Koronavírus je len začiatok!

Bez ohľadu na to, či je Koronavírus čisto prírodná, alebo riadená záležitosť, jedno je isté. Svet už nikdy nebude takým, ako bol. Bude sa veľmi prudko meniť, pod ťarchou ešte tvrdších a ťažších udalostí, ktoré sa na planétu Zem a ľudstvo, valia v ničím a nikým nezadržateľnej sile.

Musí to tak byť, pretože pod “dažďom” týchto prevratných udalostí, sa napokon úplne zmení tvár Zeme a najviac sa zmení človek. Na Zemi povstane Nové ľudské pokolenie a nebude na nej viac to zlo, ktoré planétu Zem a aj ľudstvo, priviedlo až na pokraj priepasti a úplného sebazničenia.

Čas vypršal a do udalostí doby zasiahne Stvoriteľ!

Skutočný Stvoriteľ a nie ten “deduško” a doslova rozprávková postavička, neraz pateticky a v blúznivom opojení ohlasovaná z chrámov a katedrál, z úst tých najväčších nepriateľov skutočného Boha Stvoriteľa.

Je to práve pozemská cirkev a všetky ostatné náboženstvá, ktoré sú podhubím a liahňou svetového zla, ktoré sa na Zemi postupne udomácnilo.

Ale všetci tí, ktorí sa už dnes usilujú o zmenu svojho myslenia, ktorí sa postupne zbavujú starých schém myslenia a aktivujú v sebe čisté city, za účelom vytvárania čistých emócií, to znamená, všetci tí, ktorí sa aj usilujú čerpať Poznanie bez medzier, Poznanie zo Svetla Pravdy, dnes už zakotveného na Zemi, tak všetci títo majú reálnu šancu, že budú účastní na výstavbe nového ľudstva, nového druhu života, aký na Zemi ešte nikdy nebol v takomto rozsahu uskutočnený.

Syn Boží Ježiš, túto Dobu označoval ako Dobu Posledného Súdu, ku ktorej bude Stvoriteľom vyslaný pomocník, Sudca, ktorý vykoná veľké Očistné dielo Spravodlivosti na celej Zemi.

Potom zavládne konečne mier a na Zemi sa bude rozmáhať nová epocha, inak označovaná ako doba “Tisícročnej ríše mieru a pokoja”, resp. doba “Božieho kráľovstva na Zemi”. Bude to doba, akú Zem ešte nikdy nezažila. Požehnaní budú všetci, ktorí budú môcť patriť do tohto, z gruntu Nového ľudstva.

Že sme na začiatku týchto zmien, o tom jasne vypovedajú udalosti dnešnej doby. Nič však nevypovedá hodnovernejšie o tom, že skutočne už žijeme v dobe zasľúbeného Ducha Pravdy, ako fakt, že za posledné desaťročia sa na Zemi, premnožili falošní proroci v takom rozsahu, aký tu ešte nikdy nebol a ani viac nebude!

Falošní proroci doslova zaplavili Zem!

 

Vystríhajte sa falošných prorokov, ktorí k vám prichádzajú v ovčom rúchu, ale vnútri sú dravými vlkmi. 

 

Po ich ovocí ich poznáte. Či azda z tŕnia oberajú hrozná alebo z bodľače figy? 

 

Každý dobrý strom rodí dobré ovocie, a zlý strom rodí zlé ovocie. 

 

Dobrý strom nemôže rodiť zlé ovocie ani zlý strom rodiť dobré ovocie. 

 

Každý strom, ktorý nerodí dobré ovocie, sa vytína a hádže na oheň. 

 

A tak ich teda po ich ovocí poznáte.

 

Matúš 7:15-20

 

Podľa ich ovocia ich spoznáte, teda podľa toho, či budú hľadajúcim sprostredkúvať skutočný duchovný pokrm, ktorý môže poskytnúť bezvýhradne a len “energia” z Božej Pravdy, alebo budú ponúkať ako kupci na trhu, len svoje úzko ohraničené videnie sveta a tým budú ponúkať kamene, miesto chleba. Lebo jedine Pravda, je v skutku ten pravý duchovný pokrm, pre strádajúceho a vyprahnutého ducha človeka na Zemi.

Kto však je falošný prorok a podľa čoho rozoznáme falošného proroka, od toho pravého?

Falošný prorok, predovšetkým neprichádza od Boha a je to len človek, ktorý si vybudoval akúsi vlastnú ideológiu o hodnotách a túto sa snaží rozšíriť a zaujať ňou.

Falošný prorok, vždy púta svoje obete k sebe! Áno, OBETE.

Púta ich k svojmu učeniu a k svojmu videniu sveta.

Naopak, skutočný prorok, zvestovateľ alebo služobník Boží, bude inšpirovať a viesť ľudí, bezvýhradne a len k Božiemu Slovu, k Pravde od Boha Stvoriteľa.

Pre takéhoto služobníka hľadajúci nie je obeť, ani sympatizant, alebo nebodaj platiteľ za služby. Pre takéhoto podporovateľa života, je hľadajúci ľudský duch vždy blížny. Blížny, ktorému vo vrúcnej túžbe praje, aby i on smel načerpať z Večného Prameňa Duchovný pokrm, pre svojho vyhladovaného a dnes už napoly mŕtveho ducha. Len Pravda od Boha, dokáže skutočne nasýtiť a oživiť takto vyslabnutého ducha pozemského človeka.

To je ten zásadný rozdiel medzi nimi, medzi skutočnými zvestovateľmi Pravdy a medzi falošnými prorokmi. A práve dnešná doba je príznačná tým, že Zem je už doslova zaplavená bezpočtom falošných prorokov a učení.

Toľko jasnovidcov, guruov, ezoterikov, “liečiteľov”, mystikov, jogínov, bezpočet náboženských odnoží a duchovných škôl po celej Zemi, svedčí len o jednom:

Toto premnoženie falošných prorokov jednoznačne vypovedá o tom, že Ten jediný, pravý a zasľúbený Prorok a Svetový učiteľ, Duch Pravdy, už prišiel na Zem, aby sa naplnili všetky pradávne zasľúbenia a aby ON splnil svoju úlohu, spočívajúcu v Zakotvení Slova Pravdy na Zemi!

Za služobníka Božieho, sa potom oprávnene a z povahy veci samej, musí považovať iba taký človek, ktorý ukazuje hľadajúcim ľuďom Cestu k tejto Živej Pravde, prinesenú Poslom z Nebies. Poslom, ktorý bol vyslaný na Zem, z blízkosti samotného Stvoriteľa! Lebo skutočný Posol Boží, musí aj bezpodmienečne prichádzať s Posolstvom od Boha Stvoriteľa.

K tomuto Poslaniu, mohol byť predurčený jeden Jediný, oprávnený a zo Svetla vyslaný Duch PRAVDY, Syn Človeka!

Preto počujte zvesť, ľudia vnímaví a hladní po Pravde Božej:

“Sme súčasníkmi Doby zasľúbeného Ducha Pravdy, ktorý ľudstvu priniesol ten pravý a skutočný pokrm, vo forme Slova Večnej Pravdy, teda ten pravý pokrm pre vysileného, unaveného a v húštinách blúdiaceho ducha človeka na Zemi!”

Všetko ostatné je pre zdravý vývoj kohokoľvek z nás, v dnešnej, prevratnej dobe na Zemi, úplne BEZCENNÉ a vedúce nevyhnutne k pádu a tým aj k hroziacemu rozkladu a zániku každého jedinca, ktorý sa ešte v poslednej chvíli nevzchopí k znovuzrodeniu svojho ducha!

A naplnia sa slová Vznešeného, Posla Božieho:

“Tak jako v dusné letní noci vylézají ze země houby, tak vyvstanou nyní falešní proroci z davu, jak to bylo zaslíbeno, aby jimi samotnými, Slovo bylo naplněno a oni mohli býti souzeni. Neboť svět má býti nyní, od toho všeho, očištěn!”

Preto bdejte ľudia, lebo sa priblížilo Božie Kráľovstvo na Zemi!

Nijaké náboženstvo, nijaký “spirituálni cvičitelia”, vám v tejto “hodine dvanástej” nesprostredkujú skutočný duchovný pokrm, pokiaľ vás vo všetkej vážnosti, nebudú viesť k ucelenej Pravde, ktorú priniesol a na Zemi zakotvil Boží Posol, Ježišom zvestovaný DUCH PRAVDY…

 

Odkaz na súvisiaci článok:

https://blog.hlavnespravy.sk/17623/naliehava-sprava-pre-vsetkych-ludi-dobreho-srdca-a-vyzreteho-charakteru-zijeme-v-zaslubenej-dobe-syna-cloveka-ducha-pravdy/?fbclid=IwAR2gEQ7HCeDBKNnGiymmscfEkacRVJrVZVwXk4XNFfR4QKdegtS6MCLLXBk

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili, čaká sa na verdikt ÚS

    0icon

    Banská Bystrica 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Lukáš Mužla) Aktualizované 26. apríla 2024 o 12:22 Na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS), pracovisko Banská Bystrica, sa v…

    Radiačná situácia bola aj v uplynulých dňoch stabilná

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Radiačná situácia na Slovensku bola aj v období od 19. do 25. apríla stabilná. Ani v…

    Švédske kluby vypočuli želanie fanúšikov a odmietli zavedenie VAR

    0icon

    Štokholm 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Daniel Stehlík)   Švédsko je prvou európskou krajinou, ktorá odmietla využívanie videozáznamov vo futbale. Kluby z dvoch najvyšších súťaži hlasovali vo…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Dnes bude slnečno. Teploty 12 až 17 stupňov Celzia.

    Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies

    0icon

    Bratislava 26. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Slovenská pošta)   Slovenská pošta vydáva známku EUROPA 2024: Fauna a flóra tatranských plies s nominálnou hodnotu 2,10 eura.…

    Ministerstvo spravodlivosti chce, aby sudca vždy vypočul dieťa pred umiestnením do reedukačného centra

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR chce nariadiť povinnosť sudcu vždy vypočuť maloleté dieťa pred umiestnením do reedukačného…

    Danko zametá Dúbravku. Dostal aj pokutu a nebude šoférovať

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/ Foto:Screenshot Telegram) Aktualizované 26. apríla 2024 10:30 Podpredseda parlamentu a líder strany SNS Andrej Danko sa dnes dal na jarné…

    Bielorusko sa pripravilo na odrazenie vpádu

    0icon

    Minsk 26. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:Twitter)   Radikálna bieloruská opozícia sa pripravuje na obsadenie Kobrinského okresu, aby následne požadovala vstup vojsk NATO na územie republiky. Uviedol…

    MIRRI už vďaka grantom pomohlo až 19 kultúrnym pamiatkam

    0icon

    Červený Kláštor 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   V priestoroch zrekonštruovaného kláštora kurtizánov v obci Červený Kláštor dnes prebehla záverečná konferencia programu Kultúra v rámci…

    Na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Za kandidáta na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú. Navrhli tiež, aby sa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA