchto dňoch upozornenie od Facebooku, ktorý zneviditeľnil príspevky tohto média pre jeho čitateľov na FB a hrozí mu úplným pozastavením publikovania.

Pre dotvorenie celkového obrazu dnešnej úrovne slobody slova a prejavu, upozornenie zo strany Facebooku dostal aj Slobodný vysielač.

Už aj posledná investigatívna relácia na slovenskom trhu, Reportéri, čelí cenzúre. 5.10.2020 sa mali rozoberať témy: Kopírovanie textov bez uvedenia zdroja, vymyslené skriptá, či zrýchlené kariéry vedcov – pedagógov a podpis mŕtveho na zmluve k pozemkom pod cestou, ktorá viedla k starostovej chate.

„Odvysielaná tiež nebola ani relácia s hlavným informátorom zavraždeného novinára Jána Kuciaka, Ing. Stanislavom Žiaranom, ktorý informoval verejnosť o oligarchoch (hlavne z „finančnej“ skupiny Penta) a ich prepojením na vládu a štátnych úradníkov. Stanislav Žiaran na sociálnej sieti informoval o tom, že sa mu ozvali redaktori z RTVS, ktorí ho mali požiadať o materiály, ktorými disponoval Kuciak za účelom pokračovania v jeho práci a síce v postupnom zverejňovaní povestnej „tony“ materiálov, ktoré mal k dispozícii zavraždený novinár od Žiarana.“

„V reportáži mal Žiaran verejnosť informovať aj o súdnom procese s objednávateľmi vraždy novinára Kuciaka a o pochybných, pre oligarchov pracujúcich ľuďoch ako napr. Lipšic, Turan, Tódová.“

„Zasiahli však „externality“ a relácia Reportéri s informátorom J. Kuciaka odvysielaná nebola. Práve Reportéri ako posledná investigatívna relácia na slovenskom trhu má svoje nezastupiteľné miesto.  Pozastavenie tejto relácie vážne ohrozuje napĺňanie úloh verejnej služby RTVS.“

 

Praktické návody ako sa brániť

Polícia (Dávid Púchovský, ružové negližé) upozorňuje na status o neudeľovaní pokút za nenosenie rúšok. Informuje o tom prostredníctvom sociálnej siete na stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR. Uvádza, že k 4.10.  bol: „Počet celkovo riešených priestupkov (nenosenie rúška): 3 786, počet potvrdených priestupkov (nenosenia rúška): 1 921,”

Počet a výšku udelených pokút radšej neuvádza. To ale neznamená, že pokuty sa neudeľujú. Lenže v tomto prípade, neplatiť sa oplatí. Platí – pomôž si sám a aj pán Boh ti pomôže, a to platí neustále. Ľudskou rečou vysvetlené, neexistuje paragraf v priestupkovom zákone kde je sadzba za nenosenie rúška. Súčasné nariadenie nespadá pod priestupkový zákon, ale spadá do sankcii na úseku hygieny a tam je to sporné (už to potvrdila aj Generálna prokuratúra, takže sporné to nie je), lebo sa nejedná o porušenie zákona, ale odporúčanie úradu hygieny, To zajtra môžu rovno napísať, že si máme zadky utierať lopúchom…a potom nás pokutovať…

Pani Hnidková zvažuje právne korky voči cenzorom AFP. Dr. Bukovský bude tiež riešiť premiéra našej krajiny trestným oznámením. Ak to ešte niekto nevidel, tu je návod ako neplatiť pokutu za nenosenie rúška.

Tu je druhý návod. Nezákonne zavretí občania do karantény nemusia za ňu platiť, ale majú nesporný nárok i na náhradu škody za izoláciu 3333 EUR za 4, resp. 1666 za 2 týždne.

Prezident Policajného zboru Peter Kovařík v reakcii na poslanca Národnej rady SR Mariana Kotlebu (ĽSNS), ktorý v diskusnej relácii na RTVS nemal na tvári rúško uviedol, že polícia nie je oprávnená riešiť porušenie interných predpisov pri nakrúcaní audiovizuálnych diel.

Väčšinou sa nikomu pri nákupe, alebo vybavovačkách po úradoch nechce riešiť naťahovačky s políciou, ale prípady jednotlivcov, ktorý sa vzopreli stúpajú a tu je ešte jeden detailnejší manuál ako postupovať pri konkrétnych prípadoch od Dr. Adriany Krajníkovej.

AFP a ďalších šíriteľov propagandistických hoaxov a podvodov môže aj roztrhnúť. Zatiaľ, pretože čoskoro sa situácia zmení a toto je len a len predohra.

pokračovanie….

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Mancel

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 11

Celkové hodnotenie: 13.37

Priemerná čítanosť: 6644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    ZMOS vyjadruje vďaku všetkým pedagógom pri príležitosti Dňa učiteľov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Dano Veselský)   Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) vyjadruje vďaku pri príležitosti Dňa učiteľov všetkým učiteľkám a učiteľom…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    Nie je čas na váhanie. Uvidíme, či sme sa poučili

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Malosť a hašterivosť v pronárodnom tábore politikov a ich voličov, mala za následok nielen zbytočné rozptýlenie voličských hlasov, ale aj fatálny…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Situácia: Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Premenlivá oblačnosť, na severe a východe prehánky. Teploty 12 až 17 stupňov…

    Priama linka: György Gyimesi: Korčok je Čaputová v nohaviciach. Zvoľme mier

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:Facebook/Gyimesi György)   K aktuálnym udalostiam poskytol Hlavným Správam do relácie Priama Linka telefonický rozhovor György Gyimesi, podpredseda strany Aliancia (SZÖVETSÉG),…

    "Moja krajina sa vracia k totalite," varuje dcéra českého bojovníka za slobodu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Public/Foto:Facebook/Cecílie Jílková)   Novinárka Cecílie Jílková je dcérou kľúčového spojenca Václava Havla. Pre Public poukázala na to, že vláda USA, Európska…

    Školákom sa vo štvrtok začínajú veľkonočné prázdniny

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Milan Kapusta)   Žiaci základných a stredných škôl majú od štvrtka veľkonočné prázdniny. K vyučovaniu sa vrátia v stredu…

    Harabin dal odporúčanie svojim voličom k voľbe prezidenta

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR - Pavol Zachar )   Neúspešný prezidentský kandidát Štefan Harabin poskytol pred druhým kolom prezidentských volieb svoje odporúčanie koho voliť.…

    Konečne to niekto z mainstreamu povedal nahlas. Malá, extrémistická mediálna menšina si uzurpovala právo strážcu morálky

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Plus 7 dní/Foto:Facebook)   Veľká kritika do radov mediálneho mainstreamu z pera skúseného mediálneho manažéra. Už aj priamo v mainstreamovom mediálnom…

    Von der Leyenovej neverí už ani jej vlastná strana

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto : TASR/AP-Jean-Francois Badias)   Burssels Signal upozorňuje, že opätovné vymenovanie Ursuly Von der Leyenovej na post predsedníčky…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Juraj Tušš

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA