Zopár alternatívnych poznámok k diskusii s „klamárom“

Zem a Vek čítam na webe aj z papiera. Nehltám ho, nezjem všetko, chcem ho mať pod kontrolou ako ostatné médiá, bez ohľadu na nevôľu akciovky Smatana s.r.o. a spol. a ich anti “konšpiračnej” koalície. Kupujem ho voľne.
Apokalyptické úvodníky, prežiarené Rostasovou filozofiou vesmírizmu, svetla a nádeje mŕtvej hmoty vesmíru na lásku Všehomíra, mesačný prehľad významných udalostí zo sveta a domova, zväčša bez zvláštnej pridanej autorskej hodnoty, viac rozmerná téma mesiaca (pohľady) a alternatívne príslušenstvo. Ak nájdem (občas) faktickú vecnú chybu, dozvie sa o nej priamo šéfredaktor. Ak sa chyba opakuje, píšem. ON to vie. A to je dobre. 🙂
S prostredím okolo Smatanu, Hríba alebo pseudo filozofa a teológa, mysliteľa Havrana a jeho komunikantov, vďačných mu za ich medializáciu, nekomunikujem, iba ho sledujem. Inak by ma liberálno-demokraticky zablokovali. 🙂
Nepredplácam si SME a Denník N ani žiadne podobné médium, okrem povinných platieb za „verejnoprávnu“ RTVS. Nemám záujem, a ani nepotrebujem. Moje názory a presvedčenie nevisia na šnúrkach manipulatívnych mienkotvorných denníkov. Mám svoje vzory a autority ako ideologický, politický a náboženský „abstinent“ a všeobecný nevolič od prvého kola prezidentských volieb. A hodnoty, ktoré neuznávam, odmietam.
Skôr, ako nezaujímavé prezidentské voľby vo Francúzsku, ma zaujíma stav demokracie a médií v Česku. Česká oligarchia ovládla politiku, legislatívu a médiá (Babiš verzus ČSSD a opozícia). Na Slovensku je stav taký, aký je (veľké mienkotvorné médiá sú vo vlastníctve oligarchie a „spievajú“ na jej objednávku). Citát z komentára SME (Plencner): „Alternatívne médiá nie sú “alternatívnymi” v takom zmysle, v akom môže byť alternatívna napríklad kultúra – s celou svojou vitalitou a revolučným nábojom.“
Pozrel som si vitálnu „stranícku“ diskusiu členov „politickej strany“ SME pod článkom, a zamrazilo ma, koľko magorov, indoktrinovaných a chronicky zmanipulovaných ideológiou a „politikami“ tejto strany hajluje za Plencnera a SME. Toto sa ale deje aj v (SME bratskom) „liberálnom“ prostredí Denníka N, ak liberálno-demokraticky povolí diskusie.
Ak vám ktokoľvek, že je on liberálny demokrat, a oni sú tým nápadní, a pred očami a nosom ako krížom, vám máva liberálno-demokratickými mantrami, spozornejte, preverujete a premýšľajte.
Pri „MY“ (Plencner a jeho plurál) skúmajte, či ale aj tu nejde o vyhlásenie jedného zo straníckych hovorcov „árijského“ liberálno-demokratického monopolu „politickej strany“ SME, s jej politickým programom „bez liberálnej alternatívy“ a straníckou disciplínou, podľa (z minulosti už známeho): „Kto nejde s nami, je proti nám“ a dnes inovatívneho: “Čo sa nehodí, škrtnite“.
Presne toto robili najskôr komunisti, po nich nacisti, znova komunisti a fašisti. Robí to aj Erdogan. A školí Európu z demokracie. Do EÚ vstúpi, ak ju preškolí. Brusel je učenlivý. Liberálne hodnoty podľa Bruselu už údajne prijal aj totalitný islam, ktorý nepozná pojem liberálny a sekulárny štát.
Do diskusií na SME a Denníku N má prístup len prelustrovaná a filtrovaná stranícka klientela. Tieto denníky pravdu nehľadajú, lebo ju poznajú a majú. Jedinú. Singulárnu. Liberálno-demokratickú. Bez alternatívy.
Referenčná vzorka (z diskusie) DENGI (5.5.2017, neupravené): “Rostas to ma v pazi, hlavna vec ze sa sypu rubliky”. Tiež mantra. Mantru opakujeme do nemoty, potom príde extáza a po nej nirvána.
Akékoľvek médium vo vlastníctve druhých a tretích osôb, každé médium dotované a sponzorované, nie je a nemôže byť svojprávne, lebo je vo vlastníctve, a teda aj s jeho personálom kúpené a aj korumpované, a preto nemôže samé seba vydávať za slobodné a nezávislé médium, hoc aj mimo vplyv štátnej moci, a je o to pre štát nebezpečnejšie, že pracuje proti vnútorným a zahraničným politikám suverénneho štátu, ako médium, registrované na Slovensku.
A to isté platí pre zahraničím a cudzími mocnosťami a jednotlivcami sponzorovaný a dotovaný mimovládny sektor, pod vlajkou Open Society Foundation (Soros), s jej politikami takzvanej zahraničím a cudzími mocnosťami ovládanej „dobre spravovanej spoločnosti“ cez Inštitút pre dobre spravovanú spoločnosť (skrátene SGI – Slovak Governance Institute), platený z domácich, a významne aj zo zahraničných zdrojov…
Slovensko akútne potrebuje novelu zákona o treťom sektore. Váha. Novelu z dielne ĽSNS odmietlo v novembri 2016 parlamentnými “konzervatívnymi liberálmi” z SaS a pod. Už teraz má len bábkovú vládu.
Nedávno ušlý záznam hovoru: Reportér Mafra Přibil a Babiš (majiteľ Mafra). 
Jeden z ďalších dôkazov, že žiadne médium vo vlastníctve nie je slobodné a nezávislé, lebo aj tu pôsobí všade prítomný ľudský faktor. Trebárs hypotéky a rodina. Kódex novinára a žurnalistu nie je zárukou charakteru a čestnosti, tobôž ani úplnej slobody a nezávislosti novinárov a žurnalistov. Andrej Babiš pravosť rozhovoru potvrdil a na twitteri ho oľutoval; priznal, že s ním zo strany novinára (nie z jeho!) bolo dojednávané použitie a načasovanie jeho “munície” proti vybraným politikom a články o nich, s výhradou, že bol provokovaný menovaným novinárom: “Udělal jsem chybu, neměl jsem se s tím novinářem scházet”. K tomuto zverejnenému záznamu pribudli ďalšie. Tak, aj to by sme mali.
Ak sa za liberálne a ešte k tomu aj slobodné a nezávislé vydávajú denníky N a SME, ako nepodplatiteľné, tak klamú od rána do večera. Mimochodom, ak sa za takú vydáva aj „verejnoprávna“ RTVS, tiež.
Všetky médiá, nielen alternatívne, narážajú na ľudský faktor a “čosi nad ním”…
Len tak mimochodom, liberálno-demokratický denník SME temnú a nejasnú aféru Pizzagate označilo ako konšpiračnú teóriu (SME volilo Clintonovú):
https://svet.sme.sk/c/20404416/clintonovu-prenasleduje-pizzagate-konspiracia-zacina-byt-nebezpecna.html#axzz4gOvKlFCl
Túto žurnalisticky „bohatú a výživnú stravu“ ostatné, samozrejme „konšpiračné“ médiá videli inak (prehľad zdrojov):
https://www.google.sk/search?q=SME+a+kon%C5%A1opirat%C3%ADvna+pizzagate&oq=SME+a+kon%C5%A1opirat%C3%ADvna+pizzagate&aqs=chrome..69i57.15640j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=pizzagate+sk
Ak sa Sorosom a jeho Open Society financované mimovládky tretieho sektora vydávajú za slobodné a nezávislé, klamú rovnako.
Zem a Vek sa prezentuje ako mesačník, žijúci len z priameho predaja a predplatného, bez reklamy. Mienkotvorné (monopoly na pravdu) denníky N a SME a denník Pravda, žijú z dotácií, reklamy a sponzoringu. Zisk len z predaja a predplatného by ich neuživil. To, čo vyvádzajú, aj vo veci svojej kampane proti Rostasovi a jeho účasti v diskusii na konferencii v Trnave (UCFK) je kontraproduktívne. Aj preto, že ekonomická existencia Zem a Vek je iná, a tento printový aj webový mesačník je vo svete mediálneho biznisu solitér svojho druhu. Nože, a toto si mám kupovať, alebo predplácať a čítať?https://komentare.sme.sk/c/20524113/pravde-sa-nepriblizime-ak-prizveme-do-diskusie-klamara.html#ixzz4gKyhF5t3
SME: “Získajte neobmedzený prístup na Sme.sk už od 0,98 eur.” Už od – až od, to je jedno. Detto Denník N (predplatné): https://dennikn.sk/ Lebo „exkluzívny“ obsah. Za svoj nemám ani cent. Iba pridanú hovnotu. Lebo nie som SME ani Denník N. Ale ani Ján Levoslav Benčík. O skutočné hodnoty ošklbanú tmavo bielu vranu neusilujem. A piano som zrušil v decembri 2016.
Plencnerov článok je vedený ako priamy útok proti Rostasovi a jeho účasti v diskusii na konferencii o médiách na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Fakulta masmediálnej komunikácie (25. apríl 2017). Záznam z diskusie som počul, a nemyslím si, že je hodný toľkého cirkusu, ale ani to, že by diskusia bola obzvlášť vo veci stavu a budúcnosti médií prínosná… (humbug).
Z článku (autor pod vlajkou SME v prvej línii, ako z Orwella):
“Alternatívne médiá zbavujú človeka pravdy a pripravujú pôdu pre politické systémy, ktoré ho chcú zbaviť slobody..”
Médiá sú súčasťou trhového mechanizmu a biznisu, a aj preto nie sú garantom pravdy a objektivity tak, ako sa od serióznych a reálne slobodných a nezávislých médií očakáva…
Médiá nikdy neboli slobodné nezávislé. Ale chceli byť. Podporili Veľký November. Majú, čo chceli. A dopadli tak, ako dopadli.
Aj preto, že nie sú ideologicky a politicky neutrálne. Printové médiá bojujú o prežitie s “bezprizornými” elektronickými médiami na webe.
Problém vidím v politickej koreknosti médií vo vlastníctve, ktorých hlavnou úlohou je politická korektnosť voči systému Globálneho Prediktora, ich selektívne zamlčiavanie informácií, ktoré označujú za konšpirácie a hoaxy, a na Slovensku navyše aj “obhrýzanie členkov” aktuálnej vládnej koalícii. Samozrejme, voči krížovej kontrole zdrojov nemám námietky. Tiež nepreberám to, čo nemá oporu o realitu.
Spoločensko-vedné odbory slovenskej „humanistickej vedy“ sú infikované, indoktrinované a HIV pozitívne sociálnou filozofiou a ideológiou neo darwinizmu, neomarxizmu a jeho novej ľavice neo proletariátu, ktorý ide na ruku systému Globálneho Prediktora a jeho Nového svetového poriadku.
Ak sa “alternatívne” médiá snažia nájsť modus vivendi cez svoj modus operandi, tak sú nepriateľmi systému.
Existencia Globálneho Prediktora nie je len konšpirácia. Na pozadí médií vyžaruje z vízií, aktivít a vecných výstupov “filantropického” prostredia miliardárov typu Rockefelerovcov a Sorosa.
Alexander Plencner je živá vzorka so systémom GP politicky korektného kolaboranta a jeho užitočného idiota, ktorý ale netuší, kam sa podeje, ak sa raz zrazia všetci liberálni demokrati s ich základnými právami a slobodami, a začne sa neriadená jadrová reakcia ľudských práv a slobôd. Odporúčam, aby to “vedecky” korektne, ak na to má, urýchlene domyslel, ale najlepšie ihneď, alebo aspoň do času najbližšej “vedeckej konferencie” o médiách, ich význame, poslaní a úlohách pre občiansky otvorenú a slobodnú spoločnosť, o akej tiež snívam, ak takou ešte vôbec bude, a prednesie svoj referát alebo vystúpi aspoň v diskusii. Všetci títo sami sebou užasnutí “ľudkovia” si ale myslia, že žijú v slobodnej a demokratickej spoločnosti, iba netušia, čo to je, lebo sami žijú v matrixe systému GP, o čom nemajú ani tušenie. Ale používajú smart technológie a popritom vykrikujú o ľudskej slobode a súkromí (ZĽP), ktorú nevedia definovať a nevedia, čo s ňou (a GP sa im smeje).
Ultra liberálna post demokracia rovná sa potenciálny neofašizmus a premenu spoločnosti na systém Nového globálneho svetového poriadku, predbežne v časti západná civilizácia a (ak sa poddá), aj Rusko.
Globálny a generálny Prediktor ale naráža na odpor a jeho postup viazne. Tu niet o čom (indície a dôkazy).
Autor článku: Juraj Režo, tiež “konšpirátor” (k službám). 🙂

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Von der Leyenovej neverí už ani jej vlastná strana

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto : TASR/AP-Jean-Francois Badias)   Burssels Signal upozorňuje, že opätovné vymenovanie Ursuly Von der Leyenovej na post predsedníčky…

    "Moja krajina sa vracia k totalite," varuje dcéra českého bojovníka za slobodu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/The European Conservative/Foto:Facebook/Cecílie Jílková)   Novinárka Cecílie Jílková je dcérou kľúčového spojenca Václava Havla. Pre Public poukázala na to, že vláda…

    Inšpirujú sa aj ďalší? Na Floride obmedzia prístup na sociálne médiá pre mladistvých

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/ The Associated Press / Reuters / Foto :Pixabay )   Guvernér Floridy Ron DeSantis podpísal jeden z najprísnejších zákazov používania…

    Na podporu RTVS sa v stredu v Bratislave uskutočnil protest

    0icon

    Stovky ľudí sa v stredu zúčastnili na Námestí slobody v Bratislave na proteste na podporu RTVS. Usporiadala ho iniciatíva Mier Ukrajine. Účastníci neskôr vytvorili aj…

    Prezidentka: Žiadna iná alternatíva by nás nechránila tak ako Aliancia

    0icon

    Bratislava 27. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Pred dvomi dekádami Slovensko urobilo najdôležitejšie a najlepšie možné rozhodnutie pre svoju bezpečnosť. Prezidentka Zuzana Čaputová…

    Počas posledného protestu v Bruseli farmári pritlačili na ministrov

    0icon

    Bratislava 27. marca 2024 (HSP/ The European Conservative / Foto : Screenshot X @TOR_EuroCon)   The European Conservative informuje, že na utorkovom proteste poľnohospodárov v…

    Vojaci si pripomenuli vstup do NATO za účasti veliteľa Cavoliho

    0icon

    Bratislava 27. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Ozbrojené sily Slovenskej republiky)   Vojaci si pripomenuli 20. výročie vstupu Slovenska do Severoatlantickej aliancie (NATO) v utorok (26. 3.) za…

    Gerson Rodrigues zo Slovana dostal podmienečný trest, môže sa odvolať

    0icon

    Luxemburg 27. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Luxemburský futbalista Gerson Rodrigues z bratislavského Slovana dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a peňažnú pokutu…

    Van Aert má zlomené rebrá a kľúčnu kosť po páde na belgickej klasike

    0icon

    Americký cyklista Matteo Jorgenson vyhral stredajšie preteky Dwars door Vlaanderen. Jazdec tímu Visma sa tak stal prvým jazdcom z USA, ktorý vyhral túto flámsku klasiku.…

    Prezidentka prijala poverovacie listiny od dvoch nových veľvyslancov

    0icon

    Bratislava 27. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Zuzana Čaputová)   Prezidentka Zuzana Čaputová v stredu prijala poverovacie listiny srbského veľvyslanca Alexandara Nakića a tureckého veľvyslanca Erkana Özorala. Informovala…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Juraj Tušš

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA